- 16 Nisan 2011
- 7.819
- 1.534
- 248
inan ben de isterdim ama şu anki durumda annem de çıldırmak üzere ve bunu anlayışla karşılasa da vicdanım rahat etmez
eşimin hatalarının bedelini benimle ailem de ödedi şu durumda eşimle bişey düzelsin diye aileme sıkıntı yaşatmak istemem
umarım aynı sıkıntıları yaşamazsın ama ikizlerin olduğunda bu duyguyu çok iyi anlayacaksın
bunu avantaja çevirmeyi denedim o anı mükemmel yaşayıp bana kendimi prenses gibi hissettirip an bittiğinde eski haline döndü hep... kurbağa prens gibi
ailem benimle eşimin işi dolayısıyla onun eksikliğinde bana destek olmak için kalıyor bizde
bu da eşimin işine geliyor üstünden yükümüzü atıyor
kalabalık bi ortamda konuşmaz asla surat ifademizden belli oluyormuş sorun olduğu arabayı ıssız bi yere çeker konuşmak için...
o zaman bir şekilde konuşun
ne diyecek bakalım
Sevgili konu sahibi neden eşinizin işine bu kadar takıldınız? Bu iş sürpriz değildi sanırım. Evlenmeden önce de eşinizin işi belliydi. Siz eşinizi sevmeden mi evlendiniz? İş değiştirmesi konusunda ona sürekli baskı yapıyorsunuz iş değiştirmek bu kadar kolay mı? Eşiniz hafta içi sürekli şehir dışında olduğuna göre satış temsilcisi yada bölge sorumlusu gibi anladım. Senelerdir aynı işi yapıyor herhalde belli bir kariyeri ve emeği var ha deyince değiştirebilecek bir durumu varda keyfinden mi değiştirmiyor? Siz hep keyfinden değiştirmiyor gibi anlatmışsınız. Bile isteye çocuklarından ve sizden uzak kalmak istemiyordur herhalde değil mi? Ha eğer gerçekten fırsatı var yeni işi hazır şartlarında da bir değişiklik olmayacak ama buna rağmen değiştirmiyorsa haklısınız ona bir şey diyemem.
Eşinizi bir süredir cinsellikle dize getirmeye çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Yataklarınızı ayırmışsınız falan bence bu son derece yanlış bir durum. Evliliğin temel taşlarından biridir cinsellik. Siz hep isteksiz olursanız sürekli eşinizi reddederseniz hiç doğru olmaz. Birde eşinizin tarafından düşünelim zaten 5 gün evden eşimden çocuklarımdan ayrıyım. Gelince bir sıcak karşılama bir güler yüz bir hoş geldin seni özledim demeyen biri var karşımda. Bide birlikteliğimizi bitirdi bu kadın beni sevmiyor istemiyor diye düşünmüyor mudur sizce? Takmışsınız bir cinsellik için iyi davranır sonra odun diye. Oda aynı şekilde sizin için soğuk bir kadın takmış işime hep eleştirel yaklaşıyor bu kadar şikayetçiydi de ne diye evlendi ki benle demiyor mudur acaba? Şöyle bir adım atsa bir güler yüz gösterse bende adım atar daha ilgili biri olurum diyordur belki de?
