Siz keseyi gordunzmu ?Anladım. Çook sağolun
Evet gorduk kalp atışını bekliyorum cuma günü kısmetseSiz keseyi gordunzmu ?
InshAllahEvet gorduk kalp atışını bekliyorum cuma günü kısmetse
Ayyy sizinde detaylı ultrasona az kalmış ne güzel ama gerçekten cok heyecanlı günler geçmek bilmiyorInshAllahçok heycanlı zamanlar bende şu an detaylı ultrasonu beklıyorum 11 ağustosu )))
Evet reçetesız verılmıyor , ben acıbadem gıdıb yazıdırdı. Yazıyolar orsa her defasında 3 kutu yazıyolar fazla yazmıyolar ama her gıtdıyınde kabul parası ödüyorsun , ama takip doktorunda yazdıraa bılırsın reçeteAyyy sizinde detaylı ultrasona az kalmış ne güzel ama gerçekten cok heyecanlı günler geçmek bilmiyorinşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Size bi de bişey daha sorayım. Bugun burdan bir arkadaş estrofemi eczanelerden alamadığını söyledi. Parayla bile artık vermiyorlarmış. Reçeteyle alınıyormuş o da 1 tane veriyorlarmış. Benimde elimde hala var. 9unda bitecek. Nasıl alabiliriz bunu bol bol. Acıbademdekilerin haftada 1 kutu bitiyor maşallah. Aylık 4 kutu lazım. Siz nasıl aldınız
birde reçete yazdıklarınsa almamlısınız geçerlıyı 2-3 gun dur reçete ve eczanede olmıyır reçetw ile gdııb sıpariş verıyosun öğle geliyır onda bıtmesıne 4-5 gun kalmış mutlaka ayarlıyın önemlıAyyy sizinde detaylı ultrasona az kalmış ne güzel ama gerçekten cok heyecanlı günler geçmek bilmiyorinşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız
Size bi de bişey daha sorayım. Bugun burdan bir arkadaş estrofemi eczanelerden alamadığını söyledi. Parayla bile artık vermiyorlarmış. Reçeteyle alınıyormuş o da 1 tane veriyorlarmış. Benimde elimde hala var. 9unda bitecek. Nasıl alabiliriz bunu bol bol. Acıbademdekilerin haftada 1 kutu bitiyor maşallah. Aylık 4 kutu lazım. Siz nasıl aldınız
Ben normalde özel muayenesi olan bir doktora gidiyorum. Acaba onların yazdıgınla verebilirler mi ki ? Yarın kan vermeye gideceğim hastaneye. Ordaki kadın doğum doktoruna söyleyeyim bakalım inşallah yazar da alabilirimbirde reçete yazdıklarınsa almamlısınız geçerlıyı 2-3 gun dur reçete ve eczanede olmıyır reçetw ile gdııb sıpariş verıyosun öğle geliyır onda bıtmesıne 4-5 gun kalmış mutlaka ayarlıyın önemlı
Bılemıyorum kı , deneyın bir benımkı de ozel muayınesı olan bırısı yazdığı ıle verılmedı dıye mecbur maslaga gıdıb kabul parası odedım yazdırdım 2 defa yapdım yanı malesef . Ama belkı kanı devletde verıyorsunuz orankı geçer deneyın şansınızı boşuna maslağa ödeme yapmayon ama olmazsa son çare orası işdeBen normalde özel muayenesi olan bir doktora gidiyorum. Acaba onların yazdıgınla verebilirler mi ki ? Yarın kan vermeye gideceğim hastaneye. Ordaki kadın doğum doktoruna söyleyeyim bakalım inşallah yazar da alabilirim
Sağolun yarın bi hal çaresine bakacağım artık. Olmazsa dediğiniz gibi acıbademle bi görüşürüm ne yapacağımı söylerlerBılemıyorum kı , deneyın bir benımkı de ozel muayınesı olan bırısı yazdığı ıle verılmedı dıye mecbur maslaga gıdıb kabul parası odedım yazdırdım 2 defa yapdım yanı malesef . Ama belkı kanı devletde verıyorsunuz orankı geçer deneyın şansınızı boşuna maslağa ödeme yapmayon ama olmazsa son çare orası işde
Acı badem dıyorkı gel resepsyonda kabul parası ödede eatoferm reçetesı istuorım de ama orda belırt maakaomım yazın oda 3 dur , oturub beklıyorsınız yazıb reçeteyı getıyorlae bu kadar )Sağolun yarın bi hal çaresine bakacağım artık. Olmazsa dediğiniz gibi acıbademle bi görüşürüm ne yapacağımı söylerler
Alabildim çok şükür. Devlette doktora 3 tane yazdırdım. Eczacı da vermeyebilir sistem dedi ama allahtan sistem verdi de parayla aldıkAcı badem dıyorkı gel resepsyonda kabul parası ödede eatoferm reçetesı istuorım de ama orda belırt maakaomım yazın oda 3 dur , oturub beklıyorsınız yazıb reçeteyı getıyorlae bu kadar )
İyiAlabildim çok şükür. Devlette doktora 3 tane yazdırdım. Eczacı da vermeyebilir sistem dedi ama allahtan sistem verdi de parayla aldık
Aynen yeterki versinler parayla da olsa olur. Yoksa işimiz zor. Sizde hiç kanama oldumu bu süreçteİyizaten pahalı bir şey deyil sadece alması zor vermıyolar )))
Aynen yeterki versinler parayla da olsa olur. Yoksa işimiz zor. Sizde hiç kanama oldumu bu süreçteİyizaten pahalı bir şey deyil sadece alması zor vermıyolar )))
Yok olmadı şukur en korkuduğum oydu , tutunma lekelemıse bile olmadıAynen yeterki versinler parayla da olsa olur. Yoksa işimiz zor. Sizde hiç kanama oldumu bu süreçte
Merhaba, Bülent hoca ile iletişiminiz kolay oluyor muydu şehir dışında yaşıyoruz sürekli gidip gelmemiz kolay olmayabilirBülent hocada yapdım hamıleyım
Ben Bülent hoca olan paketi seçmişdim , her defasında zaten kendısı ile muhatap oluyordum ,Merhaba, Bülent hoca ile iletişiminiz kolay oluyor muydu şehir dışında yaşıyoruz sürekli gidip gelmemiz kolay olmayabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?