Azalmış olabilir de bu kadar mı olur bıçak gibi kesildi deyim yerindeyse ki hemen her gün kaç tane haber duyuyorduk o kadar çabuk ders alan bir millet miyiz ben mi bilmiyorum
Şiddeti normalleştirdikçe ülkeyi geriye götürüyorsunuz. Bir doktor olarak bu yorumunuzu kaldırmanızı rica ediyorum. Ben mezun olduğumda her hastama güleryüzle bakardım, artık bu cümleyi ayda bir mutlaka görüyorum ve böyle bir toplum güleryüz hak etmiyor diyorum. Ben yine hastamın gözüne bakarak dinler işimi severek yaparım ama bunu öldürmeye hakkınız yok. Bizim motivasyonumuzu kırmayın toplumun seviyesini de düşürmeyin. Birisi üslubunu korumadı diye karşıdaki şiddet gösteremez. Siz de üslubunuza dikkat edin bu cümleyi kurarak haklıyken bin kat haksız konuma düştünüz. Artık kimsenin uslubunu eleştirecek konumda biri değilsiniz. Rica ediyorum, böyle yorum yapmayın. İyi günler.şimdi kocanız orda o hekimi dövseydi haberlerde dayakçı hasta yakını doktoru dövdü denir,doktorda mağdur gibi konuşma yapardı.kim ne derse desin bazı insanlar dayağı hak ediyor
Tşkler beni anladınız için dilerim anlamayanlarında başına aynısı gelsinYa kadın bir şey yaşamış, üzülmüş anlatmış. Gelip konu altında fanatiklik yapmak ne kadar insanca? Bir de hasta zaten. Yorumlar bana şeyi hatırlatıyor, İran başbakanı bir konuşmasında bizde hiç gay yoktur, Herkes karşı cinsi sever demiş.
Siyasetten kaynaklı son zamanlarda bir meslek grubu odaklı fanatiklik başladı. Yani abartmayalım, her meslekte iyi kötü vardır. Burada da doktor, kadın alttan aldığı halde saygısızlık yapmış, eğriye eğri, doğruya doğru demek gerek.
Sizinde bizim duruma dönmüş doktor zorla eşimi dayakcı koca konumuna sokmaya çalıştığı gibiBen 5 ay önce doğum yaptım hastane özeldi ve hastaneye bir sey sordum vezneye ücretle ilgili daha sonra emin olamadım gidip tekrar sordum sonra beni başka hastayla mi karıştırdılar ne olduysa anlamadim doktor bir dahaki muayenede dedi ki eşiniz hastaneyi aramış bağırmış hayir aramadı diyorum aramış diyor hayir eminim diyorum aramış diyor doktor. sözde, esim hastaneyi aramış bağırmış çağırmış bu niye paralı devlet karşılamiyor mu demiş sonuc olarak ikna edemedim doktoru en son eşime o kadar dert oldu ki hakliydi ben dogum yaptıktan sonra doktora demis bakin ben kesinlikle aramadım böyle bir şey de demedim diye
Evet yapıldı yüzde yirmi kayıp var işitmede başka doktora gideceğim zaten randevu günümü bekliyorumİşitme testi yapıldı mı? İşitme kaybında bu şekilde sorunlar oluyor. Arkadaşıma da eşiniz mi dövdü demişti doktor. Eşi de sakin biri. Genelde şiddetli bir çarpma da ya da bazı ilaçların ya etkisinde bu durum olabiliyor. Bende de zar delikliği olmamıştı ama ani işitme kaybı yaşamış kortizon tedavisi görmüştüm. Farklı bir doktora daha gidin. Elbette doktorun tutumu yanlış.
Sizinde bizim duruma dönmüş doktor zorla eşimi dayakcı koca konumuna sokmaya çalıştığı gibi
Evet gideceğim randevu aldım dikkat edin gerçekten hiç anlayamıyorsunuz yıllarca yaptığım hareket kulak zarımı patlattı işteAllah Allah bende bi korktum bende hep o şekilde kasirim, hatta kulak cubuguyla surekli kulaklarimi temizlerim bakmadan sokup. Öyle kolayca patlama olabiliyormus dmeekki, Allah şifa versin , gittinizmi başka dktra
Beddua da mı ettiniz şimdi nedir yani:)Tşkler beni anladınız için dilerim anlamayanlarında başına aynısı gelsin
Dayakçı mi değil mi? Değilse niye o kadar tepki verdi dayakçı gibi? Belki içinde vardır kimbilir. Eşinizi öfke kontrol sorunundan Psikiyatra goturdunuz mu?
Hayır iki ml delikmiş başka doktorada gittimBelkide delinmedi, bendede basınç hissi olmustu kulağımda sıvı birikmesi olmus antibiyotik tedavisiyle düzelmişti
Bildirdim zaten gereken yerlereHiç tartışılmaz direk gerekli yere bildirmek lazıım
Çok geçmiş olsun
Allah razı olsun tşk ederim bu insanlar böyle yazınca doktorun öyle suçlamasınada artık şaşırmıyorum evet eşimden allah razı olsun evimin temizliğine varana kadar günlerdir o yapıyor allah herkese böyle koca nasip etsinSiz duymadiniz diye mümkün değil mi oluyor ..herkes ne kadar bilmiş hayret ediyorum...her insanın anatomisi farklıdır böyle ezbere giden doktorlar Türkiye'de çok var malesef....kulak yolu genelde 2.5 cm diye öğrenirler ama kadınını 1.5 dur mesela ...kir veya mantar birikmistir ve serçe parmağının basinciyla gayet delinebilir... tıp sanıldığı kadar ilerlemedi , bir çok boşluk varken insanların bilmiş tavirlari beni hayrete düşürüyor....konu sahibi Rabbim şifa versin..zor zamanınızda eşinizin yanınızda olması da çok hoş bir davranış, doktor istemezse siz dışarda bekleyin diyebilir 2 saniyesini almaz.
Zaten girmediki devamlı yaptıgım bi hareket kulak zarımın delinmesine maal oldu basınç oluştu sanırsam parmağımı geri cekmemle beraber zaten ev sanki alt üst oldu o kadar büyük bi acıydı anlatamam sonrasında delinmiş işteKulak zarı çok içerde bi yapı, parmağınız oraya kadar nası girdi cidden şok oldum
Siz inansanızda inanmasanızda hersey insanlar için bir çıban bile insanın sonu olabiliyor insan başına gelmeyince zaten anlayamaz garip gelir banada birisi böyle oldu deseydi bende garipserdim ama oldu rabbimin armağanı buda bana dünyam alt üst oldu bir anda evet doktor kendi kendine celallendi bana inanmayı seçmedi bildiğini okudu gereken yerlerede sikayette bulunduk zatenDoktorun inanmamasina hak veriyorum. O kadar ne yaptiniz da kulağinizi bu hale getirmeyi başardınız adam boyle bir sebebi ilk kez duyuyodur diye dusunuyorum. Biz gayet kibardık doktor kendi kendine celallendi diyosaniz da şikayet olusturun burda bazı ayılar dayak hakedilir gibi şeyler yazmişlar insallah onlar veledlerini doğurup sağ sola bela olmalari için salmazlar
Anlamıyolar bacım illaki o anlayamların aynı şeyimi yaşaması gerekiyor insan yalancı konumunada düşüyor allah ıslah etsin inanmayanlarıKimse inanmamış insanın eliyle kulak zarına zarar verebilcegini. Yaşamayınca inanılmaz bişey. Bende uyku haliyle parmagımı kulağıma nasıl soktuysam dehşet bi ağrıyla uyandım. Bi anda kulağım duymadı. Sanki bi kuyunun içinde gibiydim yanınmda konuşan insanın sesi derinden geliyodu. Kulak zarıma zarar vermişim ödem oluşmuş. Dışarı gelen kan yoktu ama içerde kan vardı. İşitme testi yapıldı sorun yok zamanla geri gelcek dedi doktor. Sessiz ortamda deniz dalgası gibi sesler geliyodu. 6 ay kadar oldu duymam bi sorun yok şükür. Ama bebeğim çıngırağını kulağımın dibinde sallıyorum mesela. Sağlam kulağım o tiz sesten rahatsız oluyor, diğer kulağım rahatsız olmuyor. Oda geçer heralde. Neyseki bana böyle hadsiz doktor denk gelmedi.
Sizin çok çok cok başarılı bir eğitim hayatınız ya da çok yırtıcı bir iş hayatınız olduğunu hayatınızın her alanındaki burdaki yırtıcı hirsiniz, inadiniz olduğunu düşünmek istiyorum. Ancak sayfalar dolusu sırf doktor bir konuyu ısrarla sordu diye yazmanızi, size katılmayanlara beddua etmenizi bu şekilde açıklayabilirim.Tşkler beni anladınız için dilerim anlamayanlarında başına aynısı gelsin
Tşk ederim iyi dileğiniz icin ama doğruyu konuştuğum halde yalancı konumuna düşmek hoş bi durum deil malesef zaten konunun doktor şiddeti felan bu şekil yerlere geleceğini bilsem açmazdım böyle bir konu amacım dertleşmekti çünki doktorun davranışı son derece canımı sıkmıştı birde ortada hakaret yok şiddet yoktu sırf ortam yumuşasın diye doktor beyden özür dilememe rağmen bir daha bana gelme demesi benim için ağır bi durum oldu herşey doğruyken yalancı konumuna düşmek gercekten acı bi durum inasanlar başlarına gelmeyincede malesef inanmazlar böyle durumlaraSizin çok çok cok başarılı bir eğitim hayatınız ya da çok yırtıcı bir iş hayatınız olduğunu hayatınızın her alanındaki burdaki yırtıcı hirsiniz, inadiniz olduğunu düşünmek istiyorum. Ancak sayfalar dolusu sırf doktor bir konuyu ısrarla sordu diye yazmanızi, size katılmayanlara beddua etmenizi bu şekilde açıklayabilirim.
Eminim kendi hayatında bir halta yaramayan, hayatını doktor şikayeti(gereksiz yere) ve bunu buraya inatlavyazmakla renklendiren bir insan değilsinizdir.
Geçmiş olsun her anlamda!
İyi de bu öfke, bu kindarlik sana zarar verir. Hani doktor hatası yüzünden sakat kalsan vs anlayacağım. Hafif atismissiniz. Ne abarttın yahu? O şikayetten de birşey olmaz. Yanlış anlama da ne iş yapiyorsun?Tşk ederim iyi dileğiniz icin ama doğruyu konuştuğum halde yalancı konumuna düşmek hoş bi durum deil malesef zaten konunun doktor şiddeti felan bu şekil yerlere geleceğini bilsem açmazdım böyle bir konu amacım dertleşmekti çünki doktorun davranışı son derece canımı sıkmıştı birde ortada hakaret yok şiddet yoktu sırf ortam yumuşasın diye doktor beyden özür dilememe rağmen bir daha bana gelme demesi benim için ağır bi durum oldu herşey doğruyken yalancı konumuna düşmek gercekten acı bi durum inasanlar başlarına gelmeyincede malesef inanmazlar böyle durumlara
Konu sahibi siz konunuzda doktorla yaşadığınız sorundan bahsedip bir kaç mesaj sonra tüm doktorları kötülemeye başladınız. Söyledikleriniz tutarsız. Şimdi burada sadece bu olayı anlatıp da tepki almış gibi yapmayın. Bu söylemlerinizle güvenirliliğinizi yitirdiniz.Tşk ederim iyi dileğiniz icin ama doğruyu konuştuğum halde yalancı konumuna düşmek hoş bi durum deil malesef zaten konunun doktor şiddeti felan bu şekil yerlere geleceğini bilsem açmazdım böyle bir konu amacım dertleşmekti çünki doktorun davranışı son derece canımı sıkmıştı birde ortada hakaret yok şiddet yoktu sırf ortam yumuşasın diye doktor beyden özür dilememe rağmen bir daha bana gelme demesi benim için ağır bi durum oldu herşey doğruyken yalancı konumuna düşmek gercekten acı bi durum inasanlar başlarına gelmeyincede malesef inanmazlar böyle durumlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?