Operasyonda agrı yasadınız mı ?? Bende olucam sanırım da korkuyorum bırazTeşekkürler canım içimi rahatlattın biraz. Doktorum rahim içini bir hayli büyüttük yüzde doksan düzeldi dedi. Çok ciddi bir y şekli vardı. Öncesi ve sonrasını ekliyorum. Birde şuan operasyondan sonraki ilk ayım, adetime 5 gün var dünden beri kahve rengi lekelenmeler geliyor, sadece bir defa yine kahve kan geldi tam tamam adetim başlıyor dedim ama kesildi tekrar lekelenmeye döndü. Normal mi acaba bilgin var mı? Sanki doktormuşsun gibi soruyorum bende kusurabakma ama insan heryerden bir çare arıyor
bilmedıgım ıcın soruyorum kusura bakmayın da operasyon sonrası kanama falan oluyo mu ? Internette cok farklı seyler yazıyolar. Ne gıbı sorun yasıcamı bılmıyorumHayır canım hiç ağrım olmadı. Operasyondan çıktıktan sonra sanki hiç girmemiş gibiydim. Ama tabiki yine de çok dikkat ettim merdiven inerken çıkarken, oturup kalkarken. Yani ağrım yok diye çok rahat hareket etme yine de ne olur ne olmaz
Operasyon sonrası dediğim gibi benim hiç ağrım olmadı. Kanama ise çok az oldu 4. Gün bitmişti. Hiç korkulacak bir operasyon değil emin ol.Operasyonda agrı yasadınız mı ?? Bende olucam sanırım da korkuyorum bıraz
bilmedıgım ıcın soruyorum kusura bakmayın da operasyon sonrası kanama falan oluyo mu ? Internette cok farklı seyler yazıyolar. Ne gıbı sorun yasıcamı bılmıyorum
AA şimdi fark ettim sen hamile kalmışsııın. Ne güzelMerhaba canim. Ben 1 ay kullandim. Hsg gerekir mi diye kendim sordum, kesinlikle gerek yok dedi. Ihtiyac duymuyorum dedi. Zaten 2 ay sonra dort boyutlu vajinal ultrasondan da son halini gayet net gorduk. Yapisiklik olmamasi icin ki daha once olan bir pr degildi jel alcam yanima gerekirse koycam dedi o da gerekmedi.
İnşallah benımde ayrısız sızısız gecerOperasyon sonrası dediğim gibi benim hiç ağrım olmadı. Kanama ise çok az oldu 4. Gün bitmişti. Hiç korkulacak bir operasyon değil emin ol.
Tesekkur ederim canim benim operasyondan 1 ay sonra babam vefat etti cok stresliydik dogali bekleyemedik subatta tup yaptikAA şimdi fark ettim sen hamile kalmışsııın. Ne güzeloperasyondan kaç ay sonra hamile kaldın?
Amin hepimizi inşallahİnşallah benımde ayrısız sızısız gecerIns rabbum kucagımı bos bırakmasın evlat sahıbı yapar benı tek dılegım bu
Başın sağolsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Darısı bana ve tüm isteyenlere inşallahTesekkur ederim canim benim operasyondan 1 ay sonra babam vefat etti cok stresliydik dogali bekleyemedik subatta tup yaptik
Himm anladim canım peki sen normal yolla denemedinmi ameliyattan sonraMerhaba canim. Ben 1 ay kullandim. Hsg gerekir mi diye kendim sordum, kesinlikle gerek yok dedi. Ihtiyac duymuyorum dedi. Zaten 2 ay sonra dort boyutlu vajinal ultrasondan da son halini gayet net gorduk. Yapisiklik olmamasi icin ki daha once olan bir pr degildi jel alcam yanima gerekirse koycam dedi o da gerekmedi.
H HayalimmmmmmTesekkur ederim canim benim operasyondan 1 ay sonra babam vefat etti cok stresliydik dogali bekleyemedik subatta tup yaptik
Anladim canım cok üzüldüm basın saolsun allah rahmet eylesin. Kac yıllık evlisin yani histereskopiyi nezaman oldun ameliyattan önce hamile kalamadin mi klomen igne falan kullandin mi yani nasil bir süreç yaşadın bende hamile kalamadimda o yuzden soruyorum canım yanlış anlama
Merhaba yazdıklarınızı okudum yaşadığım için yazmak istedim histeroskopi oldum spiral takıldı bana doktorum sürekli kontrol etti ve bir buçuk ay sonra spirali çıkardı daha sonra üç ay kendi Halime bıraktı eğer bu üç ayda hamilelik olmazsa rahim filmi çekmek istiyorum dedi ve ikinci ayımda kendiliğimden hamile kaldım şuan 8 aylık hamileyim. Umarım sizde bu duyguyu yaşarsınızAA şimdi fark ettim sen hamile kalmışsııın. Ne güzeloperasyondan kaç ay sonra hamile kaldın?
