Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canım benim doktorum Mustafa hoca.Gecen sefer ilk denememde yani biz de hiç sormadik 3 tane 5.gun 3 tane 6.gune gitti embriyolar imiz. Bende senin gibi çok dedim acaba iki tane olsaydı diye ama inan benimle beraber tek transfer ilanlarının çoğu tuttu rabbim hatırlattı yine kendini.Hic takılma canim ona rabbim ol derse olur ol demezse 3 tanede konuşalım olmaz.Bix eşimle bu sefer ikinci denemede yani iki isteyecektik maddi manevi zor bir süreç biliyorsunuz ilkinde negatif olunca benim toparlanma zor oldu 1 senede anca.Mustafa hoca saolsun biz demeden 2 koycam dedi.yasim 30 bu arada esimde aynı. Ama canim ilkinde hiç sorgulamadim herseyde Rabbimin bildigi vardır dedim boşver sende sorgulama Erbil bey en doğrusunu bilir hiç merak etme sen

Hayırlısı olsun hepimiz adına Rabbim ol desin ben cok korkuyorum yarın ilk günüm sehir dışından gidip gelcem acaba bidaha ne zaman çağırırız kac gün sobra

Canım yeniden yumurta toplanacak sende doğru anladıysam Erbil hocaya ilk tedavim demiştin değil mi? Geçen sene 3/4 günde bir gidiyordum ben yumurta kontrolüne dozlar ayarlanıyordu yanlış hatırlamıyorsam 4.gidisimde opu günü belli olmuştu. Sonra zaten embriyolar inin gidişatına göre transferin oluyor.Rabbim emeklerini boşa cikarmasin inşallah senin de hepimizin de.Nerden gelip gidiceksin

Hayırlısı olsun hepimiz adına Rabbim ol desin ben cok korkuyorum yarın ilk günüm sehir dışından gidip gelcem acaba bidaha ne zaman çağırırız kac gün sobra
Günaydın kızlar..hadi hayırlısı.. Canım şehir dışından gelenlere elinden geldiğince yardımci.oluyor.bugün gittin 6. Güne yada haftasına, sonra 3 günde bir 3 defa çağırdı ve toplandı yumisler..opu sonrası adetin 2.günü gidiyorsun..Allah yardımcın olsun.hangi sehirden gideceğini merak ettik biz:)

Kızlar nerde bu yasemin elfida nisan? Burayı yeni hamisleremi bıraktılar..

Hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz. Umudumuz ol :) Evet isyan etmemek gerekiyor, herkese hayır duları edip moral verebiliyoruz ama iş kendimize gelince tüm olumsuz duygular sarıyor beynimizi.. Maalesef hepimiz aynı durumdayız. Bunun içinde kendini suçlama.. Umarım bu günlerin ardından yüzümüz gülecek:)

hayırlısı olsunn.. inşallah son adetin olurda 9 ay gelmess o kırmızılar.. canımm erbil beye eşinin yaptırdığı iğneden bahset. belkide hormonlara etki eden bişi deildir. Hayırlısı ilee START ı verin bakk nasıl rahatlayacaksın.

kızlar ben buralardayımm. cuma kontrolüm vardı. oyüzden gelemedim.. elfida da tatile gidecekti. yasemin nerelerde bilmiyorumm okuyorumm yazdıklarınıızıı.. Aynıı heyecanları,, o heyecanın yanı sıra kaygıları yaşadım.. transfer sonrasına çok dikakt edinn kızlar. boll suu.. trasnefr sornası ve bebiş tutunduğunda en önemlisi Su.. yumurta yiyin günde 1 tane :) protein önemlii..
yenii hamişleeerrr sizi bekliyoruz buırada biyere gittiğimiz flan yok :)))))))

Kızlar ben bu tedavide acayip uykuya düştüm ya sabahları özellikle geçen sefer böyle olmamıştı. Nasılsıniz bu arada can arkadaslarim

kızlar kızlar :) merhaba nasılsınız :) çok sık giremiyorum. bu aralar işler bi yogunn.. nasıslınız yeni arkadaslarda var :) herkz isaalhh hamile hamile gezcek buradalarda :) sonra cinsiyet tahmileri yapcazz işallh aminn :)) öpüyorum sizi çok .. islerim yogun ama herkezi takip ediyorumm ona göre :))

