Aynen ya...Herkes kendi fikrini destekleyecek diye şunu yapıp ölenler, bunu yapıp masadan kalkamayanlar , içim karardı...ben evli bile değilimi ama hamileler de çok okuyor bu konuları.zaten doğum yapmaktan korkuyorum. şunları okudum iyice gerildim arkadaş. doğururken öleceğim gibi geliyor artık.
Şimdi diyeceksin bu sahısta hep yazılarımı begenıyor ama napayım konuyu okuyorum hep sızın yazdıklarınızla aynı düşünüyorumkızlar, en iyi doğum psikolojinizi ve fizyolojinizi bozmadan yapacağınız doğumdur.. ister vajinal olsun ister sezeryan.. siz kendinizi, acı eşiğinizi bilip doktorunuza güvendikten sonra rahatlıkla doğum yaparsınız.. özellikle hamile arkadaşlar, korkutmayın kendinizi.. :)
Şimdi diyeceksin bu sahısta hep yazılarımı begenıyor ama napayım konuyu okuyorum hep sızın yazdıklarınızla aynı düşünüyorum
Sapıklık degil düşüncelerinize hayranlık
Ssvd yaptim. Ilk kizim dönmedigi icin sezeryana Mecbur kaldim ama ikinci bebegimde Hersey yolundaydi ve normal yaptim hemde 3kilo 800gr dogdu kizim. Iki Dogum arasinda 3 yil var. inan bana eger istiyorsan sende yapabilirsin ama seni destekleyecek ve yaninda olacak bi doktorla. Destekleyen Doktor cok cok önemli.
Lüften Evde bekliyim son anda gideyim falan gibi bir hata yapma. Ayrica doktorun cok sacmalamis söylemeden gecemicem.
Ben normal doguma 37. haftamda karar verdim. Doktorum cok destekledi lüften bosuna kesilme Bu kötülügü kendine yapma demisti.
Doktorunuz kimdi acaba?Ssvd yaptim. Ilk kizim dönmedigi icin sezeryana Mecbur kaldim ama ikinci bebegimde Hersey yolundaydi ve normal yaptim hemde 3kilo 800gr dogdu kizim. Iki Dogum arasinda 3 yil var. inan bana eger istiyorsan sende yapabilirsin ama seni destekleyecek ve yaninda olacak bi doktorla. Destekleyen Doktor cok cok önemli.
Lüften Evde bekliyim son anda gideyim falan gibi bir hata yapma. Ayrica doktorun cok sacmalamis söylemeden gecemicem.
Ben normal doguma 37. haftamda karar verdim. Doktorum cok destekledi lüften bosuna kesilme Bu kötülügü kendine yapma demisti.
Sevde ablammKayninizin doktor olduguna ve bu konulari bildigine emin misiniz?
Sacma geldi de. Normal dogum anomalisi neymis yahu?
Saglikciyim. Su ana kadar kac tane kaynak okudum, arastirma sonuclari odakli hastanelerde calistim, calismalari okudum. Hic bir yerde sakin normal yapmayin, normal dogum vakalari vardir gibilerinden seye rastlamadim. Aksine, normal yani vajinal dogum en sagliklisidir. Mumkunse tabii. Normal doguma engel olan durumlarda sezeryan onerilir, hayat kurtarma amacli. Daha kafadan, paso, normal dogum kotudur, akildan bile gecirilmemelidir, ille sezeryan onerilir gibi sey olmaz. Hic bir kaynakta da kayninizin dedigini okuyamazsiniz. Ya siz o kisiyi yanlis anlamissiniz, y o sizi doktorum diye kandirmis, ya da iyice sallamis. Sezeryan dogum anne icin de bebek icin de her zaman normalden daha riskli bir yontemdir. Dedikleriniz yanlis, uzgunum.
Normalde yoruma yorum yapan, "fikir"lere karisan biri degilim. Bu fikir degil. Bilgi verir gibi cok yanlis seyler yazmissiniz, ve okuyan bir suru insani yanlis etkileyebilirsiniz. Karisma geregi duydum artik.
falloş olan yerler estetikle düzeltilmiyormu canım, ya da epidural normal doğum yapılırsa dr güzelce tekrar dikmiyor mu, bunu çok merak ediyorumbır takım yerlerın falloş olmasıda cabasıyanı ben 3 tane cocugunu normal dogurmus kadınlar için
'' bitmiş bu kadın ya diye düşünüyorum içimden '' tıpkı onların bize bedavadan anne oldugumuz dıye laf sokusturmaları gıbı
sadece dısarsını duzeltır canımfalloş olan yerler estetikle düzeltilmiyormu canım, ya da epidural normal doğum yapılırsa dr güzelce tekrar dikmiyor mu, bunu çok merak ediyorum
falloş olan yerler estetikle düzeltilmiyormu canım, ya da epidural normal doğum yapılırsa dr güzelce tekrar dikmiyor mu, bunu çok merak ediyorum
epidural normal doğum sonrası mı yaptı yarım saat dikişdüzeltiliyor. yani iç ve dış dikiş yapılıyor. benim toplam 5 dikişim vardı ama doktor 30 dakika dikiş yaptı. bir problemimde yok.
epidural normal doğum sonrası mı yaptı yarım saat dikiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?