- 16 Haziran 2015
- 618
- 279
- 103
suni sancı gerçekten zor bir şey haklısınız ama bunu da yaşamak durumunda kalınıyor . bebeklerinizi sağlıkla almışsınız kucağınıza darısı konu sahibinin başınaEvet haklısınız herkezinki bir olmaya bilirde ben ilk çocugumla bunun arası 10 yaş olacak doğumum bi kabustu ikinci çocuktan bile vaz geçmiştim ama unutuluyor herşey yine diyorum normal dogum en iyisi sadece suni sancı çok kötü yada benim dktrumla alakalıydı
Canım hayırla gelsin bebeğin inşallah :)Kızlar hastaneye gittim doktorum 3 cm açıklık var cuma gel tam açılma olmazzsa suni veririz dedi. Suni istemiyorum Allah biliyor. Ne olur açılmamı hızlandıracak önerileriniz varsa paylaşın.. hareket ediyorum yürüyorm fln ama onun dışında.. ??
Evet bende hurmaya takıldım?? Birde bu turuncu yuvarlak yumuşak olandanmı?? Medine hurması mı?? Hangisi??
Çok akıntm var ama suyum gelmedi.. en azından geldiyse bile benm fark edeceğim bi şekilde gelmedi. Su gelmeyince beklenebilir mu ki
Ben üç cm ile iki hafta bekledim Can'ım bol bol yürüdüm koşar adım HEmde merdiven indim çıktım yine de suni sancı verdiler :) ben iki Epidural normal doğum yaptım bakabileceğimi bilsem bir beş daha doğururumKızlar hastaneye gittim doktorum 3 cm açıklık var cuma gel tam açılma olmazzsa suni veririz dedi. Suni istemiyorum Allah biliyor. Ne olur açılmamı hızlandıracak önerileriniz varsa paylaşın.. hareket ediyorum yürüyorm fln ama onun dışında.. ??
Can'ım doğum başladığı Zaman tereddüt yaşamıyorsun seninki akıntıdır çünkü öyle az boz bir su gelmiyor foş diye yıkıyorsun sağı solu :) sakin ol ben bir sene arayla iki çocuk doğurdum sende bir avazda alırsın kucağına inşallah bol bol inşirah okuÇok akıntm var ama suyum gelmedi.. en azından geldiyse bile benm fark edeceğim bi şekilde gelmedi. Su gelmeyince beklenebilir mu ki
Aminn inş benim iki haftam var dahasuni sancı gerçekten zor bir şey haklısınız ama bunu da yaşamak durumunda kalınıyor . bebeklerinizi sağlıkla almışsınız kucağınıza darısı konu sahibinin başına
Kızlar hastaneye gittim doktorum 3 cm açıklık var cuma gel tam açılma olmazzsa suni veririz dedi. Suni istemiyorum Allah biliyor. Ne olur açılmamı hızlandıracak önerileriniz varsa paylaşın.. hareket ediyorum yürüyorm fln ama onun dışında.. ??
neden hurma?
hurmada dogal olarak oksitosin bulunur buda serviksi yumusatir ve dogumu kolaylastirir..Evet bende hurmaya takıldım?? Birde bu turuncu yuvarlak yumuşak olandanmı?? Medine hurması mı?? Hangisi??
Baya farklı hemdekorktum ya ne yalan söyliyim
3-5 saatte biten bişey diye düşünüyordum
işte evdeyken sancıların başlar
eşyalarını alır hastaneye gidersin
2-3 saat sonra sancılar artar bebek gelir diye bi sahneler vardı kafamda
ama hayallerle hayatlar yine farklı galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?