Ay çok teşekkür ederim, yorumunuz biraz umutlandırdı beni. Benim başka sorunlarım da var tüplerimde dış gebelik oldu, artı amh ım biraz düşük çıktı. Ama sonuçta rahim operasyonu olmuş oldum ve aradan kalktı bu problem. Diğerleri için de Allah büyüktür.Merhaba yazdıklarınızı okudum yaşadığım için yazmak istedim histeroskopi oldum spiral takıldı bana doktorum sürekli kontrol etti ve bir buçuk ay sonra spirali çıkardı daha sonra üç ay kendi Halime bıraktı eğer bu üç ayda hamilelik olmazsa rahim filmi çekmek istiyorum dedi ve ikinci ayımda kendiliğimden hamile kaldım şuan 8 aylık hamileyim. Umarım sizde bu duyguyu yaşarsınız
İçinizi ferah tutun amh 0,01 olup hamilelik yaşayanlar var bende bir ara çok üzülüyordum bu perde yüzünden ama herşeyin bir çözümü varmış sizin için dua edicem umarım en yakın zamanda mutlu haberlerinizi okurumAy çok teşekkür ederim, yorumunuz biraz umutlandırdı beni. Benim başka sorunlarım da var tüplerimde dış gebelik oldu, artı amh ım biraz düşük çıktı. Ama sonuçta rahim operasyonu olmuş oldum ve aradan kalktı bu problem. Diğerleri için de Allah büyüktür.
Çok teşekkür ederimİçinizi ferah tutun amh 0,01 olup hamilelik yaşayanlar var bende bir ara çok üzülüyordum bu perde yüzünden ama herşeyin bir çözümü varmış sizin için dua edicem umarım en yakın zamanda mutlu haberlerinizi okurum
Siz perde ıcın operasyon gecırdınız mıİçinizi ferah tutun amh 0,01 olup hamilelik yaşayanlar var bende bir ara çok üzülüyordum bu perde yüzünden ama herşeyin bir çözümü varmış sizin için dua edicem umarım en yakın zamanda mutlu haberlerinizi okurum
Merhaba bende rahimde perde amliyatı oldum suanda hamileyim pazrtesi randevumuz var insallah kese görürüz. Benim sorum size su benimde perdem cok derindi doktor yarısını almanın rahim icin daha sağlıklı oldugunu söyledi suan yine perdemin yarısı duruyor bu bebek gelisimş icin yeterli dedi ama ben cok korkuyorumSelam canim benim cok gecmis olsun. Ya cok derin bir perden vardir ya rahim ici boslugun cok genis degildir kuzum. Benim rahmim derin y seklinda ve perdeli ama her iki tarafta bir elmanin yarisi seklinde degil 1 er elma buyuklugundeydi oyle dusun. 2 z gebelikte bile 16. Haftada dusuk yaptim. O yuzden sekil duzeldiyse perde varsa alindiysa ic bosluk yeteri kadar buyukse artik sorun yasamayacagina inaniyorum
Evet septum ameliyatı oldumSiz perde ıcın operasyon gecırdınız mı
Merhaba bende rahimde perde amliyatı oldum suanda hamileyim pazrtesi randevumuz var insallah kese görürüz. Benim sorum size su benimde perdem cok derindi doktor yarısını almanın rahim icin daha sağlıklı oldugunu söyledi suan yine perdemin yarısı duruyor bu bebek gelisimş icin yeterli dedi ama ben cok korkuyorumforumda yazanlardan dolayı . Sizin perdeniniz t
Amelıyt sonrası ne gıbı sıkıntılar yasadınız ? Kanama agrı vs cok oldu mu ?? Bıde operasyondan ne zaman sonra hamıle kaldınız ??? Brnımde operasyom gecırmem lazım o yuzden sormak ıstedım. Istanbulda mı oldunuz amelıyatı ??Merhaba bende rahimde perde amliyatı oldum suanda hamileyim pazrtesi randevumuz var insallah kese görürüz. Benim sorum size su benimde perdem cok derindi doktor yarısını almanın rahim icin daha sağlıklı oldugunu söyledi suan yine perdemin yarısı duruyor bu bebek gelisimş icin yeterli dedi ama ben cok korkuyorumforumda yazanlardan dolayı . Sizin perdeniniz tamamı alındı
Bi sıkıntı yaşamadım gobek degilimden rahmin dua sekline baktılar dikişin iyilesme sureci yordu sadece. Ameliyattan sonra 4 ay korunma suresi verdi o sure bitince 3. Ayda hamile kaldım bakalm nasıl ilerleyecek dua edinAmelıyt sonrası ne gıbı sıkıntılar yasadınız ? Kanama agrı vs cok oldu mu ?? Bıde operasyondan ne zaman sonra hamıle kaldınız ??? Brnımde operasyom gecırmem lazım o yuzden sormak ıstedım. Istanbulda mı oldunuz amelıyatı ??
Rahmin dış şekline baktılarBi sıkıntı yaşamadım gobek degilimden rahmin dua sekline baktılar dikişin iyilesme sureci yordu sadece. Ameliyattan sonra 4 ay korunma suresi verdi o sure bitince 3. Ayda hamile kaldım bakalm nasıl ilerleyecek dua edinErzuurumda oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?