Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

kuzum bosuna gitme cinsiyet icin erkek bebişimiz erkekkk aaaa :) kuzum tam tarih sylüyorum 27 ekim :) adetimi hesapaldım o gün baslıyoz allah izin verise,belki 1-2 gün eken yada gec olabilir ilaçlarımı iciyorum, vitamin .. incir fındık fıstık yiyim.. bal polen yapıyom iste bişeyler:))

sizler nasılsınız kızlarr .. umarım herkz çookk cookk cokk iyidir.. bende sabırsızlanıyorum...:)) ayy burdaki arkadaslarla arka arkaya tedavimiz olcak sanırım.. beraber bekilycezz test gününü :))

Hadi hayırlısı geri sayım başlasın senin için...

Hadi hayırlısı olsun bakalım ..Erbil bey bana tahlilleri , rahim filmini vs. yapınca gel demişti. Sanırım bu ay sonu olacağım adetle ilaçlarım başlar. Yani ben öyle düşünüyorum başka bir şey çıkmazsa. Seninle ard arda gidecek tedavilerimiz umarım bu sayfaya yeni güzel haberler gelir bizden de.

yaramaza baakk yaaa anneden saklanırmı Allah gönlüne göre versin canımm.. bende bugün gideceğim :)) bakalım ne gösetrecek yaramaz. bizimkii okadar hareketli deil. :) tembel galiba popoyu yukarı dikip yatıyo ancaa :)) tipik türk erkeği sanırım aayyy bu aaradaa iyi tatilllerr 3 kişilik güzel ailenleeee :))))))

hayırlısı olsun. inşşalalh bu sefer güzel haberler vereceksiniz..

canım ben temmuz sonu gittim.. o gun ben tüm tahlileri yaptırdım,esimin kilerinde msil astmıstım zaten. o gun rahim filmimide cektirmisti radyomarda.sabah gttim aksam cıkmıstım hastanelerden düşün :) ben aslında erbil beyle ekim diye konustım ama,ekim bası kurban bayramı cakısacaktı.. doktor olur olmaz bi terettüt ettim o yüzden ekmi sonuna kara verdim bakalım kısmet artık :)

Herkese günaydin arkadaslar bugun adet oldum ve rahim kalinlastirici bantlara basladim 19 eylulde kontrolum var allah izin verirse 25 yada 26 eylulde gunu tam belli degil transferim olacak rabbim gene basladi icimdw o anlatilmaz duyguyu hem mutluyum hemde biraz huzursuz 3.denemem olunca galiba hamile arkadaslardan ricam bizlere neolur cok dua edin sizin dualariniz asla geri cevrilmezmis bizlerde bebislerimizi gobusumuze alalim

hayırlı olsun tedavin. benimde doktorum mustafa beydi ve onun sayesinde pozitifi gördüm.ama o kadar yoğunki takipleri yapmıyor ve şimdi erbil beydeyim. ondanda çok memnunum. inşallah sende pozitif sonuç alırsın.

canım yakın olsun diye ayvalık-cunda tarafına gidiyoruz,risk almak istemedim. yol yormasın diye. ama korkmuyorda değilim. eşim hala istemiyor. gitmeyelim desem hemen iptal edicek yani inşallllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaah sizde o günleri görürsünüz canım. seni muhtemelen en iyi ben anlarım. senin durumun herkesten biaz daha zor çünkü erkek infertilitesi biraz daha zor. şu açıdan daha zor bide onlara belli etmemek zorundasın. ben çooooooook üzülmüştüm ilk öğrendiğimde ama eşime belli edemedim hiç tam tersi onların bize daha çok ihtiyacı var. ama hiç korkma emin ellerdesin. muhtemelen emre beyde tedavi görüyorsun. ve biz tanıştık ve mükemmel bir doktor. hem insan olarak hem alanında en iyisi merak etme. bir tanıdık hemşire var orda. emre bey içi ben hastası için bu kadar uğraşan bir doktor görmedim demişti. ve tanışınca eşimle bizde bu kanaate vardık. inşallah allahın izniyle sizde iyi sonuçlar alır pozitifi görürsünüz.