Eski tedavileirmin olduğu dönemlerde dr'um Aytuğ Kolonkaya idi. Ona her defasına bitkisel destek ya da BU GNC Solgar ürünü kullanayımmı diye sorduğumda gereksiz, hiç alma derdi.Yararı olmaz ama bir zararı da olmaz demişti.
Ama ben yine de çevrem de o dönem tedavide olan arkadaşlarda ne duyarsam yapmaya çalışıyordum. Sonuçta zararı olmayacaktı. GNC Don Quai (Bitkisel östrojen) kullanmıştım. Birde transfer öncesi ve sonrasında her gün 3-4 adet karanfil çiğniyordum.Embriyonun tutunmasına yardımcı oluyor, hamileliği sağlıyor diye duymuştum. O denemede hamile kalmıştım kızıma.Kullandıklarımın etkisi oldu mu?? Yoksa olacağı vardı onlarıda sebep oldu diye mi düşünüyorum bilmiyorum. Karanfil çiğnemeye başladım arkadaşlar. Zaten Erbil beyin yazdığı bir sürü vitamin, balık yağı, Co Enzim vs. kullanıyorum. Ama gittiğimde Don Quai'yi soracağım. Kullan derse onunla da devam ederim . Sizinle de paylaşmak istedim :)

asyaayaz ne yaptın gittin mi Erbil bey'e..ne oldu??

Kızlar ben bu tedavide acayip uykuya düştüm ya sabahları özellikle geçen sefer böyle olmamıştı. Nasılsıniz bu arada can arkadaslarim

Uyku halin mevsim dönüşünden de etkileniyor olabilir belki :).. Gerçi ben hep mevsim döüşündeyim, uykuyu çok svereim de

Uyku halin mevsim dönüşünden de etkileniyor olabilir belki :).. Gerçi ben hep mevsim döüşündeyim, uykuyu çok svereim de

Ben de çok severim canim uykuyu erken yatmaya başlamak lazim malum transfer yaklaşıyor erken yaparsam erken kalkamam heralde değil miiii

Evet canim hemen hemen ayni gunler transferimiz bizde basladik bantlara hadi bakalim hamile haberleri gelsin tek tek ins

Kızlar ne güzel en fazla bir kaç gün arayla transferleriniz olucak inşallah sizin transfer zamaniniza da benim Test günüm rastlayacak inşallah size umut olurum bende heyecan sinir stres had safhada bugün annemle konuşurken dua et derken başladım salya sümük. Anladım ki yüz kerede denesen en bastan basliyor gibi oluyormus insan.Rabbim hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesin.Hakkimizda hayırlı değilse de gönlümüzü razi eylesin insallah.Amin.

İnş umudumuzsun.çok inanıyorum ben.Rabbim önce seni guldursun bayrama mutlu haberlerle gir inş.
O gözyaşları neden bilmiyorum hep akıyor..oluşan sonra toparladim.elini gobisine koy transferden sonra bol bol dua et.
Hep hayırlısı için dua ediyoruz.Rabbim nasip eylesin tüm annelik duygusuna hasret olanlara..

Kime anlatayım içimdeki sıkıntıyı dedim..Tanışmamış olmamıza rağmen sadece size anlatabileceğimi biliyorum. Biliyorsunuz ben ikinci çocuk için tedaviye başlayacağım. Bu tedavi için eşim bana sürekli hadi git dr'a diye ara ara teşvikler yaptı. Kızım da konu açılınca annee nolurr kardeş dedi..Bende istiyordum ama bir çok nedenden teraddütlerim vardı. Neyse içimdeki ateş canlandı ve Erbil beyi bulup ilk görüşmemi yaptım. Tahlillerim yapıldı, filmler vs.. Vitaminlere başladım. Ama eşim ne kendine verilen largine(vitamin ) kullandı ne de istenilen sperm tahlilini yaptırdı. Konu açınca bunalıyo tekrar tekrar üsteleme yapacağız işte diyor. Akşam bana yaklaşma içinde olunca bende artık bi dursan da 2 gün diyetini yapıp şu tahlili yaptırsan deyince yine ipler gerildi bizde. Başladı bana söylenmeye.10 sene önce de tedaviler zamanı ben hep aynı konuda onun üzerine geliyormuşum vs.. vs...Bende tabii gözlerim dolarak bir daha bu konuyu asla açmayacağım sana diye sinirlenip yattım uyudum.. Biliyorum ki çok istiyor ama hiç çaba harcamayada gelmiyor.Sabah işe gelirken neler düşündüm neler..Vazgeçtim tedaviden, sonra olmaz ben kendi tahlillerimi alıp gidim dr'a dedim.Eeee demezmi Dr. nerde eşin diye? Bırakayım akışına dedim..Ne zaman gelir de yaptım tahlili derse o vakit giderim dr'a yapmazsa da kendi bilir dedim.. Deedim de dedimmm işte...Hep işleri yoğun, iki üç güne yaparım diye diye geçiyor zaman. Ne bileyim içimi dökeyim dedim size...

Kızlar benim başladı dün iğnelerim hayırlısı olur insallah Rabbim cok büyük hersey güzel sonuçlansın hepimiz için birde hap verdi vitaminlere devamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…