Dogumumdda yasananlar Çok kırıldım:((

Valla canım anlattıklarına inanasım gelmedi ya kaynana olsa neyse deriz ki kendi kızı gibi bakmaz tabii ama bunu kaynana bile yapmaz yaa orada siz ameliyatlı birşeyler yapmaya çalışıyorsunuz kadın uyuyor insanı uyku tutar mı. Peki evlenmeden önce aranız nasıldı iletişimiz ilgisi yok muydu hep mi böyleydi. Eşiniz haklı sizi de kaynananıza karşı mahcup etmiş bence de tavrınızı koyun görüşün gitsin gelsin ama belli edin yani konuşun bunu. Ben annemden evlenmeden önce fazla ilgi görmedim anne babam boşandı filan annem çalıştı bazen bana hiç değer vermiyor hiçim gözünde derdim ama evlendikten sonra çok değişti bir gün aramasam merak eder tedavim vardı bebek tedavisi yumurtaları toplatmıştım odama geldim kesi yok ameliyat yok yani ağrım vardı sadece ne bir şey yiyebildi ne etti anesteziden uyanmam da kötü oldu istifra herşeyi on kere sorma telaşlanmış filan ben o zaman anladım ki annem beni çok seviyormuş. Yanii anne bu o yapmazsa kimse yapmaz kaynananız daha iyi bakardı size ama boşverin siz çocuğunuza iyi anne olun.

Annenin yaptiklari uzucu olsa da esine anlattigin icin pisman olacaksin

sana katılıyorum eşinize anlatmamalıydınız anneniz o sizin tabi bu yaptıklarını hafifletmiyor ama yarın bigün annenle aran iyi olur eşin bu kez ters bişi der kaldıramazsın anne kan can sonuçta inan benımde başıma geldi babamın bir hatasını anlattım nişanlıma nişanlım benden çok tepkı verdi babama ilerde de söyledi yüzüme vurdu baban böyle yapmıştı diye kendıme kızdım neden söyledim ki sonuçta babam o benim kopamam.... ama senın içinde çok üzüldüm inanki allah kimseyi kimseye düşürmesin amin

Annenizin uyuması iyi olmamış tabi hafif kestirmeler olur ama biraz abartmış, benimde annem kaldı yanımda hatta hastalandı bırakamadı o yorgunlukla o da arada uyudu ama ben onu uyandırmaya kıyamadım hatta kalkıp üstünü bile örttüm..bu arada ben de sezeryanlıyım 10 gün oldu daha ama bebeğimin her işini kendim yaptım, gece yanımada kimseyi istemedim eşim ve ben hallediyoruz annemde 2günde bi gelip yemek yapıyor yetiyor..bence biraz fazla abartılmış bu durum

süt inmezse mecbur veriyorsun canım bebecık ac kalıp sekerimi düşşün midesi kucuk ama dayanıksızda

Kocalarını sevmeyen kadınlar çocuklarını da sevmezmiş .Kadınsal içgüdü ile istemdışı bir duygu imiş .Psikolojide de yeri var .Belki bu tarz durumlardan dolayı anneleriniz böyle davranıyordur .

Cok uzuldum.ustelik annenizde sizi dogururken o sıkıntilari yasamisken.yaziklar olsun gercekten.uzulmeyin esinizi cocugunuzu dusunun.Amlah saglikli omurler versin hayirli bir evlat olur insallah.

Ben de ameliyat oldum. Ayni seyleri yasadim. Ustune ustluk itilip kakildim. Evden kovuldum ameliyatli halimle. Yine "Anne" dedim kapisina vardim. Yuzume kapatti kapiyi. Beni eve almadi. Neler neler daha...

sen yinede esin tarafina anneni asagilayacak firsati verme sonra pisman olursun.annen ne yapmissa yapmis bosver anadir de vec

Konu eskiymiş ama madem okumuş bulundum,yazayım.

Öncelikle tebrik ederim,artık kolaylamışsındır.Bence de eşine anlatmasaydın daha iyi olurdu.
Ben artık hasta bakmanın herkese göre olmadığını düşünüyorum.
Yapı meselesi sanırım,bazı insanlar daha çok inisyatif alıyor,daha becerikli oluyor.
Keşke annen sana destek olsaymış,çekip çevirseymiş,beklenen budur.
Ama işte her insan farklı oluyor.En azından şikayet etmeseymiş iyiymiş.

Menopoz damiydi anneniz yoksa sizi mi kiskandi çözemedim gerçekten normal davranışlar değil bunlar. ..

