Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

aynen akşam hep aşşaya baskı yaptı bi hareket bi hareket dedim veda partisi yapıyortuvalete gittiğimde büyük tuvalet hissim var ama yok ayy ne bileyim gel artık be oğlum
Aynen pasalar bizi iyice sıkstirmaya basladi ☺☺ oyun oynuyolar bizle bidaha hastaneye gitseemmmi kontrole acilmami kontrol ettirsemmi cumadan beri olmusmudur acilma

Sagol teyzesi simdi bir hafta mi var aralarinda bizim kuzularin :) ya evet aklimda o kati yememem lazım yoksa yanarim yani :-/
Eveet bir hafta araları var canım kaç kilo doğdu bebişin

nekadardı açılma sancıların sıklaşınca git ya hastaneden boş dönmekte gıcık
2cm di cuma gunu canm sancilarimi anlayamamaktan korkuyorum sendede oluyomu asiri derecede sıknti yapiyo cok terliyorum.suan berbat
nekadardı açılma sancıların sıklaşınca git ya hastaneden boş dönmekte gıcık

Canım ben iki dk da bire düşünce gittim sadece iki cm açıklık vardı. 6 saat sonra doğdu

2cm di cuma gunu canm sancilarimi anlayamamaktan korkuyorum sendede oluyomu asiri derecede sıknti yapiyo cok terliyorum.suan berbat
zaten ordan anla sancı geldimi ter basıyor zati acı duymasanda sancı o ayy artık sancılanalımda kavuşalım bebelerimize yaaa

Gidip de yatirmaya kalkarlar gene mahvolurum aynen canm ne zaman dogurcaz bizzz ya bu belirsizlik yokmu
Aynen canım hemen gitme dk başı alttan muayene ediyolar nst ye sokup sokup duruyolar. Hayırlısıyla az kaldı canım doğurursun. Bak ben doktorun verdiği tarihten iki gün sonra doğurdum o gününü saatini bekliyo

sag saglim dogsun baska bisey istemiyorum canm hayrlisyla rabbim kolaylik vericek insallah ama insan git gide zorlaniyo rabbim bu yolda kimseyi darda birakmasin herkese yardim etsin.. Senin bebis nasl sut durumin nasil

sag saglim dogsun baska bisey istemiyorum canm hayrlisyla rabbim kolaylik vericek insallah ama insan git gide zorlaniyo rabbim bu yolda kimseyi darda birakmasin herkese yardim etsin.. Senin bebis nasl sut durumin nasil
Amin canım. Sutum arttı Allah a şükür. Bebişde karnını doyurdu uyudu :))

aylin daha 3haftan var aslında benim 40haftam doldu 25kg aldım zorluğu sen bana soryürüyüş yaptım dura dura zar zor hadi oğluşuma kolaylık olsun diye Rabbim yardımcımız olsun bol bol dua el metin ve el mucib esmalarını çek bol bol

Doğum yapmadın değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…