- Konu Sahibi merhametli
-
- #1.981
Koptum silan ya....(insilün direnci arttıkça yumurtlama olmaz, yumurtlama yapamadığımız zamanlarda da insülün artar..:):) bağladık kopuyoruz..
Benim ailemde seker sıkıntısı yoktu ama kan değerinden şüphelenip istedi.ve seker ilacı verdi erbil bey..çok sasirmistim. Çok terlemek ve çok su içmek belirtiymiş aslında.ben bobrwklerimden de rahatsizim çok su icerdim.terlemekte normal diyordum.neyse hayırlısı.. Hamilelikte çok onemliymis öğrenmiş olduk.
Bu arada güzel haberlerin var yeni baslayacaklara.3.gün 10 emb.dondurulmuş.şükürler olsun Rabbime..
Simdi heyecanla adeti beklicem.çok dua ediyorum isteyen herkes için.opu da canım yandı..gözyaşlarıyla son eyle Allah im diye dua ettim.Allah in izni ile hepimiz anne olalım inş..
canımm benim basınsagolsun çookk üzüleümgünaydın cnm teşekkür ederim bebişler insana neler yaptırıyor işte..cnm ben bu sene yaptırmayacağım 8-9 ay önce 2.tedavimi yaptırmıştım ama tutmadı transferden 1 hafta sonra anneciğimi kaybetttim. yaşadığım bu üzüntüden dolayı kısa süre depresyona girdim durmadan ağlıyodum herşey beni sıkıyor boğazlıyordu sanki bende bu sene hem alınan ilaçlardan dolayı vücut dinlensin diye hemde kendimi ruhen rahatlamak adına ara verdim.eşimde zzaten 1 yıl içinde 2 kere mikrotese ameliyatı oldu onuda düşünerekten biraz ara verelim dedik inşallah bende önümüzdeki sene mayıs gibi başlamak istiyorum.İnşallah sende bu tedavinde mutlu sona ulaşırsın..
saol cnm teşekkür ederim.o kadar kiloya çıkınca bende hırs oldu herkes çok kilo almışsın diyodu bende bigün aynaya baktığımda sana ne olmuş böyle yaş daha 30 bu ne hal diye kendi kendime konuşmaya başladım o günden sonra büyük değişim başladı :) tabi Erbil beyin de 2 defa üstüne basa basa kilo vermen lazım deyince kendimi diyetisyende buldum.
tedavi sürecinde mutlaka kilo alırım ama şimdi ne kadar verirsem o kadar kar hesabı.
Yasemincim hiç bir şey yememek kilo verdirmez düzenli ve dengeli beslenmek lazım.ara öğün mutlaka yapmak lazımmış bende bunları diyetisyene gidince öğrendim çünkü ara öğün yenmezse vücuttaki cimri genler onu depolar yağa çevirir ve vücut yeteri kadar besin almazsa metabolizma yavaşlarmıs..ve mutlaka günde 2,5 lt su diyor.ara öğünde ye derim reflünde azalacaktır tatlım..
amin cnm saolasın.inşallah cnm Rabbim herkesin gönlündekini versin.cnm eşimde dondurulacak kadar sperm çıkmıyor klinefelter sendromu var.4-5 tane çıkıyor onlarda ne kadar döllerse zaten 2-3 emriyodan başka oluşmuyor.iki tedavidede 2 embriyo transferi yaptılar ilkinde tutmuştu ikizlerime hamileydim ama 9. haftada kalp atışları durdu. çünkü bu tip hastalarda oluşan embriyolar çok kaliteli olmadığı için 2 tane koyuyorlar hangisi tutarsa hesabı.Allaha şükür bende bir problem yok ama eşimdeki sorun ciddi.canımm benim basınsagolsun çookk üzüleümallah rahmet eylesin sen 2015 e kadar iyi bi kilo ver daha iyi olcak hersey... esinin dondurulmuş spermi yokmu kuzm genelkile donduruyolar tese olunca oyle biliyom ben ama... hayırlısı ne ise öyle olsun canımm..
