- 2 Aralık 2012
- 115
- 31
- 123
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.101
Mrh canim ins.sende tez vakitte banda gecersin beraber olur transferimiz bende sehir disindan gidip geliyorum bende haftaya pazar gidecem allah izin werirseNe çok ortak yönümuz var yorgun..ama çok umutluyuz:) 3.denemem benimde..bende bugün regl oldum yarin İst.dayım kismet olursa..bakalım inş e2 değerine bakiliyormus sanırım.inş sorunsuzca bende bantlara gecerim.peşpeşe transferimiz oluncak inş. seninlede.dilerim umutla sevinçle girdiğimiz o kapılardan yüzümüz gelerek cikariz..Rabbim isteyen herkesi anne eylesin inş..burda sevinçli haberlerde birbiri ardincaydi..bu mutlu gruba dahil olmayı diliyorum..her şeyin hayırlısı hakkımızda..
Saol canimmmm benim allah razi olsun hep beraber burdan bizde hamile haberimizi veririzHayırlı olsun tedavin canım.inş bir an önce bebişini önce göbeğine sonra sağlıkla kucağına alırsın.
İnş hayırlı ve mutlu sonuçlanır hepimiz için..seni İst dan saniyordum.evlat hasretiyle yollardayiz..Mrh canim ins.sende tez vakitte banda gecersin beraber olur transferimiz bende sehir disindan gidip geliyorum bende haftaya pazar gidecem allah izin werirse
Yok canim bende sehir disindan gidip geliyorum ama napalim hersey bebis icin yaniİnş hayırlı ve mutlu sonuçlanır hepimiz için..seni İst dan saniyordum.evlat hasretiyle yollardayiz..
Hakkında hayırlısı olsun canım.rahmi istenilen kalınlığa getirilmediğini duydum ama senin durumunu hic duymamustim.inşsorunsuzca gerçekleşir bu kez transferin.insan yaşadıkça hep öğreniyor birşeyler..ben anneler çocukların her istediğini yapıyor diye çok kizardim ama Allah nasip ederse evladım ol Ursa gözüne bakarım hetalde..inş bu telaşlı günleri mutlulugumuzla, kucağımizda bebis le hatirlariz..
ehhee. açsa gösetrse ne var sankii.. biizmkide bu sefer yüzünü sakladı. eli hep yüüznde :)) sonra işaret parmağını kaldırdı inirdi. izin ister gibi :) yaaa sizinki çok hareketli olacak demek yandıınn.. peşinde koştur durr :) bizimkide yine dikmişti poopopyuu.aynen saklanırmı ama dönmeken göremediki adam. ama dediki anne karnında böyle hareketli olanlar doğduktan sonrada böyle oluyor dedi. tecrübeyle sabittir dedi.bakalım artık inşllah o günleri görürüz hepimiz. bu arada merak ediyorum hep sorucam unutuyorum. sen hareketlerini hissetmeye başladın mı. dörtten sonra hissediliyormuş. geldikten sonra haber ver mutlaka.
aa bende dün oradaydıımmmmCanım bende e ordayim bugün..uyuyamadm..heyecandan olsa gerek
Ben su an bahçeci deyim canim kan verdim bekliyorum pofffff beklemek ne zorrrrCanım bende e ordayim bugün..uyuyamadm..heyecandan olsa gerek
Ben su an bahçeci deyim canim kan verdim bekliyorum pofffff beklemek ne zorrrr
Bende burdayim
Ben su an bahçeci deyim canim kan verdim bekliyorum pofffff beklemek ne zorrrr
Kan verdiğin yerde misin tam zitta oturuyor umBende burdayim
Gormedin yazdiklarimi.İsim bitti gidiyorum ben..tanışmak isterdim..
Canım bakindim oraya ama bakinan gormedimCanım ben içerdeydim tam muayenede tüh ya ben de tanışmak isterdim benim üzerimde yeşil bi tişört siyah kot vardı arkam dönük oturuyordum kan verme odasına belkide gormusuzdur birbirimizi senin üzerinde ne vardı ayyyy merak ettim simdi
Canim naptin giitin mi doktora ne dedi erbil beyOyalandim aslında.kısmet değilmiş...ben sizleri tanımaktan çok mutluyum..
Canım bakindim oraya ama bakinan gormedim:) aci yeşili bi tsort muydu.yaninda etekli hamile biri oturdu mu? Onun yanindaki bendim:) he he tarife bak beyaz bi tsort ve kot vardı.yandan kahve can ta. 50 kilo sarışın bi kızım.30 lu yaslarda ama gostermiyo
Arkadasalr bir yardim edin dun adet oldum az az gelmeye baslamisti bant kullanmaya basladim climare forte normalde adetim az az gelir cogalirdi simdi gene az az geliyo cok az cogalmadi banttan mi oldu sizce bu ay transferim olacak cok korkuyorum bisey mi oldu diye sizde boyle olan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?