Doktor Bülent Tıraş hocada tedavi olanlar gelin konuşalım hadi hangi aşamdasanız

Ben yaptım geçen ay. Kutuyu açınca ben de şok olmuştum. Genelde hastanede yaptırıyorlar ben kendi kendime yaptım. Biraz girişi zor gözüküyo ama yakan veya acıtan bir iğne değil

Öyle valla çok sorgulamamak lazım. Elbet bi bildikleri vardır bize siz lucrin olduktan sonra adet oldunuz ya estrofeme o zaman mı başladınız. Bide estrofeme başladıktan kaç gün sonra transferiniz oldu acaba
Evet reglım 21 cı gunu vurdum lucrını , regl oldım reglın 3 cı gunu gıtdım kontrol falan. Hatırlamıyorum galıba gıtdıkdw 2-3 gun sora başladım orası tam hatırlamıyorım ama reglım tam 26 cı gunde transfer oldum

Ben yaptım geçen ay. Kutuyu açınca ben de şok olmuştum. Genelde hastanede yaptırıyorlar ben kendi kendime yaptım. Biraz girişi zor gözüküyo ama yakan veya acıtan bir iğne değil
Bende eşime yaptıracağım artık. Hastanedekiler narin davranmaz. İğneyi olduktan kaç gün sonra adet oldunuz acaba çok geciktirdi mi ? Bide lekelenme şeklinde az mı geldi normal adet gibimi geldi acaba. Leke gibi gelirse transfer erteleniyormuş faalan diye duydum

Siz lucrini olduktan sonra adetinizde gecikme oldumu ? Bide normal adet gibi mi geldi yoksa lekelenme şeklinde az mı

Siz lucrini olduktan sonra adetinizde gecikme oldumu ? Bide normal adet gibi mi geldi yoksa lekelenme şeklinde az mı
Olmadı 30 gunde oluyorum aynı şekıl 30 gunde oldum yok normal regl oldum 4 gun 3 cu gunde çağırdılar gitdım kontrola işdr başladık transfer surecınde 3 defa gıtdım yabı öğle çağrılıyordun ılk ortda kontrol ve transfer

Ben histeroskopi oldum 14 gün sonrasında da bu iğneyi oldum. İğneden sonra 11 gün gecikti adetim. Ki normalde hiç gecikmez. Adetim de biraz ağrılı oldu ama doktor histeroskopi sebebiyle yoğun geçmiştir adetin dedi yani iğne sebebiyle değil. Biraz ağrılı bir şekilde normal adetimi oldum adetimin 2. günü de estrofeme başladım. Cuma günü de transfer olucam. 28 nisanda yapmışım iğneyi tam. Adetim bittikten 2 gün sonra azıcık peçeteye leke geldi. Hemen sordum Dilek Hemşireye. Adetin yeni bittiği için gelmiştir devam ederse leke haber ver dedi ama neyse ki bir daha leke gelmedi.

Size bu iğneyi ne sebeple verdiklerini söyledi mi Bülent bey. Ben doçentlerle devam ettiğim aklıma takılan herşeyi soramadım. Ölçüm yapıp gönderdiler zaten. İlaçları onlar yazmıyor. Hemşire de doktor gibi olmuyor. Bazen keşke Bülent beyle devam etseydim diye düşünüyorum. En azından aklıma takılan herşeye cvp bulurdum

Bizde de ilaçları Dilek Hemşire yazıyo o açıklıyo Bülent Hoca’ya muayene esnasında soruyorum sorularımı ama bu ilacı direkt histereskopi operasyonundan çıkınca reçete edip 28inde yapıcaksın dediler. Ben de operasyonla ilgilidir diyip hiç sormadım. Sonra okuduklarımdan anladığım kadarıyla sanırım transfer aşamasında mevcut yumurtaların gelişimini durdurmak için verildiğini öğrendim.

Anladım. Çok sağolun. Banada sulu ultrason yapılmıştı o zaman verdiler. 6 haftalık hazırlık süreci dedi hemşire. Bakalım çarşamba günü yapacağız inşallah iğneyi

Ben de mehmet reşit asoğlunun hastasıyım. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bülent hocayı araştırıyorum. Memnuniyetlerinizi ve memnuniyetsizliklerinizi açıklar mısınız?

Ben de mehmet reşit asoğlunun hastasıyım. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bülent hocayı araştırıyorum. Memnuniyetlerinizi ve memnuniyetsizliklerinizi açıklar mısınız?
Benımde lk doktorum o ıdı kımysal oldu onda ve deyişdim Bulent hocaya geçdım iykide geçmişim ,

Bülent beyle de devam etseniz birsey değişmiyor. İlaçlarla vs ilgili hep hemşirelerle muhatap olacaksınız. Lucrin ya da zoladex uzun protokol tup bebek transferi için yaptırıyorlar. Miyomu kisti vs olanları baskiladigi gibi normal yumurtlamanizi da baskiliyor ve rahatça hazırlıyorlar bu sayede transfere. İğneyi reglin 21. Günü yaptiririrsaniz iğneden sonra 1 veya 2 hafta içinde adet oluyorsunuz. Bu kişiden kişiye göre değişebilir. Sonra adetin 2 yada 3. Gunu muayene oluyorsunuz ama estrofeme sizin rahim kalinligina göre baslatiyorlar mesela benim tam dökülme olmamış adetle o yüzden adetin 7. Gunu başlattılar. Transfer için de rahim güzel kalinlasmadigi için reglimin 30. Gününe denk gelecek şimdi. Bu kısımları size göre planliyorlar

Anladım. Benimde bugun zoladeksin 11. Günü. 28 mayısta oldum. Bakalım ne zaman gelecek adetim. Birde ordan yapılaması için kan tahlilleri verdiler. Hemşire ben size söylicem ne zaman yapacağınızı dedi hala birşey söylemedi. Forumda birkaç yerde okudum zoladeks lucrin gibi iğnelerden 3-4 gün sonra yapılıyor diye yazmışlar. Bilenler varmı acaba. Hemşireme msj atıcam yarın. Tahlilleri aşağıya ekledim. Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun

Eklentiler

• IMG_7152.webp
    72,7 KB · Görüntüleme: 17
İyi bayramlar bu tahlilleri transfer oncesi rutin istiyorlar. D vitamini aile hekiminde bakılmıyor o yüzden herhangi bir kadın doğuma randevu alıp yaptırmıştım ben tahlilleri. Şimdiden yaptırın bence eksik çıkarsa hemşire ona göre d vitamini önerir. Genelde de hep eksik çıkıyor hayırlısı olsun inşallah.

Bana lucrınde 3-4 gun sonra demışdı ama ben tatıle gıtdım lucrını vurub 10 gun sıra yapdım

Bende çıkmamışdı hiç bir vitamin kendıme ıyı bakmışım

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Benim zaten dvit eksik. Bildiğimden içiyorum 2 aydır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…