- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.181
Rabbim öyle büyük ki canım içini ferahlatacak emin ol ne güzel Allah sana bir evlat vermiş rabbim uzun sağlikli ömürler versin ona kendini de hirpalama bu kadar derim ben.Hersey düzene girer.Ölumden başka herseyin çaresi vardır. Bak ben bugun ütü yapıyordum telim çaldı Klinikten ariyorlar bugün gebelik aşısı Olucak isim ben transfer günü anlamışım paldır küldür taksi sonra eşimle buluşma derken gittim kliniğe. Bildiğin transferin aynısı sadece bebişler koyulmuyor o kadar.Klinigin psikologu hep elimden tuttu işlem boyunca hep konuştuk öyle güzel geçtik. Çiktim dinleniyorum yatakta arada perde var diğer hastaya konuşuyor doktor kadının bugün transferi yapıldı yumurtası kendiliğinden catlamis doktor bir dahaki sefere inşallah. Bu sefer umudumuz kalmadı diyordu.Nasilsa bir kızınız var diyordu. Ne kötü oldum beterinden beteri var tatlım. Hiç ama hiç kendini üzme hayat kısa.Esin seni sevmese çocuk istemese seni hiç gaza getirir mi.Bir dusuncesizlik etmiş üstelik hiç. Sen onun huyu nu suyunu bilirsin nasıl davranmak gerekiyorsa öyle davran.Nd insanlar ne eşler var canim zorla tedaviye başlayıp negatif alınca diğerini denemeye bile izin vermeyen. Hadi gorim seni yarın mutlu mutlu gir şu topige
Canim ssilan boswer takma kafana biraz daha rahat ol esin eminim ki sen ustune gittikce boyle yapiyo sen biraz birak ozaman esin durumu daha iyi anlayacaktir erkekler hep boyle ilk tedaviye basladigimizda benim esim oyleydi olayin ciddiyetini zaman gectikce anladi ama hic rahat olsun eminim ki en kisa zamanda esin durumu anlayacak sakin sen vitaminlerini birakma sakin bu yolda pes etmek yok asla sakin
ortalama dediğin gibi 12 gün flan oluyo cnm. benmde 13. gündü yanlış hatırlamıyorsam.. ama istenilen boyuta yumoşlar 12. gün geliyorlar benm.. dediğin gibi herkeste farklı senin daha öncelerinde öyleyse yine ortalama aynı günlere denk gelecektir. hadii hayırlısı olur inşallah ..Kızlar Günaydınnn haplara iğnelere vitaminlere devam cuma günü kısmetse Dr görüşcez :))) yumoşlarım için 7 gün olcak cuma erbil bey kaçıncı gün topluyor yumurtaları ortalama biliyorum herkesin farklı bu benim 4 3 başka yerdeydi 11 12 gün yapıldı opu hep
Asyacım ne tatlı bir heyecan yaşıyorsun şimdi harika bir haber bu. Gelişmelerini bekliyoruz canım :)Kızlar Günaydınnn haplara iğnelere vitaminlere devam cuma günü kısmetse Dr görüşcez :))) yumoşlarım için 7 gün olcak cuma erbil bey kaçıncı gün topluyor yumurtaları ortalama biliyorum herkesin farklı bu benim 4 3 başka yerdeydi 11 12 gün yapıldı opu hep
silancım merhaba merak etme bayramda da Erbil bey çalışıyor.Benim 2.denemem bayrama denk gelmişti ilk gününe kontrolüm.Bayramın 1.günü sabah gittik kontrolümüzü olduk.Hatta geçen facebook sayfasında Bahçecicin online soru programı vardı birisi sormuştu hocam adetim bayrama denk geliyor ne yapacaz diye.Oda merak etme bayramda burdayım demiş..bilgin olsun.Erbil bey 7/24 çalışıyorBu arada kızlar aklıma bir şey geldi. Belkide kendimi rahatlatma metodu olabilir ama ne düşünüyorsunuz size sormak istedim.
Ben kullandığım Tarlusal'a göre muhtemelen ayın 20 - 24 civarında adet olabilirim. İğnelere başlasam OPU zamanım tam Kurban Bayramına denk geliyor. Bu da dr'ların tatili vs. için riskli bir tarih değil mi? Eşiminde hayvan çiftliği var. O nedenle bayram öncesi yoğun ve stresli biliyorum. Yani her iki nedenden dolayı bir ay daha öteleyip ekim sonu adetle yapmak bu durumda daha mı mantıklı olacak hakikaten? Ne dersiniz? Yoksa ben kendimi mi rahatlatıyorum sadece?:)
Bu arada kızlar aklıma bir şey geldi. Belkide kendimi rahatlatma metodu olabilir ama ne düşünüyorsunuz size sormak istedim.