hadi bakalım birşey kalmadı. zaten öncesinde bayramdı derken gelmiş zaman. senin kaç yumurtan olacak çoook merak ediyorum inşallah bir sürü ama kaliteli yumurtan olur. ben ilk tedavde tecrübesizdim ve bilmiyordum. bi dahakine mutlaka arı sütü bal polen karışımını kullanıcam. çok etkisi olduğu söyleniyor. inşallah sende faydasını görürsün canım.inşallah pozitif sonuçları alırsınız hepiniz. sizin tedavilerde peş peşe olacak birbirinize destek olursunuz. bizimde öyle olmuştu. yasemin,mervettin,nisan,ben ve fulyam peşpeşe sonuç beklemiştik. çoğumuz pozitif aldık inşallah sizinde öyle olur.

Haklısın ne denir ki bu durumda. Heyecanlı, hevesli, umutlu ve bir o kadar da huzursuz olmak en normali şu zamanda. Bu duygular içinde olmadan çok rahat olmanı kimse bekleyemez senden.Allah bu defa yüzünü güldürsün ve müjdeli haberi alalım senden :)

Öncelikle iyi tatiller diliyorum sana.Ben kızıma hamileyken tamda 14. haftada Kastamnoda Yayla'da dağ kampına gittik büyük bir arkadaş grubu . Uyku tulumları ile çadırda kaldık hemde. Merak etme bebeğin sana sıkı sıkaya bağlıdır.Öyle pamuk ipliğinde değil :) Dr'umun o zaman bana tek önerisi yolculuk esnasında iki saatte bir mola verip biraz yürüyüp hareket et demişti.Tabii birde yavaş ve yollarda kasislere vs. dikkat.
İyi tatiller şimdiden size :)

İns canim bu son tedavi olur eger buda olmazsa biraz ara vermek zorunda kalacagiz rabbim ins.su cuma vaktinde tedavi goren arkadaslarimizin hepsi pozitif sonuc alir hamilelerimizde hayirli dogumlar yapar

hayırlı olsun tedavin. benimde doktorum mustafa beydi ve onun sayesinde pozitifi gördüm.ama o kadar yoğunki takipleri yapmıyor ve şimdi erbil beydeyim. ondanda çok memnunum. inşallah sende pozitif sonuç alırsın.

Canım çok teşekkür ederim zaten mustafa hoca gebelik takibini aytun yada erbil beye bırakıyor diye biliyorum bende sizin gibi güzel mutluluğu yaşarım inşallah geçen ay estrofem çok kalinlastirdi rahimi bu ay azalttık yarın büyük gün inşallah transfer günüm belli olur.Sizde yani hamiş olan arkadaşlarım isteyen bekleyen arkadaşlarım hepimizi rabbim kucaklarinda bebisleri bugünleri tebessumle hatırlatsın insallah

Ne çok ortak yönümuz var yorgun..ama çok umutluyuz:) 3.denemem benimde..bende bugün regl oldum yarin İst.dayım kismet olursa..bakalım inş e2 değerine bakiliyormus sanırım.inş sorunsuzca bende bantlara gecerim.peşpeşe transferimiz oluncak inş. seninlede.dilerim umutla sevinçle girdiğimiz o kapılardan yüzümüz gelerek cikariz..Rabbim isteyen herkesi anne eylesin inş..burda sevinçli haberlerde birbiri ardincaydi..bu mutlu gruba dahil olmayı diliyorum..her şeyin hayırlısı hakkımızda..

Hakkında hayırlısı olsun canım.rahmi istenilen kalınlığa getirilmediğini duydum ama senin durumunu hic duymamustim.inş sorunsuzca gerçekleşir bu kez transferin.insan yaşadıkça hep öğreniyor birşeyler..ben anneler çocukların her istediğini yapıyor diye çok kizardim ama Allah nasip ederse evladım ol Ursa gözüne bakarım hetalde..inş bu telaşlı günleri mutlulugumuzla, kucağımizda bebis le hatirlariz..

Hayırlı olsun tedavin canım.inş bir an önce bebişini önce göbeğine sonra sağlıkla kucağına alırsın.

Hadi sanada hayırlı tedaviler.inş bu defa seninde yüzün güler hayırlısıyla bebişini kucaklarsın.Şimdi adet bekleme sırası bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…