• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğumgününü kutlayacağım arkadaşımın mesajı. Sizce kırılmakta abarttım mı?

benzer bir durumu bende 2 hafta önce yaşadım. eşim doğum günüm için sürpriz yapmış ve yakın arkadaşlarımızı davet etmiş. biz evde yokken gelip evi süslemişler. eve gelip şok oldum. şokum geçince en yakın arkadaşımın olmadığını fark ettim. çağırmadın mı diye sordum.
eşim aradığında demiş ki ''benim o akşam işim var neden erken kutluyorsun ki gününde yap bugün gelemem''
prenses hazretleri sürpriz dediğin erken yapılır ve buna uyman gerekir.
sonra bana msj attı erken yapmasaydı gelirdim ama işim vardı diye.
bende 5 dk dahi uğramanı beklerdim kırıldım dedim.
bunun üzerine dakikalarca tartıştık. abartıyormuşum bunda kırılacak ne varmış her özel günümde yanımdaymış bunda olamadıysa nolurmuş gibi gibi gibi yüzlerce kırılmamı sallamayıp kendisini üste çıkarmaya çalıştığı bahaneler...

sonuç olarak o günden beri ne görüşüyorum ne de konuşuyorum.
gereken önem verilmiyorsa çokta yakın değilmiş demek ki
sizinkininde sizden önemli durumları gelişmiş
İşi neymiş acaba merak ettim 🤧
Belkide çok kritik erteleyemeyeceği bir işi vardır. Konu sahibine bir miktar hak verdim oda karşı tarafın üslubundan ötürü. Ama siz bana haksız gibi geldiniz.

İşi neymiş acaba merak ettim 🤧
Belkide çok kritik erteleyemeyeceği bir işi vardır. Konu sahibine bir miktar hak verdim oda karşı tarafın üslubundan ötürü. Ama siz bana haksız gibi geldiniz.
Yazın evlenecek şuan ev tadilatı yapılıyor “çarşıda işlerimiz vardı eve marangoz geldi nasılsa bugün kıtluyorlar gününde bişey yapmazlar bizde gününde geliriz dedik” dedi. Davet edildiği saat akşam 9. Akşam 9da gittim dediği yerler kapalı. Boş bahaneler sıktı yani. Kaldı ki 2sokak aşağıda oturuyor. 5dk bile uğranabilirdi. Kalabalığa karışmak istemediği için bahane uydurdu. Hadi cidden uğrayamadın diyelim kusura bakma der telafi edersin. Erken kutlamasaymış bana uymuyo demezsin. Darıldım diyen insanla tartışılmaz diye düşünüyorum.

Yazın evlenecek şuan ev tadilatı yapılıyor “çarşıda işlerimiz vardı eve marangoz geldi nasılsa bugün kıtluyorlar gününde bişey yapmazlar bizde gününde geliriz dedik” dedi. Davet edildiği saat akşam 9. Akşam 9da gittim dediği yerler kapalı. Boş bahaneler sıktı yani. Kaldı ki 2sokak aşağıda oturuyor. 5dk bile uğranabilirdi. Kalabalığa karışmak istemediği için bahane uydurdu. Hadi cidden uğrayamadın diyelim kusura bakma der telafi edersin. Erken kutlamasaymış bana uymuyo demezsin. Darıldım diyen insanla tartışılmaz diye düşünüyorum.
Anladım aslında yaklaşımı sizi asıl kıran olmuş. Güzel anlatsaymış belki anlık kırılıp düzelecekken şimdi iletişimsiz hale gelmişsiniz.

Bence siz haksizsiniz esinizin planlarindan haberi olmak zorunda degil ki kendi hayatinin akisini takip etmis ve musait degilmis ama aciklama yapmasina ragmen nazlanmissiniz, simariklik bu, hemen silmeden hatali olabileceginizi unutmayin bosuna size kiymet veren bir insana tavir almissiniz
Eşim 1hafta önce aramış herkesi. Onun dışında gelemeyenlerde oldu. Hepsi kusura bakma gelemedik dedi konu kapandı. Benim sinir olduğum şey “erken kutlamasatmış” demesi. Onun müsaitliğine göre süpriz hazılanamaz sonuçta. Üzerine darıldım dememe rağmen suçlayıcı konuşmalarına devam etmesi. Biri size darıldım diyorsa gönül alırsınız bilmiyorum ben böyle yaparım yani.

