Doğumgünü...

Bacım hödükkkkk senin eşin ozaman sen daha iyi tanırsın eşini bu tipler böyle allah yardımcın olsun

şu cumlede tezatlık yok mu?cinsellik tabıkı olucak evlısınız sonucta.adam başbaşa çocuk sesınden uzak sızınle bıseyler yaşamak ıstıyor.adamı yerden yere vurdunuz? abarttınız bence

mevzu otelde olması değil ve bizim sallantılı bir evliliğimiz varken eşimin sadece cinsellik için bu organizasyonu yapması

bu arada dıger konularını bılıyorum canım.tamam eşin densızlık yaptıgı cok sey oldu ama belki bişeylerı duzeltmek ıstıyor.sen daha ıyı tanırsın eşini ama ben olsam kafa dınlemek ıcın bu planı tepmezdım..senın ıcın de ıyı olur (bence ) :)

şu cumlede tezatlık yok mu?cinsellik tabıkı olucak evlısınız sonucta.adam başbaşa çocuk sesınden uzak sızınle bıseyler yaşamak ıstıyor.adamı yerden yere vurdunuz? abarttınız bence

Tezatlar şöyle yok
1. Ailem böyle bişey için çocuk bırakmayı hoş karşılamaz
2. Ben de doğru bulmuyorum ikiz bebeklere annemin tek başına bakması zor
3. Cinsellikten çook daha önemli sorunlarımızla var ve ben onunla bu şartlarda fantezi yapamayacak kadar yorgunum

Haklısın işin içine otel sokmasa yada ben çocukları bırakmak olmaz deyince başka plan yapsa düzelteme peşinde derim ama otel olmaz deyince kanlı Bıçaklı olduk resmen ve konuşmuyoruz şuan kavga nasıl Büyüdü anlatamam

Evet haklısın ıkızlerle hersey cok zor senı suan yarı yarıya da olsa anlıyorum.ama kendının de buna ıhtıyacı var.bırlıkte olmadıkça,çiftler uzaklaşır bırbırlerınden..kainatın malesef dengesı bu. o yuzden annen 1 guüncük dişini sıksın derım.ınan bana sana da ıyı gelır bu degısım..bazen şımartmak lazım kendımızı.eşini gectım kendın için dıyorum

onu şaşırt derım annenle konuş eşimle kendıme bir gün ayırmam lazım.delırıcem yoksa de,bunu soyleyınce zaten tamam kızım gıt dıcektır.yanına çantana sıkıştırabılecegın 1 gecelık bir de parfum al,eşine soyle hangı oteldi,lobi de buluşun yada beraber gıdın.bak gercekten sana da ıyı gelecek

4 5 ay sonra benım de ıkızlerım olcak ınşallah ınan tum kalbımle soyluyorum.bence GİTMELİSİN. :)

Tamam da sen baştan konunu bu şekilde açsaydın biz de bu tarz bir yorum yapmazdık,sen de bize bunu açıklama gereği duymazdın.Senin konunun ana teması,doğum günlerini kutlamayan eşin,şimdi otelde kutlama isteği gibi görünüyor.Eğer böyle sıkıntıları varsa önce bunlar çözüm bulmalı.Doğum günü olayı sonra ki mevzu.Ama sen sadece bir cinselliğe bağlamışsın olayı ama,belki adım atmaya çalışıyor.Bir an da sihirli değnekle değişmesini bekleme.Zaafı cinsellikse,bunu çok iyi avantaja çevirecek olan da sensin.

otel olmaz anladım aranız iyi degil
hatta boşanmayı düşünüyorsunuz
peki neden ailenizle birlikte yaşıyorsunuz
senin ailenle yaşamak eşin için kolay degildir
biz gelinler nasılki kv yaşamak istemiyorsak kocanda bunu istemiyor olabilir
önceki konularını bilmedigim için yazıyorum belki haksız bir yorum oldu ama
konuşmayı dene kavga etmeden
kalabalık bir ortamda konuşunki kavga edip tartıima şansınız olmasın
mesala lokantada çocuklar olmazsa konuşmanız bölünmez
birbirinize odaklanırsınız

inan ben de isterdim ama şu anki durumda annem de çıldırmak üzere ve bunu anlayışla karşılasa da vicdanım rahat etmez
eşimin hatalarının bedelini benimle ailem de ödedi şu durumda eşimle bişey düzelsin diye aileme sıkıntı yaşatmak istemem

umarım aynı sıkıntıları yaşamazsın ama ikizlerin olduğunda bu duyguyu çok iyi anlayacaksın

bunu avantaja çevirmeyi denedim o anı mükemmel yaşayıp bana kendimi prenses gibi hissettirip an bittiğinde eski haline döndü hep... kurbağa prens gibi

ailem benimle eşimin işi dolayısıyla onun eksikliğinde bana destek olmak için kalıyor bizde
bu da eşimin işine geliyor üstünden yükümüzü atıyor

kalabalık bi ortamda konuşmaz asla surat ifademizden belli oluyormuş sorun olduğu arabayı ıssız bi yere çeker konuşmak için...

