Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

ayni tahlileri bendende istedi canımm.. bilmiyom bende pko yok sanırım. adetlerimde cok düzenlidir 28 günde bir olruum pek sastıgını görmedim :) erbil bey görse söylersdi sanırım. zaten ilk girdimimde söyledim babam insilün kuulanıyo bi 8 senedir dedim. ondan sonra yazdı sanırımm...

Hicran hn. aradı şimdi..Smir testim'de herhangi bir sorun yokmuş..Zaten USG'de rahim görüntüm için de süper duruyor denmişti..Şİmdi sıra geldi tetsler ve rahim fimine..Zaten tek tüpümün tıkalı olduğunu biliyordum.Başka yeni bir olumsuzluk duymazsam 10 yıl evvelki durumumla tedaviye yeniden başlayabilirim umarım :)

Canım benim ne mutlu sana inş diğer gelişmelerde iyi olur. Rahim fiminde kapalı tüpler açılabiliyor diye biliyorum açılmazsa Erbil bey ufak bir operasyon yapıyor diye duydum. İnş tüm bunlara gerek kalmaz. Bir bebiş haberi daha alırız.

Benim daha önce çekilen rahim filminde adam ilaçla bası yapmışt açılır belki diye..Canım çok yanmıştı ama açılmamıştı da..Şimdi zaten tüpbebek yapıyoruz açılmasa da olur. Sadece orda biriken bir sıvı rahime akıp tutunmayı engelleyebilirmiş.Böyle bir durum varmı diye de ön bilgimiz olsun diye film istiyorum dedi Erbil bey. Ben fazla heyecanlıyım yaa..Hemen her şey olsun bitsin istiyorum.Bir o kadar da negatif endişesi ile ne kadar ileriye atarsa tedavi tarihi korkumu ötelemiş oluyorum. Karmakarışık duygular içindeyim işte

Sabah erkenden gidiyorsun.İlk önce Aç karnına hiç birşey içmeden kan veriyorsun. Sonra 75 lik yada 100 lük şekerli su iççiyorsun. 1 saat sonra tekrar kan veriyorsun. Saat başı toplam 3 kez kan alıyorlar.
bende de 75 lik içirmişlerdi tedaviye başlarken sabah 3 kez kan ,3 kez idrar testi verdim.normal çıkmıştı değerlerim benim annemde şeker hastasıydı.o zamanlar kilomda vardı sanırım ondan yaptırdı.Erbil bey kilo vermen lazım deyince diyetisyene başladım.20 kg verdim.

Erbil bey işini bilir negatif düşünme acelede etme. Rabbim ne zaman hayırlısı ise o zaman versin inş.

Maşallah iyi kilo vermişsin canım. Ben tedaviye başlamadan kilo vermiştim. Reflü yüzünden zar zor 73 den 67 kiloya düştüm . Ama vitaminler iğneler başlayınca aynı kiloya geri çıktım. Yani 5 haftalık hamile olduğumu öğrendiğimde 73 düm 6. ayda 76 kiloya ulaştık. Tabi son bir aydır 2 kilo daha almışımdır. Mümkün olduğunca az kilo ile başlamak en güzeli.

hadii hayırlısı canım.. Adım adım yaklaşıyorsun meleğine.. Alalhın izni ile bi güzel haber daha duyacağız gibi

valaha ben kilom yokta allahım bir tatlı yiyodum aman tanrımm o nutellaalar pastaalr evelndigim zaman 56 idim sonra bi baktım 64 olmusum su an 15 gündür tatlı falan da yemiyorum :) hemen kilo verdim.. ama agzım bi kotu alıskanlık tabi :))su an 61 im isaalhh ekime kadar hedef 57 ye ulaşşcam.. benimde seker çok yüksek cıkmadı belki simdi ölcsem iyidir i dedigim gibi o kadar tatlıya gene iyi cıktı :) ama ben pirprikliyimdir. agzıma sürmüyom daha D

benden sadece kan aldılar saate yarım saati sanırım 5 kere mi ne aldılar ,ama idrar vermedim. babam insülün kullanmıyo desem bakmazdı sanırım. sanırım gizli seker oluyo bu . benim teyzedede var. hamileyken falan dikkat ediyodu sadece oyle hatılıyom ben tek iyi tarafgı teyzem 3 cocuk sdogrdu dogurunca o kilo :) kadın fit doguruyodu D

Evet..Bizim durumumuz tamamen tavuk mu yumurtadan? Yumurta mı tavuktan çıkar hesabı yani....İnsilün direnci arttıkça yumurtlama olmaz, yumurtlama yapamadığımız zamanlarda da insülün artar..
Koptum silan ya....(insilün direnci arttıkça yumurtlama olmaz, yumurtlama yapamadığımız zamanlarda da insülün artar..:):) bağladık kopuyoruz..
Benim ailemde seker sıkıntısı yoktu ama kan değerinden şüphelenip istedi.ve seker ilacı verdi erbil bey..çok sasirmistim. Çok terlemek ve çok su içmek belirtiymiş aslında.ben bobrwklerimden de rahatsizim çok su icerdim.terlemekte normal diyordum.neyse hayırlısı.. Hamilelikte çok onemliymis öğrenmiş olduk.

