Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Mrh canim ins.sende tez vakitte banda gecersin beraber olur transferimiz bende sehir disindan gidip geliyorum bende haftaya pazar gidecem allah izin werirse

Arkadaşlar Tarlusal'ı adetin kaçıncı gününde başladınız. Benm kafa gitti , bir önceki adetin 14. günümü 21. günümü başlanıyordu????

Mrh canim ins.sende tez vakitte banda gecersin beraber olur transferimiz bende sehir disindan gidip geliyorum bende haftaya pazar gidecem allah izin werirse
İnş hayırlı ve mutlu sonuçlanır hepimiz için..seni İst dan saniyordum.evlat hasretiyle yollardayiz..

her zaman zaten benim vicudum terstir evet rahimin kalinlasmasi için ugrasan çok kişi gördüm doktor ilk rahim çok kalinlasti bu ay transfer yapmayacağım deyince çok şaşırdım eve geldim google da araştırdım dedim hicbirsey cikmadi benim vicudum ilaclara acayip hızlı cevap veriyor defalarca yaşadım bunu.Gecen transferde kabin olmamak için sürüp veriyorlar ya doktorlar günde 3 kez alabilirsin aç karnına demişti hemşire kabiz olduğum halde bir kere içtim tuvaletten cikamamustim o derece yani yarın kontrol var heyecan var korku var sevinç var ama uyku yok

ehhee. açsa gösetrse ne var sankii.. biizmkide bu sefer yüzünü sakladı. eli hep yüüznde :)) sonra işaret parmağını kaldırdı inirdi. izin ister gibi :) yaaa sizinki çok hareketli olacak demek yandıınn.. peşinde koştur durr :) bizimkide yine dikmişti poopopyuu. canııımmm evettt hissetmeye başladım. çokkkk hafifff. özellikle akşam yatıp uzandığında içerden balık kayıyo sanki:) arada bir de hafif ten doknuyo . amaa çokkk fazla hissedemeiyorum dahaa :) böylee hepsii okdar inceden uzaktankii iyice hissedeceğim günleri bekliyorum. galiba fındık neşeelendiriyo bizimkini. ilk hissettiğimde fındık yemiştim :) iyi tatiller canıımm bu aradaa..

Gormedin yazdiklarimi.İsim bitti gidiyorum ben..tanışmak isterdim..

Canım ben içerdeydim tam muayenede tüh ya ben de tanışmak isterdim benim üzerimde yeşil bi tişört siyah kot vardı arkam dönük oturuyordum kan verme odasına belkide gormusuzdur birbirimizi senin üzerinde ne vardı ayyyy merak ettim simdi

Canım bakindim oraya ama bakinan gormedim:) aci yeşili bi tsort muydu.yaninda etekli hamile biri oturdu mu? Onun yanindaki bendim:) he he tarife bak beyaz bi tsort ve kot vardı.yandan kahve can ta. 50 kilo sarışın bi kızım.30 lu yaslarda ama gostermiyo

Ay dur sanki çıkaricam evet bende açık yeşil bir tişört vardı tektım yanımda hamile biri oturdu sanırsam ama eteklimiydi onu hatırlamıyorum :) saçın basın nasıldı sen beni gormussun ya büyük ihtimal bahsettiğin kişi benim çay veren banyonun hemen sağ tarafındaydim:) bu arada benim perşembe günü transferim olacak Allah izin verirse senden sonra gebelik aşısı için birde kan verdim o yüzden biraz daha kaldım ben eee senin gelişmeler nasıl.Kizlarrr hepiniz dualarımdasin iz rabbim kucağımiza almayi nasip etsin evlatlar imizi hepimizin insallah

Arkadasalr bir yardim edin dun adet oldum az az gelmeye baslamisti bant kullanmaya basladim climare forte normalde adetim az az gelir cogalirdi simdi gene az az geliyo cok az cogalmadi banttan mi oldu sizce bu ay transferim olacak cok korkuyorum bisey mi oldu diye sizde boyle olan oldumu

Canım bende tarlusal kullandığım için ilk iki gün damla damla anca geldi iki gün sonra öyle bir cogaldiki artık Ped dayandiramadim korkma gelir bi kaç güne hemşireye de sordum kanama kabul ediliyormus damla olsa bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…