O kadar gergin, agresif bir doktor ki. Ah keşke biraz ılımlı olsaydı. Söylemek çok kolay olacaktı da. İşte. Annemin yanında falan kontrole gelsem pat söyler diye korkuyorum da.Ay görse ne olur adamın umru mu
Sen söyle yinede
Belli ki operasyon için sormuş
Bakireysen işlemi zara zarar vermeden yapmaya uğraşır değilsen belki ordan destek alacaktır işlemi yaparken birşeydir soruyorsa merakından değil tabikiBir kere bakireyim demişken daha sonra değilim demek daha utandıracak ama denen doğruysa mecbur diyeceğim. Anamnez ile ilgisi ne ki? Yani bilmese sağlıksal olarak bi hata mı olmuş olur
ameliyat öncesi ve sonrası sonda takılıyor onu da bakire olmayanlar için vajinadan giriş sağlıyorlar onun için sormuş olabilir.
Mecbur evli misin diye soruluyor çünkü diğer türlü tepki oluyor insanlarda.O değil de 'Evli misin?' tarzında sormadığı için bu soruyu, doktora tebriks
Anladım. İdrar yolundan gireceğini söyledi. Hatta adet zamanıma denk geliyor. Orayla işimiz yok dedi. Yani sizce söylemek zorunda mıyım bu durumuBir ameliyat birden farklı şekillerde yöntemlerle yapılabiliyor. Doktorunuz eğer öyleyseniz, hymene zarar vermemek için sormuştur,eğer öyleyseniz başka şekilde yapmak için yani.
Mecbur evli misin diye soruluyor çünkü diğer türlü tepki oluyor insanlarda.
Saçma bence tepki geliyor diye bu şekilde sorulması.Mecbur evli misin diye soruluyor çünkü diğer türlü tepki oluyor insanlarda.
Çok çekinerek sizlere bir şey sormak istiyorum. Üç hafta sonra idrar yolumdan ameliyat olacağım. Biliyorum idrar yolu ayrı o bölge ayrı. Ama doktor bana bakire misin diye sordu evet dedim. Oysaki değilim. Evli olmadığım ve burası küçük bir yer olduğu için çekindim utandım söyleyemedim. Yani ameliyat esnasında anlaşılır mı bu durum? Baya bi utandım
EvetBöbrek taşı ameliyatı mı olacaksın
Bakiresin veya değilsin doktoru neden ilgilendirsinki ameliyat esnasında bakire olmadığını anlayıp sana bunun hesabını mı soracak açıklamamı bekleyecek senden ne haddine rahat ol germe kendiniÇok çekinerek sizlere bir şey sormak istiyorum. Üç hafta sonra idrar yolumdan ameliyat olacağım. Biliyorum idrar yolu ayrı o bölge ayrı. Ama doktor bana bakire misin diye sordu evet dedim. Oysaki değilim. Evli olmadığım ve burası küçük bir yer olduğu için çekindim utandım söyleyemedim. Yani ameliyat esnasında anlaşılır mı bu durum? Baya bi utandım
Canım annen var diye normal olarak söyleyememişsin ama doktoruna bunu bir şekilde söylemelisin doktorlar yeminli insanlar bu gibidurumlar doktor hasta arasında olan şeylerdirÇok çekinerek sizlere bir şey sormak istiyorum. Üç hafta sonra idrar yolumdan ameliyat olacağım. Biliyorum idrar yolu ayrı o bölge ayrı. Ama doktor bana bakire misin diye sordu evet dedim. Oysaki değilim. Evli olmadığım ve burası küçük bir yer olduğu için çekindim utandım söyleyemedim. Yani ameliyat esnasında anlaşılır mı bu durum? Baya bi utandım
Ben o konularda o desteği gördüm. İlaç kullandım her şeyi yaptım. Kendi içimde hallettim. daha huzurluyum doğrusu.Sizin böbrek taşından,bekaretinizden daha mühim karmaşalarınız var bence.
Psikoloğa gittiniz mi hatırlamıyorum ama konularınızı net hatırlıyorum, babadan kaynaklı başlayıp sevgiliyle devam eden bir yığın sorunla iç içesiniz. Acilen bunlara çözüm bulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?