amin cnm saolasın.inşallah cnm Rabbim herkesin gönlündekini versin.cnm eşimde dondurulacak kadar sperm çıkmıyor klinefelter sendromu var.4-5 tane çıkıyor onlarda ne kadar döllerse zaten 2-3 emriyodan başka oluşmuyor.iki tedavidede 2 embriyo transferi yaptılar ilkinde tutmuştu ikizlerime hamileydim ama 9. haftada kalp atışları durdu. çünkü bu tip hastalarda oluşan embriyolar çok kaliteli olmadığı için 2 tane koyuyorlar hangisi tutarsa hesabı.Allaha şükür bende bir problem yok ama eşimdeki sorun ciddi.
inş cnm Allah büyük evet gerçekten üzüntü çok etkiliyor.zaten vücut hemen dışarıdaki olumsuzluğu anlayıp kendini kilitlermiş bu normal yolla olan hamileliklerde de böyleymiş.o yüzden moral çok önemli dediğin gibi en iyi yerde tedavi görüyoruz Rabbim bizede nasip edecektir.Sende verirsin cnmmm :) pes etme azimli ol .hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.Sende pozitifi göreceksinCanım benim ne güzel sperm bulunamayan bile birsürü kişi var , eger ilkinde tutuysa simdide tutacak isaallhh :)) belki 2 bide tutabilirdi ama üzüntü herseyi bitiyio malesef( saglık olsun en iyi yerde tedevi görüyosun.. eee bi dünyada kilo vermissin , kıskandım bak :)) hersey güzel olcak canımm benim :)) bende ekim gibi gitcem kısmet olursaa...hayırlısı bakalım ...
inş cnm Allah büyük evet gerçekten üzüntü çok etkiliyor.zaten vücut hemen dışarıdaki olumsuzluğu anlayıp kendini kilitlermiş bu normal yolla olan hamileliklerde de böyleymiş.o yüzden moral çok önemli dediğin gibi en iyi yerde tedavi görüyoruz Rabbim bizede nasip edecektir.Sende verirsin cnmmm :) pes etme azimli ol .hadi bakalım güzel haberlerini bekliyorum.Sende pozitifi göreceksin
amannn senin vermeye ihtiyacın yokmuş cnm şuan senle aynı kilodayız.düşüncesi bile güzel insanı heyecanlandırıyor dimi?olacak olacak Allahın izniyle.yaa kuzum azimliyim...verdim bile 3 kilo ben pek kilolu sayılmam 63 kilo boy 1.69 amma iste gecen sene evlenirken 56-57 kilo idim :) incem iaşşh canım yaa ekmek yok tatlı yok börek hiç yok :) ayy sende pozitifi görcen dedin yaa icim bi kıpır oldu :) ay heyecanlandım ben :))
Çok şükür yasemin.bende şaşırdım ama erbil bey 26 yum topladıkları agrin biraz fazla olabilir dedi.ben yerlerde surunmeden hastaneye gitmeyen biriyim. Damar yolu için bile kolum MOS mor olur.3 güne ölecek diye transfer yapılmıştı onc ekinde.bugunume çok sukurÇok güzel haber bu... Rabbim beşince güne iyi kaliteli ebriyolar nasip etsin inş. Opuda canım nasıl yandı. Seditasyon yapılmadımı tatlım. Ben sadece transferde ayıptım onda da canımyanmadı da epey bir rahatsızlık veren muayene gibiydi.
