Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Haklısın ve desteğin için çok ama çok teşekkür ederim. Eşim işi gereği her akşam evde olmuyor. Dünde yoktu ve görüşemedik. Bu akşam gelirse muhtemelen konu hiç açılmayacaktır. Açmaya da niyetim yok zaten. Elbettte binlerce kere şükürler olsun Allahım bana bir evlat nasip etti. Dualarımda her zaman önce ona sağlık diliyorum, ardından anne olmayı hak eden tüm kadınlara Allahım bu duyguyu nasip etsin diye dua ediyorum. Herşeyin hayırlısı olsun.
Bu arada gebelik aşısını da ilk defa duydum ben. ÖZel bir ilaçmı veriyorlar rahime?Tutunma olsun diye. Eskiden embriyo Glue denilen bir şey vardı. Biz Tutkal diye dalga geçerdik:) Bu da öyle bir şey sanırım değilmi?

Canim ssilan boswer takma kafana biraz daha rahat ol esin eminim ki sen ustune gittikce boyle yapiyo sen biraz birak ozaman esin durumu daha iyi anlayacaktir erkekler hep boyle ilk tedaviye basladigimizda benim esim oyleydi olayin ciddiyetini zaman gectikce anladi ama hic rahat olsun eminim ki en kisa zamanda esin durumu anlayacak sakin sen vitaminlerini birakma sakin bu yolda pes etmek yok asla sakin

Desteğin için teşekkür ederim :) Ben Tarlusal kullanıyordum adet olabilmek için ve sanırım bu ayın 20'sinden sonra adet olacağım. Adetle birlikte tedaviye başlamam gerekiyordu planlara göre. Ama bu şekilde sürüncemede kalırsa ertelenir.Bende sırf bu başdan savmalar yüzünden bir ay daha ertelenmesini sindiremiyorum sanırım. Ama biliyorumki hakkımızda herşeyin hayırlısını Allahım bizlere nasip edecektir.Sabır bizim göbek adımız olmuş zaten.

Kızlar Günaydınnn haplara iğnelere vitaminlere devam cuma günü kısmetse Dr görüşcez :))) yumoşlarım için 7 gün olcak cuma erbil bey kaçıncı gün topluyor yumurtaları ortalama biliyorum herkesin farklı bu benim 4 3 başka yerdeydi 11 12 gün yapıldı opu hep

ortalama dediğin gibi 12 gün flan oluyo cnm. benmde 13. gündü yanlış hatırlamıyorsam.. ama istenilen boyuta yumoşlar 12. gün geliyorlar benm.. dediğin gibi herkeste farklı senin daha öncelerinde öyleyse yine ortalama aynı günlere denk gelecektir. hadii hayırlısı olur inşallah ..

Asyacım ne tatlı bir heyecan yaşıyorsun şimdi harika bir haber bu. Gelişmelerini bekliyoruz canım :)

Sağolun kızlar hayırlısı Rabbim hepimizin kucağını göbişini boş bırakmasın sırasıyla yasayalım mutlulukları:)))

Bu arada kızlar aklıma bir şey geldi. Belkide kendimi rahatlatma metodu olabilir ama ne düşünüyorsunuz size sormak istedim.
Ben kullandığım Tarlusal'a göre muhtemelen ayın 20 - 24 civarında adet olabilirim. İğnelere başlasam OPU zamanım tam Kurban Bayramına denk geliyor. Bu da dr'ların tatili vs. için riskli bir tarih değil mi? Eşiminde hayvan çiftliği var. O nedenle bayram öncesi yoğun ve stresli biliyorum. Yani her iki nedenden dolayı bir ay daha öteleyip ekim sonu adetle yapmak bu durumda daha mı mantıklı olacak hakikaten? Ne dersiniz? Yoksa ben kendimi mi rahatlatıyorum sadece?:)

silancım merhaba merak etme bayramda da Erbil bey çalışıyor.Benim 2.denemem bayrama denk gelmişti ilk gününe kontrolüm.Bayramın 1.günü sabah gittik kontrolümüzü olduk.Hatta geçen facebook sayfasında Bahçecicin online soru programı vardı birisi sormuştu hocam adetim bayrama denk geliyor ne yapacaz diye.Oda merak etme bayramda burdayım demiş..bilgin olsun.Erbil bey 7/24 çalışıyor

