- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.021
amin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim . ayyyy evet yaa ben ne dediğimi bilmiyorum heyecandan.haksızlık etmişim onlaraHadi bakalım hayırlısı olsun:) En sağlıklısı sizin için en hayırlısı gelsin tutunsun sana. Ama onlar artık yumoşş diiil :) Sendeyken yumoşdu onlar. Şimdi minik embriyo bebişleri onlar .:)
amin cnm inş hepize hayırlı tedaviler olsun göbeklerimiz dolsun.revsek maşallah iyiymiş.Bebeğine giden yolda adım adım ilerliyorsun hadi bakalım Allah güzel sonuçlar versin.
Ssilan sendemi2. çocuk için tedavi oluyosun bende aynı durumdayım.Bahçeciye de gelmediki eşim.Ben tek gittim..Hem çok istiyor ikinci bir çocuk olsun. MA burnundan kıl aldırmıyor ne gerek var sen git görüş, içine sinsin gibi laflar ediyor..Offf yani.[
Aa bilmiyordum..Evet ikinci kez anne olabilmek için uğraşıyorum bende. Benim kızım 9 yaşında. O da 3. denememde olmuştu. Şimdi yine aynı yollara düştüm.Ssilan sendemi2. çocuk için tedavi oluyosun bende aynı durumdayım.
Slm kızlar şimdi klinikten aradılar 11 döllenen yumoştan 6 tanesi dondurulmuş kalan 5 tane izleniyormuş.2 gün sonra yine arayacaklarmış.Hakkımızda hayırlısı ben hepimiz için dua ediyorum .Lütfen sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Hayırlı si olsun yüzün Gülsün inş.bugun 3. Gun degil mi. 6 tanesini dondurdular.? Diğerlerini 5. Güne mi gitsin diye mi izliyorlar?Rabbim bizleri de anne eylesin inş.Slm kızlar şimdi klinikten aradılar 11 döllenen yumoştan 6 tanesi dondurulmuş kalan 5 tane izleniyormuş.2 gün sonra yine arayacaklarmış.Hakkımızda hayırlısı ben hepimiz için dua ediyorum .Lütfen sizde dualarınızı eksik etmeyin.
Saol cnm inş ALLAH ım hepimizin yüzünü güldürsün.evt bugün 3. gün 6 donduruldu 5 tanesi biraz yavaş gelişiyorlar sanırım.Hayırlı si olsun yüzün Gülsün inş.bugun 3. Gun degil mi. 6 tanesini dondurdular.? Diğerlerini 5. Güne mi gitsin diye mi izliyorlar?Rabbim bizleri de anne eylesin inş.
slm Ssilan bugün aradılar kalan 5 embriyonun gelişimi durmuşRevsek son durumun ne oldu merak ettim ?
Olsun demekki böylesi hakkında hayırlı olacak şimdi transfer ne zaman gelecek aymı? Beklemekde ayrı bir sabır gerektiriyor, mutlu son için değer amaslm Ssilan bugün aradılar kalan 5 embriyonun gelişimi durmuş.yani sonuç olarak 6 tane 3. gün dondurulmuş embriyo var.Artık hakkımızda hayırlısı.
evt transfer kısmetse eylul de.Bu arada bu akşam aşırı bir karın ve kasık ağrısı ile acile gitmek zorunda kaldım dr hiç bişey yapamayacağını sadece minoset verebileceğini söyledi. Şimdi daha iyim.erbil bey şehirdışındaymış hicran hemşire normal olduğunu adet olacağım içi böyle ağrılar normal diyo.valla resmen yerlerde süründüm. Allahım yardım etsin hepimize inş.Olsun demekki böylesi hakkında hayırlı olacak şimdi transfer ne zaman gelecek aymı? Beklemekde ayrı bir sabır gerektiriyor, mutlu son için değer ama
Hayırlısı olsun hakkında.Rabbim bi tanesine can versin yeterki..birlikte mutlu haberlere gün sayariz inş.slm Ssilan bugün aradılar kalan 5 embriyonun gelişimi durmuş.yani sonuç olarak 6 tane 3. gün dondurulmuş embriyo var.Artık hakkımızda hayırlısı.
sağol cnm amin inş .Sizlerde bir an önce başlar ve hayırlı sonucu alırsınız inş.Hayırlısı olsun hakkında.Rabbim bi tanesine can versin yeterki..birlikte mutlu haberlere gün sayariz inş.
evt transfer kısmetse eylul de.Bu arada bu akşam aşırı bir karın ve kasık ağrısı ile acile gitmek zorunda kaldım dr hiç bişey yapamayacağını sadece minoset verebileceğini söyledi. Şimdi daha iyim.erbil bey şehirdışındaymış hicran hemşire normal olduğunu adet olacağım içi böyle ağrılar normal diyo.valla resmen yerlerde süründüm. Allahım yardım etsin hepimize inş.
Sağol cnm salı günü opu yapıldı ve biraz adet ağrısı yaşadım sonra geçti .normalde adetlerim resmen beni yerlerde süründürür apranax almadan da geçmez.Dün bitane majezik aldım ama afds istifra edince etkisini kaybetti sanırım.ve acil deki dr majezik aldığım için bana ben sana ilaç vermeye korkuyorum sen majezik alıyorsun dedi.ben tüp bebek tedavisi görüyorum değince sorumluluk almak istemedi sanırım.Geçmiş olsun canım, toplama olalı da kaç gün oldu aslında bu yüzden olamaz herhalde. Normalde adetlerin sancılımı olur? Benim hep çok sancım olur ayakta duramaz hale gelirim. Belki seninde adet sancısıdır ama Bu defa işlemler yapıldığı için hassaslaşmış olabilir. Ama acilde de minoset verilmesi saçma olmuş.Minoset hafif soğuk algınlığı gibi durumlardaki kırıklığı almaya yarayan parasetamol sonuçta. Voltaren, Dicolomec ya da Majezik tarzı bir kas gevşetici daha rahatlatırdı seni. İlaç önermek hatalı biliyorum ama yılların deneyimi ile söylüyorum.
sanada günaydın cnmgünayydııınnni hayırlı haftalarr..
Kimsecikler gelmemiş bayadırherkes nerede bakim
Ee buradayız ya ..günayydııınnni hayırlı haftalarr..
Kimsecikler gelmemiş bayadırherkes nerede bakim
Sağol cnm salı günü opu yapıldı ve biraz adet ağrısı yaşadım sonra geçti .normalde adetlerim resmen beni yerlerde süründürür apranax almadan da geçmez.Dün bitane majezik aldım ama afds istifra edince etkisini kaybetti sanırım.ve acil deki dr majezik aldığım için bana ben sana ilaç vermeye korkuyorum sen majezik alıyorsun dedi.ben tüp bebek tedavisi görüyorum değince sorumluluk almak istemedi sanırım.
hayır cnm donmuşlar transfer edilecek.saol cnm inş hayırlısıyla doğumunuda görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?