- 30 Mart 2023
- 3.370
- 9.956
- 78
Muhtemelen burdaki ilgi hoşuna gitti. Kendini gazlayip duruyor.Konu sahibi siz konunuzda doktorla yaşadığınız sorundan bahsedip bir kaç mesaj sonra tüm doktorları kötülemeye başladınız. Söyledikleriniz tutarsız. Şimdi burada sadece bu olayı anlatıp da tepki almış gibi yapmayın. Bu söylemlerinizle güvenirliliğinizi yitirdiniz.
Artık size cevap vermeyecegim her yazdığım konuya dahil olmayın işinize bakın bi zahmet sizi yok sayıyorum .Konu sahibi siz konunuzda doktorla yaşadığınız sorundan bahsedip bir kaç mesaj sonra tüm doktorları kötülemeye başladınız. Söyledikleriniz tutarsız. Şimdi burada sadece bu olayı anlatıp da tepki almış gibi yapmayın. Bu söylemlerinizle güvenirliliğinizi yitirdiniz.
Çok enteresan kişi kendinden bilirmis işi valla bu yönlü hic düşünmemiştimMuhtemelen burdaki ilgi hoşuna gitti. Kendini gazlayip duruyor.
Malesef öylehayır doktorun ve başhekimin göstermiş olduğu şeyde şiddet yani psikolojık şiddet başka bişey değil bu nasıl bi koruma şekli ya çok enteresan
Bir tane bile post açmadım. O yüzden yanlış tahmin. Kendimden değil iyi gozlemden biliyorum. Ben normal hayatında çevrenin seni çok onemsemedigini düşünüyorum. Hergun sundurdukce sunduruyorsun konuyu ki bitmesin. İlgi almak hoşuna gitti sanki.Çok enteresan kişi kendinden bilirmis işi valla bu yönlü hic düşünmemiştim
şiddeti normalleştirmek değil niyetim. kendi yaşadığım gördüğüm doktor yada diğer sağlık çalışanlarının tavrından sonra pekde anlayışlı olamıyorum .evet yorucu bir iş ve çokça sabır isteyen bir görev. benim şahit olduğum olaylarda da kesinlikle hasta ve hasta yakınlarının bir saygısızlığı yada yükselme gibi bir durumları yoktu.80 yaşında adam sadece yanlış kapıyı çaldı diye azarlanıp iteklendiğini gördüm diğer insanlarında "yaşlıdır anlayışlı olun" dediklerinde de birde onların azar yediğini gördüm bu yakın zamanda gördüğüm olay. yaptığınız iş sabır isteyen bir iş ve sabırlı olmak zorundasınız kimse kimsenin öfke tokmağı değil bir hastaya kızıp başka hastaya patlamaya kimsenin hakkı yokŞiddeti normalleştirdikçe ülkeyi geriye götürüyorsunuz. Bir doktor olarak bu yorumunuzu kaldırmanızı rica ediyorum. Ben mezun olduğumda her hastama güleryüzle bakardım, artık bu cümleyi ayda bir mutlaka görüyorum ve böyle bir toplum güleryüz hak etmiyor diyorum. Ben yine hastamın gözüne bakarak dinler işimi severek yaparım ama bunu öldürmeye hakkınız yok. Bizim motivasyonumuzu kırmayın toplumun seviyesini de düşürmeyin. Birisi üslubunu korumadı diye karşıdaki şiddet gösteremez. Siz de üslubunuza dikkat edin bu cümleyi kurarak haklıyken bin kat haksız konuma düştünüz. Artık kimsenin uslubunu eleştirecek konumda biri değilsiniz. Rica ediyorum, böyle yorum yapmayın. İyi günler.
