- 1 Nisan 2014
- 455
- 146
- 133
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.081
evet canım bildin sayılır büyük ihtimal erkek. ama ben hala bir umutla kız demesini bekliyruminşallah darısı en kısa zamanda sana ve diğer arkadaşların başına. seninde az kaldı hadi bakalım. ekim kaçında başlıyorsun tdaviye...
Teşekkür ederim canım hosbuldukkk. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallahHayırlı oısun tedavin canım. Aramıza hoşgeldin. Umarım bu defa her şey yolunda gider hayırlı ve sağlıcakla bebişine kavuşursun.
Hadi hayırlısı geri sayım başlasın senin için...kuzum bosuna gitme cinsiyet icin erkek bebişimiz erkekkk aaaa :) kuzum tam tarih sylüyorum 27 ekim :) adetimi hesapaldım o gün baslıyoz allah izin verise,belki 1-2 gün eken yada gec olabilir ilaçlarımı iciyorum, vitamin .. incir fındık fıstık yiyim.. bal polen yapıyom iste bişeyler:))
sizler nasılsınız kızlarr .. umarım herkz çookk cookk cokk iyidir.. bende sabırsızlanıyorum...:)) ayy burdaki arkadaslarla arka arkaya tedavimiz olcak sanırım.. beraber bekilycezz test gününü :))
Hadi hayırlısı olsun bakalım ..Erbil bey bana tahlilleri , rahim filmini vs. yapınca gel demişti. Sanırım bu ay sonu olacağım adetle ilaçlarım başlar. Yani ben öyle düşünüyorum başka bir şey çıkmazsa. Seninle ard arda gidecek tedavilerimiz umarım bu sayfaya yeni güzel haberler gelir bizden de.kuzum bosuna gitme cinsiyet icin erkek bebişimiz erkekkk aaaa :) kuzum tam tarih sylüyorum 27 ekim :) adetimi hesapaldım o gün baslıyoz allah izin verise,belki 1-2 gün eken yada gec olabilir ilaçlarımı iciyorum, vitamin .. incir fındık fıstık yiyim.. bal polen yapıyom iste bişeyler:))
sizler nasılsınız kızlarr .. umarım herkz çookk cookk cokk iyidir.. bende sabırsızlanıyorum...:)) ayy burdaki arkadaslarla arka arkaya tedavimiz olcak sanırım.. beraber bekilycezz test gününü :))
yaramaza baakk yaaa anneden saklanırmıgel
geldim canımkontrolümüzüde olduk herşey yolunda çok şükür. bugün inat etti bizmki göstermemekte o kadar hareketliydiki cinsiyetinden emin olamadı. ama büyük ihtimal erkekd edi. ama hala kesin değil bugün zaten kontrol günüm değildi tatil öncesi hr ihtimale gittim ve dikkat etmem gerekenleri söyledi. bide yemek yemediğimi söyledim sonra zaten iştahın açılacak biz seni durduramayacağız dedi. sadece meyveyi yoğurtla ye hem daha besleyici hem kilo yapmaz dedi. aklaında olsun. şimdi tatil haırlıkları c.tesi gidiyorummmmmmmm
hayırlısı olsun. inşşalalh bu sefer güzel haberler vereceksiniz..Merhaba arkadaslar
Bir kaç gündür tüm yazdıklarınızı okudum Erbil hocanın hastası değilim Mustafa hocanın hastasıyım ama erbil hocaya iyi tanırım muayeneme girdiği çok olmuştur. Ben geçen sene ilk denememde Negatif imi almistim bu sene dondurulmuşlarla deneyeceğim rabbim izin verirse.Gecen ay rahim fazla kalinlasinca bu aya kaldık cumartesi kontrolüm var bakalım rahimin durumuna göre karar vericez transfer gününe bakalım hersey takdir ilahi.Sizi okudukça kendimi gördüm geçen sene yaşadıklarımı korkuları mi heyecanlar imi inşallah bende sizin gibi bu sene alırım o güzel haberi
Hadi hayırlısı olsun bakalım ..Erbil bey bana tahlilleri , rahim filmini vs. yapınca gel demişti. Sanırım bu ay sonu olacağım adetle ilaçlarım başlar. Yani ben öyle düşünüyorum başka bir şey çıkmazsa. Seninle ard arda gidecek tedavilerimiz umarım bu sayfaya yeni güzel haberler gelir bizden de.
