Doğumgünü...

Aikenin cinselige bakis acisi farkli olabilir , sen evli bir bayansin ailenin ne dusundugu onemli olmamali , gece yatak odasinada girseniz sonucta cinselik yasiyabilirsiniz bunu ailen biliyordur ..

Baska sorunlariniz varmis , kendi acinizdan hakli olabilirsiniz cikmisken herseyide konusmus olursunuz belkide yeni bir baslangic olur.

Keşke ... Ama artık hiç umudum yok

Cinsellik neden sizde tek tarafli bir olgu? Yani bu neden sadece esinizin istediği neden sizin de isteyip keyif almadiginiz bir şey asıl sorun burada..
Bencede
Hem isteklı olursanız eşiniz bundan sonraki hiçbir dogumgununu kacırmaz bırak çocukları annenize oh miss

Konunu başından sonuna okudum canım , eski konunu da biliyorum ..
Bence bir şans ver, bazen birşeyleri değiştirmek, anlatmak sadece soğuk davranıp, kavga etmekle olmuyor ..
Tüm her şeyi 1 günlüğüne unut ve güzel bir gün hediye et kendine ve eşine ..
Sen zaten eşine şartını koşmuşsun .. Güzellikle yaklaş bakalım zaten az bir zaman kalmış ..
Kaç yıllık evliliğiniz hatrına, çocuklarınız hatrına deneyin bence ..
Yıkmak bir anlık birşey ama yapmak onarmak emek istiyor ..
Sizin evliliğinizde mutlaka kötü durumlar var ama umut vaadediyor .

Koskoca Turkcell'de İstanbul'un orta yerinde modern bir kız ile neden tartışmıştık biliyor musunuz .Balayı sohbeti vardı .Keşke ben de balayı yapsaydım ama kısmet olmadı iş yüzünden demiştim hay demez olaydım .Otelde mi şeyetcekmişiz bilmemneler gibi daha neler neler . Bu cahil insana bir türlü anlatamadım pes ettim sonra .
Yahu kocam değil mi ister otelde yaparım ister evde yaparım ister arabada yaparım .
Bence utanmayın .Büyükler de anlayışla karşılayacaktır .Keşke benim kocam da böyle bir teklifte bulunsa uça uça giderim .

ben sözlüme derim şu kutlamaları yapmasak ne gerek var diye ama o ısrarla yok efendim özel günmüş çok önemliymiş diye kutlar geçen sevgililer gününde sırta titreyen masaj aleti aldım öncekinde de traş bıçağıyla traş jeli o derece romantikim
ay ne var bu özel günlerde hiç anlamam o yüzden ne yorum yapsam yalan olur

bide cani gibi bakmayın eşlerinize istekte bulundukların da evlisiniz cinsellik = fantazi kabullenin bunu
ne mutlu size açabiliyor fikirlerini düşüncelerini
topluma bi zarar vermedikten sonra her yer mübah bence

Evlilik 5 seneden sonra oturuyor derlerdi, doğruymuş demek ki. Ya ilk yıllar önemseyip sonradan çocuklar olunca önemsemeseydi. Heycan bitti derdik o zaman. Ne güzel eşiniz plan yapmış. Varsın amacı cinsellik olsun, sonuçta tek başına yapmayacak ki. (töbe töbe :) ) Beraber olacaksınız. Bence sinir olmayın. Oh ne güzel onla bunla kutlayalım dememiş. Bence siz üstüne gidin. Sadece gece yemeği ve otelle kurtaramazsın. Aylardır çok istediğim şu hediyeyi de alırsan o zaman anlaştık falan diyin.

Ne güzel ki eşinden böyle teklifler geliyor. Otele gitmek istemesinde ne var? Karısı değil misin? Kötü emellerine alet etme durumu söz konusu değil. Anlamadım hakkaten. Insan sevinir. Ne olacak yani planimiz var deyip ailene biraksan çocukları. Ne açıklaması yapacaksın. Annene bile otele gideceğiz demen gereksiz. Bu sizin ozeliniz. Burdaki kadınların ah keşke benimkide yapsa demesi bilr hoşuna gitmistir. Ya Allah aşkına adam yapsa kabahat yapmasa kabahat. Bu adamin seni mutlu etmesi için ne yapması gerek? Bu sene de unutsaydi daha mutlu olurmussun gibi geldi bana.

Bak ayrıca şu açıdan bak .. Eşin hala seni arzuluyor .. Eşler için cinsellik önemli bir paylaşım ve eşin bu paylaşımı seninle
paylaşmak için özel bir gece hayal ediyor ..
Burada çocuktan sonra ya da yıllanmış evliliklerle ilgili neler okuyoruz ..
Sizin evliliğiniz hala canlı .. Bence bitirmemek için de çok nedenin var senin .

