- 18 Ağustos 2014
- 513
- 593
- 103
- 41
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.141
Umut dolyyuzz ama bilinmezlik iste.kıpır kıpır yüreğimiz o sevinçli habere hasret..eşim bile oyalandi hadi görüş tanış ark.la diye:) birbirimizi o kadar iyi anlıyoruz ki..inş mutluluğun, hayatının minik aşkı senin kucagina nasip olsun.herkese tüm dualarimiz..canım kaç yasindasin 2 transfer yapacağını erbil bey mi söyledi? Ben soramadim.5.güne kaç tane yasar ona gore mi hareket edilir bilmiyorum.yoksa yasanın önüne geçer mi.hayırlısı Rabbim o bi tanesine can versin yeterki kafama takmiyorum ama acaba şans i arttırır mi.kuluz iste.sabrediyoruz,tevekkuldeyiz..
Hayırlısı olsun hepimiz adına Rabbim ol desin ben cok korkuyorum yarın ilk günüm sehir dışından gidip gelcem acaba bidaha ne zaman çağırırız kac gün sobra
Günaydın kızlar..hadi hayırlısı.. Canım şehir dışından gelenlere elinden geldiğince yardımci.oluyor.bugün gittin 6. Güne yada haftasına, sonra 3 günde bir 3 defa çağırdı ve toplandı yumisler..opu sonrası adetin 2.günü gidiyorsun..Allah yardımcın olsun.hangi sehirden gideceğini merak ettik biz:)Hayırlısı olsun hepimiz adına Rabbim ol desin ben cok korkuyorum yarın ilk günüm sehir dışından gidip gelcem acaba bidaha ne zaman çağırırız kac gün sobra
Canım benim doktorum Mustafa hoca.Gecen sefer ilk denememde yani biz de hiç sormadik 3 tane 5.gun 3 tane 6.gune gitti embriyolar imiz. Bende senin gibi çok dedim acaba iki tane olsaydı diye ama inan benimle beraber tek transfer ilanlarının çoğu tuttu rabbim hatırlattı yine kendini.Hic takılma canim ona rabbim ol derse olur ol demezse 3 tanede konuşalım olmaz.Bix eşimle bu sefer ikinci denemede yani iki isteyecektik maddi manevi zor bir süreç biliyorsunuz ilkinde negatif olunca benim toparlanma zor oldu 1 senede anca.Mustafa hoca saolsun biz demeden 2 koycam dedi.yasim 30 bu arada esimde aynı. Ama canim ilkinde hiç sorgulamadim herseyde Rabbimin bildigi vardır dedim boşver sende sorgulama Erbil bey en doğrusunu bilir hiç merak etme sen
Hadi bakalım senden güzel haberler bekliyoruz. Umudumuz ol :) Evet isyan etmemek gerekiyor, herkese hayır duları edip moral verebiliyoruz ama iş kendimize gelince tüm olumsuz duygular sarıyor beynimizi.. Maalesef hepimiz aynı durumdayız. Bunun içinde kendini suçlama.. Umarım bu günlerin ardından yüzümüz gülecek:)Ben hep içimde ne kadar bebiş için tutmasını önleyici kötü şey varsa gitti tertemiz oldu içim diye kendimi rahatlattım canim söktürücü den sonra çok kanamam olunca sen de öyle düşün. Bu tedavi sürecinde pozitif lik çok önemli ama çok enteresan ki başkalarına ne güzel moral verirken pozitif olurken yardimci olurken kendine söz geçiremiyor ya insan
hayırlısı olsunn.. inşallah son adetin olurda 9 ay gelmess o kırmızılar.. canımm erbil beye eşinin yaptırdığı iğneden bahset. belkide hormonlara etki eden bişi deildir. Hayırlısı ilee START ı verin bakk nasıl rahatlayacaksın.Kızlar günaydın regl 9 demiştim ya erken oldum yarın sabah start veriyoruz erbil bey çağırdı sevinç korku eşimde grip oldu üstüne aksam acildeydik iğne yaptıklar insallah zararı olmaz off valla ki eşim hiç hasta olmazdı(yasımız 30 ben quenzim10 soolgar omega3 elevit ve seker hapı kullanıyorum yaa yarın hersey belli olcak (
kızlar ben buralardayımm. cuma kontrolüm vardı. oyüzden gelemedim.. elfida da tatile gidecekti. yasemin nerelerde bilmiyorummGünaydın kızlar..hadi hayırlısı.. Canım şehir dışından gelenlere elinden geldiğince yardımci.oluyor.bugün gittin 6. Güne yada haftasına, sonra 3 günde bir 3 defa çağırdı ve toplandı yumisler..opu sonrası adetin 2.günü gidiyorsun..Allah yardımcın olsun.hangi sehirden gideceğini merak ettik biz:)
Kızlar nerde bu yasemin elfida nisan? Burayı yeni hamisleremi bıraktılar..
asyaayaz ne yaptın gittin mi Erbil bey'e..ne oldu??Kızlar günaydın regl 9 demiştim ya erken oldum yarın sabah start veriyoruz erbil bey çağırdı sevinç korku eşimde grip oldu üstüne aksam acildeydik iğne yaptıklar insallah zararı olmaz off valla ki eşim hiç hasta olmazdı(yasımız 30 ben quenzim10 soolgar omega3 elevit ve seker hapı kullanıyorum yaa yarın hersey belli olcak (
Kızlar ben bu tedavide acayip uykuya düştüm ya sabahları özellikle geçen sefer böyle olmamıştı. Nasılsıniz bu arada can arkadaslarim
Uyku halin mevsim dönüşünden de etkileniyor olabilir belki :).. Gerçi ben hep mevsim döüşündeyim, uykuyu çok svereim de
Hadi hayırlısı..yorgun,ben ve sen..gün sayicaz mutlu sonuç için inş..Allah yardımcımız olsun..merhaba kızlar bügün adetimin 2. günü ve bende bantlara başladım.hakkımızda hayırlısı.Transfer için büyük ihtimalle 27 eylül olur dedi erbil bey.
Allah ucunuzede hayırlı sonuçlar almak nasip etsin..heyecanla bekleyeceğiz sonuçları Rabbim kimsenin bu yolda emeğini boşa çıkarmasın hadi kızlar pozitifi yakalayıp gelinHadi hayırlısı..yorgun,ben ve sen..gün sayicaz mutlu sonuç için inş..Allah yardımcımız olsun..
Evet canim hemen hemen ayni gunler transferimiz bizde basladik bantlara hadi bakalim hamile haberleri gelsin tek tek insHadi hayırlısı..yorgun,ben ve sen..gün sayicaz mutlu sonuç için inş..Allah yardımcımız olsun..
Evet canim hemen hemen ayni gunler transferimiz bizde basladik bantlara hadi bakalim hamile haberleri gelsin tek tek ins
İnş umudumuzsun.çok inanıyorum ben.Rabbim önce seni guldursun bayrama mutlu haberlerle gir inş.Kızlar ne güzel en fazla bir kaç gün arayla transferleriniz olucak inşallah sizin transfer zamaniniza da benim Test günüm rastlayacak inşallah size umut olurum bende heyecan sinir stres had safhada bugün annemle konuşurken dua et derken başladım salya sümük. Anladım ki yüz kerede denesen en bastan basliyor gibi oluyormus insan.Rabbim hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı eylesin.Hakkimizda hayırlı değilse de gönlümüzü razi eylesin insallah.Amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?