- Konu Sahibi merhametli
-
- #2.201
Canım benim durumumda eş durumundan karışık biraz. Oyalanırsa bir süre daha ertelenebilir tedavim..Kısmet artık önce ya da sonra birlikteyiz burada:)canım valaha ben de o durumdaydım bende oyüzden bayramda cok büyük ihtiamnal tedavide olcaktım olur mu olmazmı demektense bizde erbil beyle konustuk ekim sonu karar verdim :) sende ekim sonu yaptır beraber olalımm... :) ben ibze uzaktan gelicem ist. da kardesimde kacam ama tam bayrama denk gelri bilet bulamam bide orda olur olmaz korktum
bende ekim sonu kararımı oyüzden verdik :) gel beraber gidelim ekim sonu merkeze
Gebelik aşısı nasıl bir şeymiş ? Biraz anlatırmısın merak ettim ben şimdi. Bu arada psikolog benim içinde iyi olabilir.Bir daha gittiğimde bu konuyu da dile getireyim ben.Kizlarrrrr heyecan dorukta yarın bebişlerimizi alicam Allahın izniyle.Dun gebelik aşısı işlemine kliniği psikologu yla girdim beni acayip rahatlattı yarında transfer öncesi seyansimiz var.Ve eminimki cok rahat sokacak beni transfere oyle bir poxitiflik sldim kadindan dun islem sirasinda hic ellerimi birakmadi hep konustu benimle.Cok tatlı bir kadın biliyorsunuz artık ücretsiz psikolog bahçecide randevu alın kızlar bi kerede konuşma insan başka birine anlayınca stresini rahatlik o valla
Gebelik aşısı nasıl bir şeymiş ? Biraz anlatırmısın merak ettim ben şimdi. Bu arada psikolog benim içinde iyi olabilir.Bir daha gittiğimde bu konuyu da dile getireyim ben.
Canım senden kan alınıyor içerisindeki rahimin güçlenmesi kanlanmasi için olan hücreler iyileştiriyor sonra transferden önce Rahime veriliyor ama tabi yıkadıktan sonra kan şeklinde değil anlayacagin.transfer işleminin aynısı canim.Bu arada ben bu konuyla ilgili dün baya bir video izledim yararlı olduğu söyleniyor. Tabiki takdir-i ilahi Rabbimin. Genelde iyi embriyo verilmesine rağmen gebelik oluşmaya durumlarda rahim içi problem olan durumlarda tercih ediliyormus. Embriyo transferden sonra daha iyi gömüldü Rahime diye.Bu konuda Mustafa hocanın da makalesi varmış hemşire söylemişti bana da aşıyı sorunca
İyi gec canım..senin transferin bana bile bastı heyecan.Rabbim yardımcı olsun şimdiden.hakkında hayırlısı ni nasip eylesin yüce Allah im.bizler onun izni ile elimizden geleni tıbben ve dua ila yapıyoruz. İnş dualarimiz seninle..Canım senden kan alınıyor içerisindeki rahimin güçlenmesi kanlanmasi için olan hücreler iyileştiriyor sonra transferden önce Rahime veriliyor ama tabi yıkadıktan sonra kan şeklinde değil anlayacagin.transfer işleminin aynısı canim.Bu arada ben bu konuyla ilgili dün baya bir video izledim yararlı olduğu söyleniyor. Tabiki takdir-i ilahi Rabbimin. Genelde iyi embriyo verilmesine rağmen gebelik oluşmaya durumlarda rahim içi problem olan durumlarda tercih ediliyormus. Embriyo transferden sonra daha iyi gömüldü Rahime diye.Bu konuda Mustafa hocanın da makalesi varmış hemşire söylemişti bana da aşıyı sorunca