Zor şartlarda çocuk yetiştiren tek aile siz değilsiniz. Haklısınız bir yerine iki küçük bebekle tek başına baş etmek oldukça zor. Ama bu günler geçecek eşinizde aileniz için çalışıyor sonuçta biraz büyüseler daha iyi olacak her şey oysaki. Siz ikizlerin gelişinden sonra ailenizden yardım almak ile biraz hata etmişsiniz. Geçmiş konularınızda var annenizin ve babanızın tutumlarından da etkilenmişsiniz. KV ile zaten aranız hiç iyi olmamış. Esasında geçmiş aylarda güzel bir çözüm bulmuşsunuz 4 gece yabancı bir yardımcı tutmayı denemişsiniz. Bunu keşke devam ettirseydiniz. İnanın bu durumda olmanızın bir nedeni de ailelerinizin sizinle olması. Siz hafta içi kendi ailenizin yorumlarıyla toksin yükleniyorsunuz. Eşiniz hafta içi yanınızda değil yaşadığınız zorlukları hiç fark etmiyor. Hafta sonu gelir gelmez onun bütün yükü üzerinizden almasını bekliyorsunuz. Etrafınızda pervane olsun annenizin de çenesi kapansın istiyorsunuz. Ama oda hafta içi yorgunluklarını eve gelip huzurlu bir ortamda dinlenerek atmak istiyor bence. İki tarafta kendi tarafından baktığı için birbirinize düşman oluyorsunuz büyük ihtimal. Birbirinize karşı empati yapamadığınız için bu noktada olabilirsiniz. Mümkünse hafta içi 5 gün hem gündüz hem gece sizinle kalacak aileden olmayan bir yardımcı tutsanız hem sizin için hem eşiniz için hem de diğer aile üyeleri ile ilişkiniz için çok sağlıklı olacaktır.
İkiz annesi olmak hiç kolay değil tabi ki sizin yaşadığınız zorlukları sakın küçümsediğimi düşünmeyin. Büyük ihtimalle kafanızda böyle hayal etmemiştiniz birde bebeklerinize kavuşmak için çok çaba sarf etmişsiniz. Çok normal şuanda bu durumda olmanız. Kimsenin sizi anlamadığınızı düşünüyorsunuzdur hatta zaman zaman kendinizi suçlu hissediyorsunuzdur. Bunlar inanın çok normal bu hepimizin yaşadığı sorunlar. Büyük ihtimal siz bebek tedavisi doğumdu hormondu stresti derken sonrada bebişlerinizle en zor zamanlarınızda eşinizin elinde olmayan sebeplerle yanınızda olmayışı nedeniyle geç başlayan bir pospartum depresyon geçiriyorsunuz. Yardım almayı da denemişsiniz ama sanırım ikinci seansa gitmediniz? Yada gittiniz mi devamını getirdiniz mi? Eğer getirmediyseniz lütfen önce kendinize bir iyilik yapın ve devamını getirin. Sigarayı bırakmak için kullandığınız ilaçta depresyonunuzu tetiklemiş olabilir çok tehlikeli bir ilaç onu da bir araştırın.
Siz kendinizi iyi hissederseniz her şey yavaş yavaş düzelecektir. Şuanda eşinize düşmanlık hissediyorsunuz. Çok biriktirmişsiniz onun anlayışsız kafasında sadece cinsellik olan, bi işin ucundan tutmayan, çocukları üzerinize yıkan ve hafta içi keyif çatan vs bi adam olduğunu düşünüyorsunuz. Kendinize bi sorar mısınız siz bu adamla neden evlendiniz? Her şeye karşı sizi sahiplenip korumamış mıydı? Nasıl oldu da bu hale geldi? Nasıl bir baba bu adam? Ama son 3 ayı unutun çünkü 3 aydır zaten bakış açınız çok kötü eşinize ve kendinizden uzaklaştırdığınız için oda farklı tepki veriyor olabilir. Paylaştığı kısıtlı zamanlarda çocuklarıyla nasıl vakit geçiriyor. Çocuklar babalarına düşkün mü? Allah korusun maddi durumunuz bozulsa bu adam sonuna kadar size sahip çıkar mı? (Yani gerekirse pazarcılık yapar yinede çocuklarına bakar mı), dürüst mü, merhametli mi ve sizi seviyor mu? Eşinizle ilgili bu tarz sorulara cevaplarınızı bir gözden geçirin. Ha diyeceksiniz ki ruhumu okşamaz romantik değil sürpriz yapmaz bana kendimi iyi hissettirmez inanın diğer soruların cevabı bu söylediklerinizden daha önemli. Ayrıca siz onun ruhunu hiç okşadınız mı onu da düşünün.