Başhekime gidip doktoru şikayet ediyorsunuz,başhekim ne bilsin siz yalan mı söylüyorsunuz,ruh hastası mısınız?Sizin tarafınızda olsaydı iyi hoş,olmayınca psikolojik şiddet gösterdi mi oluyor yani.Malesef öyle
Şiddet mağduru kadınların bastırılarak doktora goturulmekerine şahit olmuş olabilir. Fakat kimse hakkında peşin hüküm verip hadi başka doktora git deme hakkı yok. Gerekli yerlere şikayet edin bence. Devlette çalışan çok iyi doktorlarda var farklı bı hastaneden iyi bı doktor bulmaya çalışın. Doktor yorumlarına bakın o şekilde randevu alın. Vicdansız ve işini hakkıyla yapmayan insanlar için sağlığınız hakkında umutsuzluğa kapılmayın. Çok geçmiş olsun umarım bı an önce iyi olursunuzMerhabalar daha öncede konu açmıştım kulak zarım delindi yaşayan varsa aynı durumu benle paylaşsın içimi ferahlatsın diye . Yazanlar oldu onlardan allah razı olsun . Neyse ben kbb tekrar gittim dün kontrolüm vardı eşimde geldi aynı anda odasına girdik doktorun he bu arada devlet hastanesiydi burası ilçe olduğu için bi tane doktor var neyse otur dedi bana koltuğa oturdum derdimi anlatıyorum bi hafta önce gelmiştim hocam bu gün konturole gelin demistiniz geldim fakat ben basınç ve tıkanıklıktan duramıyorum sesleri farklı algılıyorum bazı sesler beynimi zonklatıyor bu nedir diye sorarken kulağıma elinde taşıdığı aletle bakarken benim kulak içlerime seslerden dolayı tıkaç felan tıkadığım için baya hassaslaşmış acıdıbana dedigi sakin ol hanım daha kulak zarına bile dokunmadım ayrıca senin tarif ettiğin durumlar kulak zarı yırtığında yaşanabilecek sorunlar deil sen şiddet madurumusun eşinmi tokat attıda patlattı dedi eşimde tabi yanımada birden afallandı eşim ne oluyor ne tokatı ben öyle bisey yapmadım dedi ama doktor bildiğini okuyor belkide başka birisi vurdu diyor eğer öyleyse savcılıga gider bu konu dedi bende kimse vurmadı parmağımla kaşırken delindi dediğim halde o şekilde delinmez diye beni bastırmaya çalıştı tabi eşim sinirlendi doktorda esimin sinirlenmesinden dolayı oda tavır aldı eşime ben eşimi dışarı gönderdim doktorla başladım konuşmaya olanı biteni anlattım hala gevzek bir tavırla bana he he kesin öyle olmuştur dedi bakın hocam aynı dedigim gibi oldu artısı eksisi yok durum bu esimde sizi kıracak bişey dediyse onun adına ben özür dilerim dememe rağmen ben senin rahatsızlığını anlamamış olabilir ileri hastanelere git fakülteye felan bidahada asla bana gelme hele dısardaki kesinlikle gelmesin dedi soğolun hocam diyerekten derdime çare bulamayaraktan gözlerim yaşlarla dolu halde odasından başım yerde çıktım rabbim hekimin bile vijdanlı insaflısına denk getirsin doktorlar böyle yaptıkça iyileşebilme umudumda kayboluyor ben bu doktordan yararlanamayacaksam o zaman ne diye devlet hastanesi var ne diye orda o doktor var devlet doktorunun bir daha asla bana gelme demesine hakkı varmı bir vatandaşa kendimi çok caresiz hissediyorum
