- 17 Eylül 2012
- 410
- 113
- 63
- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.161
Kızlar bu benim 4 denemem şimdiye kadar hiç bişey almadım ama bu sefer Bitane aklet aldım minik cıttcıtlı kötümü ettim
Eşler bu durumda cok isteselerde daha vurdum duymaz oluyorlar yada ben cok tezcanlıyım karşındaki rahat olunca daha çabuk geriliyor insan sakin ol rahat insalah
Allah sana ayrı kolaylık versin.tezcanli old.için esin boyle davranıyordur.biraz rahat olmayı dene istersen. Bu is eş olmadan olmazki..bi tane evladiniz var belki de onun rahatlığı dır.Evet biliyorum ben tezcanlıyım. Yapılacak bir şey varsa ortada hemen halledeyim olsun bitsin isterim. Eşimde işleri konusunda öyledir ama gel görki bu konuda böyle ağırdan alıyor. Bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .Sanada bol şans diliyorum. O aldığın minik atlet umarım sahibine kavuşacaktır.:)
cnmm eşler böylee.. onlara görev düüşünce ağırdan alıyorlarr. hallederizz modunda.. amaa transfer oldu bitti. bizimki üzeridnen sorumluluğu atmak için şöyle olursa suçlsuu sensinn. böyle olursa suçlusu sensin derdii. hee tedavii süresincee hepp yanımda geldii 1 kez sadece yanlız gittim dr a. yaptıracak canım mecburrr yaptıracak, sen sıkma canını...Evet biliyorum ben tezcanlıyım. Yapılacak bir şey varsa ortada hemen halledeyim olsun bitsin isterim. Eşimde işleri konusunda öyledir ama gel görki bu konuda böyle ağırdan alıyor. Bilmiyorum bakalım hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .Sanada bol şans diliyorum. O aldığın minik atlet umarım sahibine kavuşacaktır.:)
ohh iyii yapmışsın canımm- sana moral olur. Allah o badinin içinde meleğini görmeyi nasip etsin inşalalh..Kızlar bu benim 4 denemem şimdiye kadar hiç bişey almadım ama bu sefer Bitane aklet aldım minik cıttcıtlı kötümü ettim
cnmm eşler böylee.. onlara görev düüşünce ağırdan alıyorlarr. hallederizz modunda.. amaa transfer oldu bitti. bizimki üzeridnen sorumluluğu atmak için şöyle olursa suçlsuu sensinn. böyle olursa suçlusu sensin derdii. hee tedavii süresincee hepp yanımda geldii 1 kez sadece yanlız gittim dr a. yaptıracak canım mecburrr yaptıracak, sen sıkma canını...
İnş umudumuzsun.çok inanıyorum ben.Rabbim önce seni guldursun bayrama mutlu haberlerle gir inş.
O gözyaşları neden bilmiyorum hep akıyor..oluşan sonra toparladim.elini gobisine koy transferden sonra bol bol dua et.
Hep hayırlısı için dua ediyoruz.Rabbim nasip eylesin tüm annelik duygusuna hasret olanlara..
İnanki şu yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu. Zaten sulugözün tekiyim ben. Ne bileyim işte, istişyorum ki benim gibi ilgilensin bu tedavi ile, elinden geleni yapsın uğraşsın ama olmayınca olmuyor işte. Bende zamana bırakacağım mecburen. 39 yaşım biterken neyi zamana bırakıyorsam o'da ayrı bir konu tabiki.Gün yaklaştıkça insan geriliyor heyecandan olsa gerek.Esime neler ediyorum kızlar bir görseniz gibi cikmiyo ama an geliyor bunaliyorum farkındayım ama ne yapım aniden parlıyor elimde değil. Ssilan canim şu Sperm verme işi en rahat erkeği bile geriyo bence esin ondan böyle davranıyorsun bu dönemde birbirinize en çok destek olacak kişi sizsiniz kırmayın birbirinizi canim.Benim kışın sen bi tedaviye başla senin parmağını dahi kipirdatmicam diyen arkadaşlarım hani hiçbiri yok yanımda aramiyor lar bile.Demem odur ki bizi bizden başka kimse anlamaz eşlerimizde bizim kadar heyecanli lar stresli umutlular. Hiç canını sıkma canim bende bir gün eşimle tartışmistim dedim ki tedaviyi istemiyorum gittim abdestimi aldım ağlaya ağlaya yatsi namaz imi kıldım dua ettim rabbim sen en iyisini bilirsin diye.Inan o günden sonra ufak bir tartışmamix dahi olmadi şu aralar normal canim ne ur takma kafana
Canım daha geçen gün dedimki eşime.Benim yaptıracağım tahliller vs. bitti.Sadece senin tahlilin kaldı dedim. O önce off poff başlama hemen diye kızdı bana.Sonra beni aradı tekrar heryerde yaparlar değilmi vs.. ayrıntıları sordu kapattı. Üzerinden geçti 1 hafta yine hiç sesimi çıkarmadım. Tavır alsam benden beter tavır alır..Ben şimdi onun en çok istediği şeyi yapıp bu konuyu o açmadığı taktirde hiç açmayacağım.Bakalım gelecek günler bize neler gösterecek.kızlar günaydıııııııııııııııııııııınnasılsınız bakim. tatilde bile sizi takip ediyorum. telden giremediğim için yazamıyorum ama hergün okuyorum yazdıklarınızı mutlaka yeni başlayan arkadaşları inşallah pozitif sonuçlar havada uçsun burada. silancım yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten. zaten sıkıntılı bir süreç birde böyle aksilikler üzüyor insanı gerçekten. ama eşini en iyi tanıyan sensin onun zayıf noktalarını. belki birde öyle yaklaşsan. benim eşimde birşeyi direkt söyleyince yapmaz ama onun dikkatini farklı yönden çekip yaptırırm mutlaka. bunuda en iyi bilen sensin. belkide tavır koyarak yapabilirsin bunu. ben bilemem tabi. yada parasını ödediğini sözleşmeyi imzaladığını mecbur olduğunu artık başlamak için. doktorun tahlilleri beklediğini filan söyleyebilirsin. bide böyle dene istersen. pes etme bence.
Teşekkür ederim , umarım dediğiniz gibi olur.Silancım seni çok iyi anlıyorum benim eşim de sırf ben çok istiyorum diye kabul etti 2. çocuğu ona kalsa hiç gerek yok.Bir tahlil için kan vercekti ben kan veremem diye tutturdu bana istersen tedavini iptal edebilirsin dedi ama test günü gelince mecburen o kanı verdi.bence onu biraz kendi haline bırak bir süre sonra o sana teklif edecektir belki biraz kendini hazırlaması gerekiyor duruma. Sende hemen umutsuzluğa kapılma vitaminlerini de bırakma.ALLAH yardımcın olsun inş cnm.
İnanki şu yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu. Zaten sulugözün tekiyim ben. Ne bileyim işte, istişyorum ki benim gibi ilgilensin bu tedavi ile, elinden geleni yapsın uğraşsın ama olmayınca olmuyor işte. Bende zamana bırakacağım mecburen. 39 yaşım biterken neyi zamana bırakıyorsam o'da ayrı bir konu tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?