Ben kullandığım Tarlusal'a göre muhtemelen ayın 20 - 24 civarında adet olabilirim. İğnelere başlasam OPU zamanım tam Kurban Bayramına denk geliyor. Bu da dr'ların tatili vs. için riskli bir tarih değil mi? Eşiminde hayvan çiftliği var. O nedenle bayram öncesi yoğun ve stresli biliyorum. Yani her iki nedenden dolayı bir ay daha öteleyip ekim sonu adetle yapmak bu durumda daha mı mantıklı olacak hakikaten? Ne dersiniz? Yoksa ben kendimi mi rahatlatıyorum sadece?:)
Bu arada kızlar aklıma bir şey geldi. Belkide kendimi rahatlatma metodu olabilir ama ne düşünüyorsunuz size sormak istedim.
Kizlarrrrr heyecan dorukta yarın bebişlerimizi alicam Allahın izniyle.Dun gebelik aşısı işlemine kliniği psikologu yla girdim beni acayip rahatlattı yarında transfer öncesi seyansimiz var.Ve eminimki cok rahat sokacak beni transfere oyle bir poxitiflik sldim kadindan dun islem sirasinda hic ellerimi birakmadi hep konustu benimle.Cok tatlı bir kadın biliyorsunuz artık ücretsiz psikolog bahçecide randevu alın kızlar bi kerede konuşma insan başka birine anlayınca stresini rahatlik o valla
aayy ne güzel cupcakeask..Allahım bu yolda kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın..Şimdi kalbin boğazında atıyordur.İnşallah pozitifi göreceksin.Dualarımız bu yolda olan herkesle bu arada kaç embriyo koyulacak??Kizlarrrrr heyecan dorukta yarın bebişlerimizi alicam Allahın izniyle.Dun gebelik aşısı işlemine kliniği psikologu yla girdim beni acayip rahatlattı yarında transfer öncesi seyansimiz var.Ve eminimki cok rahat sokacak beni transfere oyle bir poxitiflik sldim kadindan dun islem sirasinda hic ellerimi birakmadi hep konustu benimle.Cok tatlı bir kadın biliyorsunuz artık ücretsiz psikolog bahçecide randevu alın kızlar bi kerede konuşma insan başka birine anlayınca stresini rahatlik o valla
aayy ne güzel cupcakeask..Allahım bu yolda kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın..Şimdi kalbin boğazında atıyordur.İnşallah pozitifi göreceksin.Dualarımız bu yolda olan herkesle bu arada kaç embriyo koyulacak??
merhaba canıımm... iyi tatiller- minişinle güzzellce dinlenn :)))))))kızlar günaydıııııııııııııııııııııınnasılsınız bakim. tatilde bile sizi takip ediyorum. telden giremediğim için yazamıyorum ama hergün okuyorum yazdıklarınızı mutlaka yeni başlayan arkadaşları inşallah pozitif sonuçlar havada uçsun burada. silancım yaşadıklarına çok üzüldüm gerçekten. zaten sıkıntılı bir süreç birde böyle aksilikler üzüyor insanı gerçekten. ama eşini en iyi tanıyan sensin onun zayıf noktalarını. belki birde öyle yaklaşsan. benim eşimde birşeyi direkt söyleyince yapmaz ama onun dikkatini farklı yönden çekip yaptırırm mutlaka. bunuda en iyi bilen sensin. belkide tavır koyarak yapabilirsin bunu. ben bilemem tabi. yada parasını ödediğini sözleşmeyi imzaladığını mecbur olduğunu artık başlamak için. doktorun tahlilleri beklediğini filan söyleyebilirsin. bide böyle dene istersen. pes etme bence.
Yok canımm ne kızması:) Ben de biliyorum yaş durumumu..Ama eşimden dolayı ertelenirse diye kendi iç dünyamı rahatlatmak ona saldırmamak için Bayram bahanesini yarattım kendime sanırım. Bakalım belli olmaz yetişirse bu adetle olmadı öbür aya diyelim artık.Canım benim erbil bey hep orda bayram seyran dinlemiyor adam yani bahçeci bayramda kapalı deniliyor ama hep bir nobetci doktor oluyo benimde ramazan Bayramına kontrolüm denk gelmişti geçen ay doktor vardı merak etme.Canim sakin yanlış anlama beni ama yasin için her günün önemi var hiç kendini oylama kizardim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?