Bende öğle martın 13 de doktor martın 20 sıne çekdı normal oluyor normal tup bebeksız hamıleleree oluyırBide size bişey daha sorcam. Son adet tarihime göre yarın 8 haftalık olacağım. Ama transfer tarihine göre 7 haftalık. Ultrasonda bebeğin ölçüsü 7 haftalık çıkıyor. Transfere göre uyumlu ama adet tarihine göre 1 hafta geri. Sizde nasıldı bu durum
Ne istersenız sora bılırsınız aynı yolu geçtık ) bende bugun 20 hafta oldu şukurBide size bişey daha sorcam. Son adet tarihime göre yarın 8 haftalık olacağım. Ama transfer tarihine göre 7 haftalık. Ultrasonda bebeğin ölçüsü 7 haftalık çıkıyor. Transfere göre uyumlu ama adet tarihine göre 1 hafta geri. Sizde nasıldı bu durum
Bende öğle martın 13 de doktor martın 20 sıne çekdı normal oluyor normal tup bebeksız hamıleleree oluyır
Oy maşallah 20 haftalık olmuşsunuz bile daha dün gibiydi transferiniz hatırlıyorumNe istersenız sora bılırsınız aynı yolu geçtık ) bende bugun 20 hafta oldu şukur
Evet ) uçdu gıtdı zaman ))) evet son adetım martın 20 sı olmuşdu , nisan 7 transfer olmuşdum doktor tarihi deyişdi 20 marta aldıOy maşallah 20 haftalık olmuşsunuz bile daha dün gibiydi transferiniz hatırlıyorum
Son Adetiniz 13 marttı ama doktor son adeti 20 mart olarak saymaya başladı. Doğru anladım dimi
zoladex ıgne yapıldımı tranfer oncesı regl gecıktırmesı yaptımı sızdeEvet ) uçdu gıtdı zaman ))) evet son adetım martın 20 sı olmuşdu , nisan 7 transfer olmuşdum doktor tarihi deyişdi 20 marta aldı
sizde zoladex ıgne yaptırdınız mı transfer oncesı , regl gecıkmesı falan yaptımı sızdedeOy maşallah 20 haftalık olmuşsunuz bile daha dün gibiydi transferiniz hatırlıyorum
Son Adetiniz 13 marttı ama doktor son adeti 20 mart olarak saymaya başladı. Doğru anladım dimi
Transferde bır öncekı reglın 21 cı gun de lucrın yapıldızoladex ıgne yapıldımı tranfer oncesı regl gecıktırmesı yaptımı sızde
bir sonraki reglnizi gecıktırdımı pekiTransferde bır öncekı reglın 21 cı gun de lucrın yapıldı
bende vuruldum regl beklıyorum 4 gun gecıktı gelırse estrofem baslıcam gelmıyo amaTransferde bır öncekı reglın 21 cı gun de lucrın yapıldı
2-3 gun 31 cı gunde oldum regl nırmalda 28-29 olurdumbir sonraki reglnizi gecıktırdımı peki
Hmmm gelır o kadarda gecıkdırmez bence zaten reglın 2 ya 3 cı gun çağırıb bakıb öğle başlatdılwr estoferme bende hemen başkatmadı teglun galıba 6 cı gunu ıcdım tam hatırlamıyorumbende vuruldum regl beklıyorum 4 gun gecıktı gelırse estrofem baslıcam gelmıyo ama
evet benımde oyle olucaktı normalde ama 4 gundür regl olmadım iğne reglmi iptalmi etti diye dusunuyorum işteHmmm gelır o kadarda gecıkdırmez bence zaten reglın 2 ya 3 cı gun çağırıb bakıb öğle başlatdılwr estoferme bende hemen başkatmadı teglun galıba 6 cı gunu ıcdım tam hatırlamıyorum
İptal etmez havalarda sıcak ya oda etkı eder benım arkdaşımda 5 gun olmuşdu gecınej olur 1-2 gune stres yapmayın , Bülent hocadamıeınuz ?evet benımde oyle olucaktı normalde ama 4 gundür regl olmadım iğne reglmi iptalmi etti diye dusunuyorum işte
evet canım bülent hocadaymİptal etmez havalarda sıcak ya oda etkı eder benım arkdaşımda 5 gun olmuşdu gecınej olur 1-2 gune stres yapmayın , Bülent hocadamıeınuz ?
Olursun ınshAllah Bende Dilej hemşire idievet canım bülent hocadaymişte hemsirem olmazsan pazartesi gel dedi iptal olur belkide bılmıyotum bakıcam
Evet bana zoladex verildi. Ama benim adetim normaldede düzensizdi. Bir önceki aya göre 7 gün sonra geldi. 5 mayısta olmuşum. İğneyi olunca 12 haziranda olmusum adetimizoladex ıgne yapıldımı tranfer oncesı regl gecıktırmesı yaptımı sızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?