Nasil yaniNasil bildiniz bunu
ay utandmmm :26: hep wc de faln doknduqmda sert oluodu normldi yani dün bi dokundum yumuşackolmuş pamık qibi:) nettende braz araştrdımdoquma yakn incelme yumuşama oluyomş ama bunu doktrlar anlıyomşyazıyodu e bende farkettm ama sanki incelmş yumuşack olmuş merak ettmdedm acaba doqm yapmş olanlardan bunu yaşayn farkeden oldumu die
ben anlayamadim kontrol ettimde
Ahhhh benim son 1 hftadir ayaklarim sisiyor buda beni cok rahatsiz ediyor,doctorum normal dedi...ben kendimi bir dunya gibi hissediyorum artiksadece 13 kg almama ragmen..
Ahhhh benim son 1 hftadir ayaklarim sisiyor buda beni cok rahatsiz ediyor,doctorum normal dedi...ben kendimi bir dunya gibi hissediyorum artiksadece 13 kg almama ragmen..
13kilomu aldınqerçekten bi dünya olmuşsunben ölmüşüm ozamn kuzucum 20 kiloya yakın aldım benm parmaklarım şişti tombişleşti aynada kendime bakmaktan sinir oluyorum heryerm çatladı
13kilomu aldınqerçekten bi dünya olmuşsunben ölmüşüm ozamn kuzucum 20 kiloya yakın aldım benm parmaklarım şişti tombişleşti aynada kendime bakmaktan sinir oluyorum heryerm çatladı
çoğu gitti azı kaldı kıslar tek derdiniz bu olsun
Evveeeeettt az kaldi inshAllah bebisimize kavusmaya,benim dogum tarihimi bayramin ilk gunune verdiler
Evet taaam 13 kgbununlada dogururum inshallah veya 1 kg falan daha alirsam:)
Sen cidden 20 kilomu aldin,naptin yaaa oyle,neyle besledin tosununukilo neyse dicem verirsin ama catlaklara care yok gibi neyse bebislerimize hersey feda olsun...
Allah sukur hic catlagim falan yokBenim ilk oglumdada hic olmamisti,ikinci oglusumdada olmadi sukur..
Evveeeeettt az kaldi inshAllah bebisimize kavusmaya,benim dogum tarihimi bayramin ilk gunune verdiler
ayy ne güzel çifte bayram var desene
öteki çocuğun kaç yaşında:26:
bi de normal mi doğurdun bu nasıl olacak
sezeryanmı olucan canm sen
ay ne qüzel ya benm çatladı walla sinrlerm çok bozuk okonuda( tam 20 denemez 17 bütün kiloları ben aldım tosunum daha yeni alıyo kilo o alır diye yedm durdum o almamış hepsini ben aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?