- 14 Eylül 2009
- 2.345
- 1.124
- 248
Bacım hödükkkkk senin eşin ozaman sen daha iyi tanırsın eşini bu tipler böyle allah yardımcın olsunnormal şartlarda böyle bi plan organizasyon tabi ki çok hoşuma gider
ama benim şartlarım var ve o yüzden ocak ayına kadar eşimle ikili ilişkimi bitirdim ki artık şartlarımın da ötesinde kişisel davranışlarına da sabrım kalmadı ve eşim cinsellik dışında hiç bir anlamda çaba göstermiyor tepkimin sebebi bu...
otel isteyişi de evde annemler var isteği gibi baskı kurup beni ikna yoluna gidemiyor
yoksa kimin hoşuna gitmez eşi jest yapsın... bu jestleri normal bi zamanda yapsa uçarım havalara ki onu mutlu etmek için plan yapmaya çalışır belki fikir için konu açmış olurdum
sonuç olarak dün bu fikrimi söyledim otel istemediği bizim evliliğimizin daha fazlasına ihtiyacı olduğunu sonuç : yine kavga yine suçlu ben yine kaba konuşmalar ve yine suçlu ben!!!
çookkk yoruldummm
belki yerimde baskası olsa mutlu olur plan yapmış diye ama ben çoook kızgınım...
Evlendiğimizden beri bu 5. Doğumgünüm son 2 senesinde çocuklar var
Ilk üç sene hep hafta içine denk geldi, eşim şehir dışındaydı yanımda kalmak için çaba göstermedi. hatta ilk sene doğum günümün sabahı gitti seyahate ama unuttu
Dönüşte bi pasta, geçiştirmelik özensiz almış olmak için alınan bi hediye ya da o da yok...
Ama iki senedir tutturuyor akşam dışarı çıkalım gece annen çocuklara baksın otele gidelim diye...
Ben de haliyle beş senedir aklın nerdeydi çocukları bırakıp gitmem, ayrıca hadi annem neyse ama babama otele gidişimiz için ne diyeceğiz ne için olduğu ortada diyorum. Çıkalım eğlenip gece Dönelim diyorum kabul etmiyor.
Ve aslında sorun babam da değil cinsellik için gitmek istediğini biliyorum ve daha çok sinir oluyorum.
Geçen sene otel işini kabul etmedim sonuç: arkadaşım aramış pasta al gel diye bi pasta aldı sadece...
Nefret ediyorum erkeklerden...
Bi kerede beyni gerçek yerinde dursa???
Farklı bir gece geçirmek istemiş olabilir
erkek arkadaşınız değil ki cinsellik istiyor diye kızıyorsunuz
yapacak olan dışarıda eğlenip eve gelince yapmayacak mı
otel de olunca ayıp mı oluyor ?
ailenize otelde kalacağınızı söylemeyin 1 günlüğüne şehir dışına gidicez deyin
şu cumlede tezatlık yok mu?cinsellik tabıkı olucak evlısınız sonucta.adam başbaşa çocuk sesınden uzak sızınle bıseyler yaşamak ıstıyor.adamı yerden yere vurdunuz? abarttınız bence
bu arada dıger konularını bılıyorum canım.tamam eşin densızlık yaptıgı cok sey oldu ama belki bişeylerı duzeltmek ıstıyor.sen daha ıyı tanırsın eşini ama ben olsam kafa dınlemek ıcın bu planı tepmezdım..senın ıcın de ıyı olur (bence ) :)
Tezatlar şöyle yok
1. Ailem böyle bişey için çocuk bırakmayı hoş karşılamaz
2. Ben de doğru bulmuyorum ikiz bebeklere annemin tek başına bakması zor
3. Cinsellikten çook daha önemli sorunlarımızla var ve ben onunla bu şartlarda fantezi yapamayacak kadar yorgunum
Haklısın işin içine otel sokmasa yada ben çocukları bırakmak olmaz deyince başka plan yapsa düzelteme peşinde derim ama otel olmaz deyince kanlı Bıçaklı olduk resmen ve konuşmuyoruz şuan kavga nasıl Büyüdü anlatamam
Tamam da sen baştan konunu bu şekilde açsaydın biz de bu tarz bir yorum yapmazdık,sen de bize bunu açıklama gereği duymazdın.Senin konunun ana teması,doğum günlerini kutlamayan eşin,şimdi otelde kutlama isteği gibi görünüyor.Eğer böyle sıkıntıları varsa önce bunlar çözüm bulmalı.Doğum günü olayı sonra ki mevzu.Ama sen sadece bir cinselliğe bağlamışsın olayı ama,belki adım atmaya çalışıyor.Bir an da sihirli değnekle değişmesini bekleme.Zaafı cinsellikse,bunu çok iyi avantaja çevirecek olan da sensin.normal şartlarda böyle bi plan organizasyon tabi ki çok hoşuma gider
ama benim şartlarım var ve o yüzden ocak ayına kadar eşimle ikili ilişkimi bitirdim ki artık şartlarımın da ötesinde kişisel davranışlarına da sabrım kalmadı ve eşim cinsellik dışında hiç bir anlamda çaba göstermiyor tepkimin sebebi bu...
