Canım seni çok iyi anlıyorum.Aynı duygulardayım.Hem maddi hem manevi çöktük.Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten...Bu duyguyu tadamamak anne olamayacağımı düşünmek hayattan koparıyor beni biliyorum her şey rabbimin elinde o dilerse olacak ama bazen kendimi çok çaresiz hissediyorum eşimin baba olamaması kayınpederimin dede olamaması ve onların çocuk gördüğünde içlerinde ki acının yüzlerine vurması beni benden alıp götürüyor kendime haksızlık ediyorum çocuğum olmuyorsa bu benim suçum değil ama bas edemediğim şu troid illeti bu duyları hissetmeme neden oluyor.
Ne yapalım canım ya,durumlarımız geliyor aklımıza sonra da herşeyin maddiyat olduğu.Hassaslaşıyoruz işte...Aaaa ama ben uzulun diye acmadim bu konuyuhanimlar yaa
Devlette sıra aylar sonrasına veriliyor işlemler çok uzun ve stresli maddi olarak tükeniyorsun o bir şekilde halledilse bile psikolojik olarak kendini toparlamak hiç kolay olmuyor ben tüp bebek denemekten korkuyorum çünkü tek umudum ya tutmazsa diye düşünmekten cesaret edemiyorum.Keşke devlet biraz yardım etsebir negativ alınca belimizi doğrultmak bi yana moral eksilerde geziyor ..
Sizinle ayni seyleri yasiyorum 37 yadindayim pko hasimato tiroid sol tupum kapali ve kilo problemim var. İki asilama bir tup bebek.iki aylikkende kurtaj oldum.yeniden denemeye gucum cesaretim ve paramda yokNe yapalım canım ya,durumlarımız geliyor aklımıza sonra da herşeyin maddiyat olduğu.Hassaslaşıyoruz işte...
Bilinmezlik artık beni bitirdi sebepsiz kısırlık diyorlar troid sadece 2,5 olması gerek bu durum engel değil diyorlar ama ben hamile kalamıyorum 5 yıl olduahsen su tek sorun troid ise olur inşallah bebeğin. Annemin de vardı 4 çocuk Doğurduktan sonra alındı boğazından. Her gün ilaç kullanıyor artiik
Canım tek tüpünmü sorunlu sadece?Tıkalı tüpünde sıvı birikmesi var mı?Sizinle ayni seyleri yasiyorum 37 yadindayim pko hasimato tiroid sol tupum kapali ve kilo problemim var. İki asilama bir tup bebek.iki aylikkende kurtaj oldum.yeniden denemeye gucum cesaretim ve paramda yok
Devlette sıra aylar sonrasına veriliyor işlemler çok uzun ve stresli maddi olarak tükeniyorsun o bir şekilde halledilse bile psikolojik olarak kendini toparlamak hiç kolay olmuyor ben tüp bebek denemekten korkuyorum çünkü tek umudum ya tutmazsa diye düşünmekten cesaret edemiyorum.
Özeller para
Devlet sıra diye çalışıyor maalesef
Tek tupum tikali ama sivi birikmedi hic demedi doktorum.Canım tek tüpünmü sorunlu sadece?Tıkalı tüpünde sıvı birikmesi var mı?
İyi iyi öyle olsun.Bende yok yok zaten.Benim ki boşa ümit ama ne yaparsın...Tek tupum tikali ama sivi birikmedi hic demedi doktorum.
Üniversite de son kez tüp bebek deneyeceğim artık özele gitmiyorum troid haşimato kısırlık sebebiymiş ama benim adet düzensizliğim yok yumurtlamada gayet iyi kanıtlanmış bir durum yok ama haşimato antikoru spermi öldürdüğü için gebeliği engelliyormuş son çarem tüp bebek üstelik üniversite hastanesi çok uygunCanım seni çok iyi anlıyorum.Aynı duygulardayım.Hem maddi hem manevi çöktük.Ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten...
İnternete var mı bilgi acaba bana link atarmisiniz bende çok merak ettim
Hey Allah'ım ne hassas işlermiş bunlar ya...Ne büyük imtihanmış...E peki bu troid haşimatonun çaresi yok mu?Üniversite de son kez tüp bebek deneyeceğim artık özele gitmiyorum troid haşimato kısırlık sebebiymiş ama benim adet düzensizliğim yok yumurtlamada gayet iyi kanıtlanmış bir durum yok ama haşimato antikoru spermi öldürdüğü için gebeliği engelliyormuş son çarem tüp bebek üstelik üniversite hastanesi çok uygun
Ankaradaymissin sende arkadasim bu kilinige sorup danisabilirsin.İyi iyi öyle olsun.Bende yok yok zaten.Benim ki boşa ümit ama ne yaparsın...
Ben 2,5 yıldır özele gidiyorum aşılama iğne denedim tutmadı tesadüfen öğrendim üniversite hastanesinde troid haşimatoymuşum özle zerre güvenim kalmadı bende mart nisan gibi düşünüyorum.Ben özelde yaptırdım yine yaparım da ama dediğin gibi ya yine tutmazsa.. düşündükçe boğazıma öküz oturuyor. Kamyon çarpıyor gibi oluyorum. Kısmetse yine mayısta gibi tedavideyiz
Rabbim düşmanımı bile evlat sahibi olmakla sınamasın o derece troid ilacını ölene kadar kullanacağım haşimatonun tedavisi yok maalesef üstelik ilacı kullanmazsam sonu kansere dönüyormuşHey Allah'ım ne hassas işlermiş bunlar ya...Ne büyük imtihanmış...E peki bu troid haşimatonun çaresi yok mu?
Nerden nereye geldi konu ama duyulan her bilgiyi paylasmak lazim.Hey Allah'ım ne hassas işlermiş bunlar ya...Ne büyük imtihanmış...E peki bu troid haşimatonun çaresi yok mu?
http://www.gurganclinic.com.tr/#!blog/dogurganlik-asisi-yoldaBen özelde yaptırdım yine yaparım da ama dediğin gibi ya yine tutmazsa.. düşündükçe boğazıma öküz oturuyor. Kamyon çarpıyor gibi oluyorum. Kısmetse yine mayısta gibi tedavideyiz
Ben denedim ama ters tepti iki katına çıktı .Nerden nereye geldi konu ama duyulan her bilgiyi paylasmak lazim.
Tiroit hastalari taze zencefil suyu icmeli diyolar.bir tatli kasigi sabah ac karnina bir tatli kasigi aksam ac karnina.
Yapmadim sadece duydum.bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?