Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Benim bugün 40 hafta doldu. Doktora göre 22si.
Kasılmalar var ama yeterli değil. Bu gece doğuralım ikimiz de
benimde sata göre dün dra göre yarın kasılmalar sürekli canımıda yakıyor bazısı onları sallamıyom bile aşşaya doğru bıçak giriyor o fena oluyor hadi hadi diye tezahurat yapıyom ben oğluma son zamanlar çok zormuş ya ezanlar yüzü suyu hürmetine kimseyi darda bırakma yaRabbi tez elden kolaylıkla tüm bekleyen gebeleri kurtar evlatlarına kavuştur sağlıkla

Amin canım inşallah. Dün gece ezan okunurken dua ettim hepimiz için. Sağ salim normal doğuralım diye. Hurma yiyormusun?

Canm bende 19kilo aldim tam normalde 48kiloydum duba gibiyim ☺ inan ben hic oturmuyorum ev iicnde dahi uzanmalarim.sayili ☺ canm durmuyor insallah bi nebze faydasi olur .

Gunluk igne kullaniyorum 30.haftada basladim hergun acilde igne vurduruyoruz
Benim halamında hamileliğinde o risk vardı ve oda hergun iğne vuruluyordu Allah a şukur hiç bişey olmadı

Benim halamında hamileliğinde o risk vardı ve oda hergun iğne vuruluyordu Allah a şukur hiç bişey olmadı
Cok sukur canm benmde olmadi insallah olmazda buzamana kadar gelmek buyuk mesele bu haftalara geldim ya onceki haftalarda dogum yapsaydim allah korusun kollarim morardi artik igne vurula vurula

Cok sukur canm benmde olmadi insallah olmazda buzamana kadar gelmek buyuk mesele bu haftalara geldim ya onceki haftalarda dogum yapsaydim allah korusun kollarim morardi artik igne vurula vurula
Diyeyim Allahtan herşey gönlünce olur canım <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…