Anlamadımki neye sinirlendiniz böyle ? Eşiniz sizinle özel bir gece geçirmek istiyor. Bunda sorun edilecek ne var ? Ayrıca eşinizin ailesine neyin açıklamasını yapmak zorunda hissediyorsunuz ? Kocan yahu ne isterseniz yaparsınız, istediğiniz zaman istediğiniz yere gidersiniz de kalırsınızda. Kime ne ? Benim eşim böyle bir teklifle gelse mutlu olurum, bu tarz kaçamaklar heyecan yaratır ilişkilerde. Gereksiz sorun yapıyorsunuz..

Bizim ikiz bebeklerimiz var sorumlu olduğumuz ve aile eşimin değil benim ailem
Sorunum ise eşimin sorunlarımızı çözmek yerine cinselliği kurtarmaya çalısması

Siz bu adamı sevmiyorsunuz. Yorumlarınızda gördüğüm tek şey bu.

Bizim ikiz bebeklerimiz var sorumlu olduğumuz ve aile eşimin değil benim ailem
Sorunum ise eşimin sorunlarımızı çözmek yerine cinselliği kurtarmaya çalısması
Sorumlu olduğunuz sadece ikiz bebekleriniz mi ? Bence eşinize ve eşinizle ilişkinize karşı da bir o kadar sorumlusunuz. Bebekleri 1 gün bırakabilirsiniz, doğum gününüz sonuçta. 1 gününüzü sadece eşinize ayırmak değmez mi yani ? Tek amaccının cinselliği kurtarmak olduğunu düşünmüyorum. Ki cinsellikte sorunların çözülmesinde önemli bir noktadır. O gün geçireceğiniz eğlenceli saatlar ve özel bir gece sorunlarınızın çözülmesinde mutlaka yararlı olacaktır. Aile sizin aileniz de olsa karışamazlar dediklerim aynen geçerli, kimse sorgu yada söz sahibi değildir eşlerin arasında geçenlere.. Bilmiyorum ki neden bu yönlerden bakmıyorsunuz ? Sanırım tüm yorumlarınızdan artık eşinizi sevmediğiniz ve onunla zaman geçirmek istemediğiniz çıkıyor, bu mevzuya bu asabiyetin başka bir sebebi olamaz gibi.

Evet eşimin sorumsuzluğu yüzünden ailem 1,5 senedir yanımızda kalmak zorunda bebeklerimin bakımında destek olmak durumunda kalmamış olsa bunaldım der bi gece bırakırım kimsenin söz hakkı olmaz ama en az benim kadar bunaldı ve yorgun ailem ve ben onları keyfim için de yormak istemiyorum

Ayrıca eşimle ben sorunları çözmek için cinselliği kullanmaya karşı olmama rağmen bu yolu daha önce denedim
Ve artık bunca sıkıntı arasında eşimle başbaşa kalmak istemiyorum tenine dokunmak istemiyorum çünkü bedenimden önce ruhumun okşanmasına ihtiyaç duyuyorum

Bizim sorunlarımız romantik bi geceyle çözülme aşamasını Çoktan geçti ve aslında eşim pek çok şey için geç kaldı hem de çok

"Belki bir ay sonra boşanma kararı vereceğim adamla neden yatayım ki" dediğiniz bir adam var ortada. Bu adam size sadece pasta alıp gelmeseydi de büyük sürprizler yapsaydı ne olacaktı? Bunu bekliyorsunuz ama daha büyükleri yapılınca hoş karşılamıyorsunuz. Otelde kocamla bir ya da birkaç gece geçirmek beni çok mutlu eder. Bütün sorunlardan, sorumluluklardan uzak olmak bir kere harika bir şey. Cinsellik demişsiniz ama bütün zamanınızı bununla değerlendirmeyeceksiniz sonuçta. Başbaşa bile kalamıyorsunuz, böyle zaten sorunlar çözülmez. Cinsellik evliliğin, ilişkinin uzağında bir şey değil ki. Bilemiyorum. Evliliğinizi kurtarmaya gönüllü görünmüyorsunuz pek. Duygularınız bitmiş gibi yorumlarınız. :/

Ben ondan özel bir doğum günü beklemiyorum zaten sorun Çözümü bekliyorum
Ayrıca zaten özel bişey yapacaksa geride bırakacağımız bebekleri ve artık eşimin yokluğunu doldurmaya çalışan yorgun ailemi de düşünmeli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…