Doktor Bülent Tıraş hocada tedavi olanlar gelin konuşalım hadi hangi aşamdasanız

Kızlar merhaba, sizlere bir sorum olacaktı. Özellikle Bülent Tıraş’ta pozitif alanlar cevaplarsa çok sevinirim. Bugün itibari ile 10 haftalık olduk çok şükür. Şimdiye kadar hiç sorgulamadan Bülent hocanın verdiği tüm ilaçları kullanmaya devam ettim. 12 hafta itibari ile ilaçlar kesilecek ama benim biraz kafama takıldı. İlaçların hepsinin birden kesilmesinin bir zararı olur mu acaba? Bir de genel olarak forumda araştırdığımda estrofemi başka doktorlar kalp atışı duyulduğunda bıraktırmışlar yaklaşık 6-8. Hafta arasında. Bülent hoca 12. Haftaya kadar kullandırtıyor sabah 2 akşam 2 olacak şekilde. Acaba bunun da bir zararı olur mu? Yarın hemşireme de yazacağım ama sizlere de danışmak istedim.

Ayy hiç sormayın benimde aynı dar bişi giyemiyorum banada serum ve dostinex verdiler. Ama benim mide bulantım başladı bikaç gündür çok kötü oluyor. Bi geliyor bi gidiyor bi geliyorr bi gidiyor. hep yatmak istiyorum hep uykum var. Mide kötü, bagırsaklar kötü sanki hiç hareketlilik yok. halsizlikte basladı bugun. yarın opudan sonraki 6. Gun olacak. İnşallah ohss olmuyorumdur

Bana semptomları varmış gibi göründü. Bir acile gidin isterseniz.

Ben bugün 12. Haftayı dolduruyorum. Kendi doktorum ilaçların bitir dedi ama zaten biz ayarlamıştık. Bugün bitiyorlar. Kendi doktorum duphaston reçete etti. Ona devam edeceğim.

Ben bugün 12. Haftayı dolduruyorum. Kendi doktorum ilaçların bitir dedi ama zaten biz ayarlamıştık. Bugün bitiyorlar. Kendi doktorum duphaston reçete etti. Ona devam edeceğim.
Hiç azaltma yapmadan tek seferde mi kestiniz peki hepsini. Bülent tıraşın hastası mıydınız bir de? Acaba kullandığımız ilaçlar aynı mıydı diye soruyorum

Merhaba ben de Bülent Hoca’da tedavi oluyorum. Transfer için 2 regl dönemi rahim dinlendirme verdi bana da. Fakat bu süreçte ilaç vitamin vs. hiç vermedi. Sizde de böyle miydi acaba?

Merhaba ben de Bülent Hoca’da tedavi oluyorum. Transfer için 2 regl dönemi rahim dinlendirme verdi bana da. Fakat bu süreçte ilaç vitamin vs. hiç vermedi. Sizde de böyle miydi acaba?
Evet ben de polip ameliyatı olmuştum. Ameliyat olduktan sonraki 2. Adet dönemimde başladık transfer için. O aradaki adet dönemimde rahim hazırlayıcı bir iğne olmuştum adını hatırlamıyorum şimdi ama lucrin formatında bir iğneydi. Ama ben kendim folik asit takviyesine başlamıştım. Omega 3 ve d vitamini de kullanıyordum depoları doldurabilmek adına. Transferden yaklaşık 5 gün önce kontrole çağırıyorlar zaten o zaman soruyor sizinle ilgilenen doktor kullandığınız takviyeler var mı diye. İsterseniz kendiniz bir tahlil yaptırıp eksik olan vitaminleriniz falan varsa takviye başlayabilirsiniz

Ben de polip ameliyatı oldum 2 hafta sonrasında zolarex diye bir iğne oldum baya kalın bir iğneydi fakat bu iğne sanırım adet geciktiriyomuş. 1 hafta gecikti adetim şuan transfer hazırlığı için de adetimi bekliyoruz ama olacak gibi de gözükmüyorum sizde de böyle bir etkisi oldu mu?

Ben adetin 2. Günü kontrole gittiğimde 8,9 ve 12 mm folükül görünmüştü yani büyüklüğü biraz fazlaydı o yüzden de az iğne kullandım
Merhaba ben de Bülent hoca da tedavi görüyorum son zamanlarda adetin 2.günü sağ taraftaki yumurtalarım büyük oluyor mesela sağda 8-8-9 iken solda 4-4-3 gibi. Sizin de yumurtalarınız adetin 2.günü büyükmüş bunun sebebini söylediler mi.
En son nisan ayında adetin 2.günü 20 mm yumurtam vardı onu çatlatmak için iğne verdiler ve diğer adete kadar günde 0.1 Omnitrope ve Cyclo prognova hormon ilacı kullanmamı istediler bir sonraki adette kontrol dediler

Lucrin olmuştum ben, onun türevi diye biliyorum. İki kere adetimi 11 gün geciktirmişti. Çok endişelenmeyin

Evet zolarexdi benimki de siz söyleyince hatırladım. Diğer iğnelere göre oldukça can yakıcıydı. Benim adetimde gecikme olmamıştı gününde gelmişti

Farklı bir doktor bana menopoz öncesi bu şekilde olabiliyor demişti kendi doktoruma sormamıştım ,mesela yumurta toplamadan sonra ilk kontrolde hiç folikül görünmedi 2 .adetimde de 2 tane 2 mm göründü küçük olduğunu söyledi ve başlayamadık büyütmeye

Ben adetin 2. Günü kontrole gittiğimde 8,9 ve 12 mm folükül görünmüştü yani büyüklüğü biraz fazlaydı o yüzden de az iğne kullandım
Merhaba ben de Bülent hoca da tedavi görüyorum son zamanlarda adetin 2.günü sağ taraftaki yumurtalarım büyük oluyor mesela sağda 8-8-9 iken solda 4-4-3 gibi. Sizin de yumurtalarınız adetin 2.günü büyükmüş bunun sebebini söylediler mi.
En son nisan ayında adetin 2.günü 20 mm yumurtam vardı onu çatlatmak için iğne verdiler ve diğer adete kadar günde 0.1 Omnitrope ve Cyclo prognova hormon ilacı kullanmamı istediler bir sonraki adette kontrol dediler
Anladım teşekkür ederim sizin amh kaç acaba

Rica ederim 0.03

Merhabalar,
Sizin embrio galiba 6 hucreliydi 3.gun.
Hamile kala bildiniz mi bu degerle?
Merhaba , Çift transfer yapılacaktı Tekrar yumurta toplama yapılacak fakat adet dönemimde yeterli büyüklükte değil yumurtalar takipteyiz bakalım ,3. Gün embriyosu donduruldu bekliyor şuan transfer yaptırmadım henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…