Tüp Bebek Merkezleri Doktor Erbil Yağmur'un hastası olan var mı?

Canım benim durumumda eş durumundan karışık biraz. Oyalanırsa bir süre daha ertelenebilir tedavim..Kısmet artık önce ya da sonra birlikteyiz burada:)

Gebelik aşısı nasıl bir şeymiş ? Biraz anlatırmısın merak ettim ben şimdi. Bu arada psikolog benim içinde iyi olabilir.Bir daha gittiğimde bu konuyu da dile getireyim ben.

Gebelik aşısı nasıl bir şeymiş ? Biraz anlatırmısın merak ettim ben şimdi. Bu arada psikolog benim içinde iyi olabilir.Bir daha gittiğimde bu konuyu da dile getireyim ben.

Canım senden kan alınıyor içerisindeki rahimin güçlenmesi kanlanmasi için olan hücreler iyileştiriyor sonra transferden önce Rahime veriliyor ama tabi yıkadıktan sonra kan şeklinde değil anlayacagin.transfer işleminin aynısı canim.Bu arada ben bu konuyla ilgili dün baya bir video izledim yararlı olduğu söyleniyor. Tabiki takdir-i ilahi Rabbimin. Genelde iyi embriyo verilmesine rağmen gebelik oluşmaya durumlarda rahim içi problem olan durumlarda tercih ediliyormus. Embriyo transferden sonra daha iyi gömüldü Rahime diye.Bu konuda Mustafa hocanın da makalesi varmış hemşire söylemişti bana da aşıyı sorunca

Teşekkürler bilgilendirme için. Bunu ilk kez duydum. Embriyolara genetik test de yapılıyormuş transfer öncesi. Sana bu bilgi verildimi? Necati beyle görüşmüştüm ben.

Cupcakeask canim sana yarin icin bpl sans dilerim rabbik ins.yardimcin olur canim hadi ins.hamile kalda arkandan bizide surukle canim rabbim yar ve yardicimiz olsun bebisleri gobusune al gel

İyi gec canım..senin transferin bana bile bastı heyecan.Rabbim yardımcı olsun şimdiden.hakkında hayırlısı ni nasip eylesin yüce Allah im.bizler onun izni ile elimizden geleni tıbben ve dua ila yapıyoruz. İnş dualarimiz seninle..

cupcakeask göüzn aydın canım. Allah emeğinin karşığını versin inşalalh.. göbüşüne all bebişini :) evett bende tanışmıştım psikologlaa transfer günümde.. çok ttalı çıtı pıtı bi bayan :))

Canlar can arkadaşlarım 1 saate cikicaz Allahın izniyle evden önce psikolog sonra transfer inşallah. Bu sabah namazına Eyüp sultana gittik eşimle ağlaya ağlaya dua ettim hepimize rabbim sınavımizi alnimiz ak geçmeyi nasip etsin.Dualariniz da beni unutmayın. Hepinize sonsuz tesekkurler

Allah hakkında hayııslısını versin. Hayırlısı ile sana bir can katsın. Heyecanın heyecanımız oldu:) Sevgilerle uğurlayalım seni.

Hadi hayırlısı cnm dualarımız seninle ALLAHyardımcın olsun.

Allah dualarınızı kabul etsin..hakkınızda hayırlısı olsun inşalalh. dualarımız siiznle. Allahın izni ile sımsıkı tutunsun bebişlerin

Rabbim tez zamanda kucağını doldursun kızlar bakın ne anlatcam ilk muayene için gittim içeri girdim üstümü çıkartıyorum hicran hanımın. Tel çaldı buyrun erbil bey muayenede sonucunuzu bana söyleyin dedi kadın1548 dedi sanırım nasıl sevindi erbil

Erbil bey çok duyarlı bir doktor.Hastasıyla üzülüp sevinen biri..İşine ve hastalarına değer veriyor.iyi ki onun hastalarıyız..

Aynen katılıyorum:))) cok iyi Dr bu özle kollardayız :)) ben cok duygusallastım ağladım :))kıyamam sen benim sözümden çıkma en iyisi olucak dedi
aynen emeği büyük erbil beyin. hastaları ile sevinip üzülen biri.. sözünden çıkmayın ilaçlarını zı aksatmayın.. benn harfiyen uyguladım hala daha ne dese yapıyorum :) inşalalh sizde böyle güzel haberler vereceksiniz..

Canim naptin transferin oldumu nasil gecti ins.hersey yolunda gitmistir sira bizlere geldi gun gectikce heyecan artiyo korkularimin gene basladi arkadaslar bu bant sizdede karninizda sislik yapti mi

Canlar transfer oldu bebişlerimizi aldım geldim.
şu bekleyiş döneminde biraz uzak kalicam sizden çok internete girmeyi düşünmüyorum size güzel haberlerle geleyim inşallah. RABBİM yüzümüze güler kucaklarımiz dolar inşallah. Dualarimdasiniz her daim, dualariniz da olmak dileğiyle. Sevgiyle kalın. 26 eylülde gorusuruz

Senin için çabucacık geçsin zaman ve müjdeler getirsin sana ve bizlerede umut olsun :)

hayırlısı olsun canıımm.. güzel haberlerini bekliyoruzz.. dikakt et kendine, ayrıca 26 eylül geç değilmii. 12. gün test demediimii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…