D drtl Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2013 838 195 63 Ankara 20 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi drtl #81 minnakmimar .!.: hımm ben o konuları bilmiyordum canım .. neden ayrı evlerdesiniz boşanıyormusunuz? Genişletmek için tıkla... İşi Gereği şehir şehir geziyor Zaten her günü otellerde Eve haftada bir geliyor
minnakmimar .!.: hımm ben o konuları bilmiyordum canım .. neden ayrı evlerdesiniz boşanıyormusunuz? Genişletmek için tıkla... İşi Gereği şehir şehir geziyor Zaten her günü otellerde Eve haftada bir geliyor
minnakmimar Real eyes,Realise, Real lies.. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Ocak 2014 14.815 13.543 298 20 Aralık 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi drtl #82 drtl .!.: İşi Gereği şehir şehir geziyor Zaten her günü otellerde Eve haftada bir geliyor Genişletmek için tıkla... işler işte insanın hayatını mahvediyor .. mutluluk yoksa ne yapayım o parayı değil mi..keşke eşiniz böyle düşünseymiş
drtl .!.: İşi Gereği şehir şehir geziyor Zaten her günü otellerde Eve haftada bir geliyor Genişletmek için tıkla... işler işte insanın hayatını mahvediyor .. mutluluk yoksa ne yapayım o parayı değil mi..keşke eşiniz böyle düşünseymiş