A Asobjk Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ocak 2020 121 42 98 15 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Asobjk #41 Cena .!.: Bi sıkıntı yaşamadım gobek degilimden rahmin dua sekline baktılar dikişin iyilesme sureci yordu sadece. Ameliyattan sonra 4 ay korunma suresi verdi o sure bitince 3. Ayda hamile kaldım bakalm nasıl ilerleyecek dua edin Erzuurumda oldum Genişletmek için tıkla... Çok sukur Allah ‘ım hayırlı hamılelık nasıp etsın sıze. Benım kucagımı da boş bırakmasın. Devlet hastanesınde mı yaptırdınız özele mı ?
Cena .!.: Bi sıkıntı yaşamadım gobek degilimden rahmin dua sekline baktılar dikişin iyilesme sureci yordu sadece. Ameliyattan sonra 4 ay korunma suresi verdi o sure bitince 3. Ayda hamile kaldım bakalm nasıl ilerleyecek dua edin Erzuurumda oldum Genişletmek için tıkla... Çok sukur Allah ‘ım hayırlı hamılelık nasıp etsın sıze. Benım kucagımı da boş bırakmasın. Devlet hastanesınde mı yaptırdınız özele mı ?
C Cena ☁️👼☁️ Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2019 198 677 53 15 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Asobjk #42 Asobjk .!.: Çok sukur Allah ‘ım hayırlı hamılelık nasıp etsın sıze. Benım kucagımı da boş bırakmasın. Devlet hastanesınde mı yaptırdınız özele mı ? Genişletmek için tıkla... Amin amin canım Bos kalmaz isnallah psikolojini rahat tut ben ne agladım ne agladım hepsi imtihan. Devlet canım arastırma hastanesi profesör e
Asobjk .!.: Çok sukur Allah ‘ım hayırlı hamılelık nasıp etsın sıze. Benım kucagımı da boş bırakmasın. Devlet hastanesınde mı yaptırdınız özele mı ? Genişletmek için tıkla... Amin amin canım Bos kalmaz isnallah psikolojini rahat tut ben ne agladım ne agladım hepsi imtihan. Devlet canım arastırma hastanesi profesör e