Doktor anlar mı?

Sanırım ameliyat yönteminiz; üretradan girilerek taşı kırmak şeklinde. Müdahale masasında bakire olmadığınız anlaşılacak ama bunun ameliyatınıza herhangi bir etkisi olmaz, tekrar söylemenize gerek yok. Bakire olanlarda ekstra dikkat ediliyor.

Neden anlaşılır? Yorumlarda öyle bir bakışta anlaşılmaz diyenler var. Orayı muayene etmeyeceğine göre anlamaz diyenler de oldu. Dediğiniz gibi olacak ama umarım anlamaz :/

Neden anlaşılır? Yorumlarda öyle bir bakışta anlaşılmaz diyenler var. Orayı muayene etmeyeceğine göre anlamaz diyenler de oldu. Dediğiniz gibi olacak ama umarım anlamaz :/
Kadın Doğum polikliniklerindeki muayene masalarını görmüşsündür, kızlık zarı en iyi o pozisyonda iken görülür. Benzer masalar ürolojide de kullanılıyor, ve zaten üretra-hymen birbirine çok yakın komşulukta. Neden göremesin ki? Ama bence hiç dert etme, ekstra dikkat edilir işte fena mı? Hem hymenin bir sürü çeşidi var, ürolog görse de anlayamayabilir

Doktor bey yanlış yapmış size özel soruları yanlız sorması gerekirdi. Bunu gidip kendisine söylerseniz kendisini sorgulayıp bir daha özel bilgileri 1. Aile yakını dahil sormaz. Onun için de önemlidir

ameliyat öncesi ve sonrası sonda takılıyor onu da bakire olmayanlar için vajinadan giriş sağlıyorlar onun için sormuş olabilir.
Yok artik oyle bir sey olabilir mi mantiken allah askina. Vajina girisi ayri idrar yolu ayri. Bilgi sahibi olmadiginiz bir konuda yanlis yonlendirme yapmayiniz.

Vajinal yol ile idrar yolu cok ayri yerlerde oyle bir sey mumkun degil yani akil var mantik var

Islem öncesi soyle. O bolgede islem yapacak, tutacak, gerdirecek, ugrasicak. Sonda takilirken bile bakirelik önemli, degilki cerrahi islem. Adam tedirgin calismasin bosyere.

Evet anlar tabiki. Bence ameliyata girmeden gidip soyleyin durumu

Evet, yakinlar ama ikisinin yolu ayri vajinal yoldan ilerleyince idrar yoluna bi giris yok yani ayri kanallar.
İdrar yoluna girmek için çatal a mi çıkaracak bilmiyorum ama öyle ise belli olur. Ama tabi Insaallah konu sahibinin korktuğu gibi olmaz. Sorun olacağını sanmıyorum

Annen yanındayken soyleyemedıysen doktorla ozel konus daha once bekaretımı kaubettm dıye ama doktor heralde dahada kurcalamaz kurcalarsa cıddı bı beraberlıgım vardı bırlıkte olduk ama sonradan malesef aılesıyle cok kcatısma yasadım olmadı vs de. Orasınıbılmıyorumda. Belkı anjio falan yapacaktı. Ablamda amelıyat olurken beyinden doktor soemus bakıremısıb dıye. Eger bakıreyse anjıoyu kasık gıbı yada gobek bıyerden yapıyolar. Ama bakıre degılsen vajınadan yapıyolar dıye bılıyorum

Boşver kalsın öle.
Ben bakireyim sanıodum dersin : )
Şaka biyand telefonla görüşebilirsin.
Doktor anlayacaktır.

kimse sizi elinde çekirdekle eleştirmek için hazırda beklemiyor.adam gibi ya doğruları yazın ya da her şeyden bu kadar utanıyorsanız utanacağınız şeyler yapmayın, kaldıramayacağınız şeyler yapmayın.bize ne evli misin değil misin , kimse senin bakireliğinle de ilgilenmiyor.yalan yanlış atıp tutarsan insanlar da sen benle dalga mı geçiyorsun diye sorgular.yalancılık korkunç bir huydur, tedavi olun.

aynısını yaşadım burun ameliyatında annem vardı yanımda üni döneminde deli gibi sigara ve alkol aldığım dönem yani annemin yanında sigara ve alkol kullanmıyorum dedim.
sonuç: ameliyatın orta yerinde uyanan bir hasta
tekrar bayıltana kadar zor sakinleştirmişlerdi beni

Hayır anlamaz. Anlarsa zaten yapacağı bir işlem varsa yapar. Gerek yok soylemeye bence.

Ameliyattan önce muayene olmadınız mı muhtemelen anlamıştır o esnada ama endişe etmeyin kime söyleyecek de duyulacak onane ki

Kimse sizin evli olup olmadiginizla ya da bekaretinizle ilgilenmiyor hanimefendi, sonucta bize ne? Umrumuzda degil ki. Internet uzerinden kimliginiz belli olmadan birsey soruyor iseniz gercek hayatta durust degilseniz bari sanalda durust olun ki insanlarda size ona gore yardim edebilsin. Hadi kolay gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…