Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Cok saol canim benim bende adet sokturucuyle adet oldum walla sen oyle deyince biraz rahatladim

Cok saol canim benim bende adet sokturucuyle adet oldum walla sen oyle deyince biraz rahatladim

Hiç takma canim benim ilk iki gün çamur gibi geldi bende senin gibi korktum sonra bildiğin musluk açılır ya şarıl şarkılar şimdi bitti transfer günüm bile belli oldu darısı sana inşallah. RABBİM hiçbirimizin elini yuvasını evlat siz birakmasin inşallah. AMİN

Yok bende seni gördüğüme emin değilim. Onun yaninda esi vardı. Çok sevindim inş bayrama mutluluğun ile girersin..Rabbim hayırlısı ni nasip etsin hepimize

Cok sukur canom ayni dedigin gibi oldu bugün geldi korktum ama cok bantta yapistiriyorum bide cok saol canim ya burdan hep beraber hamileyiz diyecegiz ins.senin benim elanin transferimiz hemen hemen ayni gun

Sağol canım.şükür bantlara başladım.kismetse 20 si gidicem 25 transfer inş.gittikçe büyüyen bi heyecan var içimde. hayırlısı ile mutluluga ulaşırız..
Canim cok sevindim bende basladim bantlara benimde 19 eylul kontrol var banada duruma gore 25 yada 26 dedi ins.beraber olacak tranferimiz canim ins.hamile kalacagiz ins.ben inaniyorum

Cok sukur canom ayni dedigin gibi oldu bugün geldi korktum ama cok bantta yapistiriyorum bide cok saol canim ya burdan hep beraber hamileyiz diyecegiz ins.senin benim elanin transferimiz hemen hemen ayni gun

Canım ben perşembe Allahın izniyle transfer olacağım ve kendimle birlikte size de çokça dua edeceğim. Siz transfer olurken ben belki sonucunu almış olur umut olurum inşallah size.Ben demedim mi korkma diye
Şimdi de çok gelirse korkma canim benim çok geldi çünkü oda normaldir söktürücü ya

Yok bende seni gördüğüme emin değilim. Onun yaninda esi vardı. Çok sevindim inş bayrama mutluluğun ile girersin..Rabbim hayırlısı ni nasip etsin hepimize

Amin canim tüh karşılaşmadık eşime bile söyledim ne güzel topik ten biriyle tanıscaktim diye kısmet değilmiş tatlim

Kızlar günaydın regl 9 demiştim ya erken oldum yarın sabah start veriyoruz erbil bey çağırdı sevinç korku eşimde grip oldu üstüne aksam acildeydik iğne yaptıklar insallah zararı olmaz off valla ki eşim hiç hasta olmazdı (yasımız 30 ben quenzim10 soolgar omega3 elevit ve seker hapı kullanıyorum yaa yarın hersey belli olcak(

Kızlar ne olur beni yanlız beni bırakmayın yardım edin pozitif alanlar ne yesem ne içsem neye uzak dursam bu 4 maddi olarak gücümüz yok artık Buda aile desteğiyle yardım edin ne olur

Canım yaptırmasaydi iyiydi ama olan olmuş artik onuda kendine dert etme spermleri n en iyi en kaliteli seçiliyor sonuçta ve bahçecide bilmem kaç oranında büyütüluyor en iyisi bulunabilsin diye.Sorunun ne bilmiyorum ama ben geçen sene yumurta toplama öncesi özellikle bişey yiyip içemedim kilo vermeye uğraşıyordum çünkü ama hepside 5.gun ve 6.gun embriyolar oldu rabbime şükür. Diyeceğim odur ki kasma kendini rabbim ol derse olur perşembe transferim var benimde bu sefer dondurulmuş geçen sefer ki denememde tek tecrübe ettiğim rahat olacaksın aman şunu yapim tutar aman bunu yapmim tutmaz demeyeceğim kendini kalmaktan başka bir işe yaramıyor inan Rabbimin ol demesine muhtaciz hepimiz inşallah yüzümüzü guldurur

Walla dogru canim ne dediysen cikiyo simdide cok geliyo hadi canim sen basi cek hamile kal arkandan bizde gelelim

Cupcakeask cok teşekkür ederim senin tutmadımı gecen sene bendemart2013 ten beri bu4 denemem 1 aşılama hiç pozitifim olmadı 1.5 yıl cok zor gecti en son mart22 de aldım negatifi ve eylülü bekledim erbil beyle ilk berbaerliğimiz hayırlısı olsun hepimize Rabbim yardımcın olsun sanada

Canım ben geçen sene eylül 12 de almistim Negatif imi ilk denememdi kendimi 1 yılda toparlayabildim şimdi donmus lar imla devam ediyorum Rabbimin izniyle.2 tane transfer edilecek bu sefer inşallah tutar benimde hepimizin de benim doktorum Mustafa hoca ama erbil beyide çok severim çok kişi hamile kaldı kucağına aldı onun sayesinde tabiki doktorlar bir vesile Rabbimin ol demesi yle. Insallah hep birlikte hamileligi mızı geçirmek nasip olur

Walla dogru canim ne dediysen cikiyo simdide cok geliyo hadi canim sen basi cek hamile kal arkandan bizde gelelim

Ben hep içimde ne kadar bebiş için tutmasını önleyici kötü şey varsa gitti tertemiz oldu içim diye kendimi rahatlattım canim söktürücü den sonra çok kanamam olunca sen de öyle düşün. Bu tedavi sürecinde pozitif lik çok önemli ama çok enteresan ki başkalarına ne güzel moral verirken pozitif olurken yardimci olurken kendine söz geçiremiyor ya insan

Umut dolyyuzz ama bilinmezlik iste.kıpır kıpır yüreğimiz o sevinçli habere hasret..eşim bile oyalandi hadi görüş tanış ark.la diye:) birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki..inş mutluluğun, hayatının minik aşkı senin kucagina nasip olsun.herkese tüm dualarimiz..canım kaç yasindasin 2 transfer yapacağını erbil bey mi söyledi? Ben soramadim.5.güne kaç tane yasar ona gore mi hareket edilir bilmiyorum.yoksa yasanın önüne geçer mi.hayırlısı Rabbim o bi tanesine can versin yeterki kafama takmiyorum ama acaba şans i arttırır mi.kuluz iste.sabrediyoruz,tevekkuldeyiz..

Aynen canim benim simdi senin icin dahada kipir kipir transferin yakin rabbim ins.bu ugraslarmizi bos cevirmeyecek hepimiz hamile kalacagiz

Yok canim inan hic farketmiyo rabbim yetr ki ol desin 1taneside ayni 2taneside ama bol bol dua edelim

Hayırlısı olsun hepimiz adına Rabbim ol desin ben cok korkuyorum yarın ilk günüm sehir dışından gidip gelcem acaba bidaha ne zaman çağırırız kac gün sobra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…