Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Hadi bakalım hayırlısı olsun:) En sağlıklısı sizin için en hayırlısı gelsin tutunsun sana. Ama onlar artık yumoşş diiil :) Sendeyken yumoşdu onlar. Şimdi minik embriyo bebişleri onlar .:)
amin canım iyi dileklerin için teşekkür ederim . ayyyy evet yaa ben ne dediğimi bilmiyorum heyecandan.haksızlık etmişim onlara

Bahçeciye de gelmediki eşim.Ben tek gittim..Hem çok istiyor ikinci bir çocuk olsun. MA burnundan kıl aldırmıyor ne gerek var sen git görüş, içine sinsin gibi laflar ediyor..Offf yani.[
Ssilan sendemi2. çocuk için tedavi oluyosun bende aynı durumdayım.

Hayırlı si olsun yüzün Gülsün inş.bugun 3. Gun degil mi. 6 tanesini dondurdular.? Diğerlerini 5. Güne mi gitsin diye mi izliyorlar?Rabbim bizleri de anne eylesin inş.

Hayırlı si olsun yüzün Gülsün inş.bugun 3. Gun degil mi. 6 tanesini dondurdular.? Diğerlerini 5. Güne mi gitsin diye mi izliyorlar?Rabbim bizleri de anne eylesin inş.
Saol cnm inş ALLAH ım hepimizin yüzünü güldürsün.evt bugün 3. gün 6 donduruldu 5 tanesi biraz yavaş gelişiyorlar sanırım.

slm Ssilan bugün aradılar kalan 5 embriyonun gelişimi durmuş.yani sonuç olarak 6 tane 3. gün dondurulmuş embriyo var.Artık hakkımızda hayırlısı.
Olsun demekki böylesi hakkında hayırlı olacak şimdi transfer ne zaman gelecek aymı? Beklemekde ayrı bir sabır gerektiriyor, mutlu son için değer ama

Olsun demekki böylesi hakkında hayırlı olacak şimdi transfer ne zaman gelecek aymı? Beklemekde ayrı bir sabır gerektiriyor, mutlu son için değer ama
evt transfer kısmetse eylul de.Bu arada bu akşam aşırı bir karın ve kasık ağrısı ile acile gitmek zorunda kaldım dr hiç bişey yapamayacağını sadece minoset verebileceğini söyledi. Şimdi daha iyim.erbil bey şehirdışındaymış hicran hemşire normal olduğunu adet olacağım içi böyle ağrılar normal diyo.valla resmen yerlerde süründüm. Allahım yardım etsin hepimize inş.

slm Ssilan bugün aradılar kalan 5 embriyonun gelişimi durmuş.yani sonuç olarak 6 tane 3. gün dondurulmuş embriyo var.Artık hakkımızda hayırlısı.
Hayırlısı olsun hakkında.Rabbim bi tanesine can versin yeterki..birlikte mutlu haberlere gün sayariz inş.

Geçmiş olsun canım, toplama olalı da kaç gün oldu aslında bu yüzden olamaz herhalde. Normalde adetlerin sancılımı olur? Benim hep çok sancım olur ayakta duramaz hale gelirim. Belki seninde adet sancısıdır ama Bu defa işlemler yapıldığı için hassaslaşmış olabilir. Ama acilde de minoset verilmesi saçma olmuş.Minoset hafif soğuk algınlığı gibi durumlardaki kırıklığı almaya yarayan parasetamol sonuçta. Voltaren, Dicolomec ya da Majezik tarzı bir kas gevşetici daha rahatlatırdı seni. İlaç önermek hatalı biliyorum ama yılların deneyimi ile söylüyorum.

Sağol cnm salı günü opu yapıldı ve biraz adet ağrısı yaşadım sonra geçti .normalde adetlerim resmen beni yerlerde süründürür apranax almadan da geçmez.Dün bitane majezik aldım ama afds istifra edince etkisini kaybetti sanırım.ve acil deki dr majezik aldığım için bana ben sana ilaç vermeye korkuyorum sen majezik alıyorsun dedi.ben tüp bebek tedavisi görüyorum değince sorumluluk almak istemedi sanırım.

Sancın çok artmadan ilacı almalısın. Yoksa artan sancıyla birlikte bulantı da mahvediyor insanı. Ne diyelim şimdilik geçmiş olsun. Umarım bu sabah daha iyisindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…