Heyecan dolu bi gecenin nesi yanlis anlamadim? Ailenize uzak bir yere gezmeye gideceginizi soylersiniz, ardindanda otelde kalip sabah doneceginizi aciklarsiniz utanmaniza gerekte kalmaz.
Sart koyun, degerli bir hediye isteyin bu otel olayinin yanisira. Sizinde gonlunuz olur hem.

Sen adamın "otel fantazi"sini karşılamazsan, 3 - 5 ay sonra "Beni otellerde aldatmış alçak" diye konu açarsın söliyeyim.

Erkekler bayanlar gibi önemsemez.İlk yıllar önemsememesi ondan.Sonradan senin önemsediğini farketmiş ki,telafi etmeye çalışmış.Evli bir insanın sırf cinsellik yaşamak için otele gitme ihtiyacı var mı?Hem zaman,hem külfet.Değişiklik olsun isteyemez mi? Evli bir kadın olarak kocanla haftasnu tatilini açıklama gerekliliğin var mı?Yapmasa yine yapmadı olacak.Yapsa bundan dolayı yapıyordur oluyor.Şu geçmişle yaşamayı bıraksa insanlar.

Bence gidin neden olmasın biz evlilik yıldönümüzü kore tatiline gittik otel kiraladık oraya varır varmaz bizi bi bey karşıladı indiğimizde gece 2 di doğru otele gittik bizim uçakdan tıkanan kulaklar bağırır gibi konuşmalar yan odadakileri rahatsız etmiş biz aşkın sarhoşluğunu yaşarken tamda eşim bağırarak çünkü duymuyoruz aşkım iyiki senle evlenmişim bende bağıra bağıra heralde benle evlencen oğlum mecaranın kralı bendeeeeee diyeee bi bağırdım duvara biri güm güm vurdu manyakmısınız nesiniz saat kaç haberiniz varmı dedi eşimde ilk defa böyle birşey yaptı manyagız laaaaannn çünkü çok aşığız demişdi sabah bol bol fotoğraf çekdik gezdik dolaştık yedik içtik geldik çokda güzel hatıra oldu bizimkiler ve eşimin aileside eleştirdi ama biz gençliğimizde ve birbirimizi kaybetmeden böyle birşey yaptığımız için çoklkk mutluyuz kim ne derse desin tıka kulağını git sadecede ilişki düşünme sevdiğin insanla başbaşa geçirdiğin zamanın verdiği mutluluk gibisi yokbence kaçırma bu fırsatı hem çoçuklarda olmuyacak

Bencede
Hem isteklı olursanız eşiniz bundan sonraki hiçbir dogumgununu kacırmaz bırak çocukları annenize oh miss

bide cani gibi bakmayın eşlerinize istekte bulundukların da evlisiniz cinsellik = fantazi kabullenin bunu
ne mutlu size açabiliyor fikirlerini düşüncelerini
topluma bi zarar vermedikten sonra her yer mübah bence

Siz bilirsiniz ama bence evliliğinizin hala kurtarılabilir olduğunu düşünüyorum.

normal şartlarda böyle bi plan organizasyon tabi ki çok hoşuma gider
ama benim şartlarım var ve o yüzden ocak ayına kadar eşimle ikili ilişkimi bitirdim ki artık şartlarımın da ötesinde kişisel davranışlarına da sabrım kalmadı ve eşim cinsellik dışında hiç bir anlamda çaba göstermiyor tepkimin sebebi bu...
otel isteyişi de evde annemler var isteği gibi baskı kurup beni ikna yoluna gidemiyor

yoksa kimin hoşuna gitmez eşi jest yapsın... bu jestleri normal bi zamanda yapsa uçarım havalara ki onu mutlu etmek için plan yapmaya çalışır belki fikir için konu açmış olurdum

ve çabalasa kurtulabilecek bir evliliği olacak ama çabası yok ki hep suçlu ben
adam eve gelmiyor iş değiştirmiyor ılımlı davranmıyor sorumluluk almıyor ama suçlu ben

sonuç olarak dün bu fikrimi söyledim otel istemediği bizim evliliğimizin daha fazlasına ihtiyacı olduğunu sonuç : yine kavga yine suçlu ben yine kaba konuşmalar ve yine suçlu ben!!!

çookkk yoruldummm

Sen adamın "otel fantazi"sini karşılamazsan, 3 - 5 ay sonra "Beni otellerde aldatmış alçak" diye konu açarsın söliyeyim.

bu durumda yıllardır evli ama yalnız yaşadığım ve hafta içi istekleri karşılanmadığı karım beni aldatırsa korkusu yaşamış olup bişeyleri değiştirmesi gerekliydi sanırım

Farklı bir gece geçirmek istemiş olabilir
erkek arkadaşınız değil ki cinsellik istiyor diye kızıyorsunuz
yapacak olan dışarıda eğlenip eve gelince yapmayacak mı
otel de olunca ayıp mı oluyor ?
ailenize otelde kalacağınızı söylemeyin 1 günlüğüne şehir dışına gidicez deyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…