hayırlı olsun tedavin. benimde doktorum mustafa beydi ve onun sayesinde pozitifi gördüm.ama o kadar yoğunki takipleri yapmıyor ve şimdi erbil beydeyim. ondanda çok memnunum. inşallah sende pozitif sonuç alırsın.Merhaba arkadaslar
Bir kaç gündür tüm yazdıklarınızı okudum Erbil hocanın hastası değilim Mustafa hocanın hastasıyım ama erbil hocaya iyi tanırım muayeneme girdiği çok olmuştur. Ben geçen sene ilk denememde Negatif imi almistim bu sene dondurulmuşlarla deneyeceğim rabbim izin verirse.Gecen ay rahim fazla kalinlasinca bu aya kaldık cumartesi kontrolüm var bakalım rahimin durumuna göre karar vericez transfer gününe bakalım hersey takdir ilahi.Sizi okudukça kendimi gördüm geçen sene yaşadıklarımı korkuları mi heyecanlar imi inşallah bende sizin gibi bu sene alırım o güzel haberi
canım yakın olsun diye ayvalık-cunda tarafına gidiyoruz,risk almak istemedim. yol yormasın diye. ama korkmuyorda değilim. eşim hala istemiyor. gitmeyelim desem hemen iptal edicek yanielfida dikkat et kendine tatillerde..ne tarafa gidiyorsunuz.. büyük ihtimalle dediğine göre erkek şekerim.ayy inşallah bizde o günleri görürüz..maşallah ne güzel ya.. benim eşimde azospermi seni görünce böyle bende umutlanıyorumşimdiden sana iyi tatiller cnm
hadi bakalım birşey kalmadı. zaten öncesinde bayramdı derken gelmiş zaman. senin kaç yumurtan olacak çoook merak ediyorumkuzum bosuna gitme cinsiyet icin erkek bebişimiz erkekkk aaaa :) kuzum tam tarih sylüyorum 27 ekim :) adetimi hesapaldım o gün baslıyoz allah izin verise,belki 1-2 gün eken yada gec olabilir ilaçlarımı iciyorum, vitamin .. incir fındık fıstık yiyim.. bal polen yapıyom iste bişeyler:))
yaramaza baakk yaaa anneden saklanırmıAllah gönlüne göre versin canımm.. bende bugün gideceğim :)) bakalım ne gösetrecek yaramaz. bizimkii okadar hareketli deil. :) tembel galiba popoyu yukarı dikip yatıyo ancaa :)) tipik türk erkeği sanırım aayyy bu aaradaa iyi tatilllerr 3 kişilik güzel ailenleeee :)))))) [/a
aynen saklanırmı ama dönmeken göremediki adam. ama dediki anne karnında böyle hareketli olanlar doğduktan sonrada böyle oluyor dedi. tecrübeyle sabittir dedi.bakalım artık inşllah o günleri görürüz hepimiz. bu arada merak ediyorum hep sorucam unutuyorum. sen hareketlerini hissetmeye başladın mı. dörtten sonra hissediliyormuş. geldikten sonra haber ver mutlaka.
Herkese günaydin arkadaslar bugun adet oldum ve rahim kalinlastirici bantlara basladim 19 eylulde kontrolum var allah izin verirse 25 yada 26 eylulde gunu tam belli degil transferim olacak rabbim gene basladi icimdw o anlatilmaz duyguyu hem mutluyum hemde biraz huzursuz 3.denemem olunca galiba hamile arkadaslardan ricam bizlere neolur cok dua edin sizin dualariniz asla geri cevrilmezmis bizlerde bebislerimizi gobusumuze alalim
canım yakın olsun diye ayvalık-cunda tarafına gidiyoruz,risk almak istemedim. yol yormasın diye. ama korkmuyorda değilim. eşim hala istemiyor. gitmeyelim desem hemen iptal edicek yaniinşallllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaah sizde o günleri görürsünüz canım. seni muhtemelen en iyi ben anlarım. senin durumun herkesten biaz daha zor çünkü erkek infertilitesi biraz daha zor. şu açıdan daha zor bide onlara belli etmemek zorundasın. ben çooooooook üzülmüştüm ilk öğrendiğimde ama eşime belli edemedim hiç tam tersi onların bize daha çok ihtiyacı var. ama hiç korkma emin ellerdesin. muhtemelen emre beyde tedavi görüyorsun. ve biz tanıştık ve mükemmel bir doktor. hem insan olarak hem alanında en iyisi merak etme. bir tanıdık hemşire var orda. emre bey içi ben hastası için bu kadar uğraşan bir doktor görmedim demişti. ve tanışınca eşimle bizde bu kanaate vardık. inşallah allahın izniyle sizde iyi sonuçlar alır pozitifi görürsünüz.