Biraz fazla uzun yazmışım haddim olmayarak çok detaya girdim. Öncelikle sizi incittiysem özür dilerim. Ama bana hissettirdiklerinizi paylaşmak istedim. Minicik bebekleriniz var ve esasında temelde sevgi problemi olmayan bir evliliğiniz var gibi hissettim. Umarım sorunlarınızı aşar eşiniz ve bebeklerinizle mutlu olursunuz.
Evli çiftlerin de arada başbaşa kaçamak yapmaya ihtiyaçları var.Siz çocuklar ve sorunlar yüzünden hayat gailesine kapılmış ve sıkılmış olabilirsiniz.Bu küçük değişiklik size iyi gelecektir.Cinsellik kötü birşey değil,aksine eşler arasındaki bağı güçlendiren birşeydir.Eşini bu konuda terslemeyip kontrolü ona bırakırsan,diğer sorunları aşmakta daha cesaretli olacağını görebilirsin.İleride inşallah birlikte devam ederseniz,farklı sürprizler yapabilir.Ama reddedersen onun da hevesi kırılır,eskisi gibi bir pastayla geçiştirir.
Eşiniz ne iş yapıyor.??işini bırakıp ne iş yapmasını planlıyorsunuz ve eşinizden tam olarak şikayetiniz nedir.
Sevgili konu sahibi neden eşinizin işine bu kadar takıldınız? Bu iş sürpriz değildi sanırım. Evlenmeden önce de eşinizin işi belliydi. Siz eşinizi sevmeden mi evlendiniz? İş değiştirmesi konusunda ona sürekli baskı yapıyorsunuz iş değiştirmek bu kadar kolay mı? Eşiniz hafta içi sürekli şehir dışında olduğuna göre satış temsilcisi yada bölge sorumlusu gibi anladım. Senelerdir aynı işi yapıyor herhalde belli bir kariyeri ve emeği var ha deyince değiştirebilecek bir durumu varda keyfinden mi değiştirmiyor? Siz hep keyfinden değiştirmiyor gibi anlatmışsınız. Bile isteye çocuklarından ve sizden uzak kalmak istemiyordur herhalde değil mi? Ha eğer gerçekten fırsatı var yeni işi hazır şartlarında da bir değişiklik olmayacak ama buna rağmen değiştirmiyorsa haklısınız ona bir şey diyemem.
Eşinizi bir süredir cinsellikle dize getirmeye çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Yataklarınızı ayırmışsınız falan bence bu son derece yanlış bir durum. Evliliğin temel taşlarından biridir cinsellik. Siz hep isteksiz olursanız sürekli eşinizi reddederseniz hiç doğru olmaz. Birde eşinizin tarafından düşünelim zaten 5 gün evden eşimden çocuklarımdan ayrıyım. Gelince bir sıcak karşılama bir güler yüz bir hoş geldin seni özledim demeyen biri var karşımda. Bide birlikteliğimizi bitirdi bu kadın beni sevmiyor istemiyor diye düşünmüyor mudur sizce? Takmışsınız bir cinsellik için iyi davranır sonra odun diye. Oda aynı şekilde sizin için soğuk bir kadın takmış işime hep eleştirel yaklaşıyor bu kadar şikayetçiydi de ne diye evlendi ki benle demiyor mudur acaba? Şöyle bir adım atsa bir güler yüz gösterse bende adım atar daha ilgili biri olurum diyordur belki de?
