- 8 Mart 2025
- 197
- 31
- 13
Merhaba, bizim başka şansımız kalmamıştı, 3. deneme olacaktı ve tüm tuşlara basmaktan başka çaremiz yoktu. Ayrıca döllenme olmuyordu, aynı tedaviyi tekrarlamaktansa başka bir şeyler deneyip sonra yumurta toplama olmalıydı diye düşündük kendi kendimize, prpden yaklaşık 3 ay sonra yumurta toplama yapıldı, evet yine aynı oranda yumurta toplandı ama ilk kez döllenme kaydettik. Bu bile mucize gibi bir şey oldu bizim için. Henüz transfer olmadık, şimdiye kadar 300bin gitti. Biz uçakla gelip gittik, uçak ücretleri de dahil bu paraya. Dediğim gibi henüz çözdürme ücreti ve transfer sonrası ilaç ücretleri buraya dahil değil henüzMerhabalar. Ücretler total olarak ne kadar tutuyor ? Ve önerir misiniz?
İnş herşey güzel gider ve beklediğinizden çok daha güzel olur. Ben de mini tüp bebek denedim 3 dondurulmuş embriyom var ama ilk transfer edilenler kaliteliydi ve tutmadı. Kalanlar da orta ve düşük kalitedelermiş. Peki tavsiye eder misiniz? Zor bi soru biliyorum ama diğerlerinin yapmadığı şeyleri mi yapıyor, içiniz rahat mı ?Merhaba, bizim başka şansımız kalmamıştı, 3. deneme olacaktı ve tüm tuşlara basmaktan başka çaremiz yoktu. Ayrıca döllenme olmuyordu, aynı tedaviyi tekrarlamaktansa başka bir şeyler deneyip sonra yumurta toplama olmalıydı diye düşündük kendi kendimize, prpden yaklaşık 3 ay sonra yumurta toplama yapıldı, evet yine aynı oranda yumurta toplandı ama ilk kez döllenme kaydettik. Bu bile mucize gibi bir şey oldu bizim için. Henüz transfer olmadık, şimdiye kadar 300bin gitti. Biz uçakla gelip gittik, uçak ücretleri de dahil bu paraya. Dediğim gibi henüz çözdürme ücreti ve transfer sonrası ilaç ücretleri buraya dahil değil henüz
Amin inşallah hepimize bu yolda Allah yardımcı olur, her türlü maddi manevi çok zor bir süreç. Ben sizin yerinizde olsam düşük kalitede olanları transfer ettirirdim çünkü kalitenin o evrede pek bir önemi yok, kaliteli embriyolar tutmayıp daha kalitesizlerinin tuttuğunu çok görüp okudum. Benim için embriyo oluşuyor olması bile mucize çünkü. Birini bile kaybetmek istemezdim. Kendime gelecek olursam da kesinlikle tavsiye ederim. Bülent hocanın hastalarının neredeyse hepsinde ilaçları çok kullandırdığı için bi isyan var, bende de var evet çok fazla ilaç kullandırıyor, hiçbir ihtimal bırakmak istemiyor, hayatında duymadığım ilaçları kullanırken buluyorum kendimi mesela. Ya da en ufak bir soru işaretinde tedavinin ummadığınız bir aşamasında buluyorsunuz kendinizi, ufacık bir pürüzde duruyor farklı bir tedavi uyguluyor ve süreç istediği yönde ilerleyince devam ediyor. Hiçbir şey hemen olmuyor yani, süreye yayılıyor haliyle. Dediğim gibi bu benim 3.tüp bebek tedavim ve denemediğim hiçbir şey kalmadığı için içim çok rahat, doktor inanılmaz bilgili bu konuda da çok rahatım, laboratuvar aşırı gelişmiş bi laboratuvar, bizim döllenme problemi vardı yani burada o sorunu aşmış görünüyoruz. Transfer aşamasında geçmek için bile 2 ay gibi bi süre sizi hazırlıyorlar ben o evredeyim, biz transfer istiyoruz dediğiniz an gelin yapalım demiyorlar, güncel bir hsg istiyorlar , ondan sonra da ilaçlar vs destekleyerek, 1 ay da geçici menopoza sokarak rahimi dinlendirip ondan sonra rahmin durumu iyiyse transfer yapıyorlarİnş herşey güzel gider ve beklediğinizden çok daha güzel olur. Ben de mini tüp bebek denedim 3 dondurulmuş embriyom var ama ilk transfer edilenler kaliteliydi ve tutmadı. Kalanlar da orta ve düşük kalitedelermiş. Peki tavsiye eder misiniz? Zor bi soru biliyorum ama diğerlerinin yapmadığı şeyleri mi yapıyor, içiniz rahat mı ?