Yoo ben inaniyorum sadece boyle vakaya denk gelmemiş her insan garipser. Kulak zari oyle kolay kolay yirtilmaz adam bilimin mantiğinda şüpheye düşmüş. Millet inanmiyo diye de beddua etmeniz çok saçmaSiz inansanızda inanmasanızda hersey insanlar için bir çıban bile insanın sonu olabiliyor insan başına gelmeyince zaten anlayamaz garip gelir banada birisi böyle oldu deseydi bende garipserdim ama oldu rabbimin armağanı buda bana dünyam alt üst oldu bir anda evet doktor kendi kendine celallendi bana inanmayı seçmedi bildiğini okudu gereken yerlerede sikayette bulunduk zaten
Amin inşallahŞiddet mağduru kadınların bastırılarak doktora goturulmekerine şahit olmuş olabilir. Fakat kimse hakkında peşin hüküm verip hadi başka doktora git deme hakkı yok. Gerekli yerlere şikayet edin bence. Devlette çalışan çok iyi doktorlarda var farklı bı hastaneden iyi bı doktor bulmaya çalışın. Doktor yorumlarına bakın o şekilde randevu alın. Vicdansız ve işini hakkıyla yapmayan insanlar için sağlığınız hakkında umutsuzluğa kapılmayın. Çok geçmiş olsun umarım bı an önce iyi olursunuz
Kimsenin yanında olması gerekmiyor ortak bi çözüm bulması gerekliydi doktoruda savunması gerekmiyordu ayrıcaBaşhekime gidip doktoru şikayet ediyorsunuz,başhekim ne bilsin siz yalan mı söylüyorsunuz,ruh hastası mısınız?Sizin tarafınızda olsaydı iyi hoş,olmayınca psikolojik şiddet gösterdi mi oluyor yani.
Yoo ben inaniyorum sadece boyle vakaya denk gelmemiş her insan garipser. Kulak zari oyle kolay kolay yirtilmaz adam bilimin mantiğinda şüpheye düşmüş. Millet inanmiyo diye de beddua etmeniz çok saçbeddu deildi canım ço
İnanmayandan çok inan daha fazla burda ayrıca beddua deil zoruma gittiği için ah ettim ve ayrıca insan garipsediği şeyi bir gün muhakkak yaşıyor bu ister sağlık olsun istersede sağlık adına muhtaç olduğunuz birinin odasından suçunuz yokken kovulmak olsunYoo ben inaniyorum sadece boyle vakaya denk gelmemiş her insan garipser. Kulak zari oyle kolay kolay yirtilmaz adam bilimin mantiğinda şüpheye düşmüş. Millet inanmiyo diye de beddua etmeniz çok saçma
Zaten benŞiddet mağduru kadınların bastırılarak doktora goturulmekerine şahit olmuş olabilir. Fakat kimse hakkında peşin hüküm verip hadi başka doktora git deme hakkı yok. Gerekli yerlere şikayet edin bence. Devlette çalışan çok iyi doktorlarda var farklı bı hastaneden iyi bı doktor bulmaya çalışın. Doktor yorumlarına bakın o şekilde randevu alın. Vicdansız ve işini hakkıyla yapmayan insanlar için sağlığınız hakkında umutsuzluğa kapılmayın. Çok geçmiş olsun umarım bı an önce iyi olursunuz
Peki aynı durumu yaşayıp herseye rağmen doktora kendinizi anlatmaya çalışırken doktor size he he kesin öyledir birdaha bana gelmeyin deseydi sizede acaba tavrınız ne olurdu ayrıca sizide ikinci defa konturole cağırdığı halde bunu yaşasaydınız bakalım o zamanda böyle karşılarmıydınız bu durumuBaşhekime gidip doktoru şikayet ediyorsunuz,başhekim ne bilsin siz yalan mı söylüyorsunuz,ruh hastası mısınız?Sizin tarafınızda olsaydı iyi hoş,olmayınca psikolojik şiddet gösterdi mi oluyor yani.
Artık size cevap vermeyecegim her yazdığım konuya dahil olmayın işinize bakın bi zahmet sizi yok sayıyorum .
siz duymuyorsunuz her gün görüyoruz biz sosyal medyada.Azalmış olabilir de bu kadar mı olur bıçak gibi kesildi deyim yerindeyse ki hemen her gün kaç tane haber duyuyorduk o kadar çabuk ders alan bir millet miyiz ben mi bilmiyorum
Merhaba, ben de çok benzer bu sorun yaşamıştım. Hatta aynı dr olabilir mi diye düşündüm ama biz il merkezindeyiz. Hala şikayet etmedigime çok pişmanım ama sizin dediğiniz gibi arkasından bir şey çıkmayacaktı. Yalnız ben herkese anlattım bu olayı. Ohh ettim. Dr olan eski karısının bile kulağına gitmiştir ve belki de kadınin haline sukretmesi için bir nedeni daha olmuştur. Kendi Konuma bakıp linkini size göndereceğim.Merhabalar daha öncede konu açmıştım kulak zarım delindi yaşayan varsa aynı durumu benle paylaşsın içimi ferahlatsın diye . Yazanlar oldu onlardan allah razı olsun . Neyse ben kbb tekrar gittim dün kontrolüm vardı eşimde geldi aynı anda odasına girdik doktorun he bu arada devlet hastanesiydi burası ilçe olduğu için bi tane doktor var neyse otur dedi bana koltuğa oturdum derdimi anlatıyorum bi hafta önce gelmiştim hocam bu gün konturole gelin demistiniz geldim fakat ben basınç ve tıkanıklıktan duramıyorum sesleri farklı algılıyorum bazı sesler beynimi zonklatıyor bu nedir diye sorarken kulağıma elinde taşıdığı aletle bakarken benim kulak içlerime seslerden dolayı tıkaç felan tıkadığım için baya hassaslaşmış acıdıbana dedigi sakin ol hanım daha kulak zarına bile dokunmadım ayrıca senin tarif ettiğin durumlar kulak zarı yırtığında yaşanabilecek sorunlar deil sen şiddet madurumusun eşinmi tokat attıda patlattı dedi eşimde tabi yanımada birden afallandı eşim ne oluyor ne tokatı ben öyle bisey yapmadım dedi ama doktor bildiğini okuyor belkide başka birisi vurdu diyor eğer öyleyse savcılıga gider bu konu dedi bende kimse vurmadı parmağımla kaşırken delindi dediğim halde o şekilde delinmez diye beni bastırmaya çalıştı tabi eşim sinirlendi doktorda esimin sinirlenmesinden dolayı oda tavır aldı eşime ben eşimi dışarı gönderdim doktorla başladım konuşmaya olanı biteni anlattım hala gevzek bir tavırla bana he he kesin öyle olmuştur dedi bakın hocam aynı dedigim gibi oldu artısı eksisi yok durum bu esimde sizi kıracak bişey dediyse onun adına ben özür dilerim dememe rağmen ben senin rahatsızlığını anlamamış olabilir ileri hastanelere git fakülteye felan bidahada asla bana gelme hele dısardaki kesinlikle gelmesin dedi soğolun hocam diyerekten derdime çare bulamayaraktan gözlerim yaşlarla dolu halde odasından başım yerde çıktım rabbim hekimin bile vijdanlı insaflısına denk getirsin doktorlar böyle yaptıkça iyileşebilme umudumda kayboluyor ben bu doktordan yararlanamayacaksam o zaman ne diye devlet hastanesi var ne diye orda o doktor var devlet doktorunun bir daha asla bana gelme demesine hakkı varmı bir vatandaşa kendimi çok caresiz hissediyorum
Tşk ederim damdan düşenin halinden gerçekten damdan düşen anlıyormuş konunuzu takibime aldım biz ettik ama tabiki bişey çıkmaz benim düşüncem bu yönlü çünki adaletin sağlanamadığı ülkede adalet arıyoruz malesefMerhaba, ben de çok benzer bu sorun yaşamıştım. Hatta aynı dr olabilir mi diye düşündüm ama biz il merkezindeyiz. Hala şikayet etmedigime çok pişmanım ama sizin dediğiniz gibi arkasından bir şey çıkmayacaktı. Yalnız ben herkese anlattım bu olayı. Ohh ettim. Dr olan eski karısının bile kulağına gitmiştir ve belki de kadınin haline sukretmesi için bir nedeni daha olmuştur. Kendi Konuma bakıp linkini size göndereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?