Doktor beni odasından kovdu

Muhtemelen burdaki ilgi hoşuna gitti. Kendini gazlayip duruyor.

hayır doktorun ve başhekimin göstermiş olduğu şeyde şiddet yani psikolojık şiddet başka bişey değil bu nasıl bi koruma şekli ya çok enteresan

Artık size cevap vermeyecegim her yazdığım konuya dahil olmayın işinize bakın bi zahmet sizi yok sayıyorum .

Çok enteresan kişi kendinden bilirmis işi valla bu yönlü hic düşünmemiştim
Bir tane bile post açmadım. O yüzden yanlış tahmin. Kendimden değil iyi gozlemden biliyorum. Ben normal hayatında çevrenin seni çok onemsemedigini düşünüyorum. Hergun sundurdukce sunduruyorsun konuyu ki bitmesin. İlgi almak hoşuna gitti sanki.

şiddeti normalleştirmek değil niyetim. kendi yaşadığım gördüğüm doktor yada diğer sağlık çalışanlarının tavrından sonra pekde anlayışlı olamıyorum .evet yorucu bir iş ve çokça sabır isteyen bir görev. benim şahit olduğum olaylarda da kesinlikle hasta ve hasta yakınlarının bir saygısızlığı yada yükselme gibi bir durumları yoktu.80 yaşında adam sadece yanlış kapıyı çaldı diye azarlanıp iteklendiğini gördüm diğer insanlarında "yaşlıdır anlayışlı olun" dediklerinde de birde onların azar yediğini gördüm bu yakın zamanda gördüğüm olay. yaptığınız iş sabır isteyen bir iş ve sabırlı olmak zorundasınız kimse kimsenin öfke tokmağı değil bir hastaya kızıp başka hastaya patlamaya kimsenin hakkı yok

öyle düşünse bile herşeyin bir üslubu var ya ona göre iyi bir dille söyler, saçma sapan konuşmuş her yerde var bu insanlardan ya anlamıyorum cidden ben herşeyi düşünerek konuşurken böyle insanlar pat pat hiçbir şeyi umursamadan konuşuyor bizim gibi dert de edinmiyor asla benim de her yerde karşılaştığım bir şey her ortamda bir iki tane çıkıyor.

Şiddet mağduru kadınların bastırılarak doktora goturulmekerine şahit olmuş olabilir. Fakat kimse hakkında peşin hüküm verip hadi başka doktora git deme hakkı yok. Gerekli yerlere şikayet edin bence. Devlette çalışan çok iyi doktorlarda var farklı bı hastaneden iyi bı doktor bulmaya çalışın. Doktor yorumlarına bakın o şekilde randevu alın. Vicdansız ve işini hakkıyla yapmayan insanlar için sağlığınız hakkında umutsuzluğa kapılmayın. Çok geçmiş olsun umarım bı an önce iyi olursunuz

Yoo ben inaniyorum sadece boyle vakaya denk gelmemiş her insan garipser. Kulak zari oyle kolay kolay yirtilmaz adam bilimin mantiğinda şüpheye düşmüş. Millet inanmiyo diye de beddua etmeniz çok saçma

Amin inşallah

Başhekime gidip doktoru şikayet ediyorsunuz,başhekim ne bilsin siz yalan mı söylüyorsunuz,ruh hastası mısınız?Sizin tarafınızda olsaydı iyi hoş,olmayınca psikolojik şiddet gösterdi mi oluyor yani.
Kimsenin yanında olması gerekmiyor ortak bi çözüm bulması gerekliydi doktoruda savunması gerekmiyordu ayrıca

Yoo ben inaniyorum sadece boyle vakaya denk gelmemiş her insan garipser. Kulak zari oyle kolay kolay yirtilmaz adam bilimin mantiğinda şüpheye düşmüş. Millet inanmiyo diye de beddua etmeniz çok saçma
İnanmayandan çok inan daha fazla burda ayrıca beddua deil zoruma gittiği için ah ettim ve ayrıca insan garipsediği şeyi bir gün muhakkak yaşıyor bu ister sağlık olsun istersede sağlık adına muhtaç olduğunuz birinin odasından suçunuz yokken kovulmak olsun

Zaten ben
Başhekime gidip doktoru şikayet ediyorsunuz,başhekim ne bilsin siz yalan mı söylüyorsunuz,ruh hastası mısınız?Sizin tarafınızda olsaydı iyi hoş,olmayınca psikolojik şiddet gösterdi mi oluyor yani.
Peki aynı durumu yaşayıp herseye rağmen doktora kendinizi anlatmaya çalışırken doktor size he he kesin öyledir birdaha bana gelmeyin deseydi sizede acaba tavrınız ne olurdu ayrıca sizide ikinci defa konturole cağırdığı halde bunu yaşasaydınız bakalım o zamanda böyle karşılarmıydınız bu durumu

Artık size cevap vermeyecegim her yazdığım konuya dahil olmayın işinize bakın bi zahmet sizi yok sayıyorum .

Tabiki bana cevap vermeme, yok sayma hakkınız var. Ancak konuya dahil olurum olmam, hangi işime ne zaman bakarım buna karışamazsınız.

Israrla her mesajınızda söylediklerimi haklı çıkarıyorsunuz. Sizinle aynı düşünen kişilere gayet mülayimken, farklı düşünenlere beddua bile ettiniz. ( sonrasında beddua değil ah ettim dediniz.) Ne çok büyüttünüz olayı.

Merhaba, ben de çok benzer bu sorun yaşamıştım. Hatta aynı dr olabilir mi diye düşündüm ama biz il merkezindeyiz. Hala şikayet etmedigime çok pişmanım ama sizin dediğiniz gibi arkasından bir şey çıkmayacaktı. Yalnız ben herkese anlattım bu olayı. Ohh ettim. Dr olan eski karısının bile kulağına gitmiştir ve belki de kadınin haline sukretmesi için bir nedeni daha olmuştur. Kendi Konuma bakıp linkini size göndereceğim.

Tşk ederim damdan düşenin halinden gerçekten damdan düşen anlıyormuş konunuzu takibime aldım biz ettik ama tabiki bişey çıkmaz benim düşüncem bu yönlü çünki adaletin sağlanamadığı ülkede adalet arıyoruz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…