- 19 Kasım 2013
- 643
- 51
- 73
- 35
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.061
günaydın kızlaaaaaaaaaaaaryasemin nerelerdeydin yahu sen. şeker yüklemesi mi yaptırdın yoksa. dünde ben yoktum gerçi ama benim arada olmayışım normal ben bun hep yapıyorum ama sana alışık değiliz bu arada geçen gün göz doktoruna gittim gitmişken meraktan belki belli olmuştur diye kadın doğumada gittimcinsiyetini öğrenmek için. erkekmiş. şoklardayım kıza o kadar alıştırmıştım ki kendimi. artık allah sağlıklısını versin tabi. perşembe erbil beye randevum var bakim o ne diycek
Ahh bilmezmiyim o duyguları benim gözbebeğim kızım var bir tane. Doğum öncesi dr. ameliyathane randevusu için ameliyathaneye "kıymetli bebek doğumu " yazdırmıştı. Ben de espri yapıyor sanmıştım. Meğer tüpbebek olunca böyle not alıyoruz biz demişti :)....Unutuluyor o çekilen acılar, gözyaşları ve stres dolu günler. En iyi bilenlerdenim. Ama gel görki 2. bebek için uğraşmada bana aynı günleri yaşatıyor işte.Aşamalar zor ve bir o kadar stresli canım ama inan bebek haberinden sonra (inş) bu aşamalardan iyiki geçmişim deyip daha çok kıymet biliyorsun. Sonrada tüp olduğunu unutuyorsun gidiyor:)
amin canım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. tedav gören herkesede nasip etsin allah. ama ben hala bir umut kız olabilir diyorumbu arada ben hani kilo almıyorum diyordum ya. ama vücudumda da şişlik var. eşim yemediğin için şu anda kaslardan gidiyor dedi doktorda yemek zorundasın diyor ama yiyemiyorum
Ahh bilmezmiyim o duyguları benim gözbebeğim kızım var bir tane. Doğum öncesi dr. ameliyathane randevusu için ameliyathaneye "kıymetli bebek doğumu " yazdırmıştı. Ben de espri yapıyor sanmıştım. Meğer tüpbebek olunca böyle not alıyoruz biz demişti :)....Unutuluyor o çekilen acılar, gözyaşları ve stres dolu günler. En iyi bilenlerdenim. Ama gel görki 2. bebek için uğraşmada bana aynı günleri yaşatıyor işte.
aminn canımm.. inşalalh Alalh siteyen herkese nasip etsin..kızlar kızlar :) nasılsınız ? ya internet bizim is yerinde durmadan kopuyo , bilgisayarıda- inteneti de bi tuaf :)) o yüzden kısa yazıcam ... :) tedaviye baslayanlara baslıyacakara , hayrılı olsun diyorum :) en kısa zamanda banada işaalh :) elfidacım ben sana erkek demiştim :) hatırlarsann.. keske iddasına gireymişizi canımm.. saka bi yana hayırlı olsun tatlım benimmm :)) yasemincim nisancım sizler nasıslsınızz
kolay geçmesine çok sevindiimm.. Maşalalh tüplerindede sorun çıkmamış. daha güzel haberler vermen dileğiyle.Bugün rahim filmim çekildi. Sizler rahat ol çok kolay artık deyince gerçekten içim rahat gittim ve haklıymışsınız çok çabuk ve acısız oldu.çok ilginç bir sonuç aldım 10 sene evvel de tüpbebek öncesi film çekilmişti ve sağ tüpüm tıkalı çıkmıştı. Şimdi iki tüpümde açık?? Hiç bir paralojik bulgu yok. Ben o yıllarda ameliyat olacaktım ama zaten pco yüzünden tüpbebek yapacağız diye vazgeçmiştim. Bu nasıl değişti hiçbir fikrim yok. Erbil beye gidince danışacağım tabiki:) sırada eşim testi var. Umarım daha fazla oyalanmadan yaptırır
kolay geçmesine çok sevindiimm.. Maşalalh tüplerindede sorun çıkmamış. daha güzel haberler vermen dileğiyle.
günaydıınn... eskiden hergün yasemin gelirdi, artık oda gelmiyo bu aralar.. elfiddaaa bugün kontolrün vardı bizi haberdar ett, ankara senide unutmadııkk, bebişin nasıll... mervetttiinnnnn merakktan çatladıkk nerelerdesiinGünaydın kızlar..