Çok güzel anlatmışsın, teşekkür ederimAmin inşallah hepimize bu yolda Allah yardımcı olur, her türlü maddi manevi çok zor bir süreç. Ben sizin yerinizde olsam düşük kalitede olanları transfer ettirirdim çünkü kalitenin o evrede pek bir önemi yok, kaliteli embriyolar tutmayıp daha kalitesizlerinin tuttuğunu çok görüp okudum. Benim için embriyo oluşuyor olması bile mucize çünkü. Birini bile kaybetmek istemezdim. Kendime gelecek olursam da kesinlikle tavsiye ederim. Bülent hocanın hastalarının neredeyse hepsinde ilaçları çok kullandırdığı için bi isyan var, bende de var evet çok fazla ilaç kullandırıyor, hiçbir ihtimal bırakmak istemiyor, hayatında duymadığım ilaçları kullanırken buluyorum kendimi mesela. Ya da en ufak bir soru işaretinde tedavinin ummadığınız bir aşamasında buluyorsunuz kendinizi, ufacık bir pürüzde duruyor farklı bir tedavi uyguluyor ve süreç istediği yönde ilerleyince devam ediyor. Hiçbir şey hemen olmuyor yani, süreye yayılıyor haliyle. Dediğim gibi bu benim 3.tüp bebek tedavim ve denemediğim hiçbir şey kalmadığı için içim çok rahat, doktor inanılmaz bilgili bu konuda da çok rahatım, laboratuvar aşırı gelişmiş bi laboratuvar, bizim döllenme problemi vardı yani burada o sorunu aşmış görünüyoruz. Transfer aşamasında geçmek için bile 2 ay gibi bi süre sizi hazırlıyorlar ben o evredeyim, biz transfer istiyoruz dediğiniz an gelin yapalım demiyorlar, güncel bir hsg istiyorlar , ondan sonra da ilaçlar vs destekleyerek, 1 ay da geçici menopoza sokarak rahimi dinlendirip ondan sonra rahmin durumu iyiyse transfer yapıyorlar
Bizim önceki tedaviler de öyleydi, ne kadar denerseniz deneyin sonuç aynı olacak boşuna paranız gidecek vs bir sürü kötü yorumlara bile maruz kaldık. Ama gördük ki çok genel konusulmuş. Her ay üretilen yumurtanın kalitesi bile farklı bi kere. Siz de çok güzel sonuçlar alacaksınız eminimÇok güzel anlatmışsın, teşekkür ederimOlasılık sunması güzel bi durum Çnk benim doktorum tutmadı çok normal dedi ve konu kapandı. Hani insan bi neden arıyor. Herşey olması gerektiği gibiyken olmuyorsa bi neden vardır yani. Transfer olacak tabi ki çok emek verdik ama umudum yok. Emeklerimizin karşılığını alırız inş, güzel haberini bekliyorum ?mutluluğuna mutlu olmayı isterim. Herşey gönlünce olsun
Çok teşekkür ediyorum çookBizim önceki tedaviler de öyleydi, ne kadar denerseniz deneyin sonuç aynı olacak boşuna paranız gidecek vs bir sürü kötü yorumlara bile maruz kaldık. Ama gördük ki çok genel konusulmuş. Her ay üretilen yumurtanın kalitesi bile farklı bi kere. Siz de çok güzel sonuçlar alacaksınız eminimben çok teşekkür ederim haber ederim tabi ne zaman neyi sormak isterseniz deneyimlediğim kadar cevaplarım
Son adet tarıhıtüp bebekle gebe kalan arkadaşlarım bebeğin haftası hesaplanırken son adet tarihi mi baz alınıyor yoksa transfer tarihi mi ?