Eşim 1hafta önce aramış herkesi. Onun dışında gelemeyenlerde oldu. Hepsi kusura bakma gelemedik dedi konu kapandı. Benim sinir olduğum şey “erken kutlamasatmış” demesi. Onun müsaitliğine göre süpriz hazılanamaz sonuçta. Üzerine darıldım dememe rağmen suçlayıcı konuşmalarına devam etmesi. Biri size darıldım diyorsa gönül alırsınız bilmiyorum ben böyle yaparım yani.
Esiniz onu da arayip haber vermis mi 1 hafta once? Yoksa kadin hakli. Yani ben kendim bir plan yapinca, son dakikada ortaya cikan kimse icin o plani bozmam, oncelik her zaman kendimim. Dolayisiyla arkadasinizin yerinde ben olsaydim, verecegim muhtemel cevap ayni olurdu.

1 hafta oncesinden haber verildiyse siz haklisiniz

O yaptığı "ufak değişiklikten" keşke sizinle plan yapmadan önce bildirme gereksinimi duysaydı..
Ben olsam mesafe koyar ve hafta sonu için yarın akşamdan "planımda ufak bir değişiklik yaptım" der arayıp sormayı keserim. O biraz arkadaşının peşinden koşsun.
Ayrıca nedense adam bana biraz burnu havada tiplerden geldi. Maşallah herkeste ona sürpriz yapma peşinde. Böyleleri daha kıymetli oluyor demek ki.

O yaptığı "ufak değişiklikten" keşke sizinle plan yapmadan önce bildirme gereksinimi duysaydı..
Ben olsam mesafe koyar ve hafta sonu için yarın akşamdan "planımda ufak bir değişiklik yaptım" der arayıp sormayı keserim. O biraz arkadaşının peşinden koşsun.
Ayrıca nedense adam bana biraz burnu havada tiplerden geldi. Maşallah herkeste ona sürpriz yapma peşinde. Böyleleri daha kıymetli oluyor demek ki.
Ya niye oyle diyorsunuz? Bir arkadas grubu surpriz yapmaya calisiyor, bir suru insan toplaniyor ama konu sahibi iclerinden birini sevmiyor diye gitmiyor. Adam kendi icin toplanan 10 kisiyi mi ekseydi, uyumsuz tek bir arkadasi icin?

Ya niye oyle diyorsunuz? Bir arkadas grubu surpriz yapmaya calisiyor, bir suru insan toplaniyor ama konu sahibi iclerinden birini sevmiyor diye gitmiyor. Adam kendi icin toplanan 10 kisiyi mi ekseydi, uyumsuz tek bir arkadasi icin?
Aslında ana sorun burada adamın üslubu. "Arkadaşım benim için sürpriz yapmış, bir çok kişiyi de toplamış, ayarlamış. Seninle sonra kutlasak olur mu? Kusura bakma lütfen." deseydi bence hiçbir sorun yoktu.
Arkadaşınla plan yapıyorsun hem de onun için ama o planın iptali için "ufak bir değişiklik" diye bahsediyor. Üstelik supangle ile zaten kutlamıştık demiş, ben buradan "gerek yok bence kutlamaya tekrar, hani istemezsen de keyfin bilir" gibi bir anlam çıkardım. Ayrıca kızla buluşmak için bile orada işinin olduğu günü seçiyor. Kızla buluşup kutlamak için değil de oraya zaten gidiyorum gitmişken kızla da kahve içeyim, çıksın aradan gibi olmuş. Bilmiyorum belki ben çok takılıyorum böyle şeylere ama değer verip onun mutlu olması için bir şeyler yapıyorsam ben aynı özeni karşıdan da beklerim. Söyleme tarzı çok önemli.

Aslında ana sorun burada adamın üslubu. "Arkadaşım benim için sürpriz yapmış, bir çok kişiyi de toplamış, ayarlamış. Seninle sonra kutlasak olur mu? Kusura bakma lütfen." deseydi bence hiçbir sorun yoktu.
Arkadaşınla plan yapıyorsun hem de onun için ama o planın iptali için "ufak bir değişiklik" diye bahsediyor. Üstelik supangle ile zaten kutlamıştık demiş, ben buradan "gerek yok bence kutlamaya tekrar, hani istemezsen de keyfin bilir" gibi bir anlam çıkardım. Ayrıca kızla buluşmak için bile orada işinin olduğu günü seçiyor. Kızla buluşup kutlamak için değil de oraya zaten gidiyorum gitmişken kızla da kahve içeyim, çıksın aradan gibi olmuş. Bilmiyorum belki ben çok takılıyorum böyle şeylere ama değer verip onun mutlu olması için bir şeyler yapıyorsam ben aynı özeni karşıdan da beklerim. Söyleme tarzı çok önemli.
Tabi ki oyle ama adam odunsa odundur. Bunlar zaten daha onceden kutlama mahiyetinde supangle yemisler, cumartesi kutlayalim demek ayip olurdu. İlla kutlama, hediye bekliyor gibi. O yuzden adamin mesaji aslinda beni hic rahatsiz etmedi, uyumsuz yorucu arkadasini istememis Dogumgununde, son derece normal

benzer bir durumu bende 2 hafta önce yaşadım. eşim doğum günüm için sürpriz yapmış ve yakın arkadaşlarımızı davet etmiş. biz evde yokken gelip evi süslemişler. eve gelip şok oldum. şokum geçince en yakın arkadaşımın olmadığını fark ettim. çağırmadın mı diye sordum.
eşim aradığında demiş ki ''benim o akşam işim var neden erken kutluyorsun ki gününde yap bugün gelemem''
bunun üzerine dakikalarca tartıştık. abartıyormuşum bunda kırılacak ne varmış her özel günümde yanımdaymış bunda olamadıysa nolurmuş gibi gibi gibi yüzlerce kırılmamı sallamayıp kendisini üste çıkarmaya çalıştığı bahaneler...

Abartsaydınız 😂

Konu sahibi ile durumunuz aynı değil. Arkadaşınızı haklı buldum, sizi de aşırı Tripkolik. Neyse kızın kafası rahatlamıştır. Daha az trip yer artık

30+ insanların doğumgünlerini bu kadar olay yapması bana itici geliyor. Hadi eşiniz sürpriz yapmış da gelmeyene küsmek fln pek yetişkin işi değil. Kapris yapmışsınız gereksiz yere.
Gelmek zorundasın demişsiniz. İnsanın kutlayacağı varsa hevesi kaçar

Kurduğu cümlelerin hepsi falso ya. Ben özellikle “istemezsen sorun değil” kısmına takıldım. Hani isteme nolur der gibi tam ifade edemedim ama ben genelde böyle hissettiğim zaman yapıyorum bunu. Bir de küçük bir değişiklik ifadesi çok çok kırıcı. Bunun yanı sıra işi olduğu bir gün sizi aradan çıkarmaya çalışmış falan. İlginizi hissetmiş ve istemiyor bence.

30+ insanların doğumgünlerini bu kadar olay yapması bana itici geliyor. Hadi eşiniz sürpriz yapmış da gelmeyene küsmek fln pek yetişkin işi değil. Kapris yapmışsınız gereksiz yere.
İnsanların hayatında önem verdiği şeyler vardır ve bu yaşıyla alakalı değildir. Doğum günleri benim için herzaman önemlidir. Sadece kendimin değil. Sevdiğim insanlarında özel geçmesini sağlarım. Bu yıl 90 yaşına giren dedeme bile sürpriz yaptık biz. Önemsemekle ilgili. Yakınım dediğiniz insanlar neyi önemser neyi önemsemez bilirsiniz. Ona göre davranırsınız. Kırılacağını bilirsiniz. Dostluk böyledir.
Ben arkadaşımın hassasiyetime önem vermemesine darıldım.

Sebep sizin için saçma olabilir. Size iticiyse kendinize ve çevrenize o şekilde uygularsınız. Başkası sizi alakadar etmez.

KENDİSİ DE BUGÜN EKİLMİŞ. “Beni yoracak insanlar istemiyorum hayatımda” diye paylaşım yapmış. Artık gideceği kız ne dediyse😂 çokta iyi oldu bu saatte doğumgününde olacağını söylemişti işten 7 de çıkıyor. Ahahaha… :) çevrimiçi bayadır biz beraberken eline telefonu almazdı. Çok iyi oldu Allahın sopası yok.

Ben daha 30 değilim ama 24 üm, o 30 oldu o yüzden kırıldım aczık 🙃🙃🙃 belki 30 olunca bunları hiç takmam :)))

Back
X