Ohh maşallah bu ne bereket böyle :) Hadi bakalım hayırlısı olsun :)Çok şükür yasemin.bende şaşırdım ama erbil bey 26 yum topladıkları agrin biraz fazla olabilir dedi.ben yerlerde surunmeden hastaneye gitmeyen biriyim. Damar yolu için bile kolum MOS mor olur.3 güne ölecek diye transfer yapılmıştı onc ekinde.bugunume çok sukur
ooo maşallah ne kadar çok yumurta toplamışlar.İnşallah sağlıklı olurlar cnmm.Çok şükür yasemin.bende şaşırdım ama erbil bey 26 yum topladıkları agrin biraz fazla olabilir dedi.ben yerlerde surunmeden hastaneye gitmeyen biriyim. Damar yolu için bile kolum MOS mor olur.3 güne ölecek diye transfer yapılmıştı onc ekinde.bugunume çok sukur
Hııı canım onunla geçmiş olsun. Ben ayık yapıldığını bilmiyordum. Banada ağrın olabilir dedi ama olmadı çok şükür. Takma bunları biraz bünye meselesi. Sağlıklı olun da.Çok şükür yasemin.bende şaşırdım ama erbil bey 26 yum topladıkları agrin biraz fazla olabilir dedi.ben yerlerde surunmeden hastaneye gitmeyen biriyim. Damar yolu için bile kolum MOS mor olur.3 güne ölecek diye transfer yapılmıştı onc ekinde.bugunume çok sukur
Hayırlısı olsun canım :) Peki sadece bunu mu söylediler? Ayrıntı vermediler mi hiç?slm kızlar dün yumurta toplama işlemim vardı bugün aradılar 20 yumoştan 11 döllenmiş.bundan sonra ki gelişmeler neler bilenlerden rica ediyorum özellikle yaseminden.Allah yardımcımız olsun.
Hayırlı olsun tatlım. İyi bir sayı. İnş 3 güne kaliteli bir sürü embriyo gelişir ve dondurulur.slm kızlar dün yumurta toplama işlemim vardı bugün aradılar 20 yumoştan 11 döllenmiş.bundan sonra ki gelişmeler neler bilenlerden rica ediyorum özellikle yaseminden.Allah yardımcımız olsun.
Tabi kalan embriyolar bir sonrası için tekrar dondurulacak.Hayırlı olsun tatlım. İyi bir sayı. İnş 3 güne kaliteli bir sürü embriyo gelişir ve dondurulur.
Seni 3. gün arayacaklar embriyolar hakkında bilgi verip donduruyoruz diyecekler. Adetinin 2 günü gideceksin bu seferde Rahim kalınlaştırıcı ilaç tedavisi uygulanacak ve e2 düzeyine bakılacak. Yeteri kalınlığa geldiği zaman sanki hiç ara verilmemiş gibi değerlendirilecek ve dondurulan embriyoların çözdürülüp 2 gün daha koşmaları sağlanacak. Arada fire verenler imha edilecek. İyi kaliteli embriyo 1 veya 2 adet 2. gün transfer edilecek. Sonra iğneler ilaçlar ve 15 günlük bekleyiş...
sağol canım inş.Engin bilgilerindenHayırlı olsun tatlım. İyi bir sayı. İnş 3 güne kaliteli bir sürü embriyo gelişir ve dondurulur.
Seni 3. gün arayacaklar embriyolar hakkında bilgi verip donduruyoruz diyecekler. Adetinin 2 günü gideceksin bu seferde Rahim kalınlaştırıcı ilaç tedavisi uygulanacak ve e2 düzeyine bakılacak. Yeteri kalınlığa geldiği zaman sanki hiç ara verilmemiş gibi değerlendirilecek ve dondurulan embriyoların çözdürülüp 2 gün daha koşmaları sağlanacak. Arada fire verenler imha edilecek. İyi kaliteli embriyo 1 veya 2 adet 2. gün transfer edilecek. Sonra iğneler ilaçlar ve 15 günlük bekleyiş...
tşk ederim cnm.ben her şeyi erbil beye bıraktım ona çok güveniyorum.luzumsuz sorularla kendimide onunda kafasını karıştırmak istemiyorum. embriyolog daha sonra yine arayacağını söledi.cnm.Hayırlısı olsun canım :) Peki sadece bunu mu söylediler? Ayrıntı vermediler mi hiç?
sağol canım inş.Engin bilgilerindenfaydalanıyorum tşk edr.bu arada 5 tane cedrotide iyne verdi.int bakmadım erbil beye de sormadım iğneler niçin acaba.süreç ilerledikçe ara ara sana uğrıycam cnm şim diden tşk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?