Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Dondurulmuş embriyolar ne zaman transfer edilebiliyor. Yani çözülmesi kaç gün sürüyor? Sonra yine bir eleme yapılıyor değilmi?

O senin bünyene kalmış bişey canım. Adetin 2. günü gitmeye başlayacaksın rahim duvarı kalınlaşması gözlemlenecek. Birde E2 değeri uygun mu diye bakılacak. Herşey yolunda gittiğinde büyük ihtimalle en son randevunda sana şu gün transfer yapıcaz embriyoları da çözüyoruz tekrar koşturucaz diyecekler. Bu aşamadada kayıp olabiliyorda olmayabiliyorda. O da kalitelerine bağlı. Ne söylesem yalan olur. Sana transfer günü tekrar bilgi vereceklerdir. Şu kadar çözüldü şu kadar kaldı. Şu kadar transfer edelip şu kadarını donduruyoruz diye... Sadece dua edip bekleyip görücez canım.

Günaydın nasılsınız ben hergğnüm daha heyecanlı büyük ihtimalle eylül 9 başlangıç olcak bu 4 denemem 1.5 yıl içinde eşimle yasımız 30 problem hersey normal yıldan cocuğumuz olabilir ama sağ tüpüm tıkalı ve hidrosakpinks laparoskopi oldum tek tüpüm bağlandı sıvı olmasın diye ( ondan sonra denemeler hep negatif ama cok heyecanlıyım erbil bey farklı dondurcak falan hersey yeni bastan hayırlısı hepimize

İnş bu son denemen olur canım. 9 eylüle ne kaldı ki. Hadi bakalım.

oldukça stresli bir dönemeç..Kafada uçuşan acaba...ile başlayan onlarca şüpheli sorular. Keşke uyutsalar bizi ve sonuç günü uyandırsalar..Yoksa bu süreç insanı uçuruyor adeta.

oldukça stresli bir dönemeç..Kafada uçuşan acaba...ile başlayan onlarca şüpheli sorular. Keşke uyutsalar bizi ve sonuç günü uyandırsalar..Yoksa bu süreç insanı uçuruyor adeta.
Aşamalar zor ve bir o kadar stresli canım ama inan bebek haberinden sonra (inş) bu aşamalardan iyiki geçmişim deyip daha çok kıymet biliyorsun. Sonrada tüp olduğunu unutuyorsun gidiyor:)

Of heyecan korku telaş sevinç hepsi biarada yaşanıyor Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hayırlısı olsun insalah günler nasıl geçecek ben sehir dışından gidip gelcem artık nadıl olcak bilmiyorum

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar yasemin nerelerdeydin yahu sen. şeker yüklemesi mi yaptırdın yoksa. dünde ben yoktum gerçi ama benim arada olmayışım normal ben bun hep yapıyorum ama sana alışık değiliz bu arada geçen gün göz doktoruna gittim gitmişken meraktan belki belli olmuştur diye kadın doğumada gittimcinsiyetini öğrenmek için. erkekmiş. şoklardayım kıza o kadar alıştırmıştım ki kendimi. artık allah sağlıklısını versin tabi. perşembe erbil beye randevum var bakim o ne diycek

Simdiden hayır li olsun.. Bu erbil hocada ilk denemen değil mi? En büyük heyecanlarla bende adet bekliyorum:) 3.gün dondurulmuş lar inş gelişirler ve transfer gerçekleşir..Rabbim isteyen herkesin kucaklarini doldursun.

hayırlısı olsun canımm. Alalh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. oğluşuma arkadaş gelecek :))

amiinn. 9 eylüle az kaldı. Alalhın izni ile bu stresli sürecide atlatacaksın .

hayırlısı olsun canımm. Alalh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. oğluşuma arkadaş gelecek :))
amin canım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. tedav gören herkesede nasip etsin allah. ama ben hala bir umut kız olabilir diyorum bu arada ben hani kilo almıyorum diyordum ya. ama vücudumda da şişlik var. eşim yemediğin için şu anda kaslardan gidiyor dedidoktorda yemek zorundasın diyor ama yiyemiyorum

Geri sayım başlasın bakalım. 9 eylül e ne kalmış ki..inşallah bu son denemen olur ve pozitif görürsün Allahım hayırlı güzel sonuçlar versin

ayy canımm yemeye çalışş. gerçi 12. 13. haftama kadar bende yiyemedim, şimdi iştahım açıldı daa. et ve sütü hala midem almıyoo
umudunu kırmıyım ama bendede o umut vardı , erbil bey pipiyi gösterince gitti

kızlar kızlar :) nasılsınız ? ya internet bizim is yerinde durmadan kopuyo , bilgisayarıda- inteneti de bi tuaf :)) o yüzden kısa yazıcam ... :) tedaviye baslayanlara baslıyacakara , hayrılı olsun diyorum :) en kısa zamanda banada işaalh :) elfidacım ben sana erkek demiştim :) hatırlarsann.. keske iddasına gireymişizi canımm.. saka bi yana hayırlı olsun tatlım benimmm :)) yasemincim nisancım sizler nasıslsınızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…