Merhaba benim eşimde doğuştan azosperm. Ben ilk tüp bebek denememi Trabzonda geçen sene haziranda yaptırmıştım. 4 tane sperm bulunmuştu ama ilk deneme başarısızlıkla sonuçlandı. İkinci tüp bebek denememi Bahçeci kliniğinde geçen hafta denedim ama eşime yapılan ameliyatta hiç sperm bulunamadı. emre bey eşimde %50 sperm bulunma olasılığı olduğunu söylemişti ama maalesef bulunamadı. Miktorese konusunda Bahçeci de Emre beyi tavsiye ederim ben size.
Arkadaşım ben bir konuyu unutmuşum yazmayı siz tedaviyi enson hangi tarihte ve kaç liraya yaptırtmıştınız?, testis ameliyatını yapan kişiler Emre bey'lermiydi? Ödemeyi peşinmi? Kredi kartıylamı yaptınız?...
MRB KADER DOSTLARIM SERZEL canım rabbım baska hayırlı zmanda cıfter cıfter bebeklerını almak nasıp etsın.yasadıklarımız zor rabbım sabr ve guc versın ınsaalh.sızın azo sebebbınız ne ?yanı dr erkek olursa falan falan demıs ya....hastalık ne?sızdemı 47xxy sınız?SISSY CANIM RABBIM yardımcın olsun buraya yaz tedavını asamalarını.bıze de umut ve ısık ol arkadasım ınsaalah
MRB KADER DOSTLARIM SERZEL canım rabbım baska hayırlı zmanda cıfter cıfter bebeklerını almak nasıp etsın.yasadıklarımız zor rabbım sabr ve guc versın ınsaalh.sızın azo sebebbınız ne ?yanı dr erkek olursa falan falan demıs ya....hastalık ne?sızdemı 47xxy sınız?SISSY CANIM RABBIM yardımcın olsun buraya yaz tedavını asamalarını.bıze de umut ve ısık ol arkadasım ınsaalah
SERZEL canım allah buyuktur,cıkmadık candan umıt kesılmez.sankı bıze soylenenler sızede soylenmıs.sen ısmını ogrenınce yaz.bana da paranız coksa deneyın sperm bulunması zor,bulunsa da genetık hastalıktan dolayı tutması yuzdelıklerle olculur bır degerde... denıldı.bız de denedık ancak tutmadı.dr genetık ten dolayı embrıyo tutunamadı dedı.
AMIN canım amın...yalnız ben embrıyolagumuza kok hucreden bahsettım o da sızın ıcın uygun degıl cunku genetık hastalık oldgu ıcın sızde tutunma problemı olacak sperm bır sekılde bulunur ama dusukler yasanır demıstı..ufffff cok karısık RABBIM KIMSEYI BOYNU BUKUK KOYMASIN AMIN
Rabbim hepimizin yardimcisi olsun cok zor yasayan bilir doktorun sana gelipte cocugun sizden kaynaklanan sebep yuzunden ozurlu dogdu demesi kendi cocuguna esine aci cektirdigim icin cok sevdigim ailem benim icin uzuldugu icin senelerdir hastane kapilarinda acaba bugun guzel kizimin son gunumu dedigim icin cok zor ama Raabbimin imtihani sabret kulum diyor bana pgt yoluyla saglijli bi kiz evladi veriOr mevlam okadar buyukki Raabbim neeylerse guzel eyler Allah izin verirse bu sene bidaha denixez yasim ilerlemeden Allah ailemden bitanecik esimden ve kizlarimdan razi olsun Rabbimin guzel emanetleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?