Doğuruyoruum!!

Evet bende hurmaya takıldım?? Birde bu turuncu yuvarlak yumuşak olandanmı?? Medine hurması mı?? Hangisi??

suni sancı gerçekten zor bir şey haklısınız ama bunu da yaşamak durumunda kalınıyor . bebeklerinizi sağlıkla almışsınız kucağınıza darısı konu sahibinin başına

Canım hayırla gelsin bebeğin inşallah :)
Hurma ye
Sıcak duş al
Yürüyüş yap ,merdiven in çık
Halıyı gırgırlar gibi çömel
Yerleri elinle sil

hastane yakınmı bbilmiyorum ama saatte bir başlar sancı onu takip et yarım saatte bir 15 dakkada bir 5 dakkada bir sıklaşır gittikçe sıklaşmaya başladıkça hazırlan. Suyun gelsede hemen doğum başlamaz. Biz kuzenimin eşini suyu geldi ondan sonra duşa soktuk duşa girdi hazırlandı eşini bekledik öyle çıktık. Hastanede daha da bekledi doğum için.

Yürüyüş yapın, ılık duş alın . Hurma murma bilmem ben. Fazla da zorlamayın, sadece 3 cm açılma var çünkü. Orada şişme, irritasyon vs olmaması lazım. Ikınmak gibi şeyler kesinlikle yapmamanız lazım.
Doktorunuz en geç cuma'ya kadar vakit vermiş size, başlamış doğumu daha fazla uzatmak riskli olabilir diye. Yoksa ille de cuma doğurmalısın gibi bir şey dememiş.

Çok akıntm var ama suyum gelmedi.. en azından geldiyse bile benm fark edeceğim bi şekilde gelmedi. Su gelmeyince beklenebilir mu ki

Ben tecrübeli değilim ama duydukları ve bildikleri kadariyla bence şu an ciddi anlamda doguruyorsunuz
acı eşiğiniz yüksek midir belki o yüzden sancıları hissetmiyor sunuz
hastaneye gitmelisiniz

Ben üç cm ile iki hafta bekledim Can'ım bol bol yürüdüm koşar adım HEmde merdiven indim çıktım yine de suni sancı verdiler :) ben iki Epidural normal doğum yaptım bakabileceğimi bilsem bir beş daha doğururum
Cidde'n çok rahattı doğumlarım inşallah doğum yapacak herkese rabbim kolaylık verir

Çok akıntm var ama suyum gelmedi.. en azından geldiyse bile benm fark edeceğim bi şekilde gelmedi. Su gelmeyince beklenebilir mu ki
Can'ım doğum başladığı Zaman tereddüt yaşamıyorsun seninki akıntıdır çünkü öyle az boz bir su gelmiyor foş diye yıkıyorsun sağı solu :) sakin ol ben bir sene arayla iki çocuk doğurdum sende bir avazda alırsın kucağına inşallah bol bol inşirah oku

hurma ye
sıcak duş al
çömel-kalk
cinsel ilişki

beni 3 cm açıklıkla hastaneye yatırmıştı dr um. rahim açıcı fitil gibi bir şey koymuslardi (uzun ip gibi bisey) 1 saat içinde doğal sancılarımı başlatmıştı o, suniye gerek kalmamıştı. akşam 9 buçuk 10 a dogru o koyulmustu sabah 7.20 de kızim kucagimdaydi

Ben 5 cm aciklikla 34 kusurden 36+9 da kadar bekledim.2016 subat annelerindeki arkadaslar bilirler.Eve bile salmiyordu dr ama bakti geliyorum gidiyorum birsey yok.Sonra 36+9da normal alltan muayenede bir bakti 8 cm daha da birakmadi beni sen doguruyorsun diyerek :))ama ben gene bir eve gidip geldim :)14.30 da girdigim dogumhaneden 16.35 de kizimla ciktim.

Eğilerek yerleri sil. Halıları sil temizliği aradan çıkar. Halam demişti açılma başlayınca temizliğe girişmiş sonrada sıcak suyla banyo yapar sonrasında evde doğururmuş.

Benm karnım daha altı aylıkken iki cm açılma olmuştu ben o şekilde üç buçuk ay kaldm hep iki cnm açıktı yani. Ama inşallh süni sancıya gerek kalmadn doğurursnz hayırlısıylan. Suyunda gelse anlaşılmayack gibi değil cnm merak etme adeta sürahile su boşaltıyormuşsn gibi abartsz bunuda anlardn zatn. Arkadaşlarn çoğu demiş zatn sıcak su, hurma, çömelmek birebir iyi gelir. Birde meryem ananın elini bulursn suya koy bekle belki rahimin daha hızlı açılır

Baya farklı hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…