Haklı olabilirsin. Öle de olabilir banada eşim en yogunum ve tatil falan masrafı oldu Ağustos'ta baya maddi manevi hazır değiliz gibiydi Temmuz'dan beri vitamın kullanıyorum başlayalım dedim esim ben karışmam dedi istersen dedi ama cok kavga ettik 2 gün onun ailesi pek ilgilenmiyor bizimle hersey benim ailemle

canım valaha ben de o durumdaydım bende oyüzden bayramda cok büyük ihtiamnal tedavide olcaktım olur mu olmazmı demektense bizde erbil beyle konustuk ekim sonu karar verdim :) sende ekim sonu yaptır beraber olalımm... :) ben ibze uzaktan gelicem ist. da kardesimde kacam ama tam bayrama denk gelri bilet bulamam bide orda olur olmaz korktum

bende ekim sonu kararımı oyüzden verdik :) gel beraber gidelim ekim sonu merkeze

Canım benim erbil bey hep orda bayram seyran dinlemiyor adam yani bahçeci bayramda kapalı deniliyor ama hep bir nobetci doktor oluyo benimde ramazan Bayramına kontrolüm denk gelmişti geçen ay doktor vardı merak etme.Canim sakin yanlış anlama beni ama yasin için her günün önemi var hiç kendini oylama kizardim bak

Kizlarrrrr heyecan dorukta yarın bebişlerimizi alicam Allahın izniyle.Dun gebelik aşısı işlemine kliniği psikologu yla girdim beni acayip rahatlattı yarında transfer öncesi seyansimiz var.Ve eminimki cok rahat sokacak beni transfere oyle bir poxitiflik sldim kadindan dun islem sirasinda hic ellerimi birakmadi hep konustu benimle.Cok tatlı bir kadın biliyorsunuz artık ücretsiz psikolog bahçecide randevu alın kızlar bi kerede konuşma insan başka birine anlayınca stresini rahatlik o valla

ayyy ne güzel cupcakeask şimdi kalbin boğazında atıyordur.Allahım herkese hayırlı sonuçlar versin.inşallah pozitifi göreceksin..Dualarımız bu yolda olan herkesle..bu arada kaç tane embriyo transfer edilecek.

aayy ne güzel cupcakeask..Allahım bu yolda kimsenin emeğini karşılıksız bırakmasın..Şimdi kalbin boğazında atıyordur.İnşallah pozitifi göreceksin.Dualarımız bu yolda olan herkesle bu arada kaç embriyo koyulacak??

Inşallah canim benimki heyecandan çok stres ilkinde çok heyecanlanmis tim.dun bana biraz prova gibi oldu rabbime şükürler olsun bugünleri de gösterdi. Ben size umut olayım inşallah. Benimde dualarım hep sizinle hepimiz hamileyiz diye bağıralim şu topikte iki tane koyulacak canim bu sefer dondurulmuş bebislerim

merhaba canıımm... iyi tatiller- minişinle güzzellce dinlenn :)))))))
bizi takibide bırakmmaa :)

Hayirlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin insalah sana sımsıkı tutunsun bu arada benimkilerde bu ay toplanacak dondurulcak sonraki ay Ekim'de transfer Rabbim hepimizin sesini duysun önce Allah sonra erbil bey ve diğerleri eşimiz den Allah razı olsun ...

Yok canımm ne kızması:) Ben de biliyorum yaş durumumu..Ama eşimden dolayı ertelenirse diye kendi iç dünyamı rahatlatmak ona saldırmamak için Bayram bahanesini yarattım kendime sanırım. Bakalım belli olmaz yetişirse bu adetle olmadı öbür aya diyelim artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…