Haklısın ne denir ki bu durumda. Heyecanlı, hevesli, umutlu ve bir o kadar da huzursuz olmak en normali şu zamanda. Bu duygular içinde olmadan çok rahat olmanı kimse bekleyemez senden.Allah bu defa yüzünü güldürsün ve müjdeli haberi alalım senden :)
hayırlı olsun tedavin. benimde doktorum mustafa beydi ve onun sayesinde pozitifi gördüm.ama o kadar yoğunki takipleri yapmıyor ve şimdi erbil beydeyim. ondanda çok memnunum. inşallah sende pozitif sonuç alırsın.
Ne çok ortak yönümuz var yorgun..ama çok umutluyuz:) 3.denemem benimde..bende bugün regl oldum yarin İst.dayım kismet olursa..bakalım inş e2 değerine bakiliyormus sanırım.inş sorunsuzca bende bantlara gecerim.peşpeşe transferimiz oluncak inş. seninlede.dilerim umutla sevinçle girdiğimiz o kapılardan yüzümüz gelerek cikariz..Rabbim isteyen herkesi anne eylesin inş..burda sevinçli haberlerde birbiri ardincaydi..bu mutlu gruba dahil olmayı diliyorum..her şeyin hayırlısı hakkımızda..Herkese günaydin arkadaslar bugun adet oldum ve rahim kalinlastirici bantlara basladim 19 eylulde kontrolum var allah izin verirse 25 yada 26 eylulde gunu tam belli degil transferim olacak rabbim gene basladi icimdw o anlatilmaz duyguyu hem mutluyum hemde biraz huzursuz 3.denemem olunca galiba hamile arkadaslardan ricam bizlere neolur cok dua edin sizin dualariniz asla geri cevrilmezmis bizlerde bebislerimizi gobusumuze alalim
Hakkında hayırlısı olsun canım.rahmi istenilen kalınlığa getirilmediğini duydum ama senin durumunu hic duymamustim.inşCanım çok teşekkür ederim zaten mustafa hoca gebelik takibini aytun yada erbil beye bırakıyor diye biliyorum bende sizin gibi güzel mutluluğu yaşarım inşallah geçen ay estrofem çok kalinlastirdi rahimi bu ay azalttık yarın büyük gün inşallah transfer günüm belli olur.Sizde yani hamiş olan arkadaşlarım isteyen bekleyen arkadaşlarım hepimizi rabbim kucaklarinda bebisleri bugünleri tebessumle hatırlatsın insallah
Hayırlı olsun tedavin canım.inş bir an önce bebişini önce göbeğine sonra sağlıkla kucağına alırsın.Herkese günaydin arkadaslar bugun adet oldum ve rahim kalinlastirici bantlara basladim 19 eylulde kontrolum var allah izin verirse 25 yada 26 eylulde gunu tam belli degil transferim olacak rabbim gene basladi icimdw o anlatilmaz duyguyu hem mutluyum hemde biraz huzursuz 3.denemem olunca galiba hamile arkadaslardan ricam bizlere neolur cok dua edin sizin dualariniz asla geri cevrilmezmis bizlerde bebislerimizi gobusumuze alalim
Hadi sanada hayırlı tedaviler.inş bu defa seninde yüzün güler hayırlısıyla bebişini kucaklarsın.Şimdi adet bekleme sırası bende.Ne çok ortak yönümuz var yorgun..ama çok umutluyuz:) 3.denemem benimde..bende bugün regl oldum yarin İst.dayım kismet olursa..bakalım inş e2 değerine bakiliyormus sanırım.inş sorunsuzca bende bantlara gecerim.peşpeşe transferimiz oluncak inş. seninlede.dilerim umutla sevinçle girdiğimiz o kapılardan yüzümüz gelerek cikariz..Rabbim isteyen herkesi anne eylesin inş..burda sevinçli haberlerde birbiri ardincaydi..bu mutlu gruba dahil olmayı diliyorum..her şeyin hayırlısı hakkımızda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?