- 1 Mart 2009
- 784
- 261
- 103
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
senin kaç oldu satıma göre dün doldu dra göre yarınmış offf bilmiyorum Allah sabır ferahlık versinDoğum yapmadın değil mi?
senin kaç oldu satıma göre dün doldu dra göre yarınmış offf bilmiyorum Allah sabır ferahlık versin
benimde sata göre dün dra göre yarın kasılmalar sürekli canımıda yakıyor bazısı onları sallamıyom bile aşşaya doğru bıçak giriyor o fena oluyor hadi hadi diye tezahurat yapıyom ben oğluma son zamanlar çok zormuş ya ezanlar yüzü suyu hürmetine kimseyi darda bırakma yaRabbi tez elden kolaylıkla tüm bekleyen gebeleri kurtar evlatlarına kavuştur sağlıklaBenim bugün 40 hafta doldu. Doktora göre 22si.
Kasılmalar var ama yeterli değil. Bu gece doğuralım ikimiz de
benimde sata göre dün dra göre yarın kasılmalar sürekli canımıda yakıyor bazısı onları sallamıyom bile aşşaya doğru bıçak giriyor o fena oluyor hadi hadi diye tezahurat yapıyom ben oğluma son zamanlar çok zormuş ya ezanlar yüzü suyu hürmetine kimseyi darda bırakma yaRabbi tez elden kolaylıkla tüm bekleyen gebeleri kurtar evlatlarına kavuştur sağlıkla
yiyorum ya zemzem içiyom meryem ana otunu koydum suya meryem suresini okuyorum hergün inşaallah Rabbim yardım edecekAmin canım inşallah. Dün gece ezan okunurken dua ettim hepimiz için. Sağ salim normal doğuralım diye. Hurma yiyormusun?
yiyorum ya zemzem içiyom meryem ana otunu koydum suya meryem suresini okuyorum hergün inşaallah Rabbim yardım edecek
bakalım hayırlısıyla ikimizinkide tez elden olsun inşaallahİnşallah açılırız çiçek gibi kolayca. Hangimiz önce doğuracağız bakalım
Canm bende 19kilo aldim tam normalde 48kiloydum duba gibiyim ☺ inan ben hic oturmuyorum ev iicnde dahi uzanmalarim.sayili ☺ canm durmuyor insallah bi nebze faydasi olur .aylin daha 3haftan var aslında benim 40haftam doldu 25kg aldım zorluğu sen bana soryürüyüş yaptım dura dura zar zor hadi oğluşuma kolaylık olsun diye Rabbim yardımcımız olsun bol bol dua el metin ve el mucib esmalarını çek bol bol
erken doğummu diyor drCanm bende 19kilo aldim tam normalde 48kiloydum duba gibiyim ☺ inan ben hic oturmuyorum ev iicnde dahi uzanmalarim.sayili ☺ canm durmuyor insallah bi nebze faydasi olur .
26.haftadan beri erken riskimiz var sukur bugune geldik suyumuz az oldugu icin riskli birazerken doğummu diyor dr
Gunluk igne kullaniyorum 30.haftada basladim hergun acilde igne vurduruyoruzerken doğummu diyor dr
Benim halamında hamileliğinde o risk vardı ve oda hergun iğne vuruluyordu Allah a şukur hiç bişey olmadıGunluk igne kullaniyorum 30.haftada basladim hergun acilde igne vurduruyoruz
Cok sukur canm benmde olmadi insallah olmazda buzamana kadar gelmek buyuk mesele bu haftalara geldim ya onceki haftalarda dogum yapsaydim allah korusun kollarim morardi artik igne vurula vurulaBenim halamında hamileliğinde o risk vardı ve oda hergun iğne vuruluyordu Allah a şukur hiç bişey olmadı
Diyeyim Allahtan herşey gönlünce olur canım <3Cok sukur canm benmde olmadi insallah olmazda buzamana kadar gelmek buyuk mesele bu haftalara geldim ya onceki haftalarda dogum yapsaydim allah korusun kollarim morardi artik igne vurula vurula
Sagol canm benm amin hepbirlikte insallahDiyeyim Allahtan herşey gönlünce olur canım <3
Ne alemdesin canım ses seda yokSagol canm benm amin hepbirlikte insallah
Dogurmadim daha canm sıkstiriyor artik baya baya nst girdim sancim cikti ebe muayene etcekti ettirmedim habire muayene olmak istemiyorum ☺Ne alemdesin canım ses seda yok
İyi etmişsin valla canım:))Dogurmadim daha canm sıkstiriyor artik baya baya nst girdim sancim cikti ebe muayene etcekti ettirmedim habire muayene olmak istemiyorum ☺
Yalniz karnim iyice dustu baya asada ve akinti artisim cok fazlalastiİyi etmişsin valla canım:))
Kanlı akıntı mı peki ?Yalniz karnim iyice dustu baya asada ve akinti artisim cok fazlalasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?