Doğumuna az kalmış gebeler bu konuya :)

Korku eminim hepimizde var ama cesur olmamiz lazim o an geldgnde. Rabbim yardimci olcak elbet ama korkmadan yapamiyoruz dogdugu an butun acilarin unutuldugunu soyluyolar insallah bizimde oyle olur☺
İnşallah canım. Korkuyorum artık derken muayeneden korkuyorum :) nedense doğumdan henüz korkmuyorum

Canım aslında tüm korkularımız bilmediğimizden oluyor böyle zamanlarda çevredekilerden çok kitaplardan faydalansak böyle olmaz aslında
Öyle canım. Hiç araştırma yapmadım bu konuda. Sadece yengeme sordum, hiç acı hissetmiyosun utanıyosun sadece dedi. Bende de tam tersi oldu

Oldunmu muayene☺

Oldum canım çok sıkkın çatım çok dar olduğu için mecburi sezeryan dedi doktor başka ihtimali yok üstteki kemik çok basıkmış e haliyle çatı muayenemde darlıktan dolayı zor geçti ama dayanılmayacak birşeyde değildi

Eğer sezeryan olacaksan bebeğini yarın öbür gün ameliyatla alırlar. Bizden önce kavuşursun bişey dedi mi doktor o konuda ?

Sordunmu israr ettnmi canm bazi doktorlar sezeryan yanlisi oldugu icinde boyle yapiyorlarmis

Bende oyle diyorum esime dalga geciyor sonra benle ciddiye almiyor daha dogmucak gbi geliyo ona saniyor icimde kalcak hep ☺☺☺
O öyle sansın :) seni bi sancı tutsun da görürüz onu :)

Yapmışsın işte bebişini gördüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…