Yanımda annem vardı evet ama gidip bi daha aslında değilim diyemedim.Anlar tabi. Yanınızda biri mi vardı da mı söyleyemediniz?
Annem vardı ama yine gidip diyemiyorum. Elbette böyle bir şey yapmayacak ben de bunu biliyorum. Sorun benim utanmam. Tek doktor her hastalığımda ona gidicem. Bilmiyorum gerçekten çok çekiniyorumYanınızda biri varsa anlarım da yoksa doktora niye yalan söylüyorsunuz ? Ne yapacak doktor,ameliyattan çıkıp bütün akrabalarınızı arayacak mı ''krgzzynp bakire değil'' diyerek ?
Bir kere bakireyim demişken daha sonra değilim demek daha utandıracak ama denen doğruysa mecbur diyeceğim. Anamnez ile ilgisi ne ki? Yani bilmese sağlıksal olarak bi hata mı olmuş olurAslında anamnez alınırken bu tarz sorular sorulur. Ben çok sorun olacağını düşünmüyorum. Ama ameliyattan önce doktoru yalnız yakalarsanız söyleyin b3nce yine de
Bazen alakası olmamasına rağmen diş hekimliğinde bile soruyorlar. O yüzdenBir kere bakireyim demişken daha sonra değilim demek daha utandıracak ama denen doğruysa mecbur diyeceğim. Anamnez ile ilgisi ne ki? Yani bilmese sağlıksal olarak bi hata mı olmuş olur
Neden sürekli eleştirmek için hazır bekliyorsunuz? Yaptığım benim çok doğru diye bir savunmada değilim. İlk konularım öyleydi. Sonraki konulara da girip baksaydınız yine utandığım için bu şekilde açtığımı söyledim konularımı. Daha sonrasında yalan hiçbir şey söylemedim zaten. Yaptım ve de arkasında duramıyorum. Çünkü benim için büyük bir hata ve pişmanlık. Tekrar söylüyorum. Bu doğru değil, savunmuyorum. Arkasında duramadığım için sadece linç etmemenizi diliyorumAyrica eski konulariniza baktim, her konuda "Yeni evliyim", "Esim" vs diye bahsetmissiniz ama burada "Evli degilim" diyorsunuz, ya yalan soyleyin ya dogru, sonucta buradaki kimse bunu irdelemeyecek. Bakire olmamaniz sizi boyle yalana itiyor ve guvensizlik yarattiriyorsa arkadasinda duramayacaginiz birsey yapmasaydiniz.
İdrar yolundan girecek. Neden o kısımla ilgilensin. Direkt böyle düşünmüştümOperasyonla ilgisi var ki soruyor. Herhalde görünce anlar bunun için doktor olmaya bile gerek yok.
İdrar yolu ve vajina birbirine çok yakın. Sorması çok normalİdrar yolundan girecek. Neden o kısımla ilgilensin. Direkt böyle düşünmüştüm
Aslında öyle sordu. Bekar mısın dedi direkt. Ama bekareti soruyordu.O değil de 'Evli misin?' tarzında sormadığı için bu soruyu, doktora tebriks
Yani söylemek zorundayım. Yoksa o zaten görecekİdrar yolu ve vajina birbirine çok yakın. Sorması çok normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?