doğumgünü için öneriler

Merwishs

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
36
4
16
Herkese merhabalar. Erkek arkadaşımın doğumgünü için bir şeyler yapmayı planlıyorum.(ki o tarihte nişanlım olacak:1:)Hemen sonrasında da askere uğurlayacağız. O yüzden değişik bir şeyler olmasını istiyorum. Sürekli süprizlerin olacağı, tam bitti derken yeni bir süprizin ortaya çıkacağı değişik bir şeyler olsun istiyorum. Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar:49:

Fikri olan yok mu

bende KK de görmüştüm reklam olarak sevgili kitabı mıydı öyle bişey hazırlatabilirsin içinde fotoğraflarınız olduğu.. ilerdede saklar bakarsınız çocuklarınıza gösterirsiniz inşallaah! ve o gününüzü çok güzel geçirin birlikte eğlenin gezin sinemaya gidin onu çok sevdiğinizi söyleyinn ayy duygulandımm askerliği su gidi akıp geçer de kavuşursunuz inşallah :43:

Çok sağol ya güzel bir fikir gerçekten. Dediğin gibi o günü dolu dolu yaşamk istiyorum.. Gündüz dediğin gibi beraber bir şeyler yapabiliriz sinema vs.. Akşam da arkadaşlarıyla beraber ufak bir kutlama yapabiliriz diye düşündüm aslında.

Öncelikle ben şimdiden hayırlı olsun demek istiyorum size.Askerliği de fazla özlem vermeden sizi yıpratmadan gelip geçsin Allah'ın izniyle.

Ben çok klasik gelebilir ama video öneriyorum bir şık olarak.Diğer videolardan farklı olması için de içerik değişikliği yapılmalı. Ne mi ? Mesela erkek arkadaşınızın küçüklük fotoğraflarını ailesinden alıp videoya koyabilirsiniz. Yoksa eğer fotoğraf, gidebildiğiniz en eski tarihten fotoğraflar alabilirsiniz.Emin olun ki şok olacaktır onlara ulaştığınızı görünce.

İkinci olarak bir erkeğin yapacağı bir çılgınlık... Ama çılgınlık ya bu ! Belki yaparsınız . ( Ben yapacağım :D ) Kocaman kartonlara Seni seviyorum tarzında ama klasik olmayan bir şeyler yazıp onları tutacak arkadaşları hazırlayabilirsiniz. Siz bir cafe de ya da sahilde otururken bir koridor halinde arkadaşlarınız o kartonları taşıyarak önünüzden geçebilir. Ve siz sevgilinize dönüp - Aşkım şuraya baksana - dediğinizde şok olacaktır.

Üçüncü ve son olarak da: Tüm erkek arkadaşlarıyla anlaşıp sözde kendi aralarında bir eğlence düzenleyeceklerini söyleyip sevgilinizi bir cafeye ya da eve götürmelerini sağlayabilirsiniz. Sevgiliniz sadece erkek erkeğe olacağını zannederken birden elinizde pastayla içeri girebilirsiniz . Daha da şok olacaktır .(Ben bunu yaptım ve gözleri dolmuş ,kendini zor tutmuştu. Tabi her erkek bir değil .Siz onu tanıyorsunuz.Benimkiler belki olur dedirten tavsiyeler.MUTLULUKLAR DİLERİM! :) )

Videoyu düşünüyorum hatta şu şekilde düşündüm. Ailesini arkadaşlarını videoya dahil etmeyi düşünüyorum. Herkes doğumgünüyle ilgili veya onunla ilgili bişeyler söyleyecek bir video. Slayt şeklinde izletebilirim diye düşündüm. Son dediğinize bayıldım gerçekten:-)) bence de harika olur acayip şaşırır:)) teşekkür ediyorummm çokkkk çokkkk

Videoyu düşünüyorum hatta şu şekilde düşündüm. Ailesini arkadaşlarını videoya dahil etmeyi düşünüyorum. Herkes doğumgünüyle ilgili veya onunla ilgili bişeyler söyleyecek bir video. Slayt şeklinde izletebilirim diye düşündüm. Son dediğinize bayıldım gerçekten:-)) bence de harika olur acayip şaşırır:)) teşekkür ediyorummm çokkkk çokkkk

Ne demek canım benim :)

Bu arada arada aklınıza bir şey gelirse yazmanızı rica ediyorum arkadaşar .Doğum günü olmasa da erkek arkadaşıma süpriz yapmayı çok seviyorum.Yapmadığım bir şeyi illaki sizlerden duyarım :)

Back
X