Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Günaydın canım. Hadi bakalım su gibi gidin su gibi gelin inş. Sen tatile gidicen bende şeker yüklemesine idale adet mi bu... En iyisi sen benide götür.
götürürm canım sn yeterki iste.hem banada arkadaş olursun eğenceli bir tatil olurdu. bu arada bu şeker yüklemesi şart mı. o şekerli suyu nasıl içicen ya. allah kolaylık versin. ben şimdiden tırsıyorum. hatta eşime geçende dedim bunu yapmasak ne olur ki diye zaten şu canan karatayı hiç sevmesemde şeker yüklemesini yaptırmayın diyor hamilelere. zararlıymış. işime gelince kadını sevmiyorum iime gelince doğru söylüyor oluyor

Keşke yıllık iznim olsaydı. Ekimde hakediyorum. Bende maalesef doğum iznim ile birliştiricem. Çok teşekkür ederim tatlım gelmiş kadar oldum. Ben tedavinin başlarında 100 lük yaptırmıştım. Hiç bir sorun çıkmamıştı ama gel gör bana sor nasıl içtim onu. Bana devlet hastanesi hazır bir solüsyon içirdi. Birde 5 dk da iç dedi kusmamak için kendimi çok zor tutmuştum. Erbil beyden çıkınca gittiğim bir doktor bana kızdı. Neymiş efendim bir deli kuyuya taş atıyormuşda. Erken tanı çok önemliymişte. Doktorların hepsi şart koşuyor. Bende kararsız kalmıştım ama o şekeri her türlü alıyoruz. Düşünsene 2 bardak fanta içtiğinde 50 gr şekeri bir kerede alıyorsun zaten. O yüzden bir sefere mahsus bişey o yüzden yaptırıcam canım. Tabii içebilirsem.

ya çok haklısın gerçekten çok zor. valla beni şimdiden stres sardı nasıl içicem diye. şimdiden kaçmanın yollarını arıyorum bide şekerle hiiiç aram yoktur. kırk yılda bir tatlı krizine girerim. yani o solüsyonu içebileceğimden şüphelerim var. ben kesin kusarım herhalde. bide anlamadığım doktor ne için kızdı . canan karatayın söylediklerine mi

Bende arıyorum vallahi. En son Erbil beyede sorarım. Kusarsan başa alıyorlar işlemi. Şayet böyle bişey olursa tekrar içmeyi denemem. Doktor canan karataya sinirli. Rica ediyoruz işini yapsın hamilelere bulaşmasın diyor. Benimde söylememe kızdı. Bir daha da gitmedim zaten.

valla demek bütün doktorlar bu karatay için aynı şeyi düşnüyor. eşim de aynı şeyleri söylüyor. hatta arkadaşlarının da aynı şeyleri söylediğini ona doktor gözü ile bakmadığını grdüm ama bir umut işte o kadar yanlış şey içersinde belki bu doğrudurbencede erbil beye danış bu konuyu. belki gerek yok derhem sabahları açken baktırıyoruz kada o etmiyor mu yaaaaaaaşimdiden kabusum oldu valla. ama sanırım bahçecide de yapıyorlar orda bir kadına yaptıklarını gördüm. kadına içiriyorlardı birşey ben tabi ne olduğunu anlamadım önce. hemşire nasılsın miden bulandı mı diyordu kadına. bende akşam eşime sormuştum ne yapıyorlardı diye. o zaman öğrendim şeker yüklemesinin nasıl birşey olduğunu. keşke hiiiiiiç öğrenmeseydim. kanda verilen birşey sansaydım hep

şeker yüklemesi bende yapacağğım ve maalesef iğrenç bir şey Ama bu şart hanımlar. Gizli şekeriniz varsa ortaya çıkmasına yardımcı oluyor. Gebelik şekeri denen durum varsa ona göre beslenmeniz düzenleniyor. He rşeye katlanıyoruz.Onca muayeneler, filmler, testler ve en önemlisi sabırla beklemek..Şekere de dayanırız be yawww :)

zaten bişi yediğim yok,şekerlede aram ok. ben bundan yırtmak için elimden geleni yapacağım şahsenbu arada sana neden şeker yüklemesi yapılıyor ki. bizde yapmamışlardı tedaviye başlarken.sadece kanda bakılmıştı

Bence Erbil beyde yaptır diyecektir. Çünkü tedavide yaptırdı hamilelikte daha önemli. Onu içelimde hayırlısı ile birde saat başı kan vericez. Of offfrabbim kolaylık versin.

Bence Erbil beyde yaptır diyecektir. Çünkü tedavide yaptırdı hamilelikte daha önemli. Onu içelimde hayırlısı ile birde saat başı kan vericez. Of offfrabbim kolaylık versin.
bencede yaptır diycektiryaptırmayanı görmedim. risk almak istemezler sonuçta. bu arada saat başı kan ne için ya yeni şeyler öğreniyorum

bencede yaptır diycektiryaptırmayanı görmedim. risk almak istemezler sonuçta. bu arada saat başı kan ne için ya yeni şeyler öğreniyorum
Sabah erkenden gidiyorsun.İlk önce Aç karnına hiç birşey içmeden kan veriyorsun. Sonra 75 lik yada 100 lük şekerli su iççiyorsun. 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun. Saat başı toplam 3 kez kan alıyorlar.

nisan nerelerde bugün acep facede de yok
burdayım kısslarrr.. yoğundumm daa :) ardqa gelip gittim :)
şeker yüklemesini ihmal etmeyin kızlarrr.. canan karataya bakmayın. ona kalırsa hiç bişi yemeyelim:) ben tedavinin başında yaptırmıştım. geçende br arkadaşım yaptırdı oda kararsızdı canan karatayı dinlemiş , Testi yaptırdıktan sonra şkeri çıktı yaptırmasaydı öğrenemeyecekti..

kızlar kızlar günaydın :) napıyosunuz :) bugun yogun bi gündü anca yazabildim.. elfidada gelmiş... :)) kızlar kesin o sekeriniz ölctürün .. ben erbil beye gidince istemisti o sekeri kilolu degilim aslında ama babam seker hastası insülin kullanıyo yaklasık 8 senedir onu söyleyince dediki baklım.. çok yüksek olmasada seker dengeleyeciyi verdi.onu iciyorum. cünkü bizim ailede genetik. yemeklere falan dikkat etmeye basladım ki normalde beni aclıgım 88 toklugumda 130 larda falandıı , seker yükleyince 150-160 faşan olması sanırım benim ki 180 yani meyillik var .. muhtemelen hamile kalınca diyet vercek yada ilaç a devam ettricek. yaptırın kızlar ihmal etmeyinn :))

Zaten Canan Karatayı hiç sevmem kzılar. Hamiler ekmek yemesin o yumurta kırıp yesinler diyor. Lan ben onu yersem kolestrolüm tavan yapar be.

Bende PCO hastalığı var. Bu hastalık şekere yatkınlık gösteriyor. Sanırım bu nedenle bakmak istedi diye düşünüyorum.

Benden daha tedavi öncesi istenen kan testi : Prolaktin,TSH, Anti TPO ve Anti TG......bu anti'ler nedir onları bilmiyorum. Birde şeker yüklemesi 75 gr Sanırım diğer adetimle birlikte diğer FSH LH e2 falan bakılır diye düşünüyorum.

Anti tpo tiroıd ile ilgili haşimato varmı diye bakıyorlar. Ben öyle hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…