Bubkonuyu okuyunca sok oldum nasibbi vicdann yaa ben debnormal dogum yaptim dikisim cok azdii ogun canim annem basimdan ayrilmadi gece bebek uyaninca hep o ilgilendi hatta dogumda yirmibgun annemin evinde kaldim es i m yoktu kadin dort dondu ustelik calisiyordu bu konuyu okyinca annemin ne kdr degerli oldug u nu bi kez dha anladin srn i nbyerindr olsam arama mesafe koyarim esinde surat asmakta hakliy m is

Yeni dogum yapmis birisi olarak yasadiklariniz uzucu.
Annenizle bu kirildiginiz seyleri konusun, uzerini ortmeyin.
Ve annenizle ne yasarsaniz yasayin birakin aranizda kalsin.
Esinize bunlari anlatmayin,bebeginiz hayirli olsun..

Böyle yaparak konu sahibini daha çok üzüyorsun ama

Annenin yaptiklarina şaşırdım bebeği geçtim senin sezeryanli öld biliyor nasıl içi rahat etti uyudu bende sezeryan oldum çok zor ama sen yine de eşine pek anlatama bence ilerde demesin annen sana bakmadı diye ayrıca annen evde kalmak isterse dersin anne sen uykusuzluğun dayanamıyorsun kalma alem kırılmamis olur

Ah canimm.sanki benim kayinvalidemi anlatmissin.Hep kayinvalideler de suc olmuyor tabi.Boyle sorumsuz annelerde var.28 gun once bende dogum yaptim.Bilirim sezeryanin acisini.Yazik ya.kusura bakmada cok.sorumsuz bir annen varmis.Ayni benim kayinvalide.

Şimdi bu davranışı kayınvalideniz yapsaydı, sakın affetme, tavır al, mesafeni koy, eşini haberdar et gibi bir sürü yorumla konu şenlenecekti. Söz konusu anne olunca annenle konuş, uyar ama aranızda kalsın, keşke eşine söylemeseydin yorumları gelmiş. Çifte standarta bakar mısınız, ne üzücü :)

Annenize gelince, hakikaten hayretler içinde kaldım. Ama hep söylerim iyi kayınvalide, görümce, gelin, anne yoktur. İyi insan vardır. Siz bundan yana bahtsızsınız demekki. Ama ne yapsanız onu değiştiremezsiniz. Huylu huyundan vazgeçmez. Ölümlü dünya, üzerinizde hakkı var, idare edin, kendinizi üzmeyin, olaylardan dersinizi alın, gerisini boşverin..

okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi benzer şeyleri annemde yaptı çünkü...
insanın çok zoruna gidiyor kv yapsa sinirlenirsin geçer ama kendi annesi yapınca insanın kırılıyor ve kırgınlık üzülmekte lohusalıkta ameliyatlı çaresiz iken iyi gelmiyor insana...

benim annem bir gece kaldı sabaha kadar söylendi camdan soğuk geliyor,heryerim tutuldu bu çocuk aç offf ne biçim hastane buraya verdiğiniz parayla bilmem ne hastanesinde kral gibi oda olurdu vs vsss...
artık bi ara daralıp anne gel benim yatağıma ben koltuğa geçeyim dedim düşün...

birde benim bebeğim 2 gece hastanede 3 ay evde hiç uyumadı nerdeyse bebek uyandı alayım yok beni illaki kaldırırdı annem...
çok zor durumda oluyor insan ALLAH kimsenin eline düşürmesin diye sayıkladığım 39 gün geçirdim annem toplamda 10 gün falan kaldı hayattan koptum üstüne çok düşen eşin bile bakıyor ana acımıyor baba acımıyor oda sana olan merhametini törpülüyor malesef... 40 ım çıkınca herkesi kovaladım eşimde gece çalıştığı için bebeğimle tek başıma kaldığım 40.gece hayata tekrar döndüm çok şükür...

bebeğiniz hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyütün inşallah...

Bi kere sen esıne annenı ne dıye sıkayet edıyorsun sonra da esım annemı sevmıyor dıye konu acarsın esın kım kı annen senı doguran kısı kımı kıme sıkayet etmıssın hıc hos degıl...Annenın de vardır elbet kızıp kırıldıgı bırsey o yuzden böyle tavır almıstır ..

ben ıhlaya ıhlaya kalkmazdim uyandirirdim sanirim.. kaynana degil ki, anne sonucta.. gamsiz insan hep rahatsizlik veriyo ne yazik ki.. esine de cok anlatma artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…