Zor şartlarda çocuk yetiştiren tek aile siz değilsiniz. Haklısınız bir yerine iki küçük bebekle tek başına baş etmek oldukça zor. Ama bu günler geçecek eşinizde aileniz için çalışıyor sonuçta biraz büyüseler daha iyi olacak her şey oysaki. Siz ikizlerin gelişinden sonra ailenizden yardım almak ile biraz hata etmişsiniz. Geçmiş konularınızda var annenizin ve babanızın tutumlarından da etkilenmişsiniz. KV ile zaten aranız hiç iyi olmamış. Esasında geçmiş aylarda güzel bir çözüm bulmuşsunuz 4 gece yabancı bir yardımcı tutmayı denemişsiniz. Bunu keşke devam ettirseydiniz. İnanın bu durumda olmanızın bir nedeni de ailelerinizin sizinle olması. Siz hafta içi kendi ailenizin yorumlarıyla toksin yükleniyorsunuz. Eşiniz hafta içi yanınızda değil yaşadığınız zorlukları hiç fark etmiyor. Hafta sonu gelir gelmez onun bütün yükü üzerinizden almasını bekliyorsunuz. Etrafınızda pervane olsun annenizin de çenesi kapansın istiyorsunuz. Ama oda hafta içi yorgunluklarını eve gelip huzurlu bir ortamda dinlenerek atmak istiyor bence. İki tarafta kendi tarafından baktığı için birbirinize düşman oluyorsunuz büyük ihtimal. Birbirinize karşı empati yapamadığınız için bu noktada olabilirsiniz. Mümkünse hafta içi 5 gün hem gündüz hem gece sizinle kalacak aileden olmayan bir yardımcı tutsanız hem sizin için hem eşiniz için hem de diğer aile üyeleri ile ilişkiniz için çok sağlıklı olacaktır.
İkiz annesi olmak hiç kolay değil tabi ki sizin yaşadığınız zorlukları sakın küçümsediğimi düşünmeyin. Büyük ihtimalle kafanızda böyle hayal etmemiştiniz birde bebeklerinize kavuşmak için çok çaba sarf etmişsiniz. Çok normal şuanda bu durumda olmanız. Kimsenin sizi anlamadığınızı düşünüyorsunuzdur hatta zaman zaman kendinizi suçlu hissediyorsunuzdur. Bunlar inanın çok normal bu hepimizin yaşadığı sorunlar. Büyük ihtimal siz bebek tedavisi doğumdu hormondu stresti derken sonrada bebişlerinizle en zor zamanlarınızda eşinizin elinde olmayan sebeplerle yanınızda olmayışı nedeniyle geç başlayan bir pospartum depresyon geçiriyorsunuz. Yardım almayı da denemişsiniz ama sanırım ikinci seansa gitmediniz? Yada gittiniz mi devamını getirdiniz mi? Eğer getirmediyseniz lütfen önce kendinize bir iyilik yapın ve devamını getirin. Sigarayı bırakmak için kullandığınız ilaçta depresyonunuzu tetiklemiş olabilir çok tehlikeli bir ilaç onu da bir araştırın.
Siz kendinizi iyi hissederseniz her şey yavaş yavaş düzelecektir. Şuanda eşinize düşmanlık hissediyorsunuz. Çok biriktirmişsiniz onun anlayışsız kafasında sadece cinsellik olan, bi işin ucundan tutmayan, çocukları üzerinize yıkan ve hafta içi keyif çatan vs bi adam olduğunu düşünüyorsunuz. Kendinize bi sorar mısınız siz bu adamla neden evlendiniz? Her şeye karşı sizi sahiplenip korumamış mıydı? Nasıl oldu da bu hale geldi? Nasıl bir baba bu adam? Ama son 3 ayı unutun çünkü 3 aydır zaten bakış açınız çok kötü eşinize ve kendinizden uzaklaştırdığınız için oda farklı tepki veriyor olabilir. Paylaştığı kısıtlı zamanlarda çocuklarıyla nasıl vakit geçiriyor. Çocuklar babalarına düşkün mü? Allah korusun maddi durumunuz bozulsa bu adam sonuna kadar size sahip çıkar mı? (Yani gerekirse pazarcılık yapar yinede çocuklarına bakar mı), dürüst mü, merhametli mi ve sizi seviyor mu? Eşinizle ilgili bu tarz sorulara cevaplarınızı bir gözden geçirin. Ha diyeceksiniz ki ruhumu okşamaz romantik değil sürpriz yapmaz bana kendimi iyi hissettirmez inanın diğer soruların cevabı bu söylediklerinizden daha önemli. Ayrıca siz onun ruhunu hiç okşadınız mı onu da düşünün.
