- 16 Mayıs 2016
- 15.730
- 66.690
- 518
Ben almanyada yaşıyorum,burda doğum yaptım Canım.Doktorunuz kimdi acaba?
Aynen benim de oyle oldu. Epidural normal dogumdan sonra 4 dikise 20 -30 dk ugrasti doktorum. Ic kismida dikiyorlar ayrica. Bi yerin follos oldugu yok yani. O tamamen istegiyle sezeryan olan annelerin uydurmasi.Eskidenmis o.epidural normal doğum sonrası mı yaptı yarım saat dikiş
Normal dogum en guzeli ama ilki sezaryen olmus bu riski goze almaya ben sasiyorum.evet yapanlar var ama ya aksilik olursa.deger mi bu riski almaya.cocugunun sagligi icin isterken onun sagligini tehlikeye atma bence
Canım hangi doktora gidersen git ,sezeryan sonrası normal doğumu hiç bir doktor yapmak istemez.başta olur tabi diyen bile ,sonlarda ufacık bi şüphe sokar aklına ve sezeryana girdiğini görürsün :) ki nacizane fikrim normal yapmayacağın yönünde.sende bunu biliosun aslında..nyse hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla doğsun uzun ömürlü olsun
Evet konu sahibi bitane daha doğurmuştur bence :) işte o normal doğumu yaptıracak yüce insanı bulmak lazım mesele orda :)Yok ya yapan doktorlar var. Aramak lazim da bu konu hortlamis. Konu sahibi dogurmustur da coktan.
epidural normal doğum nasıldı?Aynen benim de oyle oldu. Epidural normal dogumdan sonra 4 dikise 20 -30 dk ugrasti doktorum. Ic kismida dikiyorlar ayrica. Bi yerin follos oldugu yok yani. O tamamen istegiyle sezeryan olan annelerin uydurmasi.Eskidenmis o.
Ben memnundum. Sanciyi oncesinde hissetyim zaten belli bid acilmaya gelmeden epidural yapmiyorlar.. bide dogum cok yakinsa ilaci kesiyolar ki anne ikinabilsin. Sancim coktu benim epidurale kadar. Sonrasi guzeldi. Kolay bir dogumum oldu. Ama anestezi uzmani cok onemli. Isinin ehli olmali benceepidural normal doğum nasıldı?
ilk doğumun mu?
sancıyı çok hissettin mi? memnun musun?
Güle güle büyütün yavrunu Can'ım , sevindim , darısı başımıza diyim artıkBen memnundum. Sanciyi oncesinde hissetyim zaten belli bid acilmaya gelmeden epidural yapmiyorlar.. bide dogum cok yakinsa ilaci kesiyolar ki anne ikinabilsin. Sancim coktu benim epidurale kadar. Sonrasi guzeldi. Kolay bir dogumum oldu. Ama anestezi uzmani cok onemli. Isinin ehli olmali bence
Insallah hayirlisiyla bebeginize kavusursunuzGüle güle büyütün yavrunu Can'ım , sevindim , darısı başımıza diyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?