Transferden kaç gün sonra kalp atışını duydunuz acabaSon adet tarıhı
7 nisan transfer oldu mays 3 keseyı gormeeye gitmişdim , ama kalp atışında duydumTransferden kaç gün sonra kalp atışını duydunuz acaba
Merhaba bende Acibadem maslaktayim dondurma ücreti ödedim 12 tane için şuan transfer planlanıyor ve benden yıllık saklama 25 bin isteniyor.Siz saklama ve dondurmaya ayrı ucretmi odedinizAcıbadem maslak fiyatları benim öğrenebildiğim kadar şu şekilde. Gidince ne çıkar tabi ekstra bilinmez. Ama biraz pahalı. Doçentlere bile çıksak 500bini bulur gibime geliyor ilk transfer ve transferde kullanılacak ilaç aşı vs dahil.
Doçenlere çıkacaksanız 113bin
Bülent bey 200bin
Yiğit bey 177bin (ama yiğit bey gidiyor)
İlaçlar 80bin diyorlar vitaminler hariç
Saklama ücreti 25bin (5yıl) 3tüp vereceklermiş.
Embriyo saklamak için ekstra Tüp basına 2500tl
Genetik yapılırsa embriyo başı 16.500₺
Mikroçip 15bin
Çözdürme 25bin
Dondurma 25bin
Embriyo glue 10bin
O konuda hiçbir bilgim yok maalesefMerhabalar, ben de acibademde bir deneme yaptim. Pgt sonucu %50 trizomi cikinca transfer onermedi doktor. Fakat ben sonrasinda baska hastaneye gectim. Orada kalan dondurulmus embriyo icin saklama ucreti vb isterler mi? Simdi sizin mesajlari okurken aklima geldi
Verilen ilaçları tam 12. Haftaya girince mi bıraktınız yoksa 12. Haftayı da bitirdiniz mi ? Bide bazıları 16. Haftaya kadar devam ediyormuş sanırım onlar hangileri oluyor7 nisan transfer oldu mays 3 keseyı gormeeye gitmişdim , ama kalp atışında duydum
12 bıtırıb öğle gırınce deyıl , progestron fitili 14 de bıraktdırı takip doktorum , coraspırın hayla içiyorum , diğerlerı bıtırdımVerilen ilaçları tam 12. Haftaya girince mi bıraktınız yoksa 12. Haftayı da bitirdiniz mi ? Bide bazıları 16. Haftaya kadar devam ediyormuş sanırım onlar hangileri oluyor
Verilen ilaçları tam 12. Haftaya girince mi bıraktınız yoksa 12. Haftayı da bitirdiniz mi ? Bide bazıları 16. Haftaya kadar devam ediyormuş sanırım onlar hangileri oluyor
Galiba kanama alanı düşül tehlıkesı falan olunca progestron iğne fitil uzanıyor 16 ya dedıyınız o bırde kan sorunuz varsa kan sulandırıcı iğnede uzana bılırmiş artık ona 12 cı hafta bitimce takip doktoru karar verir zatenVerilen ilaçları tam 12. Haftaya girince mi bıraktınız yoksa 12. Haftayı da bitirdiniz mi ? Bide bazıları 16. Haftaya kadar devam ediyormuş sanırım onlar hangileri oluyor
12 bıtırıb öğle gırınce deyıl , progestron fitili 14 de bıraktdırı takip doktorum , coraspırın hayla içiyorum , diğerlerı bıtırdım
Anladım. Çook sağolunGaliba kanama alanı düşül tehlıkesı falan olunca progestron iğne fitil uzanıyor 16 ya dedıyınız o bırde kan sorunuz varsa kan sulandırıcı iğnede uzana bılırmiş artık ona 12 cı hafta bitimce takip doktoru karar verir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?