Biraz fazla uzun yazmışım haddim olmayarak çok detaya girdim. Öncelikle sizi incittiysem özür dilerim. Ama bana hissettirdiklerinizi paylaşmak istedim. Minicik bebekleriniz var ve esasında temelde sevgi problemi olmayan bir evliliğiniz var gibi hissettim. Umarım sorunlarınızı aşar eşiniz ve bebeklerinizle mutlu olursunuz.
eşim evlendikten 3 ay sonrası için değişiklik planlandığını söyledi biz 5. senenin içindeyiz. ben sorumluluktan kaçmaya çalıştığını düşünüyorum
eşimin zaafı cinsellik daha önce kısa bi süre de olsa bunu avantaja çevirmeyi de denedim. ama gün içindeki yoğun eleştirel tavrı azarlamaları tahammül sınırıma dayandı. düşünsenize gece tabiri caize mükemmel geçiyor onun mutlu olacağı şekilde davranıyorsunuz ertesi gün bir toplulukta sizi azarlıyor ve bundan üzüntü yada pişmanlık duymuyor!
ailemin gelmesini eşim ısrarla istiyor çünkü tüm yükünü görevlerini babama ve anneme devredip misafir gibi gelip çocuk sevip benimle beraber olup gitmek istiyor ve bebeklerim küçük araçta durmuyorlar şoför bakıcı temizlikçi derken çok pahalıya maloluyor ve maddi olarak da yorgunuz
aslına benim kızgınlığım 3 aylık bi süreç değil doğumsonu beberim daha 2 aylık bile olmamışken çok ciddi bir hastalık geçirdim bunun 2 ayı ani gelişebilecek ölüm riskiyle geçti. doktorlar eşime gece uykuda ölebilir ara ara uyandır kontrol et demesine rağmen ben eşimin gözlerinde beni kaybetme korkusunu görmediğim gibi annesinin saçmalıkları için ameliyatlı halimle hastane odasında defalarca benimle kavga etti, şehir dışına gitmeye devam ettiği için ailem de çocuklarıma baktığından her işimi kendim hallettiğim gibi, burnumda kolumda ve karnımda üç hortumla hastaneden izin alıp çocuğumu acile götürmüşlüğüm var.
bu süreç sonrasında onun ruhunu okşamayı da denedim içimden gelmemesine rağmen bunları sineye çekip ama acısı geçmiyor
açıkca beni yeniden kazanmana ihtiyacım var demiş olmama rağmen bir çabası da olmadı.
bak asıl derdin buymuş işte yoksaa sana süpriz yapmak istemesi falan değil konuyu yanlış başlık altında yanlış yerden başlatmıssın cnm arkadaşım evet anlattıkların çok ağır ithamlar. inşallah sorunlarınızı halledebilirsiniz. Yaşım denginiz olmadığı için size şunları yap bunları yap giibi akıl vermek haddim değil. Herkes kendi yaşadığını bilir çünkü rabbim yardımcınız olsun...
ya adam vaktinde unutmuş mis gibi otel diyor işte beyni orda diyorsunuz da keşke bir de şunu düşünseniz eşim hediye olarak beni görüyor beni arzuluyor ne biliyim mutlu olun şikayet etceğinize metresini mi atsın otele tabiki sizi götürmek istemesi kadar doğal birşey yokbelki yerimde baskası olsa mutlu olur plan yapmış diye ama ben çoook kızgınım...