otel isteyişi de evde annemler var isteği gibi baskı kurup beni ikna yoluna gidemiyor
yoksa kimin hoşuna gitmez eşi jest yapsın... bu jestleri normal bi zamanda yapsa uçarım havalara ki onu mutlu etmek için plan yapmaya çalışır belki fikir için konu açmış olurdum
ve çabalasa kurtulabilecek bir evliliği olacak ama çabası yok ki hep suçlu ben
adam eve gelmiyor iş değiştirmiyor ılımlı davranmıyor sorumluluk almıyor ama suçlu ben
sonuç olarak dün bu fikrimi söyledim otel istemediği bizim evliliğimizin daha fazlasına ihtiyacı olduğunu sonuç : yine kavga yine suçlu ben yine kaba konuşmalar ve yine suçlu ben!!!
çookkk yoruldummm
Evet haklısın ıkızlerle hersey cok zor senı suan yarı yarıya da olsa anlıyorum.ama kendının de buna ıhtıyacı var.bırlıkte olmadıkça,çiftler uzaklaşır bırbırlerınden..kainatın malesef dengesı bu. o yuzden annen 1 guüncük dişini sıksın derım.ınan bana sana da ıyı gelır bu degısım..bazen şımartmak lazım kendımızı.eşini gectım kendın için dıyorum
onu şaşırt derım annenle konuş eşimle kendıme bir gün ayırmam lazım.delırıcem yoksa de,bunu soyleyınce zaten tamam kızım gıt dıcektır.yanına çantana sıkıştırabılecegın 1 gecelık bir de parfum al,eşine soyle hangı oteldi,lobi de buluşun yada beraber gıdın.bak gercekten sana da ıyı gelecek
4 5 ay sonra benım de ıkızlerım olcak ınşallah ınan tum kalbımle soyluyorum.bence GİTMELİSİN. :)
Tamam da sen baştan konunu bu şekilde açsaydın biz de bu tarz bir yorum yapmazdık,sen de bize bunu açıklama gereği duymazdın.Senin konunun ana teması,doğum günlerini kutlamayan eşin,şimdi otelde kutlama isteği gibi görünüyor.Eğer böyle sıkıntıları varsa önce bunlar çözüm bulmalı.Doğum günü olayı sonra ki mevzu.Ama sen sadece bir cinselliğe bağlamışsın olayı ama,belki adım atmaya çalışıyor.Bir an da sihirli değnekle değişmesini bekleme.Zaafı cinsellikse,bunu çok iyi avantaja çevirecek olan da sensin.
otel olmaz anladım aranız iyi degil
hatta boşanmayı düşünüyorsunuz
peki neden ailenizle birlikte yaşıyorsunuz
senin ailenle yaşamak eşin için kolay degildir
biz gelinler nasılki kv yaşamak istemiyorsak kocanda bunu istemiyor olabilir
önceki konularını bilmedigim için yazıyorum belki haksız bir yorum oldu ama
konuşmayı dene kavga etmeden
kalabalık bir ortamda konuşunki kavga edip tartıima şansınız olmasın
mesala lokantada çocuklar olmazsa konuşmanız bölünmez
birbirinize odaklanırsınız
Gerçekten neden bu kadar sinirlendiniz anlamadim... keşke benim kocam da doğum günümde otele goturse beni
Anlamadımki neye sinirlendiniz böyle ? Eşiniz sizinle özel bir gece geçirmek istiyor. Bunda sorun edilecek ne var ? Ayrıca eşinizin ailesine neyin açıklamasını yapmak zorunda hissediyorsunuz ? Kocan yahu ne isterseniz yaparsınız, istediğiniz zaman istediğiniz yere gidersiniz de kalırsınızda. Kime ne ? Benim eşim böyle bir teklifle gelse mutlu olurum, bu tarz kaçamaklar heyecan yaratır ilişkilerde. Gereksiz sorun yapıyorsunuz..belki yerimde baskası olsa mutlu olur plan yapmış diye ama ben çoook kızgınım...
Evlendiğimizden beri bu 5. Doğumgünüm son 2 senesinde çocuklar var
Ilk üç sene hep hafta içine denk geldi, eşim şehir dışındaydı yanımda kalmak için çaba göstermedi. hatta ilk sene doğum günümün sabahı gitti seyahate ama unuttu
Dönüşte bi pasta, geçiştirmelik özensiz almış olmak için alınan bi hediye ya da o da yok...