cupcakeask göüzn aydın canım. Allah emeğinin karşığını versin inşalalh.. göbüşüne all bebişini :) evett bende tanışmıştım psikologlaa transfer günümde.. çok ttalı çıtı pıtı bi bayan :))Kizlarrrrr heyecan dorukta yarın bebişlerimizi alicam Allahın izniyle.Dun gebelik aşısı işlemine kliniği psikologu yla girdim beni acayip rahatlattı yarında transfer öncesi seyansimiz var.Ve eminimki cok rahat sokacak beni transfere oyle bir poxitiflik sldim kadindan dun islem sirasinda hic ellerimi birakmadi hep konustu benimle.Cok tatlı bir kadın biliyorsunuz artık ücretsiz psikolog bahçecide randevu alın kızlar bi kerede konuşma insan başka birine anlayınca stresini rahatlik o valla
Allah hakkında hayııslısını versin. Hayırlısı ile sana bir can katsın. Heyecanın heyecanımız oldu:) Sevgilerle uğurlayalım seni.Canlar can arkadaşlarım 1 saate cikicaz Allahın izniyle evden önce psikolog sonra transfer inşallah. Bu sabah namazına Eyüp sultana gittik eşimle ağlaya ağlaya dua ettim hepimize rabbim sınavımizi alnimiz ak geçmeyi nasip etsin.Dualariniz da beni unutmayın. Hepinize sonsuz tesekkurler
Hadi hayırlısı cnm dualarımız seninle ALLAHyardımcın olsun.Canlar can arkadaşlarım 1 saate cikicaz Allahın izniyle evden önce psikolog sonra transfer inşallah. Bu sabah namazına Eyüp sultana gittik eşimle ağlaya ağlaya dua ettim hepimize rabbim sınavımizi alnimiz ak geçmeyi nasip etsin.Dualariniz da beni unutmayın. Hepinize sonsuz tesekkurler
Allah dualarınızı kabul etsin..hakkınızda hayırlısı olsun inşalalh. dualarımız siiznle. Allahın izni ile sımsıkı tutunsun bebişlerinCanlar can arkadaşlarım 1 saate cikicaz Allahın izniyle evden önce psikolog sonra transfer inşallah. Bu sabah namazına Eyüp sultana gittik eşimle ağlaya ağlaya dua ettim hepimize rabbim sınavımizi alnimiz ak geçmeyi nasip etsin.Dualariniz da beni unutmayın. Hepinize sonsuz tesekkurler
Erbil bey çok duyarlı bir doktor.Hastasıyla üzülüp sevinen biri..İşine ve hastalarına değer veriyor.iyi ki onun hastalarıyız..Rabbim tez zamanda kucağını doldursun kızlar bakın ne anlatcam ilk muayene için gittim içeri girdim üstümü çıkartıyorum hicran hanımın. Tel çaldı buyrun erbil bey muayenede sonucunuzu bana söyleyin dedi kadın1548 dedi sanırım nasıl sevindi erbil
aynen emeği büyük erbil beyin. hastaları ile sevinip üzülen biri.. sözünden çıkmayın ilaçlarını zı aksatmayın.. benn harfiyen uyguladım hala daha ne dese yapıyorum :) inşalalh sizde böyle güzel haberler vereceksiniz..Aynen katılıyorum:))) cok iyi Dr bu özle kollardayız :)) ben cok duygusallastım ağladım :))kıyamam sen benim sözümden çıkma en iyisi olucak dedi
Senin için çabucacık geçsin zaman ve müjdeler getirsin sana ve bizlerede umut olsun :)Canlar transfer oldu bebişlerimizi aldım geldim.
şu bekleyiş döneminde biraz uzak kalicam sizden çok internete girmeyi düşünmüyorum size güzel haberlerle geleyim inşallah. RABBİM yüzümüze güler kucaklarımiz dolar inşallah. Dualarimdasiniz her daim, dualariniz da olmak dileğiyle. Sevgiyle kalın. 26 eylülde gorusuruz
hayırlısı olsun canıımm.. güzel haberlerini bekliyoruzz.. dikakt et kendine, ayrıca 26 eylül geç değilmii. 12. gün test demediimiiCanlar transfer oldu bebişlerimizi aldım geldim.
şu bekleyiş döneminde biraz uzak kalicam sizden çok internete girmeyi düşünmüyorum size güzel haberlerle geleyim inşallah. RABBİM yüzümüze güler kucaklarımiz dolar inşallah. Dualarimdasiniz her daim, dualariniz da olmak dileğiyle. Sevgiyle kalın. 26 eylülde gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?