merhaba annenin biraz rahat davranmış
neyse
hata yapmışssınız bundan sorna eşinize karşı sürekli anneninizi aklamak zorunda kalacaksınız
Ben başka birşeye takıldım, aklı başında hiçbir doktor daha 2. gün bebeğe doymuyorsa mama verin demez.
Yenidoğan bir bebeğin mide kapasitesi 4 tatlı kaşığı kadardır, eğer kadında meme hastalığı yoksa o süt illaki gelir ve sezeryanda 2 gün süt gelmemesi normaldir. Ve ne gelirse bebeğe yeter. Bunu ben, sen, öbürü biliyorsa bir doktor nasıl böyle birşey der ?
İnşallah doğumdan sonra aynı doktorla devam etmiyorsundur.
Ben başka birşeye takıldım, aklı başında hiçbir doktor daha 2. gün bebeğe doymuyorsa mama verin demez.
Yenidoğan bir bebeğin mide kapasitesi 4 tatlı kaşığı kadardır, eğer kadında meme hastalığı yoksa o süt illaki gelir ve sezeryanda 2 gün süt gelmemesi normaldir. Ve ne gelirse bebeğe yeter. Bunu ben, sen, öbürü biliyorsa bir doktor nasıl böyle birşey der ?
yorumlardan anladığım,kaynanaya ağzınıza geleni sayabilirsiniz ama anneye laf söylenmez konusu.şimdi konu sahibi bunları kaynanam yaptı diye anlatsaydı sayfalarca kaynanaya hakaret yazıları olurdu,kızın annesinden canı yanmış dertlenmiş
benim arkadaşımın kızı da sezeryanla doğum yapmıştı ve sütü gelmemişti.bebeğin kilosu da azdı.dr.mama verin yoksa aç kalırsa sarılık olur dediği için mama verdiler hastanede.
Benim doktorda ısrarla bebek 3 gün aç kalabilir, onlar 3 gün açlığa programlanmıştır endişe etme diyor. Haliyle doktoruma güvendiğim için farklı yaklaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?