epidural normal doğumda yapılabilir sancıdan korkan için ama ben hepsinden korkuyorum :S
bilgi için teşekkürler canım akıntım benimde arttı ya acaba suyum mu geldi ki kahverengi değil amaCanim birkac gun karnim semsert oluyordu...
Doktorumu aradigimda normal yalanci sancidir demisti....
Sonrasinda sari jel gibi akintim oldu...nisanmis
Beyaz simsicak sular gelmeye baslayinca doktora gittik o gunde 35 haftalik dogumum sezeryanla gerceklesti...
Saglikli bir sekilde kucagina alirsin ins. ♡
Epidural de aklimda ...ama onun yarattigi yan etkileri ve sonrasinda ki bas agrilari falan....Dayanmayı denersn o da olmadı epidural düşünirsünüz
Kız zaten korkuyo ne de güzel ablalık yapıp akıl verıyosun içinde tut diyeo zaman sen doğurma içinde tut mağdem herşeyden korkuyosun o zaman karnından sevmeye devam edersin bebeğini ?
bebeğin içimde kalmayacağının epidural,spinal normal veya sezeryan herhangi bir şekilde doğumun gerçekleşeceğinin bende farkındayım tedirginliğimi ifade etmeye çalışmıştım bir bayan olarak desteğinde maşAllah takdire şayan.teşekkür ederim.o zaman sen doğurma içinde tut mağdem herşeyden korkuyosun o zaman karnından sevmeye devam edersin bebeğini ?
o zaman sen doğurma içinde tut mağdem herşeyden korkuyosun o zaman karnından sevmeye devam edersin bebeğini ?
canım spinalde daha çok baş ağrısı oluyormuş epidural birazdaha mantıklı ama normal doğumda her hekim epidural tercih etmiyor.spinaldede sonrasında bol su tükettiğinde doktorunu dinlediğindede sıkıntı olmuyormuş bilgineEpidural de aklimda ...ama onun yarattigi yan etkileri ve sonrasinda ki bas agrilari falan....
Aslinda butun korkuma ragmen normal hic biseysiz olsun istiyorum ...bakalim...
Sana bisey soyleyeyim mi :)
Ben hem dogurmak istiyorum ama cok korkuyorum. Hem de dogunca,o karnimdaki kipirdanmalarini,karnimin bi inip bi cikmasi dalgalanmasi falan...coook ozleyecegim icin uzuluyorum.
Benim de 23 kasim da spinal anestezi ile sezeryanim olacak. Yusuf yusufum dogruya dogru :..(
Yook canım suyun gelse anlarsın foşur foşur gelir çişini yapıyo gibibilgi için teşekkürler canım akıntım benimde arttı ya acaba suyum mu geldi ki kahverengi değil ama
hm tamamdır canım bende böyle detaylar istiyorum işte sağolYook canım suyun gelse anlarsın foşur foşur gelir çişini yapıyo gibi
bebeğin içimde kalmayacağının epidural,spinal normal veya sezeryan herhangi bir şekilde doğumun gerçekleşeceğinin bende farkındayım tedirginliğimi ifade etmeye çalışmıştım bir bayan olarak desteğinde maşAllah takdire şayan.teşekkür ederim.
ben sana söylüyorum işte tut içinde ?
yusuf yusuf demez doktorlar bebeğini alır verirler eline sonra ben gibi uykusuz gecelere hoşgeldin ...
Raziyim ya :)
Herkes nasil bas ediyosa ben de ederim. Neredeyse herkes ayni seyleri yasadi,yasiyor. Saglikli olsunlar da uyumasam da olur :)
destek ol demedin ki ?
korkuyorum dedin bende öyle dedim
şimdi ben miyim suçlu ?
destek olmaya hazırım varsa sorun söylerim kusura bakma
ay şaka gibisiniz destek olun demediğim için moral bozmak şart diyorsunuz yani size kendi mantıklı fikirlerinizle mutluluklar diliyorum
sen bi doğur ben burdayım yazarsın bana yakınsan gelir sana yardım ederim :)
allah hayırlısını versin rabbim yardımcın olsun dualarım senle ...
Tamam gelip yardim isterim senden :)
Cok sagol canim amin Allah razi olsun
amin cümlemizin inşAllah...işte yaşayacaklarımı bilen bir bayan olarak sizin o şekilde yazmanız olmadı diyorum bende. hamilelerin özellikle ilk gebeliği olanların bu konuda pek fikri olmadığı için korkması normal burda tecrübeli arkadaşların yapacağı başından geçenleri paylaşıp kokulacak birşey olmadığını söylemek şahsen ben zor bir doğum geçirsem bile tedirgin olan birine öyle yaklaşırdım.hayırlı günler.sanada ne desek olmadı ?
mantıklı fikirlerim var çünkü anneyim senin yaşayacaklarını yaşadım biliyorum o yüzden yorum yazıyorum hamilelik olur tabi ters anlamalar tansiyon yükselmesin.
hayırlısı diliyorum rabbim yardımcın olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?