Ama iki senedir tutturuyor akşam dışarı çıkalım gece annen çocuklara baksın otele gidelim diye...
Ben de haliyle beş senedir aklın nerdeydi çocukları bırakıp gitmem, ayrıca hadi annem neyse ama babama otele gidişimiz için ne diyeceğiz ne için olduğu ortada diyorum. Çıkalım eğlenip gece Dönelim diyorum kabul etmiyor.
Ve aslında sorun babam da değil cinsellik için gitmek istediğini biliyorum ve daha çok sinir oluyorum.
Geçen sene otel işini kabul etmedim sonuç: arkadaşım aramış pasta al gel diye bi pasta aldı sadece...
Nefret ediyorum erkeklerden...
Bi kerede beyni gerçek yerinde dursa???
Anlamadımki neye sinirlendiniz böyle ? Eşiniz sizinle özel bir gece geçirmek istiyor. Bunda sorun edilecek ne var ? Ayrıca eşinizin ailesine neyin açıklamasını yapmak zorunda hissediyorsunuz ? Kocan yahu ne isterseniz yaparsınız, istediğiniz zaman istediğiniz yere gidersiniz de kalırsınızda. Kime ne ? Benim eşim böyle bir teklifle gelse mutlu olurum, bu tarz kaçamaklar heyecan yaratır ilişkilerde. Gereksiz sorun yapıyorsunuz..
Sorumlu olduğunuz sadece ikiz bebekleriniz mi ? Bence eşinize ve eşinizle ilişkinize karşı da bir o kadar sorumlusunuz. Bebekleri 1 gün bırakabilirsiniz, doğum gününüz sonuçta. 1 gününüzü sadece eşinize ayırmak değmez mi yani ? Tek amaccının cinselliği kurtarmak olduğunu düşünmüyorum. Ki cinsellikte sorunların çözülmesinde önemli bir noktadır. O gün geçireceğiniz eğlenceli saatlar ve özel bir gece sorunlarınızın çözülmesinde mutlaka yararlı olacaktır. Aile sizin aileniz de olsa karışamazlar dediklerim aynen geçerli, kimse sorgu yada söz sahibi değildir eşlerin arasında geçenlere.. Bilmiyorum ki neden bu yönlerden bakmıyorsunuz ? Sanırım tüm yorumlarınızdan artık eşinizi sevmediğiniz ve onunla zaman geçirmek istemediğiniz çıkıyor, bu mevzuya bu asabiyetin başka bir sebebi olamaz gibi.Bizim ikiz bebeklerimiz var sorumlu olduğumuz ve aile eşimin değil benim ailem
Sorunum ise eşimin sorunlarımızı çözmek yerine cinselliği kurtarmaya çalısması
Sorumlu olduğunuz sadece ikiz bebekleriniz mi ? Bence eşinize ve eşinizle ilişkinize karşı da bir o kadar sorumlusunuz. Bebekleri 1 gün bırakabilirsiniz, doğum gününüz sonuçta. 1 gününüzü sadece eşinize ayırmak değmez mi yani ? Tek amaccının cinselliği kurtarmak olduğunu düşünmüyorum. Ki cinsellikte sorunların çözülmesinde önemli bir noktadır. O gün geçireceğiniz eğlenceli saatlar ve özel bir gece sorunlarınızın çözülmesinde mutlaka yararlı olacaktır. Aile sizin aileniz de olsa karışamazlar dediklerim aynen geçerli, kimse sorgu yada söz sahibi değildir eşlerin arasında geçenlere.. Bilmiyorum ki neden bu yönlerden bakmıyorsunuz ? Sanırım tüm yorumlarınızdan artık eşinizi sevmediğiniz ve onunla zaman geçirmek istemediğiniz çıkıyor, bu mevzuya bu asabiyetin başka bir sebebi olamaz gibi.
Siz bu adamı sevmiyorsunuz. Yorumlarınızda gördüğüm tek şey bu.
"Belki bir ay sonra boşanma kararı vereceğim adamla neden yatayım ki" dediğiniz bir adam var ortada. Bu adam size sadece pasta alıp gelmeseydi de büyük sürprizler yapsaydı ne olacaktı? Bunu bekliyorsunuz ama daha büyükleri yapılınca hoş karşılamıyorsunuz. Otelde kocamla bir ya da birkaç gece geçirmek beni çok mutlu eder. Bütün sorunlardan, sorumluluklardan uzak olmak bir kere harika bir şey. Cinsellik demişsiniz ama bütün zamanınızı bununla değerlendirmeyeceksiniz sonuçta. Başbaşa bile kalamıyorsunuz, böyle zaten sorunlar çözülmez. Cinsellik evliliğin, ilişkinin uzağında bir şey değil ki. Bilemiyorum. Evliliğinizi kurtarmaya gönüllü görünmüyorsunuz pek. Duygularınız bitmiş gibi yorumlarınız. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?