Ya iste tecrubeyide paylasmak gerek.Ben denedim ama ters tepti iki katına çıktı .
Konu çok yeni ve henüz kimsenin bilgisi tam anlamıyla yok ama en kısa zamanda bilgi alıp yazmaya çalışacağım.
Peki bu doktor hakkında bilginiz var mı ben ilk kez duydum bu doktorun ismini falanYa iste tecrubeyide paylasmak gerek.
Hayir hic bilgim yok maalesef.Peki bu doktor hakkında bilginiz var mı ben ilk kez duydum bu doktorun ismini falan
SÜREKLİ DÜŞÜK YAPANLAR ANKARA GÜRKAN KLİNİKTE BALANSLAMA YÖNTEMİ DİYE BİRŞEY ÇIKMIŞ RAHİMDEN ALINAN SIVI İLE DÜŞÜKLER ENGELLENİYORMUŞ,BUDA BANA Bİ UMUT IŞIĞI OLDU,Hayir hic bilgim yok maalesef.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/balanslama-yontemi-timur-gurkan.808686/SÜREKLİ DÜŞÜK YAPANLAR ANKARA GÜRKAN KLİNİKTE BALANSLAMA YÖNTEMİ DİYE BİRŞEY ÇIKMIŞ RAHİMDEN ALINAN SIVI İLE DÜŞÜKLER ENGELLENİYORMUŞ,BUDA BANA Bİ UMUT IŞIĞI OLDU,
SORUM ŞU ,TİMUR GÜRKAN NASIL BİR DOKTOR ARADIM SORDUM 350 TL MUAYNE ÜCREYİTMİŞ ŞİMDİYE KADAR O KADAR PARA HARCADIMKİ GÖZÜME BİLE GELMİYOR AMA İLGİ ALAKA NASILDIR GİDEN BİLEN DUYANVARMIDIRRR???
Mart ayında muayene ücreti 350 tl
Bu aşının fiyatı 5000 tl bazı arkadaşlar paylaşmış
Hem de nasıl rabbim yardımcımız olsunİyi paraymis vaaay be...
Ben ankaradayim arkadasim.Allah iyisini hayirlisini cikarsin karsinaMerhaba bi sorum olucakti istanda tup bebek yaptiran var mi bende doktor ariyorum fakat cok kararsizim
Ben tüp bebek denemedim ama denersem üniversite hastanesinde deneyeceğim ama özel derseniz önerebileceğim bir kaç merkez var oldukça başarılılar.Merhaba bi sorum olucakti istanda tup bebek yaptiran var mi bende doktor ariyorum fakat cok kararsizim
merhaba ben adanadayım ancak arkadaşım İstanbul da bir çok tüp bebek merkezi araştırdı. Liv hastanesi Ali Enver Kurt diye söylemişti. aklında bulunsun. hatta ücretleri de uygunmuş.Merhaba bi sorum olucakti istanda tup bebek yaptiran var mi bende doktor ariyorum fakat cok kararsizim
Ben ankaradayim arkadasim.Allah iyisini hayirlisini cikarsin karsina
Merhaba hangi hastaneler var birde doktor ismi verebilir misin ben 3 tane arasinda kaldimBen tüp bebek denemedim ama denersem üniversite hastanesinde deneyeceğim ama özel derseniz önerebileceğim bir kaç merkez var oldukça başarılılar.
Merhaba.Ben de de çok olumsuzluk var ve çok olumsuzluklar yaşadım.Artık son çare son bir doktora gideceğim.Çünkü maddi manevi artık bunu kaldıracak gibi değilim.Şu an Başkent Üniversitesi Hastanesi Prof.Hulusi Bülent Zeyneloğlu unun üzerinde duruyorum.Son şansım olacağı için,çok kararsızım.Merhaba hangi hastaneler var birde doktor ismi verebilir misin ben 3 tane arasinda kaldim
Aşı icin 400 yl mi yani sadece.valla o kadar harcananin yaninda devede kulak bu ucret. Hele ki şansi artiriyosa.merhaba arkadaşlar doğurganlık aşısı ile ilgili merkezi aradım. kliniğin ssk ile anlaşması varmış. aşının ücreti tüp bebek merkezine ilave 400 tl alıyorlarmış.
evet sadece ek 400 TL imiş bende çok şaşırdım.Aşı icin 400 yl mi yani sadece.valla o kadar harcananin yaninda devede kulak bu ucret. Hele ki şansi artiriyosa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?