Doğustan rahminde yarım perdesi olanlar

Operasyonda agrı yasadınız mı ?? Bende olucam sanırım da korkuyorum bıraz
bilmedıgım ıcın soruyorum kusura bakmayın da operasyon sonrası kanama falan oluyo mu ? Internette cok farklı seyler yazıyolar. Ne gıbı sorun yasıcamı bılmıyorum

Operasyon sonrası dediğim gibi benim hiç ağrım olmadı. Kanama ise çok az oldu 4. Gün bitmişti. Hiç korkulacak bir operasyon değil emin ol.

AA şimdi fark ettim sen hamile kalmışsııın. Ne güzel operasyondan kaç ay sonra hamile kaldın?

Operasyon sonrası dediğim gibi benim hiç ağrım olmadı. Kanama ise çok az oldu 4. Gün bitmişti. Hiç korkulacak bir operasyon değil emin ol.
İnşallah benımde ayrısız sızısız gecer Ins rabbum kucagımı bos bırakmasın evlat sahıbı yapar benı tek dılegım bu

AA şimdi fark ettim sen hamile kalmışsııın. Ne güzel operasyondan kaç ay sonra hamile kaldın?
Tesekkur ederim canim benim operasyondan 1 ay sonra babam vefat etti cok stresliydik dogali bekleyemedik subatta tup yaptik

Himm anladim canım peki sen normal yolla denemedinmi ameliyattan sonra

Merhaba yazdıklarınızı okudum yaşadığım için yazmak istedim histeroskopi oldum spiral takıldı bana doktorum sürekli kontrol etti ve bir buçuk ay sonra spirali çıkardı daha sonra üç ay kendi Halime bıraktı eğer bu üç ayda hamilelik olmazsa rahim filmi çekmek istiyorum dedi ve ikinci ayımda kendiliğimden hamile kaldım şuan 8 aylık hamileyim. Umarım sizde bu duyguyu yaşarsınız

Ay çok teşekkür ederim, yorumunuz biraz umutlandırdı beni. Benim başka sorunlarım da var tüplerimde dış gebelik oldu, artı amh ım biraz düşük çıktı. Ama sonuçta rahim operasyonu olmuş oldum ve aradan kalktı bu problem. Diğerleri için de Allah büyüktür.

İçinizi ferah tutun amh 0,01 olup hamilelik yaşayanlar var bende bir ara çok üzülüyordum bu perde yüzünden ama herşeyin bir çözümü varmış sizin için dua edicem umarım en yakın zamanda mutlu haberlerinizi okurum

Çok teşekkür ederim Rabbim inşallah herkese hayırlı şekilde kalbindekini verir.

Siz perde ıcın operasyon gecırdınız mı

Merhaba bende rahimde perde amliyatı oldum suanda hamileyim pazrtesi randevumuz var insallah kese görürüz. Benim sorum size su benimde perdem cok derindi doktor yarısını almanın rahim icin daha sağlıklı oldugunu söyledi suan yine perdemin yarısı duruyor bu bebek gelisimş icin yeterli dedi ama ben cok korkuyorum forumda yazanlardan dolayı . Sizin perdeniniz tamamı alındı

Amelıyt sonrası ne gıbı sıkıntılar yasadınız ? Kanama agrı vs cok oldu mu ?? Bıde operasyondan ne zaman sonra hamıle kaldınız ??? Brnımde operasyom gecırmem lazım o yuzden sormak ıstedım. Istanbulda mı oldunuz amelıyatı ??

Bi sıkıntı yaşamadım gobek degilimden rahmin dua sekline baktılar dikişin iyilesme sureci yordu sadece. Ameliyattan sonra 4 ay korunma suresi verdi o sure bitince 3. Ayda hamile kaldım bakalm nasıl ilerleyecek dua edin Erzuurumda oldum

Rahmin dış şekline baktılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…