Evlendiğimizden beri bu 5. Doğumgünüm son 2 senesinde çocuklar var
Ilk üç sene hep hafta içine denk geldi, eşim şehir dışındaydı yanımda kalmak için çaba göstermedi. hatta ilk sene doğum günümün sabahı gitti seyahate ama unuttu
Dönüşte bi pasta, geçiştirmelik özensiz almış olmak için alınan bi hediye ya da o da yok...
Ama iki senedir tutturuyor akşam dışarı çıkalım gece annen çocuklara baksın otele gidelim diye...
Ben de haliyle beş senedir aklın nerdeydi çocukları bırakıp gitmem, ayrıca hadi annem neyse ama babama otele gidişimiz için ne diyeceğiz ne için olduğu ortada diyorum. Çıkalım eğlenip gece Dönelim diyorum kabul etmiyor.
Ve aslında sorun babam da değil cinsellik için gitmek istediğini biliyorum ve daha çok sinir oluyorum.
Geçen sene otel işini kabul etmedim sonuç: arkadaşım aramış pasta al gel diye bi pasta aldı sadece...
Nefret ediyorum erkeklerden...
Bi kerede beyni gerçek yerinde dursa???
ya adam vaktinde unutmuş mis gibi otel diyor işte beyni orda diyorsunuz da keşke bir de şunu düşünseniz eşim hediye olarak beni görüyor beni arzuluyor ne biliyim mutlu olun şikayet etceğinize metresini mi atsın otele tabiki sizi götürmek istemesi kadar doğal birşey yok
ben aldatın diye birşey mi dedim ? adam eşiyle bir otelde gece geçirmek istemiş belli ki hoşlanıyor bu tarz şeylerden bunu eşiyle istemesi çok doğal ve sizden istemiş bunu söylüyorum laflarımı olabildiğince tersinden anlamışsınızBu nasıl bi düşünce nasıl bi tarz ne demek metres
O zaman hafta içi o yok diye aldatayım ben de öyle mi?
erkekler için bu çok çok önemli bir olgu maalesef.biz kadınlar içinde duygu herşeyden önemli
erkekler her koşulda akılları buraya çalışırken,aslında kadın öncesinde tatlı sözler duymak ister,
ama gel gör ki erkek öküzlüğüde buradn geliyor.köprüyü geçene kadar centilmen köprünün hemen ucunda kereste :)
ben aldatın diye birşey mi dedim ? adam eşiyle bir otelde gece geçirmek istemiş belli ki hoşlanıyor bu tarz şeylerden bunu eşiyle istemesi çok doğal ve sizden istemiş bunu söylüyorum laflarımı olabildiğince tersinden anlamışsınız
koca aldatmak istese bahanesi çok olur şekerim ama eşinin yaptığını ters anlama yani seninle düşünmüş adam cinselliğini fantezisini kiminle düşünücek başka ilişkinize hareket katar hem bu tarz kaçamaklar bunu tatlı bir fikir gibi algıla bence mutlu olmanıza bakın ..normal bir evlilik derken ? sizin evliliğinizde anormallik mi var ?Bir Çok Kişi istediğini yapmazsan kocam aldattı diye konu açarsın yazdı
Aynı zamanda ona istinaden yazdım ben
Normal bir evlilikte bunu ben de çok isterdim...
koca aldatmak istese bahanesi çok olur şekerim ama eşinin yaptığını ters anlama yani seninle düşünmüş adam cinselliğini fantezisini kiminle düşünücek başka ilişkinize hareket katar hem bu tarz kaçamaklar bunu tatlı bir fikir gibi algıla bence mutlu olmanıza bakın ..normal bir evlilik derken ? sizin evliliğinizde anormallik mi var ?
hımm ben o konuları bilmiyordum canım .. neden ayrı evlerdesiniz boşanıyormusunuz?Normal hiç bişey yok ki aynı evde bile yaşamıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?