- 6 Mayıs 2013
- 319
- 174
- 73
- Konu Sahibi ZehranurHifa
-
Benmde bu kontrolde yapicakmis doktorum cati muayenesini biraz cekiniyorum acikcasi ilk defa muayene olucam
Haber verirsin kontrolden cikinca☺Benimde ilk canım ama kendini kasmazsan acı olmuyormuş deneyip görücez bakalım
Haber verirsin kontrolden cikinca☺
İnşallah canım. Korkuyorum artık derken muayeneden korkuyorum :) nedense doğumdan henüz korkmuyorumKorku eminim hepimizde var ama cesur olmamiz lazim o an geldgnde. Rabbim yardimci olcak elbet ama korkmadan yapamiyoruz dogdugu an butun acilarin unutuldugunu soyluyolar insallah bizimde oyle olur☺
Evet canım yakın. Araba ile 5-10 dk falanCanim bu arada hastane evinize yakinmi
İnşallah öyle olur canım. İşte ben bilmiyordum ondan birden kasıldımVeririm canım inşallah agrısız atlatırız bunuda:)
İnşallah öyle olur canım. İşte ben bilmiyordum ondan birden kasıldım
Öyle canım. Hiç araştırma yapmadım bu konuda. Sadece yengeme sordum, hiç acı hissetmiyosun utanıyosun sadece dedi. Bende de tam tersi olduCanım aslında tüm korkularımız bilmediğimizden oluyor böyle zamanlarda çevredekilerden çok kitaplardan faydalansak böyle olmaz aslında
Oldunmu muayene☺Veririm canım inşallah agrısız atlatırız bunuda:)
Benm biraz uzak hastane oyuzden son zamanlar cantamla gidicem kontrolllere canmEvet canım yakın. Araba ile 5-10 dk falan
Evet canım öyle olmaz daha iyi. Hatta arabada kalsın çantan :)Benm biraz uzak hastane oyuzden son zamanlar cantamla gidicem kontrolllere canm
Oldunmu muayene☺
Eğer sezeryan olacaksan bebeğini yarın öbür gün ameliyatla alırlar. Bizden önce kavuşursun bişey dedi mi doktor o konuda ?Oldum canım çok sıkkın çatım çok dar olduğu için mecburi sezeryan dedi doktor başka ihtimali yok üstteki kemik çok basıkmış e haliyle çatı muayenemde darlıktan dolayı zor geçti ama dayanılmayacak birşeyde değildi
Bende oyle diyorum esime dalga geciyor sonra benle ciddiye almiyor daha dogmucak gbi geliyo ona saniyor icimde kalcak hep ☺☺☺Evet canım öyle olmaz daha iyi. Hatta arabada kalsın çantan :)
Sordunmu israr ettnmi canm bazi doktorlar sezeryan yanlisi oldugu icinde boyle yapiyorlarmisOldum canım çok sıkkın çatım çok dar olduğu için mecburi sezeryan dedi doktor başka ihtimali yok üstteki kemik çok basıkmış e haliyle çatı muayenemde darlıktan dolayı zor geçti ama dayanılmayacak birşeyde değildi
O öyle sansın :) seni bi sancı tutsun da görürüz onu :)Bende oyle diyorum esime dalga geciyor sonra benle ciddiye almiyor daha dogmucak gbi geliyo ona saniyor icimde kalcak hep ☺☺☺
Aynen canm ☺ ozaman anlicakO öyle sansın :) seni bi sancı tutsun da görürüz onu :)
Canım sende muhtemel doğum yapma tarihini ayarlar kısmından ayarla sende bebeğini takip et :) bakalım senin bebişinedeAynen canm ☺ ozaman anlicak
Bulamadm nasl yapcagmi canm ☺Canım sende muhtemel doğum yapma tarihini ayarlar kısmından ayarla sende bebeğini takip et :) bakalım senin bebişinede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?