Gecmis olsun canim ne guzel iste hadi bakalim ins.bir an once tedaviye baslar ve bebegini kucagina alirsinBugün rahim filmim çekildi. Sizler rahat ol çok kolay artık deyince gerçekten içim rahat gittim ve haklıymışsınız çok çabuk ve acısız oldu.çok ilginç bir sonuç aldım 10 sene evvel de tüpbebek öncesi film çekilmişti ve sağ tüpüm tıkalı çıkmıştı. Şimdi iki tüpümde açık?? Hiç bir paralojik bulgu yok. Ben o yıllarda ameliyat olacaktım ama zaten pco yüzünden tüpbebek yapacağız diye vazgeçmiştim. Bu nasıl değişti hiçbir fikrim yok. Erbil beye gidince danışacağım tabiki:) sırada eşim testi var. Umarım daha fazla oyalanmadan yaptırır
Hamişlerin işler i var diyorum bende.. Biz hep burdayiz.bizi merak eden yokgünaydıınn... eskiden hergün yasemin gelirdi, artık oda gelmiyo bu aralar.. elfiddaaa bugün kontolrün vardı bizi haberdar ett, ankara senide unutmadııkk, bebişin nasıll... mervetttiinnnnn merakktan çatladıkk nerelerdesiin
fulyaamm canım sende gell arada bi selam verr..
bizde o yollardan geçtik Elaabilge... oyüzden buradayız. hamiş olup bırakmadık sorularınız olursa herzman yardımcı olmak isterim..Hamişlerin işler i var diyorum bende.. Biz hep burdayiz.bizi merak eden yokSagolsunlar yinede tüm sorularimiza yardım.oluyorlar..
Silan çok geçmiş olsun..
Çokk teşekkürler..Hepimiz böyle güzel haberler paylaşalım inşallah :)Gecmis olsun canim ne guzel iste hadi bakalim ins.bir an once tedaviye baslar ve bebegini kucagina alirsin
evet canım bildin sayılır büyük ihtimal erkek. ama ben hala bir umutla kız demesini bekliyrumkızlar kızlar :) nasılsınız ? ya internet bizim is yerinde durmadan kopuyo , bilgisayarıda- inteneti de bi tuaf :)) o yüzden kısa yazıcam ... :) tedaviye baslayanlara baslıyacakara , hayrılı olsun diyorum :) en kısa zamanda banada işaalh :) elfidacım ben sana erkek demiştim :) hatırlarsann.. keske iddasına gireymişizi canımm.. saka bi yana hayırlı olsun tatlım benimmm :)) yasemincim nisancım sizler nasıslsınızz
geldim canımgünaydıınn... eskiden hergün yasemin gelirdi, artık oda gelmiyo bu aralar.. elfiddaaa bugün kontolrün vardı bizi haberdar ett, ankara senide unutmadııkk, bebişin nasıll... mervetttiinnnnn merakktan çatladıkk nerelerdesiin
fulyaamm canım sende gell arada bi selam verr..
Hayırlı oısun tedavin canım. Aramıza hoşgeldin. Umarım bu defa her şey yolunda gider hayırlı ve sağlıcakla bebişine kavuşursun.Merhaba arkadaslar
Bir kaç gündür tüm yazdıklarınızı okudum Erbil hocanın hastası değilim Mustafa hocanın hastasıyım ama erbil hocaya iyi tanırım muayeneme girdiği çok olmuştur. Ben geçen sene ilk denememde Negatif imi almistim bu sene dondurulmuşlarla deneyeceğim rabbim izin verirse.Gecen ay rahim fazla kalinlasinca bu aya kaldık cumartesi kontrolüm var bakalım rahimin durumuna göre karar vericez transfer gününe bakalım hersey takdir ilahi.Sizi okudukça kendimi gördüm geçen sene yaşadıklarımı korkuları mi heyecanlar imi inşallah bende sizin gibi bu sene alırım o güzel haberi
elfida dikkat et kendine tatillerde..ne tarafa gidiyorsunuz.. büyük ihtimalle dediğine göre erkek şekerim.ayy inşallah bizde o günleri görürüz..maşallah ne güzel ya.. benim eşimde azospermi seni görünce böyle bende umutlanıyorumgel
geldim canımkontrolümüzüde olduk herşey yolunda çok şükür. bugün inat etti bizmki göstermemekte o kadar hareketliydiki cinsiyetinden emin olamadı. ama büyük ihtimal erkekd edi. ama hala kesin değil bugün zaten kontrol günüm değildi tatil öncesi hr ihtimale gittim ve dikkat etmem gerekenleri söyledi. bide yemek yemediğimi söyledim sonra zaten iştahın açılacak biz seni durduramayacağız dedi. sadece meyveyi yoğurtla ye hem daha besleyici hem kilo yapmaz dedi. aklaında olsun. şimdi tatil haırlıkları c.tesi gidiyorummmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?