Walla bende anneyim ama yenide bi anne olacak kişiye anneliğin zor taraflarını anlatmam yani heleki hamileliğinin son dönemlerindeki bi.anne adayı için yanlış anlıyo işte. Belki kötü niyetle demedin ama yaklaşım yanlışş
Tebrikler dewamıda beklerizz..tüm doğru bilinenler de sizde yer yapmış maşallah.
dediğime demediğime ...
yaklaşımımı düzeltiyorum zaten hiç yaklaşmıyorum bundan böyle.
O bende de vardı. Görünce yazmak istedim. Sanki böyle spor yapmışım hafif ağrıtmışım gibi..doğuma yakın geçti benimki.doğumda da hiç anlamadım. :)Birde bayanlar benim acayip kalcam ve ozel bolgemin kemikleri agriyor....ama nasil desem biri kemiklerimi kiriyormuscasina
bu dogumda artar mi ?
Tebrikler dewamıda beklerizz..
Bnde dewam et dedim zaten düzeltmşşin ya yaklaşımınıaynen devam ne yapcan yorum mu bekliyorum ?
Bnde dewam et dedim zaten düzeltmşşin ya yaklaşımını
hehe doğru söylüyorlarmış diyorsun yani:) amin teşekkür ederim:) alt karnımda var ara ara o ağrılar galiba ilk sancılar bunlar..Doğum başlayınca anlarsın derlerdi sinir olurdum. Ama anlıyorsun :))
İlk hafif sancıları adet sancısı gibi üşütmüş gibi oluyor ama gerçek doğum sancısı başladığında anlıyorsun:)
Bir avazda kurtarsın allah.
Belirti söyleyemeyeceğim ama herkesin dediği givi doğum başlayınca anlarsın :)
çok teşekkürlerKonu sahibi merhaba
Benim gece nişanım geldi.. Çok araştırdığım için hiç panik olmadım.tv açtım ve sancılarımı takip etmeye başladım. Sıklaşmaya başladı ama normal bir kasılma korkulacak hiçbirşey yokki ben ağdayla bıyıklarımı bile aldıramam
Sabaha karşı birazcık daha zorlamaya başlayınca gittim.. 4 cm açıklık vardı..öğlen de doğdu kızım...
Nacizane yaşayan biri olarak tavsiyelerim... Suyunuz gelmediği sürece evde beklemenizi öneririm. Rahat olmak açısından....
Doğum başladığını hissettiğinizde hafif hafif yürüyün bu açılmayı kolaylaştırıyor...
Her sancı girişinde büyük tuvaletini yapar gibi ıkının buda bebeğinizi size yaklaştırıyor.
Korkulacak hiçbirşey yok inanın şuan boş gelir bu söylediğim ama stres yapmazsanız çok rahat geçiyor...
Son zamanlarınız,kendinizi yormadan yürüyüşler yapın.
Immm aklıma bunlar geldi konuyu görünce yazmak istedim..
Doğuruncada yaz bizeçok teşekkürlerşuan gerçekten böyle bilgilere ihtiyacım vardı ve uygulamaya çalışacağım
yaptım yaptım herşey hazır bende hazır olmaya çalışıyorum paşanın keyfini bekliyoruzHı buarada yaşayan biri olarak her an hazırlıklı olun derimdoktor kontrolümün olduğu gün "kızımızın keyfi yerinde şuanlık birşey yok" dedi gece nişanım gelip ertesi gün doğurdum doktor da şaşırdı
Siz çantanızı hazırlığınızı vs... her an olucakmış gibi hazır tutun..:)
Yürüyüş doktorumun en önem verdiği şeydi.. Rahatlığını anlarsın derdi hakkaten çok kolay bir doğum geçirdim. Her akşam eşimle turlardık :) ve sancılarda da ıkınmak... Açılmayı kolaylaştırıyor.. Ben doğumdan önce odadayken uyuya kalmışım.kalk ve koridorda yürü sancı gelince de ıkın dedi. Yaptım olduçok teşekkürlerşuan gerçekten böyle bilgilere ihtiyacım vardı ve uygulamaya çalışacağım
Süperyaptım yaptım herşey hazır bende hazır olmaya çalışıyorum paşanın keyfini bekliyoruz
bebişten vakit bulduğum bir vakitte yazarım inşAllah bakalım ne zamanDoğuruncada yaz bizeadını ne koymayı düşünüosunuz
amiin canım çok çok teşekkürlerSüperhayırlısıyla bir avazda kurtarsın Rabbim
Hmm bnde hep mehmet kağan diodum son anda ertuğrul oldu . Öpüyorum seni doğuruncads bebeğini koklamak istereim insanı mutlu eden bi kokusu olcak o meleğin .hayırlı doğumlar. Hoşçakalın .sormak istdiğin bişe olursa sewe sewebebişten vakit bulduğum bir vakitte yazarım inşAllah bakalım ne zamankağan olacak gibi inşAllah ismi
amin canım çok çok teşekkür ederim bilgilerin ve desteğin içinHmm bnde hep mehmet kağan diodum son anda ertuğrul oldu . Öpüyorum seni doğuruncads bebeğini koklamak istereim insanı mutlu eden bi kokusu olcak o meleğin .hayırlı doğumlar. Hoşçakalın .sormak istdiğin bişe olursa sewe sewe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?