Doktor Bülent Tıraş hocada tedavi olanlar gelin konuşalım hadi hangi aşamdasanız

maslakta tedavi görüp gebe kalan arkadaşlarım sizlerin embriyo kaliteniz nasıldı. Hangi kalitede embriyonuz tutundu

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Allah gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin sizlere

Zoladeks iğne verdiler bide bana. Çarşamba günü yapacağım ancak ucu şiş gibi kapkalın. Gonalf gibi ince bir iğne değil. Bunu kullanan varmı acaba. Nasıl yaptınız. Hastanede mi yaptırsam acaba bilemedim. Tuhaf bir iğne

Acıbademı versı ? Bana vermemişdiler ne için dedılermı ?

Evet mecbur oldu çunki ben pgtye yoladım onunda cevabı 1 ay geldı , ama bende o ilaç olmadı ılk duydum
Bir arkadaşımda acıbadem maslakta ilk denemede hamile kaldı. O da benim gibi pcostu. Ona da vermemişler bunu. Bende tedirgin oldum. Burda bir bayanla aynı gibiyiz. Ona lucrin verilmiş. Rahimi 1 aylık menopoza sokuyorlarmış. Benim hsgyi beğenmedi hoca tekrar çekildim. Sonra polip olabilir dendi çağırdılar beni. Sulu ultrason çektiler. Çok şükür bişi çıkmadı ama neden böyle bişi verdiler anlamadım

Banada transferde öncekı ay lucrın verıldı rwglın21 cı gunde bır tane yapdım regl oldum transfere başladık, bende polıpde şıbhelendı sulu ultrason yapılfı çıkmadı bir şey ,

Banada transferde öncekı ay lucrın verıldı rwglın21 cı gunde bır tane yapdım regl oldum transfere başladık, bende polıpde şıbhelendı sulu ultrason yapılfı çıkmadı bir şey ,
sizdede aynı menopoza sokma tedavisi uygulanmış sanırım. Lucrin le zoladex aynı ilaç. muadil diye biliyorum. Lucrin zor bulundugu için zoladex veriliyormuş. Öyle okudum birkaç forumda. Ama zoladeksin iğnesi kürdandan bile kalın.

Lucrın nasıldı hatırlamadım şu an martın 3 yaomışdım ama benı sokmadı bir şey reglımde falab gecıkme olmadı zamanında oldu başladık transfere

Lucrın nasıldı hatırlamadım şu an martın 3 yaomışdım ama benı sokmadı bir şey reglımde falab gecıkme olmadı zamanında oldu başladık transfere
1 aylık bir durum zaten. Bazısı gunu gunune adet oluyormuş yine. Bazısının biraz gecikmeli oluyormuş. Kimisi Menopoz iğnesi olduktan sonra rahim duvarının biraz daha fazla kalınlaşmasını sağlayıp ve bebek daha iyi tutunsun diye yazmış. Kimisi çikolata kisti falan olanlara yapılıyor kist büyümesin diye demiş. Size de vermişler benzer ilaç. İçim rahatladı en azından. Muhtemelen daha iyi tutunsun diyedir. Çünkü kist mist görmediler hiç

Yok bende yok kist ben hiç sormadaım neden verdınız ) yapın dedıler yapdım

Yok bende yok kist ben hiç sormadaım neden verdınız ) yapın dedıler yapdım
Öyle valla çok sorgulamamak lazım. Elbet bi bildikleri vardır bize siz lucrin olduktan sonra adet oldunuz ya estrofeme o zaman mı başladınız. Bide estrofeme başladıktan kaç gün sonra transferiniz oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…