Niye. Okadr uzun sureymiski anlamadimEvlenm3den
Tedaviler olmus/oluyorda.. fakat hic bir hoca dan olumlu cvp alamadik. 1 defa tese olmus esim dah sonrasinda normal hayatimizin seyri icin hoca tavsiyesi ile sustanon igne kullandik... simdilerde hic bir ilac kullanmiyor aslimda Ocak ayinda Emre hova ile görüştü. Sustanon aldigi icin degerleri testosteron 500 600 civarimda idi... ilac kullanmadan mayis ayini bekley8n kan tahlili isteyevek onu gonderecegiz bakalim nasil olacaak
canım nasıl olacak bu simdi teseden alınan hücrelerle mi yapılıcak ben tam anlamadımHerkese merhaba bizler kök hücreyi beklerken çok umut verici bir gelisme oldu haberi olmayanlar için yaziyorum. Belki birilerine umut olurum. Biz kendi adımıza çok umutluyuz sizlerinde bu konuyu arastirmasi icin yaziyorum. Youtube den erkek kısırlığı dışı tekniği diye yazıp videoya izleyebilirsiniz. Prof.dr timur gürkan dünya tüp bebek derneği başkanı açıklama yaptı hiç sperm üretimi olmayan. Fakat elegonge ve raund hücresi bulunan 200 kişi japonya da hamile kalmış. Turkiyede Ankara da 4 kişiye uygulamalar.yapilmis. artık bizlere de bir umut gelişme oldu araştırın sonuçları vs burada paylaşalım.
Nasıl yapılacağını bilmiyorum fakat öncü hücrelerden yapilacakmis.canım nasıl olacak bu simdi teseden alınan hücrelerle mi yapılıcak ben tam anlamadım
canım nasılsın oğluşuna kardeş yaptın mı?RABBIM yardımcınız olsun. cok zorlu bır surec maddı ve manevı acıdan...
mrb canım hayır cesaretımız yok artık..RABBIM omur versın ınsallah..sen ne yaptın hamıle mısın?canım nasılsın oğluşuna kardeş yaptın mı?
Merhaba benim bebeğimde 47xxy sizin eşiniz yüzde yüz mu böyle cıktı. Allah anali babalı büyütsün yavrunuzu.Merhaba arkadaslar dogum yapan bir daha girmiyor diye dusunmeyin arada girip bakiyorum sizlere. Umut olsun diye birkez daha paylasiyorum esim 47xxylerden emre beyde 2.ci tese sonrası kaliteli olanlardan embriyo olusturuldu. Ve 3.denemede hamile kaldım. Cocugumuzda 47xxy rastlanilmadı. Suan 1.5 yasinda ve sagliklikli umudu yitirmek yok sizinde olur bolbol dua ve yediklerine dkkat etmeli alkol sigara asitli icecekler olmamali mutlu pozitif olmalisiniz. Rabbim hakkinizds hayirli olani size nasip etsin selamlar
Merhaba , kök hücre tedavisini nerede yaptırıyorsunuz?selam arkadaşlar seneler sonra yine aranızdayım teknoloji çok gelişti artık kök hücre ile tedaviye başlandı en son sperm çıkışı olmayan hastada kök hücre tedavisi uygulandı 5.gün embriyosu oluştu transfer edildi ama sonuç negatif şuan 4 tane dondurulmuş embriyoları var onun sonucunda gebelik oluşursa resmi olarak artık isteyen herkeste tedaviye başlanacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?