Doktor Bülent Tıraş hocada tedavi olanlar gelin konuşalım hadi hangi aşamdasanız

Bende öğle martın 13 de doktor martın 20 sıne çekdı normal oluyor normal tup bebeksız hamıleleree oluyır

Ne istersenız sora bılırsınız aynı yolu geçtık ) bende bugun 20 hafta oldu şukur

Bende öğle martın 13 de doktor martın 20 sıne çekdı normal oluyor normal tup bebeksız hamıleleree oluyır
Ne istersenız sora bılırsınız aynı yolu geçtık ) bende bugun 20 hafta oldu şukur
Oy maşallah 20 haftalık olmuşsunuz bile daha dün gibiydi transferiniz hatırlıyorum
Son Adetiniz 13 marttı ama doktor son adeti 20 mart olarak saymaya başladı. Doğru anladım dimi

Oy maşallah 20 haftalık olmuşsunuz bile daha dün gibiydi transferiniz hatırlıyorum
Son Adetiniz 13 marttı ama doktor son adeti 20 mart olarak saymaya başladı. Doğru anladım dimi
Evet ) uçdu gıtdı zaman ))) evet son adetım martın 20 sı olmuşdu , nisan 7 transfer olmuşdum doktor tarihi deyişdi 20 marta aldı

sizde zoladex ıgne yaptırdınız mı transfer oncesı , regl gecıkmesı falan yaptımı sızdede

bende vuruldum regl beklıyorum 4 gun gecıktı gelırse estrofem baslıcam gelmıyo ama
Hmmm gelır o kadarda gecıkdırmez bence zaten reglın 2 ya 3 cı gun çağırıb bakıb öğle başlatdılwr estoferme bende hemen başkatmadı teglun galıba 6 cı gunu ıcdım tam hatırlamıyorum

Hmmm gelır o kadarda gecıkdırmez bence zaten reglın 2 ya 3 cı gun çağırıb bakıb öğle başlatdılwr estoferme bende hemen başkatmadı teglun galıba 6 cı gunu ıcdım tam hatırlamıyorum
evet benımde oyle olucaktı normalde ama 4 gundür regl olmadım iğne reglmi iptalmi etti diye dusunuyorum işte

evet benımde oyle olucaktı normalde ama 4 gundür regl olmadım iğne reglmi iptalmi etti diye dusunuyorum işte
İptal etmez havalarda sıcak ya oda etkı eder benım arkdaşımda 5 gun olmuşdu gecınej olur 1-2 gune stres yapmayın , Bülent hocadamıeınuz ?

İptal etmez havalarda sıcak ya oda etkı eder benım arkdaşımda 5 gun olmuşdu gecınej olur 1-2 gune stres yapmayın , Bülent hocadamıeınuz ?
evet canım bülent hocadaym işte hemsirem olmazsan pazartesi gel dedi iptal olur belkide bılmıyotum bakıcam

zoladex ıgne yapıldımı tranfer oncesı regl gecıktırmesı yaptımı sızde
Evet bana zoladex verildi. Ama benim adetim normaldede düzensizdi. Bir önceki aya göre 7 gün sonra geldi. 5 mayısta olmuşum. İğneyi olunca 12 haziranda olmusum adetimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…