Doğuma Hazırlık Doğumun başladığını nasıl anlarız kızlar?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bilgi için teşekkürler canım akıntım benimde arttı ya acaba suyum mu geldi ki kahverengi değil ama

o zaman sen doğurma içinde tut mağdem herşeyden korkuyosun o zaman karnından sevmeye devam edersin bebeğini ?
bebeğin içimde kalmayacağının epidural,spinal normal veya sezeryan herhangi bir şekilde doğumun gerçekleşeceğinin bende farkındayım tedirginliğimi ifade etmeye çalışmıştım bir bayan olarak desteğinde maşAllah takdire şayan.teşekkür ederim.

o zaman sen doğurma içinde tut mağdem herşeyden korkuyosun o zaman karnından sevmeye devam edersin bebeğini ?

Sana bisey soyleyeyim mi :)

Ben hem dogurmak istiyorum ama cok korkuyorum. Hem de dogunca,o karnimdaki kipirdanmalarini,karnimin bi inip bi cikmasi dalgalanmasi falan...coook ozleyecegim icin uzuluyorum.

Benim de 23 kasim da spinal anestezi ile sezeryanim olacak. Yusuf yusufum dogruya dogru :..(

Epidural de aklimda ...ama onun yarattigi yan etkileri ve sonrasinda ki bas agrilari falan....
Aslinda butun korkuma ragmen normal hic biseysiz olsun istiyorum ...bakalim...
canım spinalde daha çok baş ağrısı oluyormuş epidural birazdaha mantıklı ama normal doğumda her hekim epidural tercih etmiyor.spinaldede sonrasında bol su tükettiğinde doktorunu dinlediğindede sıkıntı olmuyormuş bilgine

ben sana söylüyorum işte tut içinde ?
yusuf yusuf demez doktorlar bebeğini alır verirler eline sonra ben gibi uykusuz gecelere hoşgeldin ...

destek ol demedin ki ?
korkuyorum dedin bende öyle dedim
şimdi ben miyim suçlu ?
destek olmaya hazırım varsa sorun söylerim kusura bakma

ben sana söylüyorum işte tut içinde ?
yusuf yusuf demez doktorlar bebeğini alır verirler eline sonra ben gibi uykusuz gecelere hoşgeldin ...

Raziyim ya :)

Herkes nasil bas ediyosa ben de ederim. Neredeyse herkes ayni seyleri yasadi,yasiyor. Saglikli olsunlar da uyumasam da olur :)

Raziyim ya :)

Herkes nasil bas ediyosa ben de ederim. Neredeyse herkes ayni seyleri yasadi,yasiyor. Saglikli olsunlar da uyumasam da olur :)

sen bi doğur ben burdayım yazarsın bana yakınsan gelir sana yardım ederim :)
allah hayırlısını versin rabbim yardımcın olsun dualarım senle ...

destek ol demedin ki ?
korkuyorum dedin bende öyle dedim
şimdi ben miyim suçlu ?
destek olmaya hazırım varsa sorun söylerim kusura bakma

ay şaka gibisiniz destek olun demediğim için moral bozmak şart diyorsunuz yani size kendi mantıklı fikirlerinizle mutluluklar diliyorum

ay şaka gibisiniz destek olun demediğim için moral bozmak şart diyorsunuz yani size kendi mantıklı fikirlerinizle mutluluklar diliyorum

sanada ne desek olmadı ?
mantıklı fikirlerim var çünkü anneyim senin yaşayacaklarını yaşadım biliyorum o yüzden yorum yazıyorum hamilelik olur tabi ters anlamalar tansiyon yükselmesin.
hayırlısı diliyorum rabbim yardımcın olsun.

Walla bende anneyim ama yenide bi anne olacak kişiye anneliğin zor taraflarını anlatmam yani heleki hamileliğinin son dönemlerindeki bi.anne adayı için yanlış anlıyo işte. Belki kötü niyetle demedin ama yaklaşım yanlışş

Birde bayanlar benim acayip kalcam ve ozel bolgemin kemikleri agriyor....ama nasil desem biri kemiklerimi kiriyormuscasina
bu dogumda artar mi ?

amin cümlemizin inşAllah...işte yaşayacaklarımı bilen bir bayan olarak sizin o şekilde yazmanız olmadı diyorum bende. hamilelerin özellikle ilk gebeliği olanların bu konuda pek fikri olmadığı için korkması normal burda tecrübeli arkadaşların yapacağı başından geçenleri paylaşıp kokulacak birşey olmadığını söylemek şahsen ben zor bir doğum geçirsem bile tedirgin olan birine öyle yaklaşırdım.hayırlı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…