Doktor anlar mı?

Ay görse ne olur adamın umru mu
Sen söyle yinede
Belli ki operasyon için sormuş

Ay görse ne olur adamın umru mu
Sen söyle yinede
Belli ki operasyon için sormuş
O kadar gergin, agresif bir doktor ki. Ah keşke biraz ılımlı olsaydı. Söylemek çok kolay olacaktı da. İşte. Annemin yanında falan kontrole gelsem pat söyler diye korkuyorum da.

ameliyat öncesi ve sonrası sonda takılıyor onu da bakire olmayanlar için vajinadan giriş sağlıyorlar onun için sormuş olabilir.

Bir kere bakireyim demişken daha sonra değilim demek daha utandıracak ama denen doğruysa mecbur diyeceğim. Anamnez ile ilgisi ne ki? Yani bilmese sağlıksal olarak bi hata mı olmuş olur
Bakireysen işlemi zara zarar vermeden yapmaya uğraşır değilsen belki ordan destek alacaktır işlemi yaparken birşeydir soruyorsa merakından değil tabiki

Bir ameliyat birden farklı şekillerde yöntemlerle yapılabiliyor. Doktorunuz eğer öyleyseniz, hymene zarar vermemek için sormuştur,eğer öyleyseniz başka şekilde yapmak için yani.

Adam bakire olmadığınızı bile anlasa tik gereği gidip kimseye söyleyemez napcak dedikodu mu yapacak..
Anlar mı anlar ama söyleyemez rahat ol

ameliyat öncesi ve sonrası sonda takılıyor onu da bakire olmayanlar için vajinadan giriş sağlıyorlar onun için sormuş olabilir.

Sonda girişi herkeste aynıdır, üretra çıkışı ayrı ve sonda oraya takılır, vajenle alakası yok.

Uygun bir zamanda yanına gidip "muhtemelen yapılacak işlemin şekli ile ilgili sordunuz, annem yanımdaydı ve özel bilgilerimi onun yanında paylaşmak istemedim. Bakire değilim ve hasta-doktor gizliliğine güvenerek yalnız söylemek istedim" deyin. Ezilip büzülmeden net şekilde söyleyin.

Bir ameliyat birden farklı şekillerde yöntemlerle yapılabiliyor. Doktorunuz eğer öyleyseniz, hymene zarar vermemek için sormuştur,eğer öyleyseniz başka şekilde yapmak için yani.
Anladım. İdrar yolundan gireceğini söyledi. Hatta adet zamanıma denk geliyor. Orayla işimiz yok dedi. Yani sizce söylemek zorunda mıyım bu durumu

Mecbur evli misin diye soruluyor çünkü diğer türlü tepki oluyor insanlarda.

Evet bizzat şahit oldum. Yıllar önce kadın doğum uzmanı sırasında beklerken genç bir kız "sorduğu soruya bak. Heralde bakireyim. Kimlikte bekar yazıyor yani neyi soruyorsun" diye carlıyordu.

Mecbur evli misin diye soruluyor çünkü diğer türlü tepki oluyor insanlarda.
Saçma bence tepki geliyor diye bu şekilde sorulması.
Bilakis 'Bakire misiniz?' gibi gibi sorulmalı ki, bazı şeyleri yavaşça aşmaya başlayalım diye düşünüyorum. Geri vitese alarak bir yol kat edemeyiz.

Böbrek taşı ameliyatı mı olacaksın

Bakiresin veya değilsin doktoru neden ilgilendirsinki ameliyat esnasında bakire olmadığını anlayıp sana bunun hesabını mı soracak açıklamamı bekleyecek senden ne haddine rahat ol germe kendini

Sizin böbrek taşından,bekaretinizden daha mühim karmaşalarınız var bence.
Psikoloğa gittiniz mi hatırlamıyorum ama konularınızı net hatırlıyorum, babadan kaynaklı başlayıp sevgiliyle devam eden bir yığın sorunla iç içesiniz. Acilen bunlara çözüm bulun

Olacağınız operasyonla alakası yok bakire olup olmamanızın.
Bu aynı ultrason yapılırken bakire kadınlara kasıktan, olmayanlara alttan bakıldığı gibi birşey.
Yani kısaca operasyon esnasında doktorun daha temkinli yaklaşması için sorulan bir soru.

Canım annen var diye normal olarak söyleyememişsin ama doktoruna bunu bir şekilde söylemelisin doktorlar yeminli insanlar bu gibidurumlar doktor hasta arasında olan şeylerdir

ameliyat sirasinda anlama ihtimali cok dusuk. oyle bakinca anlasilmiyor hemen herkeste. bazi insanlarin geride oluyor baya detayli vajinal muayene yapiliyor ikin diyor doktor filan anca oyle görülüyor kizlik zari. genel bilgi almak hasta öyküsünü yazmak icin sormustur. siz doktora bakire olmayanlarda daha farklı bir uygulama var mi diye sorabilirsiniz.
bu arada hipokrat hipokrat diyip durmussunuz arkadaslar da kac doktor taniyorum etikten zerre haberleri yok. kadavranin ince beline methiye duzen bile duydu bu kulaklar...

Ben o konularda o desteği gördüm. İlaç kullandım her şeyi yaptım. Kendi içimde hallettim. daha huzurluyum doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…