- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Annenin yaptiklari uzucu olsa da esine anlattigin icin pisman olacaksin
Ben başka birşeye takıldım, aklı başında hiçbir doktor daha 2. gün bebeğe doymuyorsa mama verin demez.
Yenidoğan bir bebeğin mide kapasitesi 4 tatlı kaşığı kadardır, eğer kadında meme hastalığı yoksa o süt illaki gelir ve sezeryanda 2 gün süt gelmemesi normaldir. Ve ne gelirse bebeğe yeter. Bunu ben, sen, öbürü biliyorsa bir doktor nasıl böyle birşey der ?
İnşallah doğumdan sonra aynı doktorla devam etmiyorsundur.
Bubkonuyu okuyunca sok oldum nasibbi vicdann yaa ben debnormal dogum yaptim dikisim cok azdii ogun canim annem basimdan ayrilmadi gece bebek uyaninca hep o ilgilendi hatta dogumda yirmibgun annemin evinde kaldim es i m yoktu kadin dort dondu ustelik calisiyordu bu konuyu okyinca annemin ne kdr degerli oldug u nu bi kez dha anladin srn i nbyerindr olsam arama mesafe koyarim esinde surat asmakta hakliy m is
Burada dertleşmek istedim
Herkes doğumunda kayınvalideden şikayet eder ben annemin yaptıklarına anlam veremedim
siz de okuyun ve bana akıl verın arkadaşlar ben buna kırılmakta haksızmıyım?
Annem doğumda sezeryan olunca iki gün hastanede yanımda kaldı ve tek kelimeyle beni çoook zor durumda bıraktı, eşimin ailesine çok mahcup etti
Şöyle anlatayım
Annem bebek doğdu ilk gün akşam herkes gitti neyse o gece sakin bir gece geçirdik bebek iki kez aklktı annem de bana verdi emzirdim
Neyse sabah oldu annem başladı ben bu hastane de çok sıkıldım hiç sevmedim burayı
Sürekli kv nin felan yanında ay ne sıkıcı bi gitseydik şurdan dedi durdu
Bunun dışında söylediği ikinci kelime de eşime ay bana bi çay al, sıkıldım yiyecek bişeyler al kantinden oldu
Sonra başladı uyuyayım bari yapacak bişey yok çokta üşüyorum dedi montunu giydi
Ki ortam çok iyi güzel bir hastanede kaldım sıkıntıdan ne yapcağını şaşırdı
Misafirler geliyor annem uyuyor
Gelenlerle kv ilgileniyor annem uyansada eli çenesinde uykulu bir halde bakıp duruyor
Böyle olunca ben dışarıdayken kv ve kayınpeder anneme demişki siz hastalandınız heralde
bugun siz kalmayın bunların başında kv kalsın
çok yalvarmışlar yorgunsunuz bakamazsınız diye
yok demiş ben kızımı bırakmam ve ne olduysa o gün oldu
gece oldu bebek ağladı annem uyuyo tam o sıra hemşire gelmişti
bebeği verdi emzirdim dedi ki hemşire çocuğun üstü pis değişmesi lazım annem uyuyo fosur fosur
baktım onun kalkacağı yok ben değiştireyim dedim
hemşire olmaz sezeryanlısınız söyleyin kıyatfetlerin yerini bari ben değiştireyim dedi annem uyudu hemşire değiştirdi çocuğun üstünü
sonra afedersiniz benim üzerim kan revan olmuş kaltım tutunarak üstümü değiştirmek istedim
tutanarak ıhlıyarak kuyafetlerimi buldum tuvalete serumu sürükleyerek gidiyorum annem yine uyuyo
üstümü değiştirdim ıhlıya ıhlaya yattım
Sonra bebek yine kalktı kendim aldım emzirdim çocuk ağlıyo doymadı
dr mama verelim demişti
dedim ki annem duysun diye heralde doymadı mama lazım
annem dedi ki kalkmadan hemşireyi çağıralım
bende ne yplacak diye ben çağırayım dedim döndü yattı
gittim düğmeye bastım artık
sabah oldu kahvaltı geldi çok açım annem uyuyo kalktım zorla kahvaltımı aldım
ben yedim zorlanarak ıhlayarak sonra annem kalktı kahvaltısını aldı biliyo çünkü birazdan toplayacaklar
saat 10 oldu birazdan doktor gelir diye yine kalktım ben üstümü giyinmeye lavaboya geçtim o sıra dr geldi
anneme dedi ki hanım bebeğin annesi nerde söyleyeceklerim var ben içerden duydum işte annem o zaman uyandı
sonra başladı bana eşini ara bana poğaça felan alsın doğru düzgün yiyemedim
burası çok sıkıcı zaten demez mi
o zaman işte anne gitseydin madem evine dedim
hiç biley demedi
eşim gelince doğum psikolojisiyle hüngür hüngür ağladım
beni bırakıp gittiniz ben bu gece neler çektim dedim
eşim daha biley demeden
biz böle olacağını tahmin ettik annene resmen yalvardık ama annemin ( kv) kalmasına izin vermedi dedi
ben daha biley diyemedim
şimdi ben anneme çok kırgınım eşimde gelip benle ve çocukla artık ilgilenmesini istemiyo
o gelince suratını asıyo sizi perişan etti diyo
işte böyle zor bi durumdayım arkadaşlar ne desem biekmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?