Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

hayır cnm donmuşlar transfer edilecek.saol cnm inş hayırlısıyla doğumunuda görcez

Yok canim benim estağfirullah ne demek herzaman cevaplarim diger 2 tanesinde kromozom bozuklugu varmis diger 2side saglikliymis bu benim 3.denemem olacak canim ilk 2si tutunmadi hic erbil beyde ne varsa inceleyelim neden tutunmuyo diye rahime bakildi bisey cikmadi temiz cikti era testi yapti oda ayni 5.gun transfer etmisti ilk 2.sinde de era testinde de 5.gun cikti en son bide embriyolara bakalim dedi ondan sonra bu yola koyulduk ins.bu son tedavim olur hep beraber bu son tedavimiz olur

Hııı canım onunla geçmiş olsun. Ben ayık yapıldığını bilmiyordum. Banada ağrın olabilir dedi ama olmadı çok şükür. Takma bunları biraz bünye meselesi. Sağlıklı olun da.
Kiz ayık degildim.narkozu atmak uzun surdu bide ağrı baslayinca ağrı kesici rahatlattı ancak..

2 si hemen orda vuruldum.diğer günler 1.banada verdi 5 tane.biri antibiyotik biride adet düzenleyici sanırım ilaçlar i da içtim bende. Rabbim embriyolarimiza can versin inş.

Simdi adet bekliyorum canım.3 gün donduruldular.senin bugün 3.gün değil mi?aradılar mi..hepimiz için hayırlısı olsun.heyecanla bekliyor insan..
salı günü yumurtalar toplandı dün aradılar bilgi verdiler yarın yine ararlar diye bekliyorum.aynen bende sabırsızlanıyorum.zaten yapım gereği çok sabırsız bir insanım.bakalım yarın ne olucak.hakkımızda hayırlısını dilemekten ve dua etmekten başka çaremiz yok cnm.

Merhaba kızlar ben yine geldim içim kıpır kıpr artık benide tanısırsınız 3 denemem negatif bu 4 ilk erbil beyle eylül9 gibi start vercez ben sehir dışından gelcem ve beni nasıl süreç bekliyor bilmiyorum ne olur anlatın embriyoları dondurcaz havuza Atıcaz dedi ( cok korkuyorum yardım edin

hayırlı olsun canım tedavin. aslında daha önce yaptırmışsın ve yabancı olmaman gerek. çünkü protokol hemen hemen aynı. sadece kullanılan ilaç ve dozlar kişiye göre değişiyor. adetin ilk yada ikinci günü gidiyorsun,hormon ilaçlarına başlıyorsun. 10-15 gün sonra yumurtlar toplanıyor ve aynı gün döllenme işlemi yapılıyor. sonra 3 gün bekliyorsun kaç embriyo döllendi. üçüncü gün kalan embriyolar donduruluyor. ancak erbil bey hemen transfer yapmıyor en az 1 ay rahim dinlensin diye bekliyorsun(ben 3 ay bekledim hormolar ancak normale döndü. kişiden kişiye değişiyor). bu bir avantaj kesinlikle. tutunma ihtimalini arttırıyor çünkü. tabi burda protokol aynı dediğime bakma sen. bu noktada kullanılan teknoloji ve embriyolog tecrübesi çooooooook önemli. bu konudada burası en iyisi. için rahat olsun. senin sorunun neydi . yaş kaç. diğer denemeler nerdeydi

Tünaydın herkese,
Revsek güzel gelişmelerini bekliyoruz seninde bugün:)
Bende gelişmeler minik adımlarla gidiyor. Şeker yüklemesi yapıldı ve diğer kan testlerim .Şekerimde anladığım kadarı ile sorun yok. Diğer sonuçlarıda pzt. alıcam . Vitaminlerede başaldım..Balık yağı umarım kilo aldırmaz bana..
Benim rahim filmim ve eşimin sperm tahlili kaldı. Yaptırmıyor ya..Yaptırmam gibi bir şey demiyor elbette ama hee tamam bakarız, yaparız diye sallıyor devamlı. Eski tedavilerde de bana aynı sorunu yaratırdı yine aynı. Birde o yaptırıp sonuçları alabilsek de bizde yola koyulabilsek ya..Sabırsızlanıyorum böyle.

tünaydın kızlar terk etti burayıkimse yooook. nerde bunlar acaba balık yağı kilo aldırmıyor korkma. herkes öyle zannediyor ama aldırmıyor. alınsa ben alırdım. toplamadan beri kullanıyorum yani 4-5 aydır. kiloyo malesef hormon ilaçlarından alıyorsun. onlar gerçekten çoook kilo aldırıyor. eşinin en kolayı aslında. 5 dk da veriyor ve ertesi gün çıkıyor sonuç. keşke bahçecide yaptırsaydın gitmişken. orasıda yapıyor. biz orda da yaptırmıştık. gerçi dışarısıyla baya farkediyor ama

Valla bende bekliyorum cnm gelişmeleri ama ne arayan var ne soran.şeker yüklemesini bende yaptım sorun yok.Eşine gelince benim eşimde ilk başlarken mırın kırın etti ama iş başa düşünce mecburen ne gerekiyorsa yaptı.

Slm kızlar şimdi klinikten aradılar 11 döllenen yumoştan 6 tanesi dondurulmuş kalan 5 tane izleniyormuş.2 gün sonra yine arayacaklarmış.Hakkımızda hayırlısı ben hepimiz için dua ediyorum .Lütfen sizde dualarınızı eksik etmeyin.

Bahçeciye de gelmediki eşim.Ben tek gittim..Hem çok istiyor ikinci bir çocuk olsun. MA burnundan kıl aldırmıyor ne gerek var sen git görüş, içine sinsin gibi laflar ediyor..Offf yani.

Hadi bakalım hayırlısı olsun:) En sağlıklısı sizin için en hayırlısı gelsin tutunsun sana. Ama onlar artık yumoşş diiil :) Sendeyken yumoşdu onlar. Şimdi minik embriyo bebişleri onlar .:)

revsek maşallah iyiymiş.Bebeğine giden yolda adım adım ilerliyorsun hadi bakalım Allah güzel sonuçlar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…