Doktor anneme ölüyorsun demiş :( bi bakar mısınız

Şans eseri doktor olmuş patavatsiz. Bence siz cuma gunu gidin eger o da olmazsa baska hastane doktor bakip arastirin.Allah anneciginize şifa versin.

Böyle bir doktora denk gelmiştim. Bir daha kapısından geçmedim.

Tahlilde ne gördüğünü açıklaması lazımdı. Direkt "Ölüyorsun" demekle olmaz. İnşallah bir sorun çıkmaz. Anneciğiniz üzmesin kendini boşa.

Canım hemen korkuya kapılma. Benim bir tanıdığın oğluna da "kanser" dediler, sonra başka bir hastanede kanser olmadığı basit bir şey olduğu ortaya çıktı. Büyük hastalıkların semptomları olmaz mı? Terlemek nedir ki, menapozdan da terler. İnşaAllah iyi sonuçlar alırsınız.

Yaa sanırsam doktor espri yapmıs..aslinda biseyi yok..annende sadecd terleme olayi oldugu icin doktor annenin bu rahatsizligini buyuttugunu gorunce şaka yapmiş bence..tahlillerde de kanin cok kötu demesinden onu cikardim..tahlillerde temiz belli..sadece espri yaptigini annen anlamamis ve öküz doktor annene şaka yaptigini belirtmemis..uzulme bisey cikmaz ..menapoz donemi sanirim..yaşi kac annenin ve adet donemi devam ediyormu..menapoza girdimi hangi donemde şuan.

Anneniz doktora sormamış mı peki neden ölüyorum diye?
Hastalığım neyle ilgili diye?
Şimdi ne yapılacak, tedavi alacak mıyım diye?
Madem ölüyorum neden beni 6 ay sonra çağırıyorsunuz diye?

Hastalarımız bilinçsiz, doktorlarımız patavatsız...

patavatsız doktorun duygusuz espiri gibi geldi bana nerde kaldın sen ölüyorsun falan demiş olabilir tahlilleri baya dengesiz çıktıysa tahlil sonuçlarını bilgi kısmını kapatarak koy istersen bir de biz bakalım.

Ben de doğuma girerken anestezi uzmanı olacak herif karnım tok olduğu için ölürsün sen ameliyatta demişti. Nerdeyse 3 sene oldu hala yaşıyorum Bir de 3 ay önce aile hekimim kan değerlerime bakıp böyle düşük değer görmedim çok kötü demişti. Bir ayda kendime geldim çok şükür. İnşallah annenizin de önemli bir rahatsızlığı yoktur. Ki yoktur bence öyle olsa 6 ay sonra gel demezdi.

Yorumları okumadım ama konuya şöyle bir yorum yapayım. Bazı doktorlar cidden ayarsız oluyor.
Yaklaşık 2 sene önce, babam boyun ağrısından doktora gittiğinde, doktorun biri "sen nasıl ayakta duruyorsun şuan, boyun fıtığın çok ciddi durumda, hemen ameliyat olmazsan en geç 3-4 ay içerisinde boyundan aşağı felç olur" demiş. Baya bi korkmuştuk o dönem. Daha sonra 3 farklı doktora daha gittiler, hepsi fıtığı doğruladı ama "hiç bir tehlikesi yok, ağrı artarsa fizik tedaviyle düzelir" dediler. Şükür babamın o fıtıktan kaynaklı ağrısı bile yok şuan.
Siz en iyisi başka doktorlara da danışın, eğer bir rahatsızlığı varsa annenizin zaten tedavi edilir önce. Ölüyorsun diyip eve gönderilmez. Töbe töbe..

ölüyorsun çok genel bir laf o ne demek ya? nasıl teşhis koymuş neymiş hastalığı, ne ilaç verdi, rapor sonuçlarından ne çıktı? şikayet etsenize sağlık bakanlığına. ölüyosun deyip hasta eve mi gönderilir?????

Git hangi hastaneyse hasta hakları bölümüne şikayet edin
Birde kan sonuçlarını eklersen
Yardımcı olacak kişiler çıkabilir

Büyük itimalle kanı az olduğu için demiştir ama kanıda çok düşük olsa hastaneye kan takviyesi yaparlar. Nasıl bir doktor bu ya !!! Hadi o durumda olsa zaten kendine söylemezler . Pat diye tahlilleriz sizde mi ? oranları yazarsan yorum yapabilirim .

merak etme gercekten ölüyo olsa baska seylerde soylerdi. ama biraz yarim geldi neden dememis mi ya da ne yapacagiz diye sormamis mi. uzulmeyin bazi doktorlarin insan olmadiklarini bizzat yasayarak gorduk. baska doktora gidin gidene kadar da endise etmeyin ortada belli bisey yok

Canım teyzeme "kansersin" dedi doktor. Oysa parça bile alınmamıştı teyzemden. Ameliyata bu psikoloji ile girdi. Çok şükür bir sıkıntısı yoktu. Ama psikolojisini toparlamak zaman aldı. Onun için mutlaka yakınına söylenmeli diye düşünüyorum.

Bazen doktorlar öyle söylüyor değerler olması gerekenden cok düşük oldugu zaman kansızlık vardır belki zaten ölümcül birşey olsa o anda acil yatış verirlerdi doktorlar maalesef böyleler benim de bir arkadaşıma kan sayımı olmasondan cok cok düşük oldugu için senşn yaşanan mucize nasıl yaşıyorsun diye sormustu

Ya siddet yanlisi degilim ama bu doktorlar bosuna sopa yemiyo o tarz haberlerde hicte uzulmuyorum gecen banada nobet gecirirsin serum takarsam ama gelmissin buraya kadar takayim bari dedi.cok sinirlendim eger ciddi bir sey yoksa yerinizde olsam dava acardim ahlaksiz !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…