Ben yaptım geçen ay. Kutuyu açınca ben de şok olmuştum. Genelde hastanede yaptırıyorlar ben kendi kendime yaptım. Biraz girişi zor gözüküyo ama yakan veya acıtan bir iğne değilZoladeks iğne verdiler bide bana. Çarşamba günü yapacağım ancak ucu şiş gibi kapkalın. Gonalf gibi ince bir iğne değil. Bunu kullanan varmı acaba. Nasıl yaptınız. Hastanede mi yaptırsam acaba bilemedim. Tuhaf bir iğne
Evet reglım 21 cı gunu vurdum lucrını , regl oldım reglın 3 cı gunu gıtdım kontrol falan. Hatırlamıyorum galıba gıtdıkdw 2-3 gun sora başladım orası tam hatırlamıyorım ama reglım tam 26 cı gunde transfer oldumÖyle valla çok sorgulamamak lazım. Elbet bi bildikleri vardırbize siz lucrin olduktan sonra adet oldunuz ya estrofeme o zaman mı başladınız. Bide estrofeme başladıktan kaç gün sonra transferiniz oldu acaba
Bende eşime yaptıracağım artık. Hastanedekiler narin davranmaz. İğneyi olduktan kaç gün sonra adet oldunuz acaba çok geciktirdi mi ? Bide lekelenme şeklinde az mı geldi normal adet gibimi geldi acaba. Leke gibi gelirse transfer erteleniyormuş faalan diye duydumBen yaptım geçen ay. Kutuyu açınca ben de şok olmuştum. Genelde hastanede yaptırıyorlar ben kendi kendime yaptım. Biraz girişi zor gözüküyo ama yakan veya acıtan bir iğne değil
Siz lucrini olduktan sonra adetinizde gecikme oldumu ? Bide normal adet gibi mi geldi yoksa lekelenme şeklinde az mıEvet reglım 21 cı gunu vurdum lucrını , regl oldım reglın 3 cı gunu gıtdım kontrol falan. Hatırlamıyorum galıba gıtdıkdw 2-3 gun sora başladım orası tam hatırlamıyorım ama reglım tam 26 cı gunde transfer oldum
Olmadı 30 gunde oluyorum aynı şekıl 30 gunde oldum yok normal regl oldum 4 gun 3 cu gunde çağırdılar gitdım kontrola işdr başladık transfer surecınde 3 defa gıtdım yabı öğle çağrılıyordun ılk ortda kontrol ve transferSiz lucrini olduktan sonra adetinizde gecikme oldumu ? Bide normal adet gibi mi geldi yoksa lekelenme şeklinde az mı
Ben histeroskopi oldum 14 gün sonrasında da bu iğneyi oldum. İğneden sonra 11 gün gecikti adetim. Ki normalde hiç gecikmez. Adetim de biraz ağrılı oldu ama doktor histeroskopi sebebiyle yoğun geçmiştir adetin dedi yani iğne sebebiyle değil. Biraz ağrılı bir şekilde normal adetimi oldum adetimin 2. günü de estrofeme başladım. Cuma günü de transfer olucam. 28 nisanda yapmışım iğneyi tam. Adetim bittikten 2 gün sonra azıcık peçeteye leke geldi. Hemen sordum Dilek Hemşireye. Adetin yeni bittiği için gelmiştir devam ederse leke haber ver dedi ama neyse ki bir daha leke gelmedi.Bende eşime yaptıracağım artık. Hastanedekiler narin davranmaz. İğneyi olduktan kaç gün sonra adet oldunuz acaba çok geciktirdi mi ? Bide lekelenme şeklinde az mı geldi normal adet gibimi geldi acaba. Leke gibi gelirse transfer erteleniyormuş faalan diye duydum
Size bu iğneyi ne sebeple verdiklerini söyledi mi Bülent bey. Ben doçentlerle devam ettiğim aklıma takılan herşeyi soramadım. Ölçüm yapıp gönderdiler zaten. İlaçları onlar yazmıyor. Hemşire de doktor gibi olmuyor. Bazen keşke Bülent beyle devam etseydim diye düşünüyorum. En azından aklıma takılan herşeye cvp bulurdumBen histeroskopi oldum 14 gün sonrasında da bu iğneyi oldum. İğneden sonra 11 gün gecikti adetim. Ki normalde hiç gecikmez. Adetim de biraz ağrılı oldu ama doktor histeroskopi sebebiyle yoğun geçmiştir adetin dedi yani iğne sebebiyle değil. Biraz ağrılı bir şekilde normal adetimi oldum adetimin 2. günü de estrofeme başladım. Cuma günü de transfer olucam. 28 nisanda yapmışım iğneyi tam. Adetim bittikten 2 gün sonra azıcık peçeteye leke geldi. Hemen sordum Dilek Hemşireye. Adetin yeni bittiği için gelmiştir devam ederse leke haber ver dedi ama neyse ki bir daha leke gelmedi.
Bizde de ilaçları Dilek Hemşire yazıyo o açıklıyo Bülent Hoca’ya muayene esnasında soruyorum sorularımı ama bu ilacı direkt histereskopi operasyonundan çıkınca reçete edip 28inde yapıcaksın dediler. Ben de operasyonla ilgilidir diyip hiç sormadım. Sonra okuduklarımdan anladığım kadarıyla sanırım transfer aşamasında mevcut yumurtaların gelişimini durdurmak için verildiğini öğrendim.Size bu iğneyi ne sebeple verdiklerini söyledi mi Bülent bey. Ben doçentlerle devam ettiğim aklıma takılan herşeyi soramadım. Ölçüm yapıp gönderdiler zaten. İlaçları onlar yazmıyor. Hemşire de doktor gibi olmuyor. Bazen keşke Bülent beyle devam etseydim diye düşünüyorum. En azından aklıma takılan herşeye cvp bulurdum
Anladım. Çok sağolun. Banada sulu ultrason yapılmıştı o zaman verdiler. 6 haftalık hazırlık süreci dedi hemşire. Bakalım çarşamba günü yapacağız inşallah iğneyiBizde de ilaçları Dilek Hemşire yazıyo o açıklıyo Bülent Hoca’ya muayene esnasında soruyorum sorularımı ama bu ilacı direkt histereskopi operasyonundan çıkınca reçete edip 28inde yapıcaksın dediler. Ben de operasyonla ilgilidir diyip hiç sormadım. Sonra okuduklarımdan anladığım kadarıyla sanırım transfer aşamasında mevcut yumurtaların gelişimini durdurmak için verildiğini öğrendim.
Ben de mehmet reşit asoğlunun hastasıyım. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bülent hocayı araştırıyorum. Memnuniyetlerinizi ve memnuniyetsizliklerinizi açıklar mısınız?Ben orda tedavı goruyorum bana çok ilaç falan verılmedı , sorunu çoksa belkı verilir evet doğru bekleme suresı çok buna katlıyorum , ben başka yerde tedavı gordum mehmet reşitoglunda ırda doktor gormuyordum hiç ama Bülent hoca ıle sıhbet de etdım zamanda ayrıyor sağolsun ben memnunum ordan sadece evet bekleme suresı fazla negatıf bir bu , para falan demışaınız tum tüp bebek merkezlerı aynı şu an turkuyede ne ucuzkı
Benımde lk doktorum o ıdı kımysal oldu onda ve deyişdim Bulent hocaya geçdım iykide geçmişim ,Ben de mehmet reşit asoğlunun hastasıyım. Doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum. Bülent hocayı araştırıyorum. Memnuniyetlerinizi ve memnuniyetsizliklerinizi açıklar mısınız?
Bülent beyle de devam etseniz birsey değişmiyor. İlaçlarla vs ilgili hep hemşirelerle muhatap olacaksınız. Lucrin ya da zoladex uzun protokol tup bebek transferi için yaptırıyorlar. Miyomu kisti vs olanları baskiladigi gibi normal yumurtlamanizi da baskiliyor ve rahatça hazırlıyorlar bu sayede transfere. İğneyi reglin 21. Günü yaptiririrsaniz iğneden sonra 1 veya 2 hafta içinde adet oluyorsunuz. Bu kişiden kişiye göre değişebilir. Sonra adetin 2 yada 3. Gunu muayene oluyorsunuz ama estrofeme sizin rahim kalinligina göre baslatiyorlar mesela benim tam dökülme olmamış adetle o yüzden adetin 7. Gunu başlattılar. Transfer için de rahim güzel kalinlasmadigi için reglimin 30. Gününe denk gelecek şimdi. Bu kısımları size göre planliyorlarSize bu iğneyi ne sebeple verdiklerini söyledi mi Bülent bey. Ben doçentlerle devam ettiğim aklıma takılan herşeyi soramadım. Ölçüm yapıp gönderdiler zaten. İlaçları onlar yazmıyor. Hemşire de doktor gibi olmuyor. Bazen keşke Bülent beyle devam etseydim diye düşünüyorum. En azından aklıma takılan herşeye cvp bulurdum
Anladım. Benimde bugun zoladeksin 11. Günü. 28 mayısta oldum. Bakalım ne zaman gelecek adetim. Birde ordan yapılaması için kan tahlilleri verdiler. Hemşire ben size söylicem ne zaman yapacağınızı dedi hala birşey söylemedi. Forumda birkaç yerde okudum zoladeks lucrin gibi iğnelerden 3-4 gün sonra yapılıyor diye yazmışlar. Bilenler varmı acaba. Hemşireme msj atıcam yarın. Tahlilleri aşağıya ekledim. Bu arada herkesin bayramı mübarek olsunBülent beyle de devam etseniz birsey değişmiyor. İlaçlarla vs ilgili hep hemşirelerle muhatap olacaksınız. Lucrin ya da zoladex uzun protokol tup bebek transferi için yaptırıyorlar. Miyomu kisti vs olanları baskiladigi gibi normal yumurtlamanizi da baskiliyor ve rahatça hazırlıyorlar bu sayede transfere. İğneyi reglin 21. Günü yaptiririrsaniz iğneden sonra 1 veya 2 hafta içinde adet oluyorsunuz. Bu kişiden kişiye göre değişebilir. Sonra adetin 2 yada 3. Gunu muayene oluyorsunuz ama estrofeme sizin rahim kalinligina göre baslatiyorlar mesela benim tam dökülme olmamış adetle o yüzden adetin 7. Gunu başlattılar. Transfer için de rahim güzel kalinlasmadigi için reglimin 30. Gününe denk gelecek şimdi. Bu kısımları size göre planliyorlar
İyi bayramlarAnladım. Benimde bugun zoladeksin 11. Günü. 28 mayısta oldum. Bakalım ne zaman gelecek adetim. Birde ordan yapılaması için kan tahlilleri verdiler. Hemşire ben size söylicem ne zaman yapacağınızı dedi hala birşey söylemedi. Forumda birkaç yerde okudum zoladeks lucrin gibi iğnelerden 3-4 gün sonra yapılıyor diye yazmışlar. Bilenler varmı acaba. Hemşireme msj atıcam yarın. Tahlilleri aşağıya ekledim. Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun
Bana lucrınde 3-4 gun sonra demışdı ama ben tatıle gıtdım lucrını vurub 10 gun sıra yapdımAnladım. Benimde bugun zoladeksin 11. Günü. 28 mayısta oldum. Bakalım ne zaman gelecek adetim. Birde ordan yapılaması için kan tahlilleri verdiler. Hemşire ben size söylicem ne zaman yapacağınızı dedi hala birşey söylemedi. Forumda birkaç yerde okudum zoladeks lucrin gibi iğnelerden 3-4 gün sonra yapılıyor diye yazmışlar. Bilenler varmı acaba. Hemşireme msj atıcam yarın. Tahlilleri aşağıya ekledim. Bu arada herkesin bayramı mübarek olsun
Bende çıkmamışdı hiç bir vitaminİyi bayramlarbu tahlilleri transfer oncesi rutin istiyorlar. D vitamini aile hekiminde bakılmıyor o yüzden herhangi bir kadın doğuma randevu alıp yaptırmıştım ben tahlilleri. Şimdiden yaptırın bence eksik çıkarsa hemşire ona göre d vitamini önerir. Genelde de hep eksik çıkıyor hayırlısı olsun inşallah.
MasallahBende çıkmamışdı hiç bir vitaminkendıme ıyı bakmışım
Neden ?Ben tüp bebek tedavisi için Aret Kamarda başladım.Olumsuz olursa Bülent tıraşa gitmeyi düşünüyordumBülent hoca da tedavi görmek yapacağın en son iş olsun. Öyle bir hata yapma
Bülent hocada yapdım hamıleyımNeden ?Ben tüp bebek tedavisi için Aret Kamarda başladım.Olumsuz olursa Bülent tıraşa gitmeyi düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?