Bu arada güzel haberlerin var yeni baslayacaklara.3.gün 10 emb.dondurulmuş.şükürler olsun Rabbime..
Simdi heyecanla adeti beklicem.çok dua ediyorum isteyen herkes için.opu da canım yandı..gözyaşlarıyla son eyle Allah im diye dua ettim.Allah in izni ile hepimiz anne olalım inş..

Canimm 13 tane yumurta toplandi 11 tanesi döllendi 6.güne 4 tanesi ulasti ve 4unude gonderdik canim ve 2si saglikli geldi eylulun sonu gibide transfer olacak ins.

Sorma cnm iğneler ilaçlar çok kilo aldırıyor bende 2 tedavide de toplam 6 kg almıştım zaten kilomda vardı üstüne eklenince 83 kg kadar çıktım.simdilerde 63 kg yum.bende öyle düşünüyorum ne kadar az kilo ile başlarsam o kadar iyi

Çok güzel haber bu... Rabbim beşince güne iyi kaliteli ebriyolar nasip etsin inş. Opuda canım nasıl yandı. Seditasyon yapılmadımı tatlım. Ben sadece transferde ayıptım onda da canımyanmadı da epey bir rahatsızlık veren muayene gibiydi.

Maşallah canım alıyorsun ama çok güzel de vermişsin. Keşke bende kolay verebilsem. Ben inan hiç bişey yemem. Hatta herkes der senin kadar yesem ölürüm diye. Ama heme metabolizmam yavaş çalışıyor hem de reflü yüzünden hazımsızlık oluşuyor. Birde üstüne reflü şişkinliği eklenince. İnş kilo almazsın tatlım.

yaw ben 3 kil ofalan verdim aferim bana diyodum.. senin gibi 20 kilo çok büyük bi rakam .. tebrik ederim valaha muazzam bi rakam :)) sen ne zaman baslıyon cnm tedaviye :))

bu arada kızlar kızlar günaydın :))

maşallah embriyocuklarınaa.. :) Adetin gelsinde konsunlar sana:) Amin canımm Alalh isteyen herkese nasip etsin.. emeklerimizz büyük , gözyaşlarımız çok amaa bunlarda imtihandı biizm için. duaa etmekten başka bişi gelmiyo elimizden.. hayırlısı ile inşalalh sizleredende güzel haberler alacağız.

saol cnm teşekkür ederim.o kadar kiloya çıkınca bende hırs oldu herkes çok kilo almışsın diyodu bende bigün aynaya baktığımda sana ne olmuş böyle yaş daha 30 bu ne hal diye kendi kendime konuşmaya başladım o günden sonra büyük değişim başladı :) tabi Erbil beyin de 2 defa üstüne basa basa kilo vermen lazım deyince kendimi diyetisyende buldum.
tedavi sürecinde mutlaka kilo alırım ama şimdi ne kadar verirsem o kadar kar hesabı.
Yasemincim hiç bir şey yememek kilo verdirmez düzenli ve dengeli beslenmek lazım.ara öğün mutlaka yapmak lazımmış bende bunları diyetisyene gidince öğrendim çünkü ara öğün yenmezse vücuttaki cimri genler onu depolar yağa çevirir ve vücut yeteri kadar besin almazsa metabolizma yavaşlarmıs..ve mutlaka günde 2,5 lt su diyor.ara öğünde ye derim reflünde azalacaktır tatlım..

yaw ben 3 kil ofalan verdim aferim bana diyodum.. senin gibi 20 kilo çok büyük bi rakam .. tebrik ederim valaha muazzam bi rakam :)) sen ne zaman baslıyon cnm tedaviye :))

bu arada kızlar kızlar günaydın :))
günaydın cnm teşekkür ederim bebişler insana neler yaptırıyor işte..cnm ben bu sene yaptırmayacağım 8-9 ay önce 2.tedavimi yaptırmıştım ama tutmadı transferden 1 hafta sonra anneciğimi kaybetttim. yaşadığım bu üzüntüden dolayı kısa süre depresyona girdim durmadan ağlıyodum herşey beni sıkıyor boğazlıyordu sanki bende bu sene hem alınan ilaçlardan dolayı vücut dinlensin diye hemde kendimi ruhen rahatlamak adına ara verdim.eşimde zzaten 1 yıl içinde 2 kere mikrotese ameliyatı oldu onuda düşünerekten biraz ara verelim dedik inşallah bende önümüzdeki sene mayıs gibi başlamak istiyorum.İnşallah sende bu tedavinde mutlu sona ulaşırsın..

Canimm 13 tane yumurta toplandi 11 tanesi döllendi 6.güne 4 tanesi ulasti ve 4unude gonderdik canim ve 2si saglikli geldi eylulun sonu gibide transfer olacak ins.

Merak ettiğim için soruyorum böyle didik didik kusura bakma lütfen..4 taneden elenen 2 tane için nasıl bir gerekçe sundular size? Yani hangi sebeple elemişler onları? Ben eskiden 3 kez deneme yaptım böyle bir test yapılmamıştı. Her defasında da 4 tane transferim olmuştu..Ne bileyim aklım karışıyor işte. Umarım Eylül sonu seni bekleyen o iki minik seni bırakmaz..:) Güzel gelişmelerini bekliyor olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…