Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdiye kadar o sana neler yaptı?merhabalarr Haftasonu sevgilimin doğum günü 3 yıldır beraberiz ama şimdiye kadar ona doğumgününde çok farklı bişey yapamadım maalesef biraz odunum sanırım bu konularda :/ özel bişeyler yapmak istiyoruum ama aklıma hiçbirşey gelmiyo biraz yardımcı olur musunuzz![]()
güzel bi yere götür pastasını getirsinler üfleyin , 3 yıldır tanırsın artık ihtiyacı olan bişey al yeterli ya![]()
yaa daha özel olsun unutmasın falan istedim istemekle kalıyorum hep aynı odunluk![]()
şimdiye kadar o sana neler yaptı?
özel derken bütçe ne kadar?
valla ben de odunum ancak bu kadar çıktıbenim beyim daha iyi anlar o işlerden
sen de onu şaşırt mesela işyerine şu yenebilir çiçeklerden meyve sepetlerinden yollasana bunu bu h içi yap meselao 2 3 gun onceden hediye vermeye başlar hep .pastayı alır beraber yeriz falan .
sen de onu şaşırt mesela işyerine şu yenebilir çiçeklerden meyve sepetlerinden yollasana bunu bu h içi yap mesela
sen de onu şaşırt mesela işyerine şu yenebilir çiçeklerden meyve sepetlerinden yollasana bunu bu h içi yap mesela
ama istanbulda değilim maalesef şehir dışına göndermiyolar![]()