Doktor beni odasından kovdu

Azalmış olabilir de bu kadar mı olur bıçak gibi kesildi deyim yerindeyse ki hemen her gün kaç tane haber duyuyorduk o kadar çabuk ders alan bir millet miyiz ben mi bilmiyorum

Nisan ayındaki basına yansıyan şiddet haberleri…
Hani zamdan sonra bıçak gibi kesilmişti? Kesilmiş hali bu mu?

Cehaletle savaşı öğretmenlerin vermesi lazım onlar da atanamıyor. Yorumlar ülkem adına o kadar umutsuz ki çocuk yetiştirecek bu şiddeti savunan kadınlar... İstiyorsunyz ki herkes 8500 tl alsın köleliğe mahkum olsun
En az 30 yaşında kadınsınız refakatçisiz muayene olmanız gerek. Ben çocuk için bile gitsem kalabilir miyim? diye sorarım. Buradaki üyeler bile küçük parmakla kulak zarın delinmesine şaşırıyor konusunda uzman dr tepkilerine şaşırıyorsunuz. Sizin söylediklerinizin de gerçek olmadığını yalanlar eklendiğini düşünüyorum artık.

Son düzenleme:
şimdi kocanız orda o hekimi dövseydi haberlerde dayakçı hasta yakını doktoru dövdü denir,doktorda mağdur gibi konuşma yapardı.kim ne derse desin bazı insanlar dayağı hak ediyor
Şiddeti normalleştirdikçe ülkeyi geriye götürüyorsunuz. Bir doktor olarak bu yorumunuzu kaldırmanızı rica ediyorum. Ben mezun olduğumda her hastama güleryüzle bakardım, artık bu cümleyi ayda bir mutlaka görüyorum ve böyle bir toplum güleryüz hak etmiyor diyorum. Ben yine hastamın gözüne bakarak dinler işimi severek yaparım ama bunu öldürmeye hakkınız yok. Bizim motivasyonumuzu kırmayın toplumun seviyesini de düşürmeyin. Birisi üslubunu korumadı diye karşıdaki şiddet gösteremez. Siz de üslubunuza dikkat edin bu cümleyi kurarak haklıyken bin kat haksız konuma düştünüz. Artık kimsenin uslubunu eleştirecek konumda biri değilsiniz. Rica ediyorum, böyle yorum yapmayın. İyi günler.

Aslinda doktora şiddetin tek çaresi var bu toplum birtek paradan anlar olay mı çıkardı çıkaracaksın sgk sisteminden
para ile hastahane kabul ederse girebilecek bak o zmn nasil kibar oluyorlar
Kaç tane doktor nasıl öldü yahu
Sakin asker polis ornegi vermeyin savasta bile sağlık alanlarına dokunulmaz insanlık suçudur ayrıca doktorların savunacagi silahları yoktur biz bu kdr çirkin insanlar olduk
Öyle başa böyle tarak
Okuduğum yorumlara inanamıyorum konudan bambaska yere gitmiş.
Tabi ki istisna olur fakat o neler görüyor bin türlü şiddet vakası yakalıyor kulak zarı delinmesi ciddi bir olay şiddet görüp umursamamasi daha mı iyi?

Tşkler beni anladınız için dilerim anlamayanlarında başına aynısı gelsin

Sizinde bizim duruma dönmüş doktor zorla eşimi dayakcı koca konumuna sokmaya çalıştığı gibi

Evet yapıldı yüzde yirmi kayıp var işitmede başka doktora gideceğim zaten randevu günümü bekliyorum

Dayakçı mi değil mi? Değilse niye o kadar tepki verdi dayakçı gibi? Belki içinde vardır kimbilir. Eşinizi öfke kontrol sorunundan Psikiyatra goturdunuz mu?
Sizinde bizim duruma dönmüş doktor zorla eşimi dayakcı koca konumuna sokmaya çalıştığı gibi

Allah Allah bende bi korktum bende hep o şekilde kasirim, hatta kulak cubuguyla surekli kulaklarimi temizlerim bakmadan sokup. Öyle kolayca patlama olabiliyormus dmeekki, Allah şifa versin , gittinizmi başka dktra
Evet gideceğim randevu aldım dikkat edin gerçekten hiç anlayamıyorsunuz yıllarca yaptığım hareket kulak zarımı patlattı işte

Allah razı olsun tşk ederim bu insanlar böyle yazınca doktorun öyle suçlamasınada artık şaşırmıyorum evet eşimden allah razı olsun evimin temizliğine varana kadar günlerdir o yapıyor allah herkese böyle koca nasip etsin

Kulak zarı çok içerde bi yapı, parmağınız oraya kadar nası girdi cidden şok oldum
Zaten girmediki devamlı yaptıgım bi hareket kulak zarımın delinmesine maal oldu basınç oluştu sanırsam parmağımı geri cekmemle beraber zaten ev sanki alt üst oldu o kadar büyük bi acıydı anlatamam sonrasında delinmiş işte

Siz inansanızda inanmasanızda hersey insanlar için bir çıban bile insanın sonu olabiliyor insan başına gelmeyince zaten anlayamaz garip gelir banada birisi böyle oldu deseydi bende garipserdim ama oldu rabbimin armağanı buda bana dünyam alt üst oldu bir anda evet doktor kendi kendine celallendi bana inanmayı seçmedi bildiğini okudu gereken yerlerede sikayette bulunduk zaten

Anlamıyolar bacım illaki o anlayamların aynı şeyimi yaşaması gerekiyor insan yalancı konumunada düşüyor allah ıslah etsin inanmayanları

Tşkler beni anladınız için dilerim anlamayanlarında başına aynısı gelsin
Sizin çok çok cok başarılı bir eğitim hayatınız ya da çok yırtıcı bir iş hayatınız olduğunu hayatınızın her alanındaki burdaki yırtıcı hirsiniz, inadiniz olduğunu düşünmek istiyorum. Ancak sayfalar dolusu sırf doktor bir konuyu ısrarla sordu diye yazmanızi, size katılmayanlara beddua etmenizi bu şekilde açıklayabilirim.
Eminim kendi hayatında bir halta yaramayan, hayatını doktor şikayeti(gereksiz yere) ve bunu buraya inatlavyazmakla renklendiren bir insan değilsinizdir.
Geçmiş olsun her anlamda!

Tşk ederim iyi dileğiniz icin ama doğruyu konuştuğum halde yalancı konumuna düşmek hoş bi durum deil malesef zaten konunun doktor şiddeti felan bu şekil yerlere geleceğini bilsem açmazdım böyle bir konu amacım dertleşmekti çünki doktorun davranışı son derece canımı sıkmıştı birde ortada hakaret yok şiddet yoktu sırf ortam yumuşasın diye doktor beyden özür dilememe rağmen bir daha bana gelme demesi benim için ağır bi durum oldu herşey doğruyken yalancı konumuna düşmek gercekten acı bi durum inasanlar başlarına gelmeyincede malesef inanmazlar böyle durumlara

İyi de bu öfke, bu kindarlik sana zarar verir. Hani doktor hatası yüzünden sakat kalsan vs anlayacağım. Hafif atismissiniz. Ne abarttın yahu? O şikayetten de birşey olmaz. Yanlış anlama da ne iş yapiyorsun?

Konu sahibi siz konunuzda doktorla yaşadığınız sorundan bahsedip bir kaç mesaj sonra tüm doktorları kötülemeye başladınız. Söyledikleriniz tutarsız. Şimdi burada sadece bu olayı anlatıp da tepki almış gibi yapmayın. Bu söylemlerinizle